Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

sevindim canım eşinin izin alabilmesine, yoksa salıya erteleyecektin sanırım bizde burda çatlardık artık
bizim kuzularda dondurik ama 12. güne verdiler tarihi, aceba unuttlar mı ki dondurik olduğunu :44:

Canlarim gunaydin nasilsiniz?
baharim fiyonkum transferiniz hayirli olsun flazkim insallah dondurulmuslarin guzelce cozunur,
kanbar su az kaldi sonuca rabbim hakkinizda en hayirlisini versin canim.

afyonda 25 sehit vermisiz sok oldum her gun ayni haberler milletimizin basi sagolsun.rabbim ailelerine sabir versin
allahim bizleri korusun insallah bu kara gunleri bir daha yasamayiz allahim hainlere firsat vermesin.

kıs cicoşum bırak şimdi 3.gün mü 5.gün mü daha iyi kısmını, ne gün derse ol transferini yat aşşağıya

aynenn hiç kalkmıcamm

bitanem bişi daha taransfer gününlemi 12 gün yksa transfer gününü saymıyomuyuz eger sayardak 19 da belli olcak kız bu bana dogum günü hediyesi geliyo galiba

heh bak o daha akla yatkın...
kahve rengi akıntılar tüm hamilelik boyunca bile olabiliyormuş onlara takılma, doktorlarda her zaman insanı en kötüye hazırlarlar biliyosun, sen içini ferah tut canım

aynenn hiç kalkmıcamm

bitanem bişi daha taransfer gününlemi 12 gün yksa transfer gününü saymıyomuyuz eger sayardak 19 da belli olcak kız bu bana dogum günü hediyesi geliyo galiba

Benimm de 19 eylül olucak test tarihimmmmmmm.

sevindim canım eşinin izin alabilmesine, yoksa salıya erteleyecektin sanırım bizde burda çatlardık artık
bizim kuzularda dondurik ama 12. güne verdiler tarihi, aceba unuttlar mı ki dondurik olduğunu :44:

fiyonkum iki gündür sürekli yatıyorum şimdi de bir torba ilaç iki günlük raporla eve döndüm transferine gelemedim nsl geçti kaç embriyo konuldu

aynenn hiç kalkmıcamm

cnm sakın öyle düşünme bana dr sana verilen embriyolar yüzde yüz herkesin hamile kalacağı dediğimizdendi dendi biz emindik ekip olarak hamile olacağına dediler 5.gün ikiz ve sağlıklı rahim imsi mikroenjeksiyon ama rabbim zamanı şimdi değil dedi sadece dua et cnm herşey çok güzel olacak

cnm bende deminden beri:2::2::2:ben 17 günlük bebişlerime böyle yanarken rabbim anne babalarına sabır versin rabbim hainlerini kendi kazdıkları çukurda boğsun

bana 2 kutu yazmışlardı da canım sanırsam tarnsfer günü normalde iğnelerden bi sonraki gün olduğundan 6 iğne olmak gerekiyo diye şeetti galiba ondan bi kutu arttı dedim, e o hesaba göre 6 iğne olucaktık ya 5 te kalınca 1 iğneden yıttık dedim

canım saol, pozitif sonuçlar olur inşalllah (amin)

bende az önce gazeteyi okurken görünce kanım dondu canım, hemde yok yoluna gitti şehitlerimiz, ihmal mi dikkatsizlik mi artık her neyse sebebi bomboş bi sebep...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın amin.

tabikii rabbim bilir tabiki o ol derse olur canım

umarım hepimiz için bitanem

fiyonkum iki gündür sürekli yatıyorum şimdi de bir torba ilaç iki günlük raporla eve döndüm transferine gelemedim nsl geçti kaç embriyo konuldu

arunam çoook geçmiş olsun, neyin var nazarlar mı değdirdiler sana, soğuk algınlığı grip nezle falan mı? transferim iyi geçti canım, 1 emriyo transfer edildi, geriye 1 dondurikim kaldı teyzesi

ben şimdilik kaçayım kıslarr...
güzel haberler getir cicoşum... bugün top sende burayı sen şenlendir
yarın sıra flzaskımın...
cumartesi kanbarın sonra bir kaç gün ara...
benim böyle yamuk oturmaktan belim ağrıdı azıcık yatay pozisyona geçiyorum
ve hepinizi canııı gönülden öpüyorum ve seviyorum...
görüşürüz

arunam çoook geçmiş olsun, neyin var nazarlar mı değdirdiler sana, soğuk algınlığı grip nezle falan mı? transferim iyi geçti canım, 1 emriyo transfer edildi, geriye 1 dondurikim kaldı teyzesi

oh maşallah önce bu kuzun sonrada diğer kuzun seninle olur inşallah cnm ben kronik sinuzit hastasıyım herhalde bu süreç de yordu birde kanamam devam ediyor 8 . gündeyim yola devam başağrısı ateş hepsi var nazara geldim okulada hiç gitmek istemiyordum ilaçlarımı aldım uyku yapıyorlar sersem gibiyim cnm dualarımdasın

canım inşallah şuan hamilişişkoş adayıyım, adaylığım test sonucu çokluğuna göre 16 eylülde onaylanacak ve hamilişişkoşluğa terfi edicem inşallahh (Amin)

Insallah Bitanem dualarimiz sizinle simdi meryem suresini okudum dualarima sizleride kattim insallah busefer sizde hamis olucaksiniz Allah saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…