Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kanbarim canim benim ne guzel dusunmus arkadaslarin bence kesinlikle gitmelisin o randvya artikk toparlan bitanem daha az dusun aklini dagit
Üzülmeeee artikkk lütfenn

geçmiş olsun arkadaşım,,....,,,, başka dicek bişey bulamıyorum,,

CANIM SAĞOL...
geldi ve geçti..
yani neyseki geçmiş oldu...
biz şimdi geleceğe bakacağız hepberaber bitanem...
demekki zamanı değilmiş,demekki hayırlısı değilmiş..,,
biz de zamanı gelsin diye dua edicez,akıllıca araştırma yapıp ,doğru adımlar atıcaz,inanıp,Rabbime bırakıcaz herşeyi,o da n hayırlısıysa onu nasip edecek...
inşallah hayırlı sonuçlar alırım ilerleyen zamanlarda...
beraber seviniriz...

geçmiş olsun arkadaşım,,....,,,, başka dicek bişey bulamıyorum,,

Kanbarim canim benim ne guzel dusunmus arkadaslarin bence kesinlikle gitmelisin o randvya artikk toparlan bitanem daha az dusun aklini dagit
Üzülmeeee artikkk lütfenn

canım sağol bitanem..
ne ilk ne sonum negatif sonuç alan kadınlar arasında..
ne yapalım,nasip...
inşallah doğru yer ve zamanda,doğru insanlarala karşılaşmamı nasip eder Rabbim,hayırlı evlat sahibi olmama vesile olabilecek....

cicim bu arada hayırlısı olsun...
anne ol inşallah..
seni takip ediyorum sürekli,diğer 5 arkadaşı da olduğu gibi..
inşallah 6'da 6 hamile kalırsınız...
AMİN.

hilalim MEMORİAL-OKMEYDANI DEDİM...
SEMRA KAHRAMAN VE NUR DOKUZEYLÜL DEDİM...
BİLMEM ANNLATABİLDİM Mİ?
SESİM GELİYOR MU SANA HİLALİM..
ÖH-HÖ Ö-HÖÖÖ....

harikasın diyorum sana başka ne diyim güzelim benim....ben anlamdım başka biyere gidicen sandım sana şunu söliyim sanA %5*-80 diye oran veren yerlere güven me...oran inanki sadece allahın bileceği iş...iyi bi doktor asla böle şeyler söylememz.biliyorsun benim dondurulmuş embriyolarım 2.kaliteydi ve memoriada transfere girerken bile bana hep olmazsa nasıl hareket edeceğimizi anlattılar..bu sefer kesin demediler ben onlara bir dahaya gerek kalmıycak diyerek moral verdim hep:) benim doktorum musatafa acet,çok iyi ama öle sizlerin anlattığı gibi sürekli moral veren bi tip değil.ama nur hanımın çok iyi ve güler yüzlü olduğunu duyuyorum.inan sadece 1 kere çaldırıyorum musatafa beyi hala hastası falan vardır diye 1 saat içinde dönüyor bana hilal hanım nasılsınız diye...bu müthiş bir lüks...sen gücünü ömrün boyunca hayatındaki herkese kanıtlamışsın..allah sen i korusun arkadaşım...gerçektenn hayatta herkesin çocuğu olmak zorunda değil buna emin ol...eşim bana kaç kere deniycez dediğinde ben onabizim de olmaz belki derdim hep.oda bana seninle evlenirken senin çocuğun olmadığını bilmiyordum ama ben seni seçtim olmasada olur dedi hep...sana güveniyorum bundan sonrası çok güzel olucak..

Kesinilikle cok iyi kara ver iyi düsün bitanem ne yapalim nasipten öteye gecemiyoruz biz elimizden gelenlerin en iyilerini yaptik rabbim ol demedikten sonra yapcak bisey yok ....

