- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Memorialle 15 Eylül C.tesi Dr.Nur DOKUZEYLÜL'le görüşmem var..
Bir de GİRİT Tüp Bebek Merkezinden haber bekliyorum..
Hayır olsun,hayır getirsin..
Artık ümitlerimin tükenmeye başladığı zamanda,Allah evladımı kucağıma almamı nasip etsin inşallah.
AMİN.
ümit hiç bitmeyen derya yüreğimde...
tam tükendi dediğim anda,bir annenin kucağında taşıdığı meleğini görüyorum..
ve içim titriyor..
yüreğim kanıyor...
gözlerim doluyor...
bir güç diyor ki içimden:
Hadi Kanat yine ,yeniden dene...
Bir nebze ümit bile varsa meleğine kavuşman için değer...
dayan yüreğim dayan...
yarınlara ve mucizelere inan...
canım şimdi seni daha iyi anlayabiliyorum.ben çok inatçı bi insanın tuttuğumu koparana kadar elimden geleni yaparım.ama senin anlattıklarından sonra herşeyin hayırlısı diyorum.yüce rabbim sevdiği kulunu sınarmış.bi bırak herşeyi tamam hepimiz bebek özlemi çekiyoruz ben şu an hamileyim ama 1 saat sonra ne olacağı belli değil.allahım öyle büyük ki inşallah en yakın zamanda yüzünüzü güldürür.ben çocuk olmadan bi hayat düşünebiliyorum evlatlık alırım diyorum bebekken ama eşim olmadan düşünemiyorum.eşine evliliğine sahip çık canım.önce kendi içinde mutlu huzurlu ol inşallah.içimde çok güzel bi his var inşallah dualarımız kabul olacak.bu topiğe girdiğimden beri transferden sonraki bekleme sürecinde burdaki tüm arkadaşlarım öyle destek oldularki bana.umutsuzluğa düştüğüm her anda yeniden kalktım.her zaman yanındayız biz senin dualarımdasın her zaman.seni çok seviyoruz.
kanbarım sabretmek erdemdır hepımız ınanclı ınsanlarız dunya ımtıhan dunyası nolur rabbımden umudunu kesme isyankar olma.rabbım en cok sevdıgı kullarına dert verıp derman aratırmıs ınsallah sen tevekkul edıp ona sıgın. hepımız sana dua edıyoruz rabbım em kısa zamanda sana ıkız ıkız evlatlar nasıp etsın ınsallah sana ozelden mesaj attım eger ıstersen sana yardımcı olmak ısterım Antalyada bır kız kardesın oldugunu unutma herdaım yanındayım senı sevıyorum canım.
baharım inci tanenin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz...ayrıca diyonkumdan ve flazkımdan ciciş ten güzel haberler alıcaz inşallah..bu arada ben foruma ilk giridğimde sanayine in sonuncunu bekliyorsuk zmaan ne çabuk geçiyor ya o 2.denemesini bile yapmışta sonuç beklemeye başlamış..maşaşlah inşallah bu sefer allah yüzünü güldürür..
canım şimdi seni daha iyi anlayabiliyorum.ben çok inatçı bi insanın tuttuğumu koparana kadar elimden geleni yaparım.ama senin anlattıklarından sonra herşeyin hayırlısı diyorum.yüce rabbim sevdiği kulunu sınarmış.bi bırak herşeyi tamam hepimiz bebek özlemi çekiyoruz ben şu an hamileyim ama 1 saat sonra ne olacağı belli değil.allahım öyle büyük ki inşallah en yakın zamanda yüzünüzü güldürür.ben çocuk olmadan bi hayat düşünebiliyorum evlatlık alırım diyorum bebekken ama eşim olmadan düşünemiyorum.eşine evliliğine sahip çık canım.önce kendi içinde mutlu huzurlu ol inşallah.içimde çok güzel bi his var inşallah dualarımız kabul olacak.bu topiğe girdiğimden beri transferden sonraki bekleme sürecinde burdaki tüm arkadaşlarım öyle destek oldularki bana.umutsuzluğa düştüğüm her anda yeniden kalktım.her zaman yanındayız biz senin dualarımdasın her zaman.seni çok seviyoruz.
Memorialle 15 Eylül C.tesi Dr.Nur DOKUZEYLÜL'le görüşmem var..
