Fiyonkum canım arkadaşım,eşim izin aldı şükür...
Bugün büyük patronlarla stand kurmaya gittiler Fuar yarın başlayıp,Salı günü bitecek...
15 gün değil.14 gün fiyonkum.dondurulmuş transferinde 14 günmüş,öyle dedi.Sıcak transferde ise 12 günmüş ..
Fiyonkum vallahi geçti bitti camım ...:18::18::18:
kıs cicoşum bırak şimdi 3.gün mü 5.gün mü daha iyi kısmını, ne gün derse ol transferini yat aşşağıya
internetten bakıyorum herkes hemen hemen öyle diyorda.doktorum bu hafta geçsin net bişe söyleyelim dedi beni şüpelendirdi.bende önceki adetten kalan goliküller vardı hala atılmamıştı onlarmı atılıyor acabaaaa(
aynenn hiç kalkmıcamm
bitanem bişi daha taransfer gününlemi 12 gün yksa transfer gününü saymıyomuyuz eger sayardak 19 da belli olcak kız bu bana dogum günü hediyesi geliyo galiba
sevindim canım eşinin izin alabilmesine, yoksa salıya erteleyecektin sanırım bizde burda çatlardık artık
bizim kuzularda dondurik ama 12. güne verdiler tarihi, aceba unuttlar mı ki dondurik olduğunu :44:
aynenn hiç kalkmıcamm
bitanem bişi daha taransfer gününlemi 12 gün yksa transfer gününü saymıyomuyuz eger sayardak 19 da belli olcak kız bu bana dogum günü hediyesi geliyo galiba
Benimm de 19 eylül olucak test tarihimmmmmmm.
aynenn hiç kalkmıcamm
Canlarim gunaydin nasilsiniz?
baharim fiyonkum transferiniz hayirli olsun flazkim insallah dondurulmuslarin guzelce cozunur,
kanbar su az kaldi sonuca rabbim hakkinizda en hayirlisini versin canim.
afyonda 25 sehit vermisiz sok oldum her gun ayni haberler milletimizin basi sagolsun.rabbim ailelerine sabir versin
allahim bizleri korusun insallah bu kara gunleri bir daha yasamayiz allahim hainlere firsat vermesin.
bana 2 kutu yazmışlardı da canım sanırsam tarnsfer günü normalde iğnelerden bi sonraki gün olduğundan 6 iğne olmak gerekiyo diye şeetti galiba ondan bi kutu arttı dedim, e o hesaba göre 6 iğne olucaktık ya 5 te kalınca 1 iğneden yıttık dedimAmannnnnnnnn bakma sen onlaraaaaaaaaaaa görme ütüleriiiii
genelde kadınlar sevmez ütüyüü ama bende severimm her şeyiiiii ütülerimmmmmmm
iyi cnmmmm bi sııkıntın yokmuşşşşşşşş...
banada transfer günü sabah iğneni yaptırırsınn sonrada akşama jeli yaparsın demişlerdii evt ..
çok şükür bi sıkıntım yok iğnelerden
ama benim iğne kutumda 5 tane var zatennn..bugün yaptırunca 1 tane kalıyo onuda ayrın sabah yaptırınca bitiyoooo:44:
Canlarim gunaydin nasilsiniz?
baharim fiyonkum transferiniz hayirli olsun flazkim insallah dondurulmuslarin guzelce cozunur,
kanbar su az kaldi sonuca rabbim hakkinizda en hayirlisini versin canim.
afyonda 25 sehit vermisiz sok oldum her gun ayni haberler milletimizin basi sagolsun.rabbim ailelerine sabir versin
allahim bizleri korusun insallah bu kara gunleri bir daha yasamayiz allahim hainlere firsat vermesin.
cnm sakın öyle düşünme bana dr sana verilen embriyolar yüzde yüz herkesin hamile kalacağı dediğimizdendi dendi biz emindik ekip olarak hamile olacağına dediler 5.gün ikiz ve sağlıklı rahim imsi mikroenjeksiyon ama rabbim zamanı şimdi değil dedi sadece dua et cnm herşey çok güzel olacak
fiyonkum iki gündür sürekli yatıyorum şimdi de bir torba ilaç iki günlük raporla eve döndüm transferine gelemedim nsl geçti kaç embriyo konuldu
desene havayi fişeklerrr büyük ve bol renkli olucakk
arunam çoook geçmiş olsun, neyin var nazarlar mı değdirdiler sana, soğuk algınlığı grip nezle falan mı? transferim iyi geçti canım, 1 emriyo transfer edildi, geriye 1 dondurikim kaldı teyzesi
canım inşallah şuan hamilişişkoş adayıyım, adaylığım test sonucu çokluğuna göre 16 eylülde onaylanacak ve hamilişişkoşluğa terfi edicem inşallahh (Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?