uff ya özel msj. atamıyormuşum daha 100 olmamışmışmış:)
msjın için tşk. ederim canım burdan yazim baree....bugün kasık ağrılarım dışında daha iyiyim hafif başımda dönüyor amaa ben evimi ayarliimm telaşındayım transfer sonrasına:)
sen nasılsın?
Aminnn sağol canımm...inş. Allah'ın izni ile seninde hiiiiç sorunsuz geçer bütün operasyonların da karnında minik minik tekmecikler duyarsın birkaç ay sonra:) aminnn...
işimin başındayım güzelim sanki hayatımda böyle bir olay yokmuş gibi davranıyorum işyerinde kime anlatayım anlatsamda anlamıycaklarını bildiğim için
hayırdır dün nerdeydin diyenlere işim vardı diyorum
benimde kasıklarımda ağrı var bide boğazım acıyo entübede ediyolarya bayılınca rahat nefes almam için ilaçlarımı kulanmaya çalışıyorum saatlerini takip ediyorum sizleri merakla takip ediyorum ne yiyosun şimdi özel bişiy varmı?
tablomuza ilk hamişimiz eklendi
darısı hepimizin başına
bende diyorum neden acıyor boğazım:) ben baktım internetten araştırdım birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor.o yüzden sadece kendimce dikkat ediyorum. katkısız ve doğal besinler tüketmeye çalışıyorum.çok şekerli gıdalar yememeye dikkat ediyorum(şekerin hamile kalmayı zorlaştırdığını duymuştumda).hele hele enn sevdiğim dondurmayı bile yemiyorum hem şekerden hemde içindeki 4 ayaklı canlı mamulü bulunmasından dolayı:)
ya sanada jel fitil verdilermi.çok zor kullanması bide 15 gün kullanacakmışım uff uff... sanki bana transferden sonra onu kullanmak zarar verir gibi geliyor.tabiki doktor gibi iyi bilemem de.garip geldi işte...
yumoşlarımı teslim ettim teyzeleri
şuan kendime gelmeye başladım anestezi iyi geçtide biraz sersem yaptı
canım farklı bayılma anı yaşamışsın işte ne güzel
ben de çok merak ediyorum ayılırken acaba bi pot kırar mıyım diye
günaydınnnnnnnnnnnn
Bugun de catlatma ignesi yapamiyorum.yumurtalarin en buyugu 16 digerleri daha kucuk. doktor en erken sali toplama olur dedi.bugun de cetrodite ve gonalf e devam.rahim kalinligi 11 olmus bunun bi ust siniri varmi biliyormusunuz.doktor en az 7 dedi ama simdi de sure uzadikca daha da kalinlasacak diye korkuyorum.tedavi uzadi biraz.
bu kalınlık durumunu bende merak ediyorum .ilk denememde gözlük şeklinde kalınlaşmıştı mesela.onunda şansımı azalttığını söylemişti doktorum ama şuan normal gidiyor herşey şeklide düzgün umarım 12 sine kadar başka sorun çıkmaz.en önemlisi de ben 3 aydır tuz diyetindeyim.45 kilo olmam rağmen tuzu yasakladılar.rahim ve vücut ödem yapıyormuş.sizlerde dikkat edin.ayrıca 12 temmuz yani transfer günü bizim 5. evlilik yıl dönümümüz,umarım uğurlu gelir.2. evlilik yıl dönümümüz de kendi evimize taşınmıştık ,hayatımızın en mutlu günüydü o dönem için.umarım bu seferde uğurlu gelir:)
baharcım merhaba.biz k.hocanın hastasıyız.eski yazılarınızı okumuştum.biz k.hocadan çok memnunuz.1.mikroteseyide o yaptı.şimdi 1 hafta içinde 2.yi olacak özel doruk hastanesinde.ben 4gündür menogon iğne 4 doz 2 su ya başladım.allah sonumuzu hayır etsin.her ay hormon tahlillerimizi gönderdik.ona göre bizi yönlendirdi.gelin muayene edeyim şukadar tl falan demedi.allah razı olsun.benim düşüncem gayet temiz yüzlü ilgili 1 insan.bilgisiz olsaydı prof olamazdı diye düşünüyorum.paragöz olmadığınında farkındayım.ama önceki yazışmalar üstüste negatif şeyler yazılması 5 6 kişiden beni biraz şaşırttı açıkcası.seninle öncedende yazışmıştık arkadaşım.senin tedavin ne aşamada şuanda nerede başladınız tedaviye.
Bugun de catlatma ignesi yapamiyorum.yumurtalarin en buyugu 16 digerleri daha kucuk. doktor en erken sali toplama olur dedi.bugun de cetrodite ve gonalf e devam.rahim kalinligi 11 olmus bunun bi ust siniri varmi biliyormusunuz.doktor en az 7 dedi ama simdi de sure uzadikca daha da kalinlasacak diye korkuyorum.tedavi uzadi biraz.
Kim hamis canim ben sayfalari okumaya yeni basladim da goremedim
benim arkadaşım anestezide tüm içinden ne geçiyorsa hepsini saydırmış kayınvalidesinden tut da kocasına varana kadar ağzına geleni söylemiş :) sakıncalı bir durum bakalım biz neler söyleyecez :)
günaydın kızlar ben geldim günler sonra kimse yok bugün sanırım transferi olanlara ve yumurtaları toplananlara allah kolaylık versin
okullar kapanır kapanmaz memlektim niğdeye gittik bir hafta boyunca gezdik niğde-kayseri-nevşehir-adana
en sonunda tatilin 2.ayağı olan ordu ya geçtik burada bir hafta geçtikten sonra ayın 16sında ilk iğneme başlıyacam inş. en son benim tedavi başlıyor sanırım :)
12 temmuz yani transfer günü bizim 5. evlilik yıl dönümümüz,umarım uğurlu gelir.2. evlilik yıl dönümümüz de kendi evimize taşınmıştık ,hayatımızın en mutlu günüydü o dönem için.umarım bu seferde uğurlu gelir:)
Tesekkurler canim aydinlattigin icin.gecen yil 6,2 iken transfer oldu estraferm kullanmama ragmen bu kadardi.simdide iyi gidiyor ust siniri asmaz insallah.yarin yine randevum var..cnm adetin 3. günü endometrium kalınlıgı 5-5,5 mm olmalıymış.transfer günüde normali 11-12 mm miş 15 mm ekadarda transfer yapılabiliyomuş.bende a tipisiz endometrium hiperplazi var yani rahim kalınlaşması herkes rahim kalınlaştırmaya ben inceltmetmeye ugraştıgım için az çok öğrendim artık:):):)
bu kalınlık durumunu bende merak ediyorum .ilk denememde gözlük şeklinde kalınlaşmıştı mesela.onunda şansımı azalttığını söylemişti doktorum ama şuan normal gidiyor herşey şeklide düzgün umarım 12 sine kadar başka sorun çıkmaz.en önemlisi de ben 3 aydır tuz diyetindeyim.45 kilo olmam rağmen tuzu yasakladılar.rahim ve vücut ödem yapıyormuş.sizlerde dikkat edin.ayrıca 12 temmuz yani transfer günü bizim 5. evlilik yıl dönümümüz,umarım uğurlu gelir.2. evlilik yıl dönümümüz de kendi evimize taşınmıştık ,hayatımızın en mutlu günüydü o dönem için.umarım bu seferde uğurlu gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?