Artık ümitlerimin tükenmeye başladığı zamanda,Allah evladımı kucağıma almamı nasip etsin inşallah.
AMİN.
ve içim titriyor..
yüreğim kanıyor...
gözlerim doluyor...
dayan yüreğim dayan...
Canımsın.
Dostumsun,kızkardeşimsin.
İsyan değil benimkisi bitanem,yorulduk artık eşimle...
Maddi-manevi,fiziksel yorulduk...
Yaş 43 genç değilim ki..
Ben hayırlısı diyorum herzamanki gibi..
Eşim uzun bir ara vermek istiyor,benim üzülmeme artık dayanamıyor,ben de onun...
Herkesin çocuğu mu var?
Karadenizli şarkıcının dediği gibi:''Herkesin bir derdi var,durur içerisinde.....''
Bizim yürek ağrımız da bu eşimle...
Haftaya Memoriale gidip,öbür haftasonu eşimle şehirdışı Ağva veya kafa dinleyecek bir kaçamak yapmayı planlıyoruz...
Kambarim cok sevindim bastan sona ahunisaya katiliyorum benimde ilk tutmadinda hersey bitmisti benim icin bidaha denemem diye düsünmüstüm dondurulmuslardan hic ümidim yoktu 10 tane vardi dondurulmusum esimede cok üzüldüyüm icin bi deneyelim dedim hemen bidaki ay denedik ve tutu beklemiyordum acikcasi umadigim anda bir mucize oldu okadar mutluyumki bazan anlaticak kelime bile bulamiyorum canim insallah senin mucizende umadigin anda olucak buna zaten sen herzaman inandin Rabbim Rabbim ne zaman ol derse ozaman evet keske öyle bi imkan olsayi bende burdan oraya gelebilseydim kizlar toplanip dertlese bilseydik.Insallah oda birgün olur önemli olan gönülerin bir olmasi....Memorialle 15 Eylül C.tesi Dr.Nur DOKUZEYLÜL'le görüşmem var..
AMİN.
ve içim titriyor..
yüreğim kanıyor...
gözlerim doluyor...
dayan yüreğim dayan...
Çooooooooook sevindim. Yeniden görüşmelere başladığına ve yeniden istediğine çoook sevindim. Bende birinci olumsuzdan sonra 6 ay belki 1 yıl ara vermek istemiştim. Yeter bu stres demiştim. Çocuk mocuk istemiyorum demiştim ama en başta eşim sonra etraftakiler beni sirkelediler ve yeniden denedim. Umudum sıfırın altındaydı, yine olmayacak dedim ve olmayacağına o kadar inanıyordumki negatif sonucu alınca gideceğim tatil planları yapıyordum yer araştırıyordum ve sonuç çok şaşırtıcı mucize gibi oldu. İnşallah seninkide öyle olur canım arkadaşımmmmmmmmmm. Bu kadar dua edenin var mutlaka senin için hayırlı sonuç olacak. Seni kocamaaan sevgiyle kucaklıyorum. Keşke şimdi burda olsan bi çay falan içerdik ikindi çayı yanında yiyecek bi şeyler laflardık biraz.
ne mutlu sana senı cok seven bır esın var ALLAH daım etsın rabbım evlılıgını bır cocukla taclandırsın ınsallah.tatıl ıyı gelecektır bıraz dınlen sonra tekrar denemeye devam. yasını takma kafaya masallah daha genc kız gıbısın canım yumurtaların var,yumurtalık yasın genc ALLAHTAN umut kesılmez bu ınfertılıte denen ıllet en azından hıc cocugun olmuycak demıyor bıze dımı.mıllet rahım naklı yaptırıyor neler var neler ...kanımızın son damlasına kadar denıycez dedık bıkere canım benım sen arastırmalarını yap dusun tasın ben burdayım yanındayım.herseyın hayırlısını dılıyorumm önce saglıgın sonra hayırlısıyla bır bebıs ınsallahhhhhhhhhhh
evet edaa inanılmaz haklı arkadaşlar..evlat edinmek bence muhteşem bi karar..şuan bebek beklediğim için değil hep böyle düşünüyorum.ne büyük bi gönüllülüktür ki bir cana sahip çıkmak....eğer ileride maddi durumum el verirse knedi bebeğim olsa bile evlat edinicem...bizim bir evlada o sahipsiz canlarında bi anaya ihtiyacı var ki bence onların ihtiyacı bizden çok daha fazla...
