Insallah Bitanem dualarimiz sizinle simdi meryem suresini okudum dualarima sizleride kattim insallah busefer sizde hamis olucaksiniz Allah saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin Amin...
aradılar 14 taneden 7 tanesi döllenmişş kızlar nasıl sizcee ayy çok sevindim ben nedense
SAOL BİTANEMM EVET CUMARTESİ DEDİLEROOOOOOOOOOO süperrrrrrr bencee
3.güne kadarmı bekleticekler cnmm
hadi gözümüz aydınn...maşallah sayı ne kadar çok olursa kalite içim o kadar yarıştırıyolar...
ay cicoşummm çok güsel kıs maşallahhh
Inşallah hepiciği en süper kalite olarak bundan sonrakş yaşantılarına devam ederler canım...
Hadi geçti bir adım dahaDevamı cumartesiye
aradılar 14 taneden 7 tanesi döllenmişş kızlar nasıl sizcee ayy çok sevindim ben nedense
ciciş gözün aydın olsunBir tanesi transfer olur geriye kalır 6 bebiş... Ne zaman transfer ?
cicisim cok sevindim bakarsin ikiz olur hadi hayirlisi...canımm saol allah razı olsun 2 tane olucak transfer bitanem cumartesi allah izin verirse
NEDEN ÜZÜLDÜNhamisler sizdede benim gibi birgününüz iyi birgününüz kötü geciyomu abartiyormuyum acaba ya sol tarafimda bi tuaf batmalarda var bugün...
dün biraz üzüntülü bi günde gecirdim acaba bebeyime bi etkisi varmidir kizlar....
cicisim cok sevindim bakarsin ikiz olur hadi hayirlisi...
NEDEN ÜZÜLDÜNÜZLME SIKILMA HİÇBİŞEYE BENCE YOKTUR OLMAZ BİŞİ BİDE ONU KAFAYA TAKIP SIKILMA
OLURMU DERSİNN AYY İNŞALLAH HİÇ FARKETMEZ YA SAĞ SALİM GELSİNDE Bİ GÖBİŞİME
canımm saol allah razı olsun 2 tane olucak transfer bitanem cumartesi allah izin verirse
hamisler sizdede benim gibi birgününüz iyi birgününüz kötü geciyomu abartiyormuyum acaba ya sol tarafimda bi tuaf batmalarda var bugün...
dün biraz üzüntülü bi günde gecirdim acaba bebeyime bi etkisi varmidir kizlar....
neden olmasin belki besinci ikiz annemiz sensindir allah saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insalla:119::119::119:
Dün sanirim biraz duygusal günümdeydim insanlarin hayatinda olur ya bazan sacma sapan seyler insan ister istemez takiyo kafasina
canim sen bizim listemizde yoksun niye demin baktimda bahar yanlisliklami sildi acaba....
Hadi hayırlısı olsun canım, belkide sıradaki ikiz annesi sen olacaksın, tek veya ikiz farketmez sağlıklı hayırlı olsun yeter..
Oya bende seninle aynı durumdayım. İnşallah geçecek bu zor zamanlar. Bende senin gibi acaba bebişime etkisi varmıdır diye düşünüyorum doğduğunda huysuz olmasından korkuyorum ve vicdan yapıyorum sonra onu sevindirmeye çalışıyorum yani kendimi sevindirmeye çalışıyorum..eee annesi sevinince mutlu olunca o da mutlu olur sevinir diye düşünüyorum oyyy yerim onun dötünü...
canım benim uzun protokol oldu temmuzun sonuna geldi tedavim onun için yokum bende sormuştum bahara agustosa uzadı ya onun için ...
Ama söyliyeyim 28 yaşındayım bu ayın 10 5. Yılımız bitiyo rahatsızlıgım pko ve ilk denmem
insallah gecicek canim simdi seninde benimde 4 haftaya doktor randevusu nasil bekliceski:18::18
bende dün onu sevdim resmine baktim ay kiz cok tatliylar yaaa Allah olmayan herkesi tatirsin bu sevgiyi yüzümüzü güldürsün insallah:109::109:
ahunisa seninde ara ara aci su cikiyomu bogazina...
ilaclardan olabilir aslinda bende folik asit bir hapim daha var onda bir cok vitamin karisik onu kulaniyorum altan ilac hala kulaniyorum.sabah kahvaltıdan sonra 15 dakika ara ile önce coraspin sonra balık yağı en sonunda elevit içiyorum bunları içtikten 1 saat sonra falan ağzıma zehir gibi bir tatmı desem su mu desem bilmiyorum acı bi şey geliyor midemi bulandırıyor hemen meyve falan yiyorum geçiyor.. bir daha olmuyor ertesi sabaha kadar.. ama senin mide bulantıların başlamış olabilir belki ondan geliyordur. sanırım bunun tek önlemi mideni çok boş bırakmayacaksın. Meyve kuruyemiş falan sürekli bi şeyler ye.
Bu arada bende 1 ay nasıl beklerim diye düşünüyorum..bak göre Allahın izniyle 1 ay sonra dahada büyümüş olacaklar..Hatta doktor cinsiyetini tahmin edecekmiş bakalım çok merak ediyorum.
ahunisa oya ben de zaman zaman kendimi moral bozuk hissediyorum. son 1 haftadır acayip yorgunluk başladı. gözümü açamıyorum desem mübalağa etmiş olmam. midem ara ara bulanıyor kusma yok ama öğürme var. herşey burnuma kokuyor. acıkıyorum ama ağzıma yemek koyuncaya kadar bir şey yemek gelmiyor içimden. kabızlık var. şurup aldım onu içeceğim.
baharcığım inci tanenle Allah size bir ömür boyu huzurlu mutlu sağlıklı beraberlik nasip etsin.
fiyonkcuğum hemen adpte olmuş hamişkoluğa maşallah canım. devam et böyle iyi
ciciş seninde maşallah 7 yavrun var. dua et canım. hayırlısı ile transferin gerçeklerşir sen de mutlu sona kavuşursun.
flazk arkadaşım yarın mübarek cuma günü bebişinle birdaha ayrılamamak üzere buluşacaksın inşallah.
kanbarım yarın bekleyeceğin son gün canım. bunları yazarken bile heyecanlandım canım seni tahmin edemiyorum. cumartesi büyük gün
kızlar hepinizi çok seviyorum
ilaclardan olabilir aslinda bende folik asit bir hapim daha var onda bir cok vitamin karisik onu kulaniyorum altan ilac hala kulaniyorum.
bende midemi bos birakmamaya calisiyorum benimki mide bulantisimi tam anlayamadim zaten hala canim pek bisey istemiyor kendimi tok hisediyorum hep iste ara ara aci bisey benimkide.
inteernet az evel baktimda bebek 12 haftada baya kocaman oluyo bildiyimiz bebek gibi belki benimkide gösterir ama ben bilmek istemiyorum süpriz olsun..:34
ahunisa oya ben de zaman zaman kendimi moral bozuk hissediyorum. son 1 haftadır acayip yorgunluk başladı. gözümü açamıyorum desem mübalağa etmiş olmam. midem ara ara bulanıyor kusma yok ama öğürme var. herşey burnuma kokuyor. acıkıyorum ama ağzıma yemek koyuncaya kadar bir şey yemek gelmiyor içimden. kabızlık var. şurup aldım onu içeceğim.
baharcığım inci tanenle Allah size bir ömür boyu huzurlu mutlu sağlıklı beraberlik nasip etsin.
fiyonkcuğum hemen adpte olmuş hamişkoluğa maşallah canım. devam et böyle iyi
ciciş seninde maşallah 7 yavrun var. dua et canım. hayırlısı ile transferin gerçeklerşir sen de mutlu sona kavuşursun.
flazk arkadaşım yarın mübarek cuma günü bebişinle birdaha ayrılamamak üzere buluşacaksın inşallah.
kanbarım yarın bekleyeceğin son gün canım. bunları yazarken bile heyecanlandım canım seni tahmin edemiyorum. cumartesi büyük gün
kızlar hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?