Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

....

Canim canim canimm :)

Bak doktorun be anlatti bana 47 bi bayan gelmis tek yumosu olmus ve döllenmis ve tutmuss
Ablamm yasinda bisey yk tas gibi hatunsundur gormeden syluyorum bak : ...

Yaninda kim var yanlizmisin sen ablam

Tabi ki gclü olacaksinn
Yilmak yok ablam devam

Zafer bizim olana kadarr

Tabi ki gclü olacaksinn
Yilmak yok ablam devam

Zafer bizim olana kadarr

canım enneciğim yanımda neyse ki....

canım çok iyi olduğumu söyleyemem şu an birde norm fazlasıyım nerde okula başlayacağım bilmiyorum sıkıntıdan ağzımda yaralar çıktı çok ağır sinüzit yaşadım ama geçecek cnm biliyorum eşimin tedavi olması gerekiyor morfolojiden iki ay içinde okula bağlı en geç ocakta yeniden düşünüyorum özelden mesajını bekliyorum hemde telden de görüşelim genetik testleri yaptırmalıyız benimde 8 yumurtam alında ama içimdeyumurta kalmış eğer transferden sonra iğne veriyorlarsa kalanlar için veriliyormuş 5 i işlem gördü 5 ide 4.günü hatta 5.güne geldiler saat ikibuçukta üçü kaldı ikisi transfer oldu üçüncüsü 6 güne gelemediğinden dondurulmadı inşallah güzelim şu süreçte süpriz yaparlar doğal gelirler kuzularım bir topikte bir arkadşım var umutta tüp deniyor olmuyor eşi 6 ay tedavi oldu ikinci tüpe hazırlanırken doğal yoldan geldi bebişi bir yaşında ikincide yolda neden bizimde olmasın güzelim yüreği güzel kendi güzel arkadşım

Hilbur canim iste rabbim ol demeyince olmuyo takilmiyorum bende okadar ana ne bileyim üzülmejte istemiyirum artik seyhan ve kanbar dan umutluydum olmayinca ben cok etkilendim bi ara girmiyeyim dedim ama herkesi cok merak ediyorum

canım sen neden öyle düşünüyorsun ki benim doktorumun bana verdiği oran yüzde elliydi kaldı ki yaşım daha 27 olmasına rağmen dediği şey ne karamsarlığa kapıl ne de kendini çocuk olacak diye fazla umutlan senin oranın yüzde elli ki genelde çift koyduklarında veriyorlar bu oranı sevineceksen de üzüleceksen de umudun yüzde elli olsun dedi
ben de hiç bi zaman ben hamileyim eminim diye gezmedim yada benim olmayacak diye de gezmedim
nasibimizde şimdilik yokmuş gaybı bilemem kimse bilemez
başka vesilelerle başka zamanlarda daha uygun zamanda olacaktır belki de
kanatımın dediği gibi belki olsa engelli olacaktı düşük olacaktı vs.vs. yani hadiste de dendiği gibi sizin her şer gördüğünüzde bir hayır her hayır gördüğünüzde de bir şer vardır biz bilemeyiz

sözün özü canımcım sağlığımız yerinde huzurumuz yerinde okula başladık gün içinde çoğu zaman aklıma bile gelmiyor demekki henüz nasibimizde yokmuş
lütfen etkileneceğini düşünüyorsan aç bir kitap oku yada film izle tv izle ama foruma girme
tamam mı şekerim bu arada herkese i geceler kızlar

mrb canim.

negatif sonuclanmis.cok uzuldum. Rabbim tez zamanda bizim yuzumuzude guldursun.

tedaviler her ne kadar negatif sonuclansa da en azindan elimizden geleni yapiyoruz diye umut oluyor bize.
en az agladigim zamanlar tedavi surecleridir benim. ya da su ay deneyim diye karar verdigim zamanlardir.
ne yapalim Rabbimizin taktiri boyle. Insallah hepimiz bu imtihandan alnimizin akiyla cikariz. Allah bizi ona isyan etmekten,
nefsimizle basbasa kalmaktan korusun. Allahim bizi affetsin.

