kızlar,kader arkadaşlarım günaydın...
güzel bir gün olmasını dilerim..
bugün 12.günüm transferden sonraki...
perşembe,cuma,cumartesi...kaldı 3 gün...
bugün bol bol dua edelim,hayırlı Perşembe günü...
Ya Rabbi,Ya Rabbi,Ya Rabbi eşimle ben evlat sahibi olmak istiyoruz.
Şüphesiz ki sen en hayırlısını bilirsin.
Bize kız veya erkek,tek veya ikiz hangisi hayılırlısıysa onu nasip et Ya Rabbim.AMİN.
sayili gün tez biter canim Arkadasim Hazirlikli ol Hamis Anne...
saat 12 hala arıyan yok benii
Hepimiizin ki arka arakaya olucağı için hiçççççççççç bitmiycekkkkkkkkkkkk havai fişeklerrrrr
bu cumartesinden başlayarakkkkkkkkkkkkk
Annecik az kalmis seninde Allah dualarimizi kabul etsin Canim az evel okudum herkesin ismini tek tek saydim unuturmuyum ben siziOyacım 12 Meryem eksiğim kalmıştı benim de 41 Meryemden...
Dualarına beni de kat ne olur canım arkadaşım....
İnşallah oyacım hamiş ane diyen dillerini yerim senin...
saat 12 hala arıyan yok benii
herkese günaydın kızlarrr
benim bi sıkıntım var.vajinal jel kullanıyorum.dün jelle birlikte kahverengi pütür pütür bişeler geldi.sonra gece wc ye gittimçok az kahverengi leke.ateş bastı anında ne yapacağımı şaşırdım.ağrı falan yok kasıklaımda çok hafif.tam adet tarihim bu dönemler.doktorumu aradım bu haftadan sonra bakalım net bişe söyleyelim dedi.çok korkuyorum.
aradılar 14 taneden 7 tanesi döllenmişş kızlar nasıl sizcee ayy çok sevindim ben nedense
Kanat iyi dayandın haa. Ben güya 12 gün beklicektim 5.günde yaptırdıydım valla meraktan testi.tebrik ediyorum seni arkadaşım..
hadi gözünaydın cnm.. çok güzel bir sayı,, göbişinde büyüsünler inşallah.
hadi gözünaydın cnm.. çok güzel bir sayı,, göbişinde büyüsünler inşallah.
aradılar 14 taneden 7 tanesi döllenmişş kızlar nasıl sizcee ayy çok sevindim ben nedense
canım merhaba nasılsın bebişler nasıl..
Bişe sorcam.bende dün gece kahve rengi bi leke oldu gçti bugün bişe yok.progesteron jelde pütür pütür siyahlar vardı sonrada leke geldi ama küçük bişe.çok korktum.sendede oldumu böyle bişe.bende önceki adetten foliküller kaldı onlarmı atılıyor acaba hıııı ne dersin ???
Aradılar 14 taneden 7 tanesi döllenmişş kızlar nasıl sizcee ayy çok sevindim ben nedense
oh maşallah önce bu kuzun sonrada diğer kuzun seninle olur inşallah cnm ben kronik sinuzit hastasıyım herhalde bu süreç de yordu birde kanamam devam ediyor 8 . gündeyim yola devam başağrısı ateş hepsi var nazara geldim okulada hiç gitmek istemiyordum ilaçlarımı aldım uyku yapıyorlar sersem gibiyim cnm dualarımdasın
o zaman hepinizi dua topiğimize bekliyorum sevgili anne adayları
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...mak-icin-4444-adet-salavati-tefriciyye-7.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?