Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

he canım ya 16 eylüle ne kaldı şurda 16 geçince 20 eylülede bişi kalmaz...
anam ne güzel bize bişey soran olmadı tek mi çift mi yazı mı tura mı diye kıs ne şanslısın he

Ahunisam senden naber canim benim bir kac gündür karnimin agrisi gidip geliyor su dört haft nasil gecicek yaaa:44::44:

Kız az önce seni andım sonra bakayım kim var kim yok dedim bi gördüm sende bana yazmışsın. Kalp kalbe karşıymış. Seni niye andım diye sorarsan. Bugün ilk defa öğle yemeğimi 2 saat geç yedim. Dün bahsettiğin acı su varya aynen banada geldi. Demekki aç kalınca oluyormuş. Bende çok aç kalmadığım için anlamamışım. Zaten birde aç kaldım diye şekerim düştü gözüm karardı evdede yalnızım neredeyse bayılacaktım hemen acele bi şeyler yedim kendime geldim. Diyeceksin bu hale gelene kadar niye bekledin önce canım istemedi sonra birdenbire şekerim düştü. Neyse benimde kasıklarımda arada böyle çatır çatır bir sancı oluyor ama anlık oluyor ve gidiyor. Bende dört gözle bekliyorum doktor muayenesini. Ayrıca dört hafta değil kız yarın hafta sonu saymazsak 3 hafta kaldı. Bu arada biliyormusun benim doktorum 1 ay sonra geldiğinde bebişin hareketlendiğini göreceksin dedi. O yüzden çok meraklanıyorum. İnşallah Allah izin verir görürüz. Tabi birde cinsiyetini tahmin edecek ya ondan dolayıda çok merak ediyorum.

bıtanecık arkadasım cok cok uzuldum ınan ellerım tıtrıyor ıcımde fırtınalar koptu dogru sozcuk nedır ne soylenır bılemıyorum.tek bır sey bılıyorsam rabbımın hıkmetınden sual olunmaz ınsallah tedavısız ansızın,hıc ummadıgın bır zamanda bebıslerıne kavusacaksın,senı cok ama sevıyorum.cok gecmıs olsun herseyın bası saglık önce senın ve esının saglıgı ve bırbırınıze duydugunuz buyuk askınız önemlı olan.kendını cevrenden soyutlama ve bızımle kal hem senın hemde bızım sana ıhtıyacımız var.senı cok seven arkadasın...hıc ayrılmıycaz sozmuuuuuuuuuuu

canım seni çok iyi anlıyorum benide 4 gün sonra aradılar ben içimden geçenleri anlattım söyledim yüz yüzü konuşunca daha iyi oldu canım daha çok yeni kalkacaksın kalkacağız bugün merkezdeydim çok kötüydüm kese görme tarihimde bu mu olacaktı diye bütün yol boyunca rabbim sürekli problemli çocuklar çıkardı belki bunun için tutmadı dedim dr bunun adı doğal seleksiyon dedi tutunmaması gereken bebişler tutunamıyormuş yazdığı vitamin ve ilaçları istersen tatlım özelden yazarım

canım yaza yine de bitanem,teşekkür ederim..
şimdi inanın iyiki bugün değil de 3 gün önce öğrenmişim diyorum..
çünkü doktor lütfedip te 1 gün sonra arayınca kah hıçkıra hıçkıra,kah bağıra bağıra telefonda bütün zehrimi döktüm...,
ohhhhh rahatladım...
söz vermişti ilk dr.gibi seni tek başına bırakmıycam,tutmazsa omuzumda beraber ağlayacağız diye söz verdi..
hastaneden 3 te çekip gitti ve beni bir daha aramadı...
2 kötü tecrübeden sonra BAHÇECİ defterini kapattım,burası bana ve aileme hayır getirmiyor,getirmeyecek,eşimle ona karar verdik..
zaten eşim bir daha istemiyor,yeter artık,madd,-manevi bittik,sen sağlığını,tedavini yarım bıraktın bebek için diyor...

