fiyonkcm cicim,,merabalar,,,nasıl sınız,,,,nasıl gidiyor hamişliiiikk??
anam anam takvimini severim seninn... tabi hali hazırda 4 haftalık olacak di mi...
ben iyiyim canım, ağır kaldırmamak, iş ve yemek yapmamak dışında hayat eskisi gibi, inşallah bu konforu devam ettirecek kıymetli rakamları 16 eylülde test kağıdımda görürüm (amin)
şaka maka seninde bişey kalmadıhadi itiraf et aklından idrar testi yapmak geçiyor mu (benim çok geçiyorda )
takvimi yapayım dedim,,kaldırmam gerekmez inşallah,,,evet işleri eşim yapıyor sağolsun,,inşallah bu rahatlık devam edeeeerrr..idrar testi 1 tane var evde,,,eczaneden test almaya utanıyorum çift çizgi için ya kan testinden önce sabah ya da sonrasında yapmayı düşünüyorum...inşallah çift çııkaaarr cnmm... sen yapma daha erkkeeennn
selam kızlar beklemede olan arkdslar ınş.pozıtflerı gorur ya ben bısey srcm bu jel lekenme yprmu salı gunu hamıle oldugumu ogrendım bu sabahta acık kahve topak topak lekelenmem oldu panıkledım jelden oldugunu tahmın etsemde gene korktum hastaneyı aradım jelden kaynaklı dedıler.sukur sımdı bıseyım yok..bole bısey yasayan varmı
selam kızlar beklemede olan arkdslar ınş.pozıtflerı gorur ya ben bısey srcm bu jel lekenme yprmu salı gunu hamıle oldugumu ogrendım bu sabahta acık kahve topak topak lekelenmem oldu panıkledım jelden oldugunu tahmın etsemde gene korktum hastaneyı aradım jelden kaynaklı dedıler.sukur sımdı bıseyım yok..bole bısey yasayan varmı
yaramazlık yapmayın bakem idrar testi yapmayın diye sizi merkezden uyarmadılar mı. ulen bide bana dersin test mest yapma gününden önce diye. bak fiyonkum kızıyorum. idrarda negatif olupta kanda pozitif gören çok. özellikle tek gebeliklerde. boşu boşuna test yapıp bebişleride üzmeyin
evet ya ınsan gene korkuyor ruveyda canım sen hala kullanıymusun jelı doktorun kestımı.. ne kdr daha kullncz su jelı ıllet geldı valla ondan
yok tatlım ya, sadece canım çekiyor ama yapmıcam, şey gibi misal şimdi içmeyin dedi ya hemşiroşlar kola falan ay anam benim canım bi kola çek bi kola çek he içsem noolcak ama içmiyorum işte ama can bu çekiyoo misal benimki idrar testi çekiyo canım (ay şimdi ben hamileyim benimde canımı çektirdin deme ) bide hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler
kıs ben işi abartıp acaba bi gün daha beklesemde 17 eylülde mi yaptırsam testi bile diyorum(yoksa 9 ay mı beklesem :44:)
beklemişken cic35'de bekle ayın 20'nde yaparsınız he ne dersin.
seda,fiyonk,flazk,cicim inşallah birer birer pozitiflerinizi alırız da moral olur bize de...
aslında ben diyorum ki bi makina yapsınlar negatifi görenlere ''beyin sıfırlama makinası'' ...
negatifi görür görmez bi saniyede unutsan negatif gördüğünü,ve her seferinde sanki ilkmiş gibi heyecanla başlasan...
tuttum ben bunu...
hani bir film vardı ya 50 ilk öpücük diye...
tabii bu arada en önemli kısım ''kredi kartındaki meblağı da sıfırlasalar...''
bide hergün aynı güne uyanan bi adam vardı öyle bişey olsa o da kabus olurdu
ben raporumu çıkartırken psikiyatrlada görüştürmüşlerdi, o da bana sebepsiz infertilitede stres doğurganlık hormonlarını çok etkiliyor demişti, eğer bu denemende tutmazsa gel 6 aylık bir ilaç tedavisi yaparız bu sana iyi gelecek demişti, bu şekilde belki sıfırlamasada beyin daha rahat karşılayabilir durumu...
haftasonu görüşmeni yap kanbarım ama biraz bedenini ruhunu ve kalbini dinlendir, belki o arada mucizen kendi kendine gelir...
bu kullandığımız jelin tanıtım buroşüründe "bazen mucizeler bile biraz yardım ister" yazıyor ve ben sıkı sık onu okuyorum çok hoşuma gitti, bizim mucizemiz için birilerinin biraz desteği gerekiyor...
