Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kanbarım sabretmek erdemdır hepımız ınanclı ınsanlarız dunya ımtıhan dunyası nolur rabbımden umudunu kesme isyankar olma.rabbım en cok sevdıgı kullarına dert verıp derman aratırmıs ınsallah sen tevekkul edıp ona sıgın. hepımız sana dua edıyoruz rabbım em kısa zamanda sana ıkız ıkız evlatlar nasıp etsın ınsallah sana ozelden mesaj attım eger ıstersen sana yardımcı olmak ısterım Antalyada bır kız kardesın oldugunu unutma herdaım yanındayım senı sevıyorum canım.

edacım ne guzel konusmussun hepımız bebıs özlemıyle yanıp tutustuk ben 3 yıl bekledım hatta esımle konusuyorduk eger doktorlar sızın cocugunuz olmaz derlerse dıye evlatlık almayı bıle dusunuyorduk.cok sukur rabbım nasıp ettı sımdılık bır sorunumuz yok rabbımde ayırmasın yavrumdan ama yarınımızın garantısı yok.hep bır korku bebısım ıyımı acaba kalbı atıyomu dıye hop oturup hop kalkıyoruz.annelık zor ısmıs olsun dıye beklıyosun sonrada hep korku hep heyecan bılmıyorum annelrın hakkı ödenmezmıs.hrgun annemı arayıp helallık ıstıyorum nasıl sabretmısın annem neler yasamıssın dıyorum.cennet annelerın ayagı altındaymıs anne olunca anlıyor ınsan.

Canımsın.
Dostumsun,kızkardeşimsin.
İsyan değil benimkisi bitanem,yorulduk artık eşimle...
Maddi-manevi,fiziksel yorulduk...
Yaş 43 genç değilim ki..
Ben hayırlısı diyorum herzamanki gibi..
Eşim uzun bir ara vermek istiyor,benim üzülmeme artık dayanamıyor,ben de onun...
Herkesin çocuğu mu var?
Karadenizli şarkıcının dediği gibi:''Herkesin bir derdi var,durur içerisinde.....''
Bizim yürek ağrımız da bu eşimle...
Haftaya Memoriale gidip,öbür haftasonu eşimle şehirdışı Ağva veya kafa dinleyecek bir kaçamak yapmayı planlıyoruz...

evet bayadır girmiyodum biraz başka şeylerle ilgilendim gezdim tozdum pskolojimi düzeltdim şimdi yeniden başladım benim 5 sene olcak evleneli eşime dedimki bu sene evlendik yeni çocuk istiyoruz geçmişi unut gerçekten işe yarıyo çünkü dönüp 5 sene dediğin zaman insanın boğazı düğümleniyo önce pskolojinin düzelmesi önemli huzur transferden gelirken bindiğimiz taksici siz niye acele ediyosunuz benim 2 evladım var keşke olmasaydı onların borçlar yüzünden evi sattım şimdi köyde yaşıyorum borcum çoğaldığı zaman gelip istanbulda çalışıyorum hala borç harç içindeler onların yüzünden bizimde huzurumuz yok hala bana muhtaçlar bende orda burda kalıyorum bu yaşta. adama üzüldüm rabbim bize hayırlı evlat nasip etsin yani bu arada sen yattınmı yosa gezdinmi hilbur acaba gezmekle iyi ediyomuyum:18:

canım ,bitanecik arkadaşım seni seviyorum...
hayırlısı diyorum,başka çaresi mi var?
Emir büyük yerden...
Ol dememişse olmayacak zaten..
İşte benim de korktuğum bu..
Ya boşunaysa tüm bu emeklerimiz eşimle benim...
ümit etmek bile yordu bizi eşimle..
Allah Erdemime ve bana sonsuz aşk,sağlık ve huzur versin.Bir de evlat versin inşallah.AMİN.

Çooooooooook sevindim. Yeniden görüşmelere başladığına ve yeniden istediğine çoook sevindim. Bende birinci olumsuzdan sonra 6 ay belki 1 yıl ara vermek istemiştim. Yeter bu stres demiştim. Çocuk mocuk istemiyorum demiştim ama en başta eşim sonra etraftakiler beni sirkelediler ve yeniden denedim. Umudum sıfırın altındaydı, yine olmayacak dedim ve olmayacağına o kadar inanıyordumki negatif sonucu alınca gideceğim tatil planları yapıyordum yer araştırıyordum ve sonuç çok şaşırtıcı mucize gibi oldu. İnşallah seninkide öyle olur canım arkadaşımmmmmmmmmm. Bu kadar dua edenin var mutlaka senin için hayırlı sonuç olacak. Seni kocamaaan sevgiyle kucaklıyorum. Keşke şimdi burda olsan bi çay falan içerdik ikindi çayı yanında yiyecek bi şeyler laflardık biraz.

