Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kanatcım bende senınle aynı fıkırdeyım,,ben tedavıye baslamadan once bır sure arastırmıstım umutun kampanyası falan olması benı cezbedecegıne tam tersı tercıh etmememe neden oldu..sankı bır ticarethane gıbı hıssettım o anda.tabı bu benım fıkrım..ıkı yer tam olarak ıcıme sınmıstı...bruksel tup bebek,cunku erkek ınfertılıtesınde yucel karamanın cok basarılı oldugunu okumustum..ıkıncı tercıhımde memorıaldı...brukselden cok memnun kaldım,ama ıkıncı cocugum ıcın allah ızın verırse memorıalı denemekte ısterım..cok dısıplınlı ve duzgun calıstıklarını duymustum laboratuvar kısmının ozellıkle..

Feray Brüksel Tüp Bebek Merkezini de övdüler...
Sen hamilesin...
Memnunsundur mutlaka...
Doktorun kimdi,hangi semtte merkez?
Ne kadara maloldu,yazarsan evinirim canım.

Feray Brüksel Tüp Bebek Merkezini de övdüler...
Sen hamilesin...
Memnunsundur mutlaka...
Doktorun kimdi,hangi semtte merkez?
Ne kadara maloldu,yazarsan evinirim canım.

Ben cok memnun kaldım,gıttıgımde oradakılerle sohbet etme ımkanı buldum yas ortalaması hep yuksektı en ufak hasta benmısım dr oyle demıstı..su dıkkatımı cektı bızım merkezde hep 5 6 kere denemısler gelmıslerdı..bır cok merkezı denemısler en son care yucel hocaya gelmısler..prof.yücel karamandı doktorum.şişlide merkez..astoria avm nın arkasında kalıyor.6 200 gıbı bır rakama maloldu ılaclar ve ılk muayene ucretı dahıl..

Ki benım basımdan soyle bır olay gectı bır ay once kanamam oldu bır kere baska bır dr a medıcal parkta gıttım gece yarısı..bana bebegı alalım bu gebelıkten fayda gelmez sabah ac karına gel..yuzde 95 kurtaj dedı..sabah merkeze gıttım dr gıt eve dınlen 10 gun ıstırahat dedı..ben ıstırahat ettım ve hersey cok normal su anda allaha şükür...doktorun psıkolojık destegının cok onemlı oldugunu dusunuyorum..senı rahatlatmalı ayrıca guven vermelı kesınlıkle

Ferayım haklısın..
Kesinlikle öyle..
Bahçeci Grubuna bedava yapsalar inan bir daha yapmam..
Bizim bankadan da ,şansıma hep sonradan duyuyorum 2-3-4 kere hep negatif almışlar Bahçeci Grubundan..
İşte konuştukça ancak duyuyorsun şansıma işte..
Bizde eşimde hiç sorun yok....
Allaha şükür bende de...
Zaten senin merkez,Memorial-Okmeydanı,Yeditepe,Kadıköy Acıbadem,Medikal Park/Beylikdüzü ve birkaç şubesini tavsiye ettiler...
Bir de Jinemed de iyidir dediler...
Ancak şu anda herkes MEMORİAL/OKMEYDANI diyor...
Ben de oradan ,daha doğrusu arkadaşlar randevu aldılar..
Nur Hanım Cuma 6'da bana döndü..
Bahçecide 2'den sonra in-cin top oynuyor,kimseyi bulamazsın..
6'da bile harıl-harıl çalışıyorlar..
Nur hanımın konuşmaları hoşuma gitti.
Bir kere boşa kesin yaparız diye ümit vermedi,Bahçeciden farklı olarak..
Elimizden gelen herşeyi yaparız dedi..
Ama şansın %15 dedi yaş itibarıyla..
AMA BU AY 46 YAŞINