fıyonkum bıtanem trnsferın hayılı olsun almıssın bebıslerı gobusune masallah.rabbım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.uzun zamandır gırmıyordum mısafırlerım vardı.guzel haberlere sevınıyor olumsuz haberlerle gözyaslarına boguluyorum.insallah rabbım hepınızın yuzunu guldursun.senı cok sevıyorum optum
hilalim MEMORİAL-OKMEYDANI DEDİM...
SEMRA KAHRAMAN VE NUR DOKUZEYLÜL DEDİM...
BİLMEM ANNLATABİLDİM Mİ?
SESİM GELİYOR MU SANA HİLALİM..
ÖH-HÖ Ö-HÖÖÖ....
canım jel bende ara ara kahverengi şeklinde geliyor. seninde bu gün yarın böyle bir durum başına gelebilir. gelmezse ne mutlu sana bazen o jel siyah olarak bile geliyor.
inşallah hamiş haberleriniz sırayla gelir. buraları tekrar coşar canım.
hem milleti kıskanıp durma ne güzel işte bebişini doya doya koklaya koklaya büyüteceksin.
ya biz ne yapalım. ikisine birden bakacağım derken doğru düzgün sevemeyeceğiz bile.
kıymetini bil
eskiden okuma hızına yetişemezdim şuraların şimdi yine bi sakinlik hüküm sürüyor, umarım fırtınadan önceki sessizliktir, sonra patır patır dökülür güzel haberler bizde çoşarız...
kanbarcımın hızlıca küllerinden doğmasına bayıldım, yakışmazdı elbetteki bir aslan kadınına dibe vurmak, herşey güzel olacak kanbar, elbette çocuk hayata anlam katacak değer katacak ama aslolan biziz arkadaşım, olsa da olmasa da mutlu olmaya bakalım...
cicoşum ve flzaskcım ay ikişer ikişer koymuşlar ay çok sevindimmm... inşallah ikişer ikişer tutar yüzünüz bol bol güler, eliniz kakalı bezlerden kurtulmaz, gözünüze uyku girmez
su, seninde az kaldı 4 güncük, uzun bir aradan sonra ilk güzel haberi senden almayı bekliyoruz, üstelik sona kalan umutta dondurik transferleri paletinin açılışı vesilesi ile pozitif görmeye mahkumsunböyle bir misyonun var hazırla kendini...
baharcım evine döndün artık daha rahatsındır, yeni rapor alabildin mi? (kıs baharım bu ulun hoca bize niye 1 tane koydu ki :44: kıskandım valla flzaskı)
of ben sıkıla pıkıla yattım bi kaç gün, artık eski hayatıma geri döndümaşırı sert hareketler yapmıyorum, onun dışında normal normal takılıyorum... bu jel bende hiç kahverengi akıntı yapmadı :44: (bizede yaranılmaz yapsa bi dert yapmasa bi dert )
kitap okumaktan gözlerim şaşı, bilgisayar kullanmaktan kolum sakat oldu... hoff...
öptüm hepinizi...
Kız az önce seni andım sonra bakayım kim var kim yok dedim bi gördüm sende bana yazmışsın. Kalp kalbe karşıymış. Seni niye andım diye sorarsan. Bugün ilk defa öğle yemeğimi 2 saat geç yedim. Dün bahsettiğin acı su varya aynen banada geldi. Demekki aç kalınca oluyormuş. Bende çok aç kalmadığım için anlamamışım. Zaten birde aç kaldım diye şekerim düştü gözüm karardı evdede yalnızım neredeyse bayılacaktım hemen acele bi şeyler yedim kendime geldim. Diyeceksin bu hale gelene kadar niye bekledin önce canım istemedi sonra birdenbire şekerim düştü. Neyse benimde kasıklarımda arada böyle çatır çatır bir sancı oluyor ama anlık oluyor ve gidiyor. Bende dört gözle bekliyorum doktor muayenesini. Ayrıca dört hafta değil kız yarın hafta sonu saymazsak 3 hafta kaldı. Bu arada biliyormusun benim doktorum 1 ay sonra geldiğinde bebişin hareketlendiğini göreceksin dedi. O yüzden çok meraklanıyorum. İnşallah Allah izin verir görürüz. Tabi birde cinsiyetini tahmin edecek ya ondan dolayıda çok merak ediyorum.