ne mutlu sana senı cok seven bır esın var ALLAH daım etsın rabbım evlılıgını bır cocukla taclandırsın ınsallah.tatıl ıyı gelecektır bıraz dınlen sonra tekrar denemeye devam. yasını takma kafaya masallah daha genc kız gıbısın canım yumurtaların var,yumurtalık yasın genc ALLAHTAN umut kesılmez bu ınfertılıte denen ıllet en azından hıc cocugun olmuycak demıyor bıze dımı.mıllet rahım naklı yaptırıyor neler var neler ...kanımızın son damlasına kadar denıycez dedık bıkere canım benım sen arastırmalarını yap dusun tasın ben burdayım yanındayım.herseyın hayırlısını dılıyorumm önce saglıgın sonra hayırlısıyla bır bebıs ınsallahhhhhhhhhhh

gamzelım,zıdda,gelsene kızlar nerelerdesın bıraz dınlenıp aramıza dönun özlenıyosunuzzzzzzzzz..............

Kambarim cok sevindim bastan sona ahunisaya katiliyorum benimde ilk tutmadinda hersey bitmisti benim icin bidaha denemem diye düsünmüstüm dondurulmuslardan hic ümidim yoktu 10 tane vardi dondurulmusum esimede cok üzüldüyüm icin bi deneyelim dedim hemen bidaki ay denedik ve tutu beklemiyordum acikcasi umadigim anda bir mucize oldu okadar mutluyumki bazan anlaticak kelime bile bulamiyorum canim insallah senin mucizende umadigin anda olucak buna zaten sen herzaman inandin Rabbim Rabbim ne zaman ol derse ozaman evet keske öyle bi imkan olsayi bende burdan oraya gelebilseydim kizlar toplanip dertlese bilseydik.Insallah oda birgün olur önemli olan gönülerin bir olmasi....

Canım arkadaşım Ahum hep destek olan canım arkadaşım,seni seviyorum,hep yanımdaydın,kötü günlerimde.Gerçek dostumsun..
Keşke ,yanımda olsanız ,çay içsek...
Laflasak,içimi döksem...
Annemle ,eşim yasak etti bebek konusunu (üzülmiyim diye daha fazla) o yüzden sizlerle paylaşıyorum mümkün olduğunca...
Güçlüyüm ama ,bakma sırf siz döküyorum içimi...en yakınım olduğunuzdan..
yaş 43 olunca Ahum ümitsizlik daha çabuk çalıyor kapını...
ben de ümidimi aslına bakarsan yitirdim,son gücümle son kırıntıları kullanmaya çalışıyorum,belki de böylesi daha iyidir..
ümidin yokken ,en azından hayal kırıklığım da o kadar az olur ve daha az üzülürüm..
ve o anda da mucizem gelirse,büyük SÜRPRİZ olur..

kardelenim,akdenizdeki yüreğim ,canım arkadaşım,hep yanımdaydın sen de kötü günlerimde,Allah razı olsun..
gerçek dostsun...
kafama takmamaya gayret ediyorum..
ama gözlerimin içi artık gülmüyormuş,öyle diyorlar..
olsun düzelecek,eşim ,ailem,akraba ve dostlarım yanım da ...
eksikliklerini vermesin..
bebek istiyorum,ama tüp bebeğe artık pek inanmıyorum..
ama başka da çaresi de yok..
o yüzden büyük ısrarlarla Memorial-Okmeydanı Nur DOKUZEYLÜL'le 15.eylül.c.tesi günkü randevu önemli,eğer bu merkese ve doktoruna güvenirsem ,2-3 ay sonra başlarım...
Bir de GİRİT'ten haber bekliyorum..
Belki gider,orda yaparım...

Canım ben isterim ama eşim ve ailem onaylamıyor o konuyu...

Oya'm canım arkadaşım,ben artık oluruna bıraktım..
Kabullendim..
Ümit etmiyorum artık,sadece ileride pişman olmamak için 1 ya da 2 kez daha deniycem..
Memoriali herkes çok övüyor..
Finali merkeze ve doktora içim ısınırsa,orada yapacağım...
Sonra bir kez de Girit te denerim..
Olmuyorsa , olmuyor ne yapayım..
Eğer olursa da sürpriz olduğundan daha keyifli olur..
İçimde heyecan yok ama artık bu konuya dair,sadece hüzün var..
Accayip fal bakarım laf aramızda...
Hiç yanılmam..
Öyle ki artık yöneticilerime randevuyla fal bakar oldum,o yüzden artık bakmıyorum dedim...
Çünkü başa çıkamıyorum kızlar...
Kendimi de hep hamile görüyorum ne hikmetse...
Bu gün yine hamile gördüm falımda kendimi(kendime de fal bakarım ve çıkar,emin ol:)
Bir de açıkçası canım arkadaşım Şenayıma da gösterdim (mesai arkadaşım) tıpkı girit adası çıktı,ama aynen girit adası öyle böyle değil...
Belki ben de orada kavuşacağım evladıma..
Allah bilir,hayırlısı ne diyim..

