(null)
geçmiş olsun arkadaşım,,....,,,, başka dicek bişey bulamıyorum,,
geçmiş olsun arkadaşım,,....,,,, başka dicek bişey bulamıyorum,,
Kanbarim canim benim ne guzel dusunmus arkadaslarin bence kesinlikle gitmelisin o randvya artikk toparlan bitanem daha az dusun aklini dagit
Üzülmeeee artikkk lütfenn
hilalim MEMORİAL-OKMEYDANI DEDİM...
SEMRA KAHRAMAN VE NUR DOKUZEYLÜL DEDİM...
BİLMEM ANNLATABİLDİM Mİ?
SESİM GELİYOR MU SANA HİLALİM..
ÖH-HÖ Ö-HÖÖÖ....
Canimmmm kanat bitanem ne kadar uzuldum anlatamam....sen zaten muthis birisin sana ben hayirlisi olsun,edilen dualar,umutlar bosa gitmez.imtihan dunyasindayiz desem bile sen zaten benden iyi biliyosun...ALlah herseyin en iyisini en hayirlisi verecek bizlere....ben bazen secilmis kullariz diyorum..Allah bizi deniyo umarim imtihanini layigila gecen kullardan oluruz.....
harikasın diyorum sana başka ne diyim güzelim benim....ben anlamdım başka biyere gidicen sandım sana şunu söliyim sanA %5*-80 diye oran veren yerlere güven me...oran inanki sadece allahın bileceği iş...iyi bi doktor asla böle şeyler söylememz.biliyorsun benim dondurulmuş embriyolarım 2.kaliteydi ve memoriada transfere girerken bile bana hep olmazsa nasıl hareket edeceğimizi anlattılar..bu sefer kesin demediler ben onlara bir dahaya gerek kalmıycak diyerek moral verdim hep:) benim doktorum musatafa acet,çok iyi ama öle sizlerin anlattığı gibi sürekli moral veren bi tip değil.ama nur hanımın çok iyi ve güler yüzlü olduğunu duyuyorum.inan sadece 1 kere çaldırıyorum musatafa beyi hala hastası falan vardır diye 1 saat içinde dönüyor bana hilal hanım nasılsınız diye...bu müthiş bir lüks...sen gücünü ömrün boyunca hayatındaki herkese kanıtlamışsın..allah sen i korusun arkadaşım...gerçektenn hayatta herkesin çocuğu olmak zorunda değil buna emin ol...eşim bana kaç kere deniycez dediğinde ben onabizim de olmaz belki derdim hep.oda bana seninle evlenirken senin çocuğun olmadığını bilmiyordum ama ben seni seçtim olmasada olur dedi hep...sana güveniyorum bundan sonrası çok güzel olucak..
buarada bunu bilmek istiyeceğini düşündüm daha 2 hafta sonra netleşicek ama dün doktor bebklerimden birince ufak bi çıkıntı diğerinde ise olmadığını söyledi bu bize 1 kız 1 erkek olabileceklerini gösterebilir dedi..kollarını ve bacaklarını bile gördüm...allahım dedimhep içimden kanatıma da ver böle kanatlı melekler...bunları büyük gönlünle çok sevineceğini bildiğim için yazıyorum seni üzmek için değil inan...
Hilburcum ne mutlu sana süper duygular allah bizede gstersin insallahh canim transferden sonrani nasil gecirdin sadece yemek ve wc icinmi kalkiyodun yatmaktan sirtim agridi yan dnsem sakincasi olurmu ki
Kizlar size bisey sorucam bildigim kadariyla doktorunuz transferden sonra hepinize bi igne verdi ama bana vermedii yahuu
Hilburcum ne mutlu sana süper duygular allah bizede gstersin insallahh canim transferden sonrani nasil gecirdin sadece yemek ve wc icinmi kalkiyodun yatmaktan sirtim agridi yan dnsem sakincasi olurmu ki
Kizlar size bisey sorucam bildigim kadariyla doktorunuz transferden sonra hepinize bi igne verdi ama bana vermedii yahuu
Cansin sennn :)
Lutfen artik surekli dile getirip uzulme biraz dagit kafani annemde sürekli okudu benim lekelenmelerim oldugu icin okuyamadim sdece dua ediyorum bide tembih ediyorumm beni birakmasinlar diyee
İnan bana bak herseyy cok gzel olacak
Özelden msj aticaktim sana fakat telden griyirum ya beceremedim yahuu
Temiz kalbinden gecenler icin allah razii olsunn melekk kalplii allahh cok büyük sadece zamann
kanatım ben çıkıyorum.. sonra görüşürüz detaylı merak ettim girit meselesinide araştırıcam bende:) öpüyorum.
Hilbur canim iste rabbim ol demeyince olmuyo takilmiyorum bende okadar ana ne bileyim üzülmejte istemiyirum artik seyhan ve kanbar dan umutluydum olmayinca ben cok etkilendim bi ara girmiyeyim dedim ama herkesi cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?