Seyhanim etkilendim derken uzuldum seni kendime yakin grdugum icin

Tabikii rabbil ol derse olucak
Elimizden geleni yaptik zaten fazlasiyla hepimiz

Herseyin hayirlisii hakkimizda

Coook sevgili canlarim....ben ilk tup bebekte negatif alinca genetik ve pihtilasmaula ilgili testleri yapalim dedi dr....benim ingilizce fena degil bu yizden bana ingilizce bo makale gosyerdi...kisirlikta izlenecek yol gibi biseydi.ona gore bisey cikmaz ama histeroskopi yapacaz dedi agrili oldu ama yaptik normal cikti.bana hep pihtilasma ve genetik tedt yaptir diyodu pahali diye yaptirmitoduk biz sonra iyiki yaptirmisiz cunku ilkinden farkli olarak nimda fraxiparin doye kan sulandirici igne yapiyorum bi sefer oldu...yani isinize karismsk istemem ama eksik testlerinizi mutlaka tamamlayin...kanbarim bende aslanim toparlanmana sevindimmm.ALlah hayirlisini bizden daha iyi biliyooo...hep hayirlisini verdin bize...

Günaydın kızlar ,
Kanbar buralara dönmene sevindim canım . biraz daha zaman geçsin diğer sorunlarını hallet ben eminim tekrar yürüyeceksin bu yolda . olsa da olmasa da senin ve sevdiklerinin canı saolsun bi tanem .

Cici canım transferin hayırlı olsun . dilerim sonunda güzel haberlerini alırız .

bu aralar sık giremeyeceğim için aklım hep sizde kalacak kızlar . Sonuç bekleyen arkadaşlarıma dua edeceğim ..

SELAMMMMMM KIZLARR
GİREMEDİMM NETE ÇOK SIKK CUMA TRANSFERİM OLDUUU.
2 TANE BEBİŞİMM ARTIKK GÖBÜŞÜMDEEEEE
HEYECANLA BEKLİYORUM ŞİMDİ 19 EYLÜLÜ

CİCİ SENİNDE OLMUŞ TRANSFERİN HAYIRLI OLSUN CNMM
SIKI SIKI TUTUNSUN BEBİŞLERİMİZ İNŞ...

hayırlı olsun cnm,,bebişlerin sıkısıkı tutunsunlar bırakmasınlar seni inşallah,,güzel haberlerle gel cnm...

Flzask canimmm seninde hayirli olsunn bizimle olsunn bebislerimuz insallahh nasill gecti canim emrylarin kalitesi nasildi

flzaskım transferın hayırlı olsun bıtanem ınsallah bebıslerını önce gobusune sonrada kucagına alırsın.buaralar sık gıremıyorum mısafırlerım vardı ama artık sızlerleyım takıbınızdeyım.ınsallah hersey cok guzel olacak bol bol dınlen tatlım.optum

Merhaba kizlar transferim sekiz otuzda bitmisti artikk bekliycez hayirlisiyla ikitane embryo koyuldu 3saat burda dinlendikten sonra eve gidicrz allah hepimizin yardimcisi olsun

cıcım transferın hayırlı olsun ınsallah guzel haberlerınıde alacaz kalbım sızlerle.kendıne ve yıgenımıze ıyı bak opuyorum tatlım.

canım sana özelden mesaj atacağım,araştırmalarım biter bitmez bitanem...
aramalarını bekliyorum.
tüm ayrıntıları mesaj atacağım,telefonumu da yazacağım bitanem...
hep görüşür,birbirimize testek oluruz bu yolda bitanem..
eminim bu ikimize de iyi gelecektir..
lütfen sabırla benden gelecek mesajı bekle bitanem...

Çok zor ama başarmaya çalışıyorum.
8.gün kala adet görmedim.(adet tarihim:2 Eylüldü)
sanki hamile gibi hissediyorum hala.
ilk kez bu kadar garip bir tedavi sonucuyla karşılaştım...
Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah ne diyeyim.
bizim için de , biz her ne kadar neden ben,neden anne olamıyorum,ne günahımız var eşimin ve benim,millet poşetlere koyup doğurdukları bebekleri çöpe atarken,bizim burnumuzun direği evlat hasretiyle sızlayıp duruyor...yüreğimiz kanıyor,içimiz kan ağlıyor ....
sabır ,sabır,sabır Allah'ım diyoruz..
bu kadar severken eşimizle birbirimizi,aşıkken,mutluyken,neden ikimizin karışımı o mucizemizi Rabbim vermiyor?isyan etmiyorum...
bunu artık imtihan olarak ta görmüyorum ben..
çünkü eşimle ben kimseye zararı olmayan doğru-dürüst,iyi insanlarız.
bir yerlerde bir aksaklık var,umarım o aksaklığı giderecek doğru zamanda ,doğru insan,ya da doktorla buluşurum en kısa zamanda...
ve bebeğimize kavuşuruz eşimle..

canım ben doğal yoldan hamile kalmış biriyim...
pıhtılaşma veya başka sorunum yok..
eşimde de yok...
8 yıldır tüm araştırmalarımız yapıldı.
sebebi belirsiz intertifilite:yani tıbbin aciz kaldığı durumdayız.
ne diyeyim hayırlısı...

canım pek döndüm diyemem aslında ben de,biraz kafamı dinlemeyi düşünüyorum...
internet ve bebekle ilgili konulardan bir süre uzak olmak istiyorum..
memorialla görüşeceğim,ama eşim yetti artık bu kadar üzüntü,boşver bizim de çocuğumuz olmasın diyor....
tabii çok üzgün belki geçer bu düşünceleri,belki kalıcıdır..
onu bilemiyorum..
belki doğal yoldan gelir,ben artık inanmıyorum mucizelere gerçi...
annem çok üzdün kendini,eşinm de öyle..
Allah size sağlık versin ,kapatın bu konuyu bir süre,mutlu bir çiftsiniz keyfinize,huzurunuza,mutluluğunuza bakın,Allah'a şükür herşeyiniz var dedi.
ben de dedim ki anne ama bir evladımız yok...
bir süre kapatmalıyım bu konuyu annem haklı galiba...

cici,flask hayırlı olsun...
umarım hepiniz hamile kalırsınız...
umarım artık burada ramazandan sonra hep negatif görme durumunu kırar ve süper bir final yaparsınız altınız birden..
kimse üzülmesin artık...

geçti çok şükür bi tane iyi kalite embriyocuğum göbişimdeki tahtına kurulduuu

kavuştum sonunda umutegecim, devamı sizin gibi hamilişişkoluğa transfer etmek olsun...

fıyonkum bıtanem trnsferın hayılı olsun almıssın bebıslerı gobusune masallah.rabbım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.uzun zamandır gırmıyordum mısafırlerım vardı.guzel haberlere sevınıyor olumsuz haberlerle gözyaslarına boguluyorum.insallah rabbım hepınızın yuzunu guldursun.senı cok sevıyorum optum

Asel-k canimm yaa saolasinn insallahh

Kardelen allah razi olsun canim saolun iyi dilekleriniz icin :)
Cansinizz

Hayırlı olsun canım, Allah hayırla tamamlasın inşallah..

bayadır giremiyorum bu arada baya gelişmeler olmuş tablo hamişlerle dolmuş taşmış kızlar dondurulmuşlarımı transfer oldum cuma günü test günüm bu arada öncekinde hep yatmıştım ama şimdi geziyorum önceki kimyasal gebelikle sonlandı bakalım bu sefer ne olcak belirti aramıyorum zaten arasıra batma oluyo ama çok değil kalanlara ilaca bağlıyorum yani stres yapmamaya çalışıyorum bu sefer 2 tane transfer oldu inşaallah rabbim nasip eder isteyen herkese şu an kimler benimle aynı şeyleri yaşıyo merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…