Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

sayili gün tez biter canim Arkadasim Hazirlikli ol Hamis Anne...

sayili gün tez biter canim Arkadasim Hazirlikli ol Hamis Anne...

Oyacım 12 Meryem eksiğim kalmıştı benim de 41 Meryemden...
Dualarına beni de kat ne olur canım arkadaşım....
İnşallah oyacım hamiş ane diyen dillerini yerim senin...

Hepimiizin ki arka arakaya olucağı için hiçççççççççç bitmiycekkkkkkkkkkkk havai fişeklerrrrr
bu cumartesinden başlayarakkkkkkkkkkkkk

Flaskım canım arkadaşım inşallah..
Hazırlayın şimdiden havai fişeklerimi....

Oyacım 12 Meryem eksiğim kalmıştı benim de 41 Meryemden...
Dualarına beni de kat ne olur canım arkadaşım....
İnşallah oyacım hamiş ane diyen dillerini yerim senin...
Annecik az kalmis seninde Allah dualarimizi kabul etsin Canim az evel okudum herkesin ismini tek tek saydim unuturmuyum ben sizi
Canim bazen ne düsünüyorum sanki burda birileri birilerini sans melegimis gibi Allah bizleri bir araya topladi cok güzel bi topigimiz var bizim o yüzden cok mutluyum burda olmaktan..

Kanat iyi dayandın haa. Ben güya 12 gün beklicektim 5.günde yaptırdıydım valla meraktan testi.tebrik ediyorum seni arkadaşım..

saat 12 hala arıyan yok benii

Beklersen aramazlar....unut onları başka şeyle ilgilen bi bakmışsın aramışlar...

ahh bu kaka jel herkesi korkuttu bi kere...merak etme o kahverengi leke jel ile birlikte hepimizden geldi, hepimiz korktuk hele ben ilk gördüğümde tamam dedim kanama başladı bitti bu iş.. hemşire normal demişti bana..rahat ol sende...

canlarım merhaba
ben de inci tanemde çok iyiyiz
salı ve çarşamba günü sol tarafımda batma oluyordu 2 gün devam etti bugün sabah kaltığımda kalmamıştı o batma...
görseniz kızlar halimi her şeyi hayra yoruyorum çok umutluyum...
o batma oldukça kuzum yerleşiyor diyordum
bugün geçtiğini söyledim kocişte yerleşti artık diyor
inş öyledir benimledir sıkısıkı tutnmuştur inci tanem
"annecim nolur beni bırakma" diye konuşuyorum meleğimle dua ediyorum bol bol elim hep göbişimde
gazımız çoktu bi nemzede olsa azaldı
bi üşüyüp bi terleme devam ediyor onun dışında herşey yolunda...
yarın evimize dönücez inci tanemle inş bi sıkıntı olmaz...
3. günümüz bitmek üzere kaldı 9 gün...
dualarınızı eksik etmeyin canlarrrrr öpüyorum hepinizi

aradılar 14 taneden 7 tanesi döllenmişş kızlar nasıl sizcee ayy çok sevindim ben nedense

Kanat iyi dayandın haa. Ben güya 12 gün beklicektim 5.günde yaptırdıydım valla meraktan testi.tebrik ediyorum seni arkadaşım..

canım merhaba nasılsın bebişler nasıl..
bişe sorcam.bende dün gece kahve rengi bi leke oldu gçti bugün bişe yok.progesteron jelde pütür pütür siyahlar vardı sonrada leke geldi ama küçük bişe.çok korktum.sendede oldumu böyle bişe.bende önceki adetten foliküller kaldı onlarmı atılıyor acaba hıııı ne dersin ???

canım korkma onlar hep jelden oluyor ben gecenin bi körü acile gittimde doktordan fırça yedim bu kadar şeyde gelinirmi diye,yat dinlen dedi:)

hufff 8.gün mü çok uzamış arunam... o kadar kan kaybı da halini hoşarafını almıştır
kem gözlere şiş
gitme zaten okul nasıl olsa başlamadı dinlen anacım, sinüzit diyosun bide ağladım diyosun ya aceba o nem mi sinüzitini azdırdı :44:
dikkat et kendine arkadaşım...
dua kısmı aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…