Ahunisa cabim aminn allah razi olsun
Makarnam fiyonkumm saoll kuzumm hersey güzel gecti sükür kaliteleri bire yakinmis canim
İkizlermii gelicek acibacanimm ikitane koyalimmi dedi bende hayir demedim isimemi geldi nee
Senin test tarihin 16 miydi canim bende simdi 20 beklicem sabirla
Ahunisam senden naber canim benim bir kac gündür karnimin agrisi gidip geliyor su dört haft nasil gecicek yaaa:44::44:
Canlarım yazdıklarınızın hepsini hıçkıra hıçkıra ağlayarak okudum..
Meğer ne çok seviyormuşsunuz beni..
Ben size kurban olurum,canım kızkardeşlerim..
Kafamı kırarım,sizi kırmam,siz üzülmeyin ne olur...
Siz daha gençsiniz,umudunuz var,aynen yola devam canlarım....
Hamile annelerimiz,ikiz can taşıyanlarınız var,sakın ha bana üzülüp te,kendinize zarar vermeyin..
Kendimi asla affetmem...
Negatif alanlar sizler de aynen yola devam,yılmak yok...
Anne olma isteğinizin önüne kimse geçemez canlarım...
Ben öğlene kadar bu konuda kimseyle bişey konuşmadım...
Hepsi negatifi biliyorlar tabii ki..
Doktorum beni hiç aramadı...
beni yıkan esas bu oldu,tabii eşimi de..
asla Bahçeciye gitmeyin asla...
Öğlen bankadan arkadaşımızın annesi Afyon'da trafik kazası geçirmiş,annesinin boynu ve çenesi kırılmış,
Babasının da beli kırılmış...
Bu benim patlama noktam oldum...
4 saat kadar hıçkıra hıçkıra ağladım...
Şenay canım arkadaşım,elimi tutup benimle ağladı saatlerce..
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...
MORAL BOZMAK YOK KIZLAAAAAAAARRRRR....
SİZLER AYNEN YOLA DEVAM...
DAHA YEĞENLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALICAZ...
BAHARIM,PEMBETAVŞANIM,CİCİM,FİYONKUM,SEDA,FLASKIM HEPİNİZİN DE POZİTİF OLACAK...
BAK GÖRECEKSİNİZ CANLARIM.....
KANAT DEDİ DERSİNİZ...
SİZLER BENİM AİLEMSİNİZ....
SİZLER BENİM CANIMSINIZ...
FİYONK HAVAİ FİŞEKLERİ HAZIRLA...
SIRADA SEDAM VE BAHARIMA PATLATICAZ ONLARI...
BURAZI TEMMUZ ANNELERİ TOPİĞİ..
NE DEMİŞTİK SON KİŞİ ANNE OLANA KADAR BİRLİKTEYİZ ,SONUNA KADAR(BENİ AFFEDİN,BEN DEVAM EDEMEYECEĞİM)...
Merhaba kizlar transferim sekiz otuzda bitmisti artikk bekliycez hayirlisiyla ikitane embryo koyuldu 3saat burda dinlendikten sonra eve gidicrz allah hepimizin yardimcisi olsun
Canlarım yazdıklarınızın hepsini hıçkıra hıçkıra ağlayarak okudum..
Meğer ne çok seviyormuşsunuz beni..
Ben size kurban olurum,canım kızkardeşlerim..
Kafamı kırarım,sizi kırmam,siz üzülmeyin ne olur...
Siz daha gençsiniz,umudunuz var,aynen yola devam canlarım....
Hamile annelerimiz,ikiz can taşıyanlarınız var,sakın ha bana üzülüp te,kendinize zarar vermeyin..
Kendimi asla affetmem...
Negatif alanlar sizler de aynen yola devam,yılmak yok...
Anne olma isteğinizin önüne kimse geçemez canlarım...
Ben öğlene kadar bu konuda kimseyle bişey konuşmadım...
Hepsi negatifi biliyorlar tabii ki..
Doktorum beni hiç aramadı...
beni yıkan esas bu oldu,tabii eşimi de..
asla Bahçeciye gitmeyin asla...
Öğlen bankadan arkadaşımızın annesi Afyon'da trafik kazası geçirmiş,annesinin boynu ve çenesi kırılmış,
Babasının da beli kırılmış...
Bu benim patlama noktam oldum...
4 saat kadar hıçkıra hıçkıra ağladım...
Şenay canım arkadaşım,elimi tutup benimle ağladı saatlerce..
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...
MORAL BOZMAK YOK KIZLAAAAAAAARRRRR....
SİZLER AYNEN YOLA DEVAM...
DAHA YEĞENLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALICAZ...