Arunam sen ne durumdasın bilmiyorum,ama sana bebekle ilgili özelden mesaj atıcam,vakit bulunca lütfen oku bitanem..
ikimiz de negatif görmüş biri olarak,birbirimize yardımcı oluruz,kader arkadaşım...
ben doktorumla ve hastaneyle vedalaştım,çağırdı ve gel lütfen şimdi kızgu-ınsın dedi,geçecek dedi..
asla geçmeyecek dedim...
siz bana ve eşime sözverdiğiniz gibi kötü günümüzde hastanede yanımızda olmak yerine, bizi bi başımıza saat 3'te bırakıp çekip gittiniz ve zahmet edip telefonla bile aramadınız,söz verdiniz...bahçecideki ilk kötü tecrübemi anlattığım şikayetler köşesinden siz beni bulup,arayıp hastanız olmam için adeta yalvardınız,sözler verdiniz %30'un üstünde (hatta 40) şans verdiniz,ama hiçbir sözünüzde durmadınız,size kızgın,kırgın ve küskünüz eşimle dedim,haklısın dedi,özür diledi,ama ben de çok yardımcı oldum dedi...7500 TL ya maloldu,birçok merkezden pahalısınız,yardımcı olmasaydınız ne olacaktı acaba dedim,biz Bahçeci defterini kapattık,keşke memorialda deneseydik dedim,başarı oranları sizin çok üstünüzde ve herkes memnun dedim,kızgınlığın geçince gel dedi konuşalım,helalleşelim,dedim eşimle helal etmiyoruz,bir daha da sizi asla görmek istemiyoruz,elimden geldiğince de Bahçeciye gitmeyin diye herkesi uyarıcam dedim...
BIRAK aLLAH AŞKINA NORMAL YAŞI GENÇ,sadece tüpleri tıkalı kadınların tüp bebekleri zaten tutuyor aruna,2012 yılındayız herşeyin çaresi bulundu,kanser dahil,iş bizim gibi sebebi belirsiz yaşı 40 ın üzerinde olanlarda ve yaşı genç ve çok problemlilerde başarı sağlasınlar,yumurtam var,eşimin spermi var...
12 yumurtam çıktı,8 i işleme alındı,5 i döllendi...4 ü iyi kaliteydi ve 4.güne gittiler,11 hücreliydiler...
6.güne bile giderlerdi,yaşım ileri olduğundan 4.gün transfer yaptı,iş benim,bizim gibilerde başarı sağlasınlar...

geçmiş olsun arkadaşım,,....,,,, başka dicek bişey bulamıyorum,,

canım hayırlısı buymuş..
bugün annemi aldım Bakırköye gittik.
kahvaltı yaptık ana-kız...
kendime ve ona çok güzel bluz aldık...
saçımı dip değil tüm boya yaptırdım,sarı zaten benim saçımikestirdim,fön çektirdim..,
ev temizlenmişti yeni örtülerimi serdim..
mutfağıma yeni perde aldım...
annemle başbaşa güzel bir de öğlen yemeği yedik,iyi geldi...,
milli piyango aldım 2 tane..
YA ÇIKARSA....
iyiyim Allaha şükür,travmayı atlattım..
hatta çok iyiyim...
cANIM EŞİMİ bekliyorum şimdi ,Fuarda yemek var geç gelecek,kocamı özledim...

Cici35,canim transferin hayirli olsun ikizlerin sana simsiki tutunsun insallah

Üzülme canım kardelenim..,
ben atlattım iyiyim,çok şükür...
eşim de iyi..
eş,dost,akraba,can dostlarla toparlandık şükür...
bankadakiler illa devam et diyor..
ama zaten bağırsak tedavim yarım kalmıştı.
ancak bankadan çok ısrar var.devam et senin kesin bebeğin olacak biz inanıyoruz diyorlar herkes...
ben başka bişey öğrendim,tüp bebekle anne olma konusunda,onda minimum %50-%80 şans verdiler ve garanti..
yani kesin gibi birşey,görüştüm...
boş durmuyorum kızlar..
benim anne olma isteğim sizce mezara kadar bitebilir mi?
müjde arla şener şenin arabesk filmi gibi benim bu anne olma maceram ...
tekerlekli sandalyade bile olsam,devam....
hah hah hah....

kanbarım canım senin iyi haberlerini duymak beni çok sevindirdi. maşllah anne kız güzel bir gün geçirmişsiniz.
biz aslan kadınları çabuk üzülürüz ama kendimizi toplamak kolay inşallh seni çok seviyoruz canım benim
bekleyelim görelim gün doğmadan neler doğar birisi çok sıkıntılı bir anımda demişti bana bu sözü
ben de o zaman o kadar sıkıntıdayım ki ne günü diye düşünürken birde baktım Allah başka bir yönden sıkıntımı giderdi
biz yeter ki yaratıcı ile bağları sıkı tutalım
gerisi teferruat

Kız Ahu ben de seni çooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmm canım arkadaşım,can dostumsun...

CANIM taş gibiyim travmayı atlattık şükür eşim,ailem ,akraba ve dostlarla
artık üzülmeyin,ben çok iyiyim..
giden para olsun,sağlığım yerinde ya...
yumurtam var,eşimin de spermi,menapoza da daha girmedim...
bankadakiler çok başarılı olan tüp bebek konusunda bir vakayı bulmuş çağırmışlar ayarlamışlar...
kadını benle konuşturdular Cuma günü...
o kadar istiyorlarki anne olmamı en az benim kadar,Allah razı olsun canlarım...
zorla randevu aldılar benim için 15 eylüle eşim istemiyor ama,çok yıprandık maddi-manevi diyor..
ayol dedim sen canını sıkma..
göbeğine 100 iğne olan ben,1000 ilaç yutan ben,sen spermlerini versen yeter,ben yorulmuyorum sen rahat ol,yakışıklı kocam dedim...
dedim bankacı var burda,kredibilitem iyi,çekerim kredi bu merkez bambaşka bişey uyguluyor ve benim gibi vakalardaki lisanslı başarıları minimum %50-85 arası,denemeğe değer...
GİTSEM Mİ KIZLAR?
NE DERSİNİZ?
15 EYLÜLE RANDEVU ALDI,BANKADAKİ ARKADAŞLAR BANA...

