....
Canim canim canimm :)
Bak doktorun be anlatti bana 47 bi bayan gelmis tek yumosu olmus ve döllenmis ve tutmuss
Ablamm yasinda bisey yk tas gibi hatunsundur gormeden syluyorum bak :...
47 yaşında....
tam emeklilik ikramiyesi gibi bişey desene cicim ...
ne güzel yaaaa....
darısı o yaşa gelmeden benim başıma kuzum..
o kadar beklemem inşallah...
47 yaşında tam 1 eylülde bankadan emekli olacağım çünkü 2016 da...
uzularım bebişlerim de yanımda olurlar ozamana kadar inşallah,hayırlısyla...
taş gibi hatunum da ,dıştan be kuzum...
baksana içten pek durumlar o kadar da iç açıcı değil...
olsun ,ama Rabbim onu uygun görmüş,hepsinin çaresi var neyse ki...
herşey güzel ,yolunda,
Yaninda kim var yanlizmisin sen ablam
Tabi ki gclü olacaksinn
Yilmak yok ablam devam
Zafer bizim olana kadarr
Arunam sen ne durumdasın bilmiyorum,ama sana bebekle ilgili özelden mesaj atıcam,vakit bulunca lütfen oku bitanem..
ikimiz de negatif görmüş biri olarak,birbirimize yardımcı oluruz,kader arkadaşım...
ben doktorumla ve hastaneyle vedalaştım,çağırdı ve gel lütfen şimdi kızgu-ınsın dedi,geçecek dedi..
asla geçmeyecek dedim...
siz bana ve eşime sözverdiğiniz gibi kötü günümüzde hastanede yanımızda olmak yerine, bizi bi başımıza saat 3'te bırakıp çekip gittiniz ve zahmet edip telefonla bile aramadınız,söz verdiniz...bahçecideki ilk kötü tecrübemi anlattığım şikayetler köşesinden siz beni bulup,arayıp hastanız olmam için adeta yalvardınız,sözler verdiniz %30'un üstünde (hatta 40) şans verdiniz,ama hiçbir sözünüzde durmadınız,size kızgın,kırgın ve küskünüz eşimle dedim,haklısın dedi,özür diledi,ama ben de çok yardımcı oldum dedi...7500 TL ya maloldu,birçok merkezden pahalısınız,yardımcı olmasaydınız ne olacaktı acaba dedim,biz Bahçeci defterini kapattık,keşke memorialda deneseydik dedim,başarı oranları sizin çok üstünüzde ve herkes memnun dedim,kızgınlığın geçince gel dedi konuşalım,helalleşelim,dedim eşimle helal etmiyoruz,bir daha da sizi asla görmek istemiyoruz,elimden geldiğince de Bahçeciye gitmeyin diye herkesi uyarıcam dedim...
BIRAK aLLAH AŞKINA NORMAL YAŞI GENÇ,sadece tüpleri tıkalı kadınların tüp bebekleri zaten tutuyor aruna,2012 yılındayız herşeyin çaresi bulundu,kanser dahil,iş bizim gibi sebebi belirsiz yaşı 40 ın üzerinde olanlarda ve yaşı genç ve çok problemlilerde başarı sağlasınlar,yumurtam var,eşimin spermi var...
12 yumurtam çıktı,8 i işleme alındı,5 i döllendi...4 ü iyi kaliteydi ve 4.güne gittiler,11 hücreliydiler...
6.güne bile giderlerdi,yaşım ileri olduğundan 4.gün transfer yaptı,iş benim,bizim gibilerde başarı sağlasınlar...
Hilbur canim iste rabbim ol demeyince olmuyo takilmiyorum bende okadar ana ne bileyim üzülmejte istemiyirum artik seyhan ve kanbar dan umutluydum olmayinca ben cok etkilendim bi ara girmiyeyim dedim ama herkesi cok merak ediyorum
SELAMMMMMM KIZLARR
GİREMEDİMM NETE ÇOK SIKK CUMA TRANSFERİM OLDUUU.
2 TANE BEBİŞİMM ARTIKK GÖBÜŞÜMDEEEEE
HEYECANLA BEKLİYORUM ŞİMDİ 19 EYLÜLÜ
CİCİ SENİNDE OLMUŞ TRANSFERİN HAYIRLI OLSUN CNMM
SIKI SIKI TUTUNSUN BEBİŞLERİMİZ İNŞ...
SELAMMMMMM KIZLARR
Merhaba kizlar transferim sekiz otuzda bitmisti artikk bekliycez hayirlisiyla ikitane embryo koyuldu 3saat burda dinlendikten sonra eve gidicrz allah hepimizin yardimcisi olsun
canım çok iyi olduğumu söyleyemem şu an birde norm fazlasıyım nerde okula başlayacağım bilmiyorum sıkıntıdan ağzımda yaralar çıktı çok ağır sinüzit yaşadım ama geçecek cnm biliyorum eşimin tedavi olması gerekiyor morfolojiden iki ay içinde okula bağlı en geç ocakta yeniden düşünüyorum özelden mesajını bekliyorum hemde telden de görüşelim genetik testleri yaptırmalıyız benimde 8 yumurtam alında ama içimdeyumurta kalmış eğer transferden sonra iğne veriyorlarsa kalanlar için veriliyormuş 5 i işlem gördü 5 ide 4.günü hatta 5.güne geldiler saat ikibuçukta üçü kaldı ikisi transfer oldu üçüncüsü 6 güne gelemediğinden dondurulmadı inşallah güzelim şu süreçte süpriz yaparlar doğal gelirler kuzularım bir topikte bir arkadşım var umutta tüp deniyor olmuyor eşi 6 ay tedavi oldu ikinci tüpe hazırlanırken doğal yoldan geldi bebişi bir yaşında ikincide yolda neden bizimde olmasın güzelim yüreği güzel kendi güzel arkadşım
mrb canim.
negatif sonuclanmis.cok uzuldum. Rabbim tez zamanda bizim yuzumuzude guldursun.
tedaviler her ne kadar negatif sonuclansa da en azindan elimizden geleni yapiyoruz diye umut oluyor bize.
en az agladigim zamanlar tedavi surecleridir benim. ya da su ay deneyim diye karar verdigim zamanlardir.
ne yapalim Rabbimizin taktiri boyle. Insallah hepimiz bu imtihandan alnimizin akiyla cikariz. Allah bizi ona isyan etmekten,
nefsimizle basbasa kalmaktan korusun. Allahim bizi affetsin.
Coook sevgili canlarim....ben ilk tup bebekte negatif alinca genetik ve pihtilasmaula ilgili testleri yapalim dedi dr....benim ingilizce fena degil bu yizden bana ingilizce bo makale gosyerdi...kisirlikta izlenecek yol gibi biseydi.ona gore bisey cikmaz ama histeroskopi yapacaz dedi agrili oldu ama yaptik normal cikti.bana hep pihtilasma ve genetik tedt yaptir diyodu pahali diye yaptirmitoduk biz sonra iyiki yaptirmisiz cunku ilkinden farkli olarak nimda fraxiparin doye kan sulandirici igne yapiyorum bi sefer oldu...yani isinize karismsk istemem ama eksik testlerinizi mutlaka tamamlayin...kanbarim bende aslanim toparlanmana sevindimmm.ALlah hayirlisini bizden daha iyi biliyooo...hep hayirlisini verdin bize...
Günaydın kızlar ,
Kanbar buralara dönmene sevindim canım . biraz daha zaman geçsin diğer sorunlarını hallet ben eminim tekrar yürüyeceksin bu yolda . olsa da olmasa da senin ve sevdiklerinin canı saolsun bi tanem .
bu aralar sık giremeyeceğim için aklım hep sizde kalacak kızlar . Sonuç bekleyen arkadaşlarıma dua edeceğim ..
SELAMMMMMM KIZLARR
geçti çok şükür bi tane iyi kalite embriyocuğum göbişimdeki tahtına kurulduuu
kavuştum sonunda umutegecim, devamı sizin gibi hamilişişkoluğa transfer etmek olsun...
SELAMMMMMM KIZLARR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?