Kambarim cok sevindim bastan sona ahunisaya katiliyorum benimde ilk tutmadinda hersey bitmisti benim icin bidaha denemem diye düsünmüstüm dondurulmuslardan hic ümidim yoktu 10 tane vardi dondurulmusum esimede cok üzüldüyüm icin bi deneyelim dedim hemen bidaki ay denedik ve tutu beklemiyordum acikcasi umadigim anda bir mucize oldu okadar mutluyumki bazan anlaticak kelime bile bulamiyorum canim insallah senin mucizende umadigin anda olucak buna zaten sen herzaman inandin Rabbim Rabbim ne zaman ol derse ozaman evet keske öyle bi imkan olsayi bende burdan oraya gelebilseydim kizlar toplanip dertlese bilseydik.Insallah oda birgün olur önemli olan gönülerin bir olmasi....
Canim arkadasim hakinda hayirlisi neyse o olsun o hüzün birseyler yolunda gitmediyi zaman herkesde oluyor ama bir kapiyi kapatan allah bir diyerini acar inancimizi kayb etmememiz lazim seni cok seviyorum ve güzel günlerin seni beklediyini biliyorum insallah bebeyine tez zaman kavusucaksin zamani geldiyinde, ben ordaki hastaneleri pek bilmem inan canim kendi burdaki hastanemden hic ümitli degildim tam degistirecektim son kez bi deniyim dedim oldu diyorum ya kanatim Allah herseyin yerini ve zmanini biliyor o nerde ve ne zaman isterse ozaman olucaktir... mertini yakinda kavusucaksin insallah....Oya'm canım arkadaşım,ben artık oluruna bıraktım..
Kabullendim..
Ümit etmiyorum artık,sadece ileride pişman olmamak için 1 ya da 2 kez daha deniycem..
Memoriali herkes çok övüyor..
Finali merkeze ve doktora içim ısınırsa,orada yapacağım...
Sonra bir kez de Girit te denerim..
Olmuyorsa , olmuyor ne yapayım..
Eğer olursa da sürpriz olduğundan daha keyifli olur..
İçimde heyecan yok ama artık bu konuya dair,sadece hüzün var..
Accayip fal bakarım laf aramızda...
Hiç yanılmam..
Öyle ki artık yöneticilerime randevuyla fal bakar oldum,o yüzden artık bakmıyorum dedim...
Çünkü başa çıkamıyorum kızlar...
Kendimi de hep hamile görüyorum ne hikmetse...
Bu gün yine hamile gördüm falımda kendimi(kendime de fal bakarım ve çıkar,emin ol:)
Bir de açıkçası canım arkadaşım Şenayıma da gösterdim (mesai arkadaşım) tıpkı girit adası çıktı,ama aynen girit adası öyle böyle değil...
Belki ben de orada kavuşacağım evladıma..
Allah bilir,hayırlısı ne diyim..
Canim arkadasim hakinda hayirlisi neyse o olsun o hüzün birseyler yolunda gitmediyi zaman herkesde oluyor ama bir kapiyi kapatan allah bir diyerini acar inancimizi kayb etmememiz lazim seni cok seviyorum ve güzel günlerin seni beklediyini biliyorum insallah bebeyine tez zaman kavusucaksin zamani geldiyinde, ben ordaki hastaneleri pek bilmem inan canim kendi burdaki hastanemden hic ümitli degildim tam degistirecektim son kez bi deniyim dedim oldu diyorum ya kanatim Allah herseyin yerini ve zmanini biliyor o nerde ve ne zaman isterse ozaman olucaktir... mertini yakinda kavusucaksin insallah....
inşallah dediğin gibi sırayla hamiş haberleri ile dolar taşar ve çoşar burası (amin)
serde kıskançlık var napiim ruveydam(yok valla zerre kadar kötü niyetli bi kıskançlık yok içimde canım, bakma takıldığıma, ulun hoca sanada iki tane koyuyim mi deseydi (ki zaten diyemezdi o anda hali hazırda sadece 1 tane emriyocuğum vardı) de istemezdim, ikiz gebelik hem riskli, hem zor, hem ben iki bebeğe yetemem, hemde ilk denemem ve yaşım henüz 35 olmadığından olurda tutarsa ikisi birden birini sonlandırır diye aklım çıkardı)
bu arda sen ikisini birden sevemicem diye üzülme biz senin kuzuları booll boll severizay miniş miniş ay nasıl canım çekti şimdi onlardan oy kıyamam, pamuk kokulu onlarrr... ay anneleri napıyodur onlar şimdi içerde? (mahkumiyetlerinin bitmesini bekliyodur )
günaydın canlar hepinize güzel bi hafta diliyorum
inci tanemi geçen hafta bugün almıştım göbişime
günler geçiyor ve biz anın tadını çıkarıyoruz
büyük mücadeleler sonucunda bugünlere geldik...