iyi olmana sevindim cnm,,,siz neler atlatmışsınız bu da geçicek,,,bebek isteğinden tabiki vazgeçmemelisin ama ilk başta belki diğer rahatsızlığını tedavi ettirmen gerekiyordur. Allah belki ilk bebeğinde yaşadıklarını yaşamanı istemiyordur.. (Bilmiyorum tabi aynı şeyi yaşatabilirmi rahatsızlığın,,doktorlar mutlaka demişlerdir) En yakın zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah cnm....

ah canım arkadaşım ruveydam..
Doktor bize o kadar yüksek şans vermeseydi,bu kadar yıkılmazdık...
ümit tacirleri bunlardan bazıları...
Iyi merkez seçmek lazım...
Bundan sonra öyle yapıcam..
Yapmama da gerek kalmıyor,sağolsun dostlarım 2 yerle görüşüp randevıu aldılar bile benim adıma zorla...
Ya bunlar beni zorla anne yapacaklar..

belli mi olur kanatım belki Allah burayı vasıta ederek verecek sana denemedim dememek adına kendini ne zaman hazır hissedersen git derim ben

doğru söylüyorsun. benim doktorum bana senin şansın % 25 - 30 demişti. bana dedi ki
Allah sana verdiyse biz sadece sebebiz. inşallah böyle hayırlı bir işte
sebep oluruz dedi. kesin kati asla konuşmadı.
zaten biliyorsun az yumim oldu. doktorum beklediğimiz bir sonuçtu dedi.
ben hep Allah'ımdan istedim. hatta doktorum tedavinin yarısında amerikaya gitti. başka bir prof arkadaşı yaptı transferimi
ben doktorlara hiç takılmadım kanatım. ister o doktor ister başka doktor. yeter ki Allah bize evlat vermeyi dilemiş olsun.
ben hep bu şekilde dua ettim. inşallah sana da dua etmeye devam.

Canım az önce Ruveydamın da dediği gibi Aslan kadınları 9 canlıdır..
Çok ama çok güçlü kadınlardır...
Annem benle hep gurur duyar,tüm akrabalarım örnek gösterirler beni herkese...
tuttuğumu koparırım...
kaçmaz...
yeter ki istiyim..,olana kadar o kadar sabırla çalışırım ki..,
aklın durur...
lise birinciliği,üniversiteyi derceyle bitirmem,bankada tüm sınavları ilk 3 te kazanmam...
müdürlük sınavı ve tüm sınavlardaki üstün başarılarım...
inanılmaz yemek yaparım..
evimi gerçek ev gibi yuva gibi yapmışımdır,gören inanamaz...
hayatımda ilk kez tüp bebek tadavisi boyunca 2 ay kadın tuttum,kocamın ütülerini ütülettirdim...
elimden bi kaçan bi de uçan kurtulur..
çok becerikliyimdir...
şu bağırsak tedavim var..
bi de 2 sene de bir endeskobi,kolonoskobiye girmek zorundayım ömür boyu..
2011 de girdim
2013 mayıs ta girmeliyim..
bebekte de önüme sunulan fırsatlar çok iyi...
allaha şükür sedam kanser çıkmadı,kron da değil...
bağırsaklarım polip yapıyor,biopsiye gidiyor,sonuç temiz çıkıyor...
yani 12 yıldır böyle idi,inşallah ömür boyu da böyle devam eder...
yani kararsızım.sağlığım önemli..,
ama bebekte de dostlarım öyle randevular ayarlamışşlar ki...
içim erdi kızzzzlarrrr......:18:

belli mi olur kanatım belki Allah burayı vasıta ederek verecek sana denemedim dememek adına kendini ne zaman hazır hissedersen git derim ben

e bi gidip 15 eylülde görüşeyim o zaman ne çıkar ki?ne kaybederim ki...
gastroentrologumla da görüşür,end ve kolonoskobiyi di öne aldırırım olmazsa....
ne cangoz kadınım görüyomusunuz?
görüşiyim memorial nur hanımla didip o zaman,gerçi semra hanımla karar verecekler...
bakalım ne diyecekler,ne kaybederim ki?

hilalim MEMORİAL-OKMEYDANI DEDİM...
SEMRA KAHRAMAN VE NUR DOKUZEYLÜL DEDİM...
BİLMEM ANNLATABİLDİM Mİ?
SESİM GELİYOR MU SANA HİLALİM..
ÖH-HÖ Ö-HÖÖÖ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…