Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

aminnn...
ama anneleri onları 9 ay sonra da bırakmıcak ki, ondan sonrada göbişinde değil kalbinde taşıyacak

Ahh evet tabiki ağzın bal yesin emii:)) Ayırmasın Allah'ım bizi...hiçbirimizi bebişlerimizden.... Rabbim hiç birimizi evlat acısıyla sınamasın,bağrımızı boş bırakmasın....aminnn...

Aminnnn bana dua edenlere Rabbim kat kat fazlasını versin.....tüm güzel dilekleriniz için Allah razı olsun....dilerim herkesin rüyası hayırlısıyla gerçek olur
vik vik bebek sesinden geçilmez olacak seneye burası..ayy annecim dur yapma bırak bilgisayarı ,forumdaki teyzelerine bi mesaj yazdırmadın die söyleneceğiz hepimiz tatlı tatlı

tarlusal ne ki? herkes içiyor mu neden içiliyor?

cnm tarlusal adet söktürücü ben aslında düzenli adet oluyorum hatta 21 günde 1 erken bile oluyorum ama rahim duvarım kalın oldugu için histereskopi yaptı drum sonrada tarlusalı tedaviye kadar kalınlaşmasın diye verdi.

inşallahh canım ya
bende 29 mayısta başlamıştım

ne zaman başlarsak başlayalım ortak noktamız nisanda bebişlerimizi doğurmak olsunn

anladım canım yani duruma göre kullanılan bir ilaç
şifa olsun diyeyim o zaman

inşallahh canım ya
bende 29 mayısta başlamıştım

ne zaman başlarsak başlayalım ortak noktamız nisanda bebişlerimizi doğurmak olsunn

evetttttttt inş nisan anneleri olucaz seneye
bebişlerimizden fırsat bulunca mutluluğumuzu paylaşıcaz burada

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inş öyle olur yaaaaaaaa rabbim nasip etsin o günleri görmeyi...

ay ama seneye bu zamanlar 3 aylık falan olucaklar nası konuşsun el kadar bebe gel buna öbür sene bu zamanlar diyelim (konuşmaları anlamında) ben korkarım bit kadar şey konuşursa ayyyy

ay ama seneye bu zamanlar 3 aylık falan olucaklar nası konuşsun el kadar bebe gel buna öbür sene bu zamanlar diyelim (konuşmaları anlamında) ben korkarım bit kadar şey konuşursa ayyyy

ay bi daha okuyunca anladım mevzuyu autumn konuşuyomuş bebiş değil ya ufff :18:

Son düzenleme:

canım sen gerçekten çok şekersinnnnn yaaa
sen hep bu topikte ol olur mu sakın bi yere kaybolma neşe kaynağı
demek bebekler nasıl konuşacak haaa...
tatlım zaten onlar sadece anlamsız sesler çıkarıp ağlayacaklar
konuşan biz olacağız

yumoşlarımı teslim ettim teyzeleri
şuan kendime gelmeye başladım anestezi iyi geçtide biraz sersem yaptı

canım hadi geçmiş olsun...
demek yumoşlarını teslim ettin
inş 3-4 güne kavuşacaksın bebişlerine tatlım
inş güzelce döllenirler heyecan başladı şimdiden

yumoşlarımı teslim ettim teyzeleri
şuan kendime gelmeye başladım anestezi iyi geçtide biraz sersem yaptı

Rabbim hayırlısıyla önce karnına sonra kucağına almayı nasip eder inş....seninle aynı zamanlarda ilerliyoruz ... benimde midem bulanıyor ve başım dönüyor hala..ne kötü bişemiş o narkoz ayyy yol boyu öldüm öldüm eve gelene kadar...Tüm bu çektiklerimize değer inş. ..

Son düzenleme:

bi zamanlar ben çok küçükken (eğer 85 doğum yılınsa (buraya yazmaya başladığım için dönüp listeden yaşını kontrol edemedim ) o zaman yokmuşsundur bile) gazeteler yazmıştı sakalllı bir bebek doğdu diye sözüm ona bu sakallı bebek doğmuş ve konuşmuş demişki bilmem kaç senesinde kıyamet kopacak anam ben daha 6-7 en fazla 8 yaşındayım bir arkadaşımla dövüne dövüne ağlamıştık "biz evlenemeden ölücezz" diye korkarım yani ben konuşan bebekten olayın özü çocukluğuma inince çıkıyo işte

Benim gibi anestezi alanda yoktur sanırım kızlar
sinirler bozuk olunca kusura bakmayın dedim bastım kahkahayı kahkaha atarak bayıldım yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…