aminnn...
ama anneleri onları 9 ay sonra da bırakmıcak ki, ondan sonrada göbişinde değil kalbinde taşıyacak
tarlusal ne ki? herkes içiyor mu neden içiliyor?
aynen öyle tatlım dört gözle bekliyorum valla
canım ben raporumu Ege Doğum Evi ve Kadın Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesinden aldım...
ilk başvurumu adetin 2. günü 14 mayısta yaptım...
tüm tahliller 4 haziranda tamamlandı...
sonra 12 haziranda dosyam heyetten geçti...
19 haziranda raporumu alanilecektik yani 1 ayda bitti tüm işler...
ama biz ozaman gitmedik 26 haziranda aldık raporumuzu ve hemen istanbula gidip yazdırdık ilaçlarımı...
büyük şehirde özellikle istanbulda rapor alma süreci baya uzun sürüyormuş ama şükür bizim 1 ayda bitti...
inş sende daha fazla uğaşmadan hayırlısıyla alırsın raporunu
cnm tarlusal adet söktürücü ben aslında düzenli adet oluyorum hatta 21 günde 1 erken bile oluyorum ama rahim duvarım kalın oldugu için histereskopi yaptı drum sonrada tarlusalı tedaviye kadar kalınlaşmasın diye verdi.
anladım canım yani duruma göre kullanılan bir ilaç
şifa olsun diyeyim o zaman
inşallahh canım ya
bende 29 mayısta başlamıştım
ne zaman başlarsak başlayalım ortak noktamız nisanda bebişlerimizi doğurmak olsunn
Aminnnn bana dua edenlere Rabbim kat kat fazlasını versin.....tüm güzel dilekleriniz için Allah razı olsun....dilerim herkesin rüyası hayırlısıyla gerçek olur
vik vik bebek sesinden geçilmez olacak seneye burası..ayy annecim dur yapma bırak bilgisayarı ,forumdaki teyzelerine bi mesaj yazdırmadın die söyleneceğiz hepimiz tatlı tatlı
Aminnnn bana dua edenlere Rabbim kat kat fazlasını versin.....tüm güzel dilekleriniz için Allah razı olsun....dilerim herkesin rüyası hayırlısıyla gerçek olur
vik vik bebek sesinden geçilmez olacak seneye burası..ayy annecim dur yapma bırak bilgisayarı ,forumdaki teyzelerine bi mesaj yazdırmadın die söyleneceğiz hepimiz tatlı tatlı
ay ama seneye bu zamanlar 3 aylık falan olucaklar nası konuşsun el kadar bebe gel buna öbür sene bu zamanlar diyelim (konuşmaları anlamında) ben korkarım bit kadar şey konuşursa ayyyy
ay ama seneye bu zamanlar 3 aylık falan olucaklar nası konuşsun el kadar bebe gel buna öbür sene bu zamanlar diyelim (konuşmaları anlamında) ben korkarım bit kadar şey konuşursa ayyyy
yumoşlarımı teslim ettim teyzeleri
şuan kendime gelmeye başladım anestezi iyi geçtide biraz sersem yaptı
canım sen gerçekten çok şekersinnnnn yaaa
sen hep bu topikte ol olur mu sakın bi yere kaybolma neşe kaynağı
demek bebekler nasıl konuşacak haaa...
tatlım zaten onlar sadece anlamsız sesler çıkarıp ağlayacaklar
konuşan biz olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?