Canim arkadasim hakinda hayirlisi neyse o olsun o hüzün birseyler yolunda gitmediyi zaman herkesde oluyor ama bir kapiyi kapatan allah bir diyerini acar inancimizi kayb etmememiz lazim seni cok seviyorum ve güzel günlerin seni beklediyini biliyorum insallah bebeyine tez zaman kavusucaksin zamani geldiyinde, ben ordaki hastaneleri pek bilmem inan canim kendi burdaki hastanemden hic ümitli degildim tam degistirecektim son kez bi deniyim dedim oldu diyorum ya kanatim Allah herseyin yerini ve zmanini biliyor o nerde ve ne zaman isterse ozaman olucaktir... mertini yakinda kavusucaksin insallah....

yepyeni bir umutla yeni bir yola çıkmak ürkütüyor beni
karşımdakilerine hiç güvenim yok ne çektiğimi hissetmeden yaralıyolar beni kimseyide yanımda istemiyorum zaten artık bir daha kalkıp yürümem lazımda cesaretimi kaybetmişim güvenimi yitirmişim şimdi elini tuttuğum kişi tam çıktım kör karanlıklardan derken beni yiye geri iterse neyaparım diye düşünmekten kendimi alıkoyamoyor korkudan doktorla görüşmeye bile gidemiyorum

Benim Allah'a inancım tam...
Ama bu konuya dair inancım yok diyebilirim..
Kısacası TÜP BEBEK olayından soğudum..
Ama Rabbim istemeden olmuyor işte...
O istemedi benim evlat sahibi olmamı,benim istediğim kadar...
Benim defalarca denemeye ne psikolojim ne maddiyatım,ne sağlığım,ne işimde sorumluluğum ve yoğunluğum fazla olduğundan ne zamanım yok maalesef..
Belki 1-2 kez daha deneyeblirim canım..
Hayırlısı..
Neyse ki ve şükür ki hayatımda en az çocuk kadar değerli çok güzel şeylere sahibim..
Olanla yetinmeyi zaten çoktan öğrendim...
Ama yine de insan üzülüyor her seferinde tabii.

Sevgiyle kalın hepiniz...
Ben çıkıyorum...

sen ben de kıskançlık var desen de inanan kim
canım Allah razı olsun. inşallah bebişlerimizi bir araya toplar severiz bol bol. benimkiler 37 haftalık ( ikizlerde en fazla kaldığı zaman) mahkumiyetin ardından hürriyetlerine kavuşacaklar inşallah. bu arada beni hortum gibi sömürdüler canım
hamile kalırken 60 kiloydum şimdi 58
kokulara karşı aşırı hassasiyetim var minibüste giderken burnumu tıkıyorum ( parfüm kokusu )
millet beni dövecek bu gidişle
mutfağa zaten giremiyorum. ağız burun sarılı ancak öyle.
herşeye rağmen kuzularım iyi olsun ben katlanırım diyorum.
evet ikiz gebelik riskli bir gebelik. müdürüm rapor alabildiğin kadar al gelme bizim iş masa başı iş değil ki dedi. riske atma
ben de önümüzdeki haftadan itibaren rapor alacağım. Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
evet sizin hem ilk deneme hem de yaş küçük.
ben bu yaşımda bire bile razıydım. ikiz olması büyük nimet
zaten topu topu 2 döllemiş yumurtam oluştu. yani durumum pek iç açıcı değildi.
elhamdülilah Allah beni sevindirdi. inşallah verdiği nimetlerin şükrünü de eda etmeyi nasip etsin.
sizlere çok dua ediyorum. Allah'ım güzel haberlerinizi duyursun bizlere.
listede ki bütün arkadaşlar pozitif olana kadar burdayız Allah'ın izniyle

canım çoğu gitti azı kaldı. inşallah güzel haberlerini alırız ve listede sende kendini olarak gösterirsin. fiyonkumunda hemen ertesi günü. inşallah siznden iyi haberler almayı Rabbimden umut ediyorum. sırada flazky, ciciş, pembe tavşan inşallah

rapor konusunda da müdüründe onayladıktan sonra her fırsatta al canım, zaten ikiz gebeliğinde bence bolca da verirler
ruveydam bak iki ayda kişi başı 1 kilocuk yemiş bebişler seni, bu gidişle hamileliği 50 kiloyla fit bir şekilde bitirisin korkarım
ama onlara can kurban, herşey kokuyosa yemek yiyemezsin haliyle canım ya (ben yemek yemeyi çok seviyorum ya yiyemeyenlere çok üzülüyorum ) ama iki bebişi bide kendini beslemende gerek, yok mu yapacak kimse ki?
ay bi arkadaşım geldi aklıma, serviste sürekli çubuk kraker kemirirdi,sadece onunla beslenirdi, herşey kokardı onada ve her iki gecede bir hastanede serum bağlanırdı, öyle kötü bi hamilelik geçirmişti o zaman töbe bi daha derdi, sonra herşeyi unuttu gitti tabi...

ona/onlara kavuşunca tüm bu yaşadıklarımızı, herşeyi unutucaz...

aminnnn... aminnnn... canım, güzel annem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…