ben raporumu çıkartırken psikiyatrlada görüştürmüşlerdi, o da bana sebepsiz infertilitede stres doğurganlık hormonlarını çok etkiliyor demişti, eğer bu denemende tutmazsa gel 6 aylık bir ilaç tedavisi yaparız bu sana iyi gelecek demişti, bu şekilde belki sıfırlamasada beyin daha rahat karşılayabilir durumu...
haftasonu görüşmeni yap kanbarım ama biraz bedenini ruhunu ve kalbini dinlendir, belki o arada mucizen kendi kendine gelir...
bu kullandığımız jelin tanıtım buroşüründe "bazen mucizeler bile biraz yardım ister" yazıyor ve ben sıkı sık onu okuyorum çok hoşuma gitti, bizim mucizemiz için birilerinin biraz desteği gerekiyor...
seda,fiyonk,flazk,cicim inşallah birer birer pozitiflerinizi alırız da moral olur bize de...
aslında ben diyorum ki bi makina yapsınlar negatifi görenlere ''beyin sıfırlama makinası'' ...
negatifi görür görmez bi saniyede unutsan negatif gördüğünü,ve her seferinde sanki ilkmiş gibi heyecanla başlasan...
tuttum ben bunu...
günaydın canlar hepinize güzel bi hafta diliyorum
inci tanemi geçen hafta bugün almıştım göbişime
günler geçiyor ve biz anın tadını çıkarıyoruz
büyük mücadeleler sonucunda bugünlere geldik...
rabbim nasip ederse 15 eylül bayramımız olacak inş
ama ben o güne odaklanmaktansa anı tadını çıkarmayı tercih ediyorum...
şuanda inci tanem benimle bol bol konuşuyorum meleğimle...
neler anlatıyorum neler çok geveze oldum
bol bol dua ediyorum rabbim bebişimi bana bağışla diye...
çok pozitifim belirtiymiş oymuş buymuş hiçbişeye takılmıyorum...
bi sıkıntımız yok zaten "benim inci tanem çok uslu" diyorum...
kan pıhtılaşmayı engelleyici iğnem nedeniyle göbişimde iğne yerleri mor mor...
"inci tanem annen senin için herşeye katlanır" diyorum...
sabah-akşam jel kullanıyorum şükür daha bende lekelenme olmadı...
herşey yolunda allaha şükür...
jelden sonra koridorda 45 dk yürüyorum sohbet ediyoruz inci tanemle...
fazla acıkır oldum sabah erkenden kocişin başına dikiliyorum biz acıktık diye
saolsun bi iş yaptırmıyor bana herşeyi kendi yapıyor...
bende ani hareket etmemeye çalışarak eski halime döndüm...
gün içinde dolaşıyorum evde, kitap okuyorum, oyun oynuyoruz kocişle...
cuma günü eve gelince kociş hastaneye gidip bu hafta içinde rapor aldı benim adıma...
milli eğitime götürünce görevli memur "keşke hocam kendi getirseydi şube müdürü sorun çıkarmasın" demiş...
kociş "eşim hamile sıkıntısı var bu kata kadar (5. kat ve asansör yok) çıkamaz şimdi" demiş nasıl hoşuma gitti
ara ara girip okuyorum ama yazmıyorum bugün haber vereyim inci tanemin teyzelerine dedim...
canlar dualarınızı eksik etmeyin şafak 5
hepinizi öpüyorum sizi çok seviyorum
Benim Allah'a inancım tam...
Ama bu konuya dair inancım yok diyebilirim..
Kısacası TÜP BEBEK olayından soğudum..
Ama Rabbim istemeden olmuyor işte...
O istemedi benim evlat sahibi olmamı,benim istediğim kadar...
Benim defalarca denemeye ne psikolojim ne maddiyatım,ne sağlığım,ne işimde sorumluluğum ve yoğunluğum fazla olduğundan ne zamanım yok maalesef..
Belki 1-2 kez daha deneyeblirim canım..
Hayırlısı..
Neyse ki ve şükür ki hayatımda en az çocuk kadar değerli çok güzel şeylere sahibim..
Olanla yetinmeyi zaten çoktan öğrendim...
Ama yine de insan üzülüyor her seferinde tabii.
anam anam takvimini severim seninn... tabi hali hazırda 4 haftalık olacak di mi...
ben iyiyim canım, ağır kaldırmamak, iş ve yemek yapmamak dışında hayat eskisi gibi, inşallah bu konforu devam ettirecek kıymetli rakamları 16 eylülde test kağıdımda görürüm (amin)
şaka maka seninde bişey kalmadıhadi itiraf et aklından idrar testi yapmak geçiyor mu (benim çok geçiyorda )
evet ya ınsan gene korkuyor ruveyda canım sen hala kullanıymusun jelı doktorun kestımı.. ne kdr daha kullncz su jelı ıllet geldı valla ondan
tuttum ben bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?