Canim sabirsizlikla bekliyoruz insallah positif hebrlerini alicas 5 güncügün kalmis ne cabuk geciyorr günler sizleri bekleyelim derken bizimkilerde büyüyor Allah saglikla elimize almayi nasip etsin....günaydın canlar hepinize güzel bi hafta diliyorum
inci tanemi geçen hafta bugün almıştım göbişime
günler geçiyor ve biz anın tadını çıkarıyoruz
büyük mücadeleler sonucunda bugünlere geldik...
rabbim nasip ederse 15 eylül bayramımız olacak inş
ama ben o güne odaklanmaktansa anı tadını çıkarmayı tercih ediyorum...
şuanda inci tanem benimle bol bol konuşuyorum meleğimle...
neler anlatıyorum neler çok geveze oldum
bol bol dua ediyorum rabbim bebişimi bana bağışla diye...
çok pozitifim belirtiymiş oymuş buymuş hiçbişeye takılmıyorum...
bi sıkıntımız yok zaten "benim inci tanem çok uslu" diyorum...
kan pıhtılaşmayı engelleyici iğnem nedeniyle göbişimde iğne yerleri mor mor...
"inci tanem annen senin için herşeye katlanır" diyorum...
sabah-akşam jel kullanıyorum şükür daha bende lekelenme olmadı...
herşey yolunda allaha şükür...
jelden sonra koridorda 45 dk yürüyorum sohbet ediyoruz inci tanemle...
fazla acıkır oldum sabah erkenden kocişin başına dikiliyorum biz acıktık diye
saolsun bi iş yaptırmıyor bana herşeyi kendi yapıyor...
bende ani hareket etmemeye çalışarak eski halime döndüm...
gün içinde dolaşıyorum evde, kitap okuyorum, oyun oynuyoruz kocişle...
cuma günü eve gelince kociş hastaneye gidip bu hafta içinde rapor aldı benim adıma...
milli eğitime götürünce görevli memur "keşke hocam kendi getirseydi şube müdürü sorun çıkarmasın" demiş...
kociş "eşim hamile sıkıntısı var bu kata kadar (5. kat ve asansör yok) çıkamaz şimdi" demiş nasıl hoşuma gitti
ara ara girip okuyorum ama yazmıyorum bugün haber vereyim inci tanemin teyzelerine dedim...
canlar dualarınızı eksik etmeyin şafak 5
hepinizi öpüyorum sizi çok seviyorum
canım jel bende ara ara kahverengi şeklinde geliyor. Seninde bu gün yarın böyle bir durum başına gelebilir. Gelmezse ne mutlu sana bazen o jel siyah olarak bile geliyor.
Inşallah hamiş haberleriniz sırayla gelir. Buraları tekrar coşar canım.
Hem milleti kıskanıp durma ne güzel işte bebişini doya doya koklaya koklaya büyüteceksin.
Ya biz ne yapalım. Ikisine birden bakacağım derken doğru düzgün sevemeyeceğiz bile.
Kıymetini bil
günaydın canlar hepinize güzel bi hafta diliyorum
inci tanemi geçen hafta bugün almıştım göbişime
günler geçiyor ve biz anın tadını çıkarıyoruz
büyük mücadeleler sonucunda bugünlere geldik...
rabbim nasip ederse 15 eylül bayramımız olacak inş
ama ben o güne odaklanmaktansa anı tadını çıkarmayı tercih ediyorum...
şuanda inci tanem benimle bol bol konuşuyorum meleğimle...
neler anlatıyorum neler çok geveze oldum
bol bol dua ediyorum rabbim bebişimi bana bağışla diye...