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM...
seni seviyorum bitanem...
maalesef çok iyi insanlarız bence ondan bu kadar yük...
bi kaç ay gecikicem belki,ama yetişicem size,anne olucam ben de inşallah yakında bitanecik arkadaşım...
hele şu sağlık problemlerini atlatıyım bir hayırlısıyla inşallah...
bu arada memorial nur dokuzeylülle 15 inde görüşmem var,kızlar randevu almış bana...
heyecanlandım,ümitlendim...

buarada bunu bilmek istiyeceğini düşündüm daha 2 hafta sonra netleşicek ama dün doktor bebklerimden birince ufak bi çıkıntı diğerinde ise olmadığını söyledi bu bize 1 kız 1 erkek olabileceklerini gösterebilir dedi..kollarını ve bacaklarını bile gördüm...allahım dedimhep içimden kanatıma da ver böle kanatlı melekler...bunları büyük gönlünle çok sevineceğini bildiğim için yazıyorum seni üzmek için değil inan...

canım beni aramışsın,üzülmüşsün okudum yazdıklarını..
seni semra hanıma götürelim demişsin,sen gerçek dostumsun bunu anladım,
yanımda olduğun için teşekkür ederim,seni çok seviyorum...
açıkça yazıyım o zaman bitanem..
yanlış anlayan olur diye yazmadım ben...
o yüksek şansı veren GİRİTte...
ama gerçek bir % oranı.50-80 ARASI MİN.VE MAX.ŞANSIM CANIM BENİM...
yÖNTEM FARKLI ORADA MALİYETTE YÜKSEK ...
akrabam var,arkadaşlarım var,kanıtları var...en son çare pasaportları kapıp,ver elini GİRİT..
yUNANİSTAN YOLCULUĞU EŞİMLE BERABER...
Memoriali bir bakayım görüşeyim de...
Nur hanımda tedavi görmüş bir bayan geldi bana bir kız-bir erkek ikizleri var...
başka yerde tutmamış..
burada ilk seferde ikiz..yaşı 36..
saatlerce yalvardı,nur hanıma git diye,bizim arkadaşlar yönlendirdi bana,nur hanımdan randevu aldılar..
nur hanımda beni 6 da aradı..
bahçeci gibi kesin olur demiyor...
şansın % 15 dedi açık açık...
sebebi belirsiz intertifitilite ise....
inceleriz seni fazla yormadan kendi tek yumurtanla rahat bir tedavi uygularız dedi ,ben öyle düşünüyorum dedi..
ama getir dedi tüm histinografi,rahim filmi,tahlil ve sonuçlarını semra kahramanla karar vericez beraber dedi,
sana ne uygulayacağımıza kesin olarak...
dedim GİRİT E GİTSEM
DEDİ O EN SON ÇARE...
GİT,GİTME DEMEM DEDİ..
AMA BURADA DENE DEDİ,ÇÜNKĞ ORANIN MALİYETİ BURANIN 3-4 TÜP BEBEK MALİYETİ..
HİLALİM BAKALIM BİR DE MEMORİALE...

Hilburcum ne mutlu sana süper duygular allah bizede gstersin insallahh canim transferden sonrani nasil gecirdin sadece yemek ve wc icinmi kalkiyodun yatmaktan sirtim agridi yan dnsem sakincasi olurmu ki

Kizlar size bisey sorucam bildigim kadariyla doktorunuz transferden sonra hepinize bi igne verdi ama bana vermedii yahuu

Ben sana demedim mi kız bir kız-bir erkek diye demedim mi?
Hiç yanılmam.(kendim hariç,onda da yanılmazdım ,ama ilk kez doktorum beni de eşimi de yanılttı)
Demek yeğenlerim geliyor...
hem de bir kız-bir erkek...
Allah sonuna kadar seni ve onları korusun ve sağlıkla kavuştursun...
eğer doğum yapacağın hastaneyi bi söyleme tövbe küserim ömrü billah..
gelicem sevicem ben yeğenlerimi eşimle .....(tabii sen ve eşinin izni olursa)
ay gene teyze oluyorum heyecan bastı...
sen deli misin kız bayıldım bu habere,accayip moral oldun kız bana...
inşallah ben de kavuşurum ikizlerime..
memorilde,ya da GİRİT 'te hangisi hayırlısı ise o olsun Rabbim.amin.

Kız sen de herşeyi takıp durma rahat ol....
Bana verdi de ne oldu...
negatifi aldım,oturdum...
üstüne de bir bardak su ,o oldu...
Göbeğimin sağ-sol ve altı morluklarla dolu...
cazibem bozuldu...
daha iyi ya temiz bir göbeğin olacak...
3 kez 4444 salatı tefriciye..
2 kez 41 yasin..
41 meryem..
ama hayırlısı ise olsun dedim,olmadı.
sonuç:hayırsızmış olmadı.(Rabbim öyle uygun gördü,napıyım?)
bak ruveydanın tek yumurtayla ikiz oldu.
3.gün embriyosu,yeter ki Rabbim ol desin kız...
senin de kızın mı olacak nedir...
pembe yanaklı bir kız geldi gözümün önüne....
gözlerinin içi gülüyor,aynı sen gibi...

canım özel bişey yok ben tepine tepine yattım valla.2.denememdi ve olmazsa nasılsa yine deniycektim:) hiç takmadım 3.gün işe başladım ne yatması bankada bütün gün otur sinirlen bi fotokopiye git bi içeribi dışarı hiç dinlenemedim ama ban 11.haftayı devirdim..stres yapma yeter..rahat bırak bebikleri beğendikleri yere tutunsunlar:) olmadı bidaha....

Cansin sennn :)

Lutfen artik surekli dile getirip uzulme biraz dagit kafani annemde sürekli okudu benim lekelenmelerim oldugu icin okuyamadim sdece dua ediyorum bide tembih ediyorumm beni birakmasinlar diyee

İnan bana bak herseyy cok gzel olacak

Özelden msj aticaktim sana fakat telden griyirum ya beceremedim yahuu

Temiz kalbinden gecenler icin allah razii olsunn melekk kalplii allahh cok büyük sadece zamann

kanatım ben çıkıyorum.. sonra görüşürüz detaylı merak ettim girit meselesinide araştırıcam bende:) öpüyorum.

Hilbur canim iste rabbim ol demeyince olmuyo takilmiyorum bende okadar ana ne bileyim üzülmejte istemiyirum artik seyhan ve kanbar dan umutluydum olmayinca ben cok etkilendim bi ara girmiyeyim dedim ama herkesi cok merak ediyorum

Derler ya kanımın son damlasına kadar...
Ben de diyorum ki 43 yaşında bir fıstık olarak son yaşlı,büzüşmüş,mayışmış yumurtama ve eşimin son spermine kadar devam...
ölmek var,yılmak yok,dönmek yok...
ben aslan kadınıyım sadece sendelerim ama asla düşmem,ve dönüşüm her zaman muhteşem olur....

kanatım ben çıkıyorum.. sonra görüşürüz detaylı merak ettim girit meselesinide araştırıcam bende:) öpüyorum.

Tamam Hilalim öpüyorum..
seni seviyorum..
yeğenlerime kendine iyi bak canıma arkadaşım,can dostum..

[
Hilbur canim iste rabbim ol demeyince olmuyo takilmiyorum bende okadar ana ne bileyim üzülmejte istemiyirum artik seyhan ve kanbar dan umutluydum olmayinca ben cok etkilendim bi ara girmiyeyim dedim ama herkesi cok merak ediyorum

sen takılma bana,seyhana cicim..
herkes kendi mucizesini yaşar...
ama o mucizesini Rabbim ne zaman isterse o zaman verir...
belki benim önce bağırsağımı tedavi ettirip,sonra tüpten bebeğim olması gerektiğinden Rabbim vermedi,sağlığımı tehlikeye atmamak için ,vardır bunda da bir hayır mutlaka cicim,sakın olayların sadece sonucuna odaklanma ve bizim isteyip,RABBİMİN vermeyişine...
devam eden zamandaki hayrını görelim bir öncelikle, olmayışının...
ben onu mutlaka göreceğim..
böylesi hayırlıydı benim için ve seyhan için..
ama senin için olması zamanıdır,olur bitanem...
Rabbim en doğrusunu bilir...
Her kul kendi kaderini yaşar..
bak bizler 2 gün dibe vurduk,hemen doğrulduk...
neden her dibi gören kulun gideceği tek yer ZİRVEDİR çünkü cicim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…