BAHARIM,PEMBETAVŞANIM,CİCİM,FİYONKUM,SEDA,FLASKIM HEPİNİZİN DE POZİTİF OLACAK...
BAK GÖRECEKSİNİZ CANLARIM.....
KANAT DEDİ DERSİNİZ...
SİZLER BENİM AİLEMSİNİZ....
SİZLER BENİM CANIMSINIZ...
FİYONK HAVAİ FİŞEKLERİ HAZIRLA...
SIRADA SEDAM VE BAHARIMA PATLATICAZ ONLARI...
BURAZI TEMMUZ ANNELERİ TOPİĞİ..
NE DEMİŞTİK SON KİŞİ ANNE OLANA KADAR BİRLİKTEYİZ ,SONUNA KADAR(BENİ AFFEDİN,BEN DEVAM EDEMEYECEĞİM)...
canım seni çok iyi anlıyorum benide 4 gün sonra aradılar ben içimden geçenleri anlattım söyledim yüz yüzü konuşunca daha iyi oldu canım daha çok yeni kalkacaksın kalkacağız bugün merkezdeydim çok kötüydüm kese görme tarihimde bu mu olacaktı diye bütün yol boyunca rabbim sürekli problemli çocuklar çıkardı belki bunun için tutmadı dedim dr bunun adı doğal seleksiyon dedi tutunmaması gereken bebişler tutunamıyormuş yazdığı vitamin ve ilaçları istersen tatlım özelden yazarım
canım seni çok iyi anlıyorum benide 4 gün sonra aradılar ben içimden geçenleri anlattım söyledim yüz yüzü konuşunca daha iyi oldu canım daha çok yeni kalkacaksın kalkacağız bugün merkezdeydim çok kötüydüm kese görme tarihimde bu mu olacaktı diye bütün yol boyunca rabbim sürekli problemli çocuklar çıkardı belki bunun için tutmadı dedim dr bunun adı doğal seleksiyon dedi tutunmaması gereken bebişler tutunamıyormuş yazdığı vitamin ve ilaçları istersen tatlım özelden yazarım
geçmiş olsun arkadaşım,,....,,,, başka dicek bişey bulamıyorum,,
bıtanecık arkadasım cok cok uzuldum ınan ellerım tıtrıyor ıcımde fırtınalar koptu dogru sozcuk nedır ne soylenır bılemıyorum.tek bır sey bılıyorsam rabbımın hıkmetınden sual olunmaz ınsallah tedavısız ansızın,hıc ummadıgın bır zamanda bebıslerıne kavusacaksın,senı cok ama sevıyorum.cok gecmıs olsun herseyın bası saglık önce senın ve esının saglıgı ve bırbırınıze duydugunuz buyuk askınız önemlı olan.kendını cevrenden soyutlama ve bızımle kal hem senın hemde bızım sana ıhtıyacımız var.senı cok seven arkadasın...hıc ayrılmıycaz sozmuuuuuuuuuuu
canım hayırlısı buymuş..
bugün annemi aldım Bakırköye gittik.
kahvaltı yaptık ana-kız...
kendime ve ona çok güzel bluz aldık...
saçımı dip değil tüm boya yaptırdım,sarı zaten benim saçımikestirdim,fön çektirdim..,
ev temizlenmişti yeni örtülerimi serdim..
mutfağıma yeni perde aldım...
annemle başbaşa güzel bir de öğlen yemeği yedik,iyi geldi...,
milli piyango aldım 2 tane..
YA ÇIKARSA....
iyiyim Allaha şükür,travmayı atlattım..
hatta çok iyiyim...
cANIM EŞİMİ bekliyorum şimdi ,Fuarda yemek var geç gelecek,kocamı özledim...
Canım arkadaşım yaşananlar kolay değil tabiki.. Madem kararınız böyle Allah hakkınızda hayırlı sonuçlar nasip etsin. Önce sana sağlık versin inşallah.
Seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim arkadasim kac gündür giremedim icimdende gelmedi ne yalan söylim. Hayat insanlara acimasizca oyunlar oynaya biliyor ne yaziki inan kanatim burda olan herkesin bir aci hikayesi vardir icinde sakladigihic kimse yilmayip yine bir sekilde yoluna devam ediyor seni anliyoruz herseyin basi saglik, huzur, mutluluk, sevgi bunlar olmasa zaten yasamaya deger hic birsey kalmiyor elimizden gelseydi inan yüregindeki aciyi burda olan herkes hafifletirdi sen yüregi okadar güzel okadr güclü bi insansinki kafani dinle dogru karari vericenden eminim sen herzaman benim dualarimda olucaksin.... daha hic birsey bitmis degil belikide hersey yeni baslicak.