rabbim nasip ederse 15 eylül bayramımız olacak inş
ama ben o güne odaklanmaktansa anı tadını çıkarmayı tercih ediyorum...
şuanda inci tanem benimle bol bol konuşuyorum meleğimle...
neler anlatıyorum neler çok geveze oldum
bol bol dua ediyorum rabbim bebişimi bana bağışla diye...
çok pozitifim belirtiymiş oymuş buymuş hiçbişeye takılmıyorum...
bi sıkıntımız yok zaten "benim inci tanem çok uslu" diyorum...
kan pıhtılaşmayı engelleyici iğnem nedeniyle göbişimde iğne yerleri mor mor...
"inci tanem annen senin için herşeye katlanır" diyorum...
sabah-akşam jel kullanıyorum şükür daha bende lekelenme olmadı...
herşey yolunda allaha şükür...
jelden sonra koridorda 45 dk yürüyorum sohbet ediyoruz inci tanemle...
fazla acıkır oldum sabah erkenden kocişin başına dikiliyorum biz acıktık diye
saolsun bi iş yaptırmıyor bana herşeyi kendi yapıyor...
bende ani hareket etmemeye çalışarak eski halime döndüm...
gün içinde dolaşıyorum evde, kitap okuyorum, oyun oynuyoruz kocişle...
cuma günü eve gelince kociş hastaneye gidip bu hafta içinde rapor aldı benim adıma...
milli eğitime götürünce görevli memur "keşke hocam kendi getirseydi şube müdürü sorun çıkarmasın" demiş...
kociş "eşim hamile sıkıntısı var bu kata kadar (5. kat ve asansör yok) çıkamaz şimdi" demiş nasıl hoşuma gitti
ara ara girip okuyorum ama yazmıyorum bugün haber vereyim inci tanemin teyzelerine dedim...
canlar dualarınızı eksik etmeyin şafak 5
hepinizi öpüyorum sizi çok seviyorum
sen ben de kıskançlık var desen de inanan kim
canım Allah razı olsun. inşallah bebişlerimizi bir araya toplar severiz bol bol. benimkiler 37 haftalık ( ikizlerde en fazla kaldığı zaman) mahkumiyetin ardından hürriyetlerine kavuşacaklar inşallah. bu arada beni hortum gibi sömürdüler canım
hamile kalırken 60 kiloydum şimdi 58
kokulara karşı aşırı hassasiyetim var minibüste giderken burnumu tıkıyorum ( parfüm kokusu )
millet beni dövecek bu gidişle
mutfağa zaten giremiyorum. ağız burun sarılı ancak öyle.
herşeye rağmen kuzularım iyi olsun ben katlanırım diyorum.
evet ikiz gebelik riskli bir gebelik. müdürüm rapor alabildiğin kadar al gelme bizim iş masa başı iş değil ki dedi. riske atma
ben de önümüzdeki haftadan itibaren rapor alacağım. Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
evet sizin hem ilk deneme hem de yaş küçük.
ben bu yaşımda bire bile razıydım. ikiz olması büyük nimet
zaten topu topu 2 döllemiş yumurtam oluştu. yani durumum pek iç açıcı değildi.
elhamdülilah Allah beni sevindirdi. inşallah verdiği nimetlerin şükrünü de eda etmeyi nasip etsin.
sizlere çok dua ediyorum. Allah'ım güzel haberlerinizi duyursun bizlere.
listede ki bütün arkadaşlar pozitif olana kadar burdayız Allah'ın izniyle
canım çoğu gitti azı kaldı. inşallah güzel haberlerini alırız ve listede sende kendiniolarak gösterirsin. fiyonkumunda hemen ertesi günü. inşallah siznden iyi haberler almayı Rabbimden umut ediyorum. sırada flazky, ciciş, pembe tavşan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?