çok pozitifim belirtiymiş oymuş buymuş hiçbişeye takılmıyorum...
bi sıkıntımız yok zaten "benim inci tanem çok uslu" diyorum...
kan pıhtılaşmayı engelleyici iğnem nedeniyle göbişimde iğne yerleri mor mor...
"inci tanem annen senin için herşeye katlanır" diyorum...
sabah-akşam jel kullanıyorum şükür daha bende lekelenme olmadı...
herşey yolunda allaha şükür...
jelden sonra koridorda 45 dk yürüyorum sohbet ediyoruz inci tanemle...
fazla acıkır oldum sabah erkenden kocişin başına dikiliyorum biz acıktık diye
saolsun bi iş yaptırmıyor bana herşeyi kendi yapıyor...
bende ani hareket etmemeye çalışarak eski halime döndüm...
gün içinde dolaşıyorum evde, kitap okuyorum, oyun oynuyoruz kocişle...
cuma günü eve gelince kociş hastaneye gidip bu hafta içinde rapor aldı benim adıma...
milli eğitime götürünce görevli memur "keşke hocam kendi getirseydi şube müdürü sorun çıkarmasın" demiş...
kociş "eşim hamile sıkıntısı var bu kata kadar (5. kat ve asansör yok) çıkamaz şimdi" demiş nasıl hoşuma gitti
ara ara girip okuyorum ama yazmıyorum bugün haber vereyim inci tanemin teyzelerine dedim...
canlar dualarınızı eksik etmeyin şafak 5
hepinizi öpüyorum sizi çok seviyorum
canım benim ben de hepinizi çok seviyorum.ama bahçeci fulya ali mesuttan sonra ,erbil yağmur'da eşimle beni 2.kez yıktı .parayı alana kadar bu merkezde etrafında pervane oluyorlar.aldıktan ve negatifden sonra köpek kadar değerin yok.sabaha kadar oturdum erbil beyin aramasını bekledim.ama aramadı .ilk doktorum ali mesutta aynısını yapmıştı.ve ben şikayet etmiştim kendisini,neler yaşattığını bana burada uzun uzun anlatımmiyim,ama o kadar çok şikayet aldı ki işten atıldı ..o doktor yüzünden eşimle benim yaşadığımız travmaları anlatımıyım,2 sene 2010-2012 eşimle ben çok uçurumların kıyısından döndük.benim ilk ve doğal yoldan hamile kaldığım oğlumu doktorların kararıyla aldırmamıza yolaçan bağırsak hastalığım yeniden 2011 de nüksetti üzüntüden.şöyle özetliyim:3 ay boyunca bağirsaklaimdaki ilerleyen hastalığın kanser mi,kron hastalığımı olduğunu anlayana kadar 3ay sadecetuzsuz salçalı suyla beslendim.kilom 39,5-40 a kadar düştü.ve bu zamanlarımda yanımda sadece 66 yaşındaki annem ve dostlarımdan başka kimse yoktu.çünkü çocukla ilgili yaşadığımız travmalar eşimle beni evliliğimizi bitirme derecesine kadar getirmişti kızlar .o ailesinin yanindaydi ,ben annemle kendi evimizde.sonra anneme yalnız kalmak istediğimi söyledim ,o evine geçti ve 2011 yılını evimde yapayalniz ,ağzıma sadece ölmemek için birkaç lokma atarak geçirdim .eşimle birbirimizi çok seviyorduk,ama çocuközlemi özellikle beni,canımdan çok sevdiğim eşimden bile soğutmustu.ve biz severek ,ayrı kaldık,2011 de.bir gece 2 gündür hiçbirşey yemediğimden evde bulduğum birşeyi ağzıma atıp uyudum.1 saat sonra kusarak ve ishalle uyandım.kıştı,gururundan ne eşimi ne annemi aramadım ,geceyi kuveyt'e sabaha kadar kusarak ve ishalle geçirdim ve sabah son gücümle taksi çağırdım ve 3 gün 10 tüp şerumla hastanede yattım.kimseyi aramadım,sadece 2 dostumdan başka.şans eseri eşim aradı ve seslerden hastanede oldugumu anladı ,koşarak geldi ve 39-40 kiloya düştüğümü o zaman farketti,ağladık beraber,sarıldık,kayınvalidem ve ailem ,akrabalarım hastaneye döküldüler .birdaha da beni hiç bırakmadılar .ya kızlar ben anne olamamanın acısını kendimden ve baskalarından,onlarida üzerek çıkarttım ,herkesten herseyden bıkmıştım,eşimle askımıza sarıldık.ama annelik özlemi yaram hep kanadı ,bir gece esim uyurken bahceciye ilk denemede bana neler yaşattıklarını gözyaşları icinde mail attım, ve ağlayarak,erbil bey bizi zorla hastası yaptı.aynı ali mesut gibio kadar iyiydi ki %30-40 şans veriyordu,kesin olacak diyordu,ne oldu koskoca0,100 b-hcg oranı ve hiç atamayan doktor.sonuc aynı,anlıyor musunuz kızlar bahçeci bizi çok üzdü,ben şimdi aynı seyleri yaşayıp,travmaları,depresyonları,esimi,ailemi,kendimdenuzaklastirip aynı seyleri yeniden mı yasiyim,degermi?hayatta benle esim kadar bebek isteyen yoktur,ama biz bu defteri ,evliliğimizi ve sağlığımızı tehlikeye atmamak için kapatıyoruz,icimiz kan ağlayarak ve evlat hasretiyle yanarak...bu arada kanser ve kron hastalığı çıkmadı ,ama babam kanserden öldüğü için ,bağırsak ve migdemdeki poliplerden ben ömür boyu her 2 senede bir endeskobi-koloniskobi yaptırmak zorundayım , çünkü 1. Derecede kanser aşağıyı
doktorlar öyle söylüyorlar,bagirsaklarimdaki 2011 deki iltihap tedavimize yarı
bırakıp tüp bebek tedavime başlamıştım kızlar.şimdi önce onu tedavi ettireceğim şimdi anliyormusunuz beni ,önce saglıgım,ailem ,mutluluğum ,elimde bebek kadar önemli çok daha değerli seyler var.,ben şimdi bunlara sahip çıkmalıyım,yas 43 yoruldumyeter artık ,beni anlayın ,ben çok güçlü bir aslan kadınıyım,ne saglık problemlerini ne sorunları aştım ,pes edecek kadınmiyim ben,beni tanimadinizmi,bende o göz varmı?ama önce saglıgım ve ailem,esim ,yoruldum kızlar anlayın beni
canım şimdi seni daha iyi anlayabiliyorum.ben çok inatçı bi insanın tuttuğumu koparana kadar elimden geleni yaparım.ama senin anlattıklarından sonra herşeyin hayırlısı diyorum.yüce rabbim sevdiği kulunu sınarmış.bi bırak herşeyi tamam hepimiz bebek özlemi çekiyoruz ben şu an hamileyim ama 1 saat sonra ne olacağı belli değil.allahım öyle büyük ki inşallah en yakın zamanda yüzünüzü güldürür.ben çocuk olmadan bi hayat düşünebiliyorum evlatlık alırım diyorum bebekken ama eşim olmadan düşünemiyorum.eşine evliliğine sahip çık canım.önce kendi içinde mutlu huzurlu ol inşallah.içimde çok güzel bi his var inşallah dualarımız kabul olacak.bu topiğe girdiğimden beri transferden sonraki bekleme sürecinde burdaki tüm arkadaşlarım öyle destek oldularki bana.umutsuzluğa düştüğüm her anda yeniden kalktım.her zaman yanındayız biz senin dualarımdasın her zaman.seni çok seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?