Üzülme canım kardelenim..,
ben atlattım iyiyim,çok şükür...
eşim de iyi..
eş,dost,akraba,can dostlarla toparlandık şükür...
bankadakiler illa devam et diyor..
ama zaten bağırsak tedavim yarım kalmıştı.
ancak bankadan çok ısrar var.devam et senin kesin bebeğin olacak biz inanıyoruz diyorlar herkes...
ben başka bişey öğrendim,tüp bebekle anne olma konusunda,onda minimum %50-%80 şans verdiler ve garanti..
yani kesin gibi birşey,görüştüm...
boş durmuyorum kızlar..
benim anne olma isteğim sizce mezara kadar bitebilir mi?
müjde arla şener şenin arabesk filmi gibi benim bu anne olma maceram ...
tekerlekli sandalyade bile olsam,devam....
hah hah hah....
kanbarım canım senin iyi haberlerini duymak beni çok sevindirdi. Maşllah anne kız güzel bir gün geçirmişsiniz.
Biz aslan kadınları çabuk üzülürüz ama kendimizi toplamak kolay inşallh seni çok seviyoruz canım benim
bekleyelim görelim gün doğmadan neler doğar birisi çok sıkıntılı bir anımda demişti bana bu sözü
ben de o zaman o kadar sıkıntıdayım ki ne günü diye düşünürken birde baktım allah başka bir yönden sıkıntımı giderdi
biz yeter ki yaratıcı ile bağları sıkı tutalım
gerisi teferruat
Kız Ahu ben de seni çooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmm canım arkadaşım,can dostumsun...
CANIM taş gibiyim travmayı atlattık şükür eşim,ailem ,akraba ve dostlarla
artık üzülmeyin,ben çok iyiyim..
giden para olsun,sağlığım yerinde ya...
yumurtam var,eşimin de spermi,menapoza da daha girmedim...
bankadakiler çok başarılı olan tüp bebek konusunda bir vakayı bulmuş çağırmışlar ayarlamışlar...
kadını benle konuşturdular Cuma günü...
o kadar istiyorlarki anne olmamı en az benim kadar,Allah razı olsun canlarım...
zorla randevu aldılar benim için 15 eylüle eşim istemiyor ama,çok yıprandık maddi-manevi diyor..
ayol dedim sen canını sıkma..
göbeğine 100 iğne olan ben,1000 ilaç yutan ben,sen spermlerini versen yeter,ben yorulmuyorum sen rahat ol,yakışıklı kocam dedim...
dedim bankacı var burda,kredibilitem iyi,çekerim kredi bu merkez bambaşka bişey uyguluyor ve benim gibi vakalardaki lisanslı başarıları minimum %50-85 arası,denemeğe değer...
GİTSEM Mİ KIZLAR?
NE DERSİNİZ?
15 EYLÜLE RANDEVU ALDI,BANKADAKİ ARKADAŞLAR BANA...
ah canım arkadaşım ruveydam..
Doktor bize o kadar yüksek şans vermeseydi,bu kadar yıkılmazdık...
ümit tacirleri bunlardan bazıları...
Iyi merkez seçmek lazım...
Bundan sonra öyle yapıcam..
Yapmama da gerek kalmıyor,sağolsun dostlarım 2 yerle görüşüp randevıu aldılar bile benim adıma zorla...
Ya bunlar beni zorla anne yapacaklar..
iyi olmana sevindim cnm,,,siz neler atlatmışsınız bu da geçicek,,,bebek isteğinden tabiki vazgeçmemelisin ama ilk başta belki diğer rahatsızlığını tedavi ettirmen gerekiyordur. Allah belki ilk bebeğinde yaşadıklarını yaşamanı istemiyordur.. (Bilmiyorum tabi aynı şeyi yaşatabilirmi rahatsızlığın,,doktorlar mutlaka demişlerdir) En yakın zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah cnm....
doğru söylüyorsun. benim doktorum bana senin şansın % 25 - 30 demişti. bana dedi ki
Allah sana verdiyse biz sadece sebebiz. inşallah böyle hayırlı bir işte
sebep oluruz dedi. kesin kati asla konuşmadı.
zaten biliyorsun az yumim oldu. doktorum beklediğimiz bir sonuçtu dedi.
ben hep Allah'ımdan istedim. hatta doktorum tedavinin yarısında amerikaya gitti. başka bir prof arkadaşı yaptı transferimi
ben doktorlara hiç takılmadım kanatım. ister o doktor ister başka doktor. yeter ki Allah bize evlat vermeyi dilemiş olsun.
ben hep bu şekilde dua ettim. inşallah sana da dua etmeye devam.
belli mi olur kanatım belki Allah burayı vasıta ederek verecek sana denemedim dememek adına kendini ne zaman hazır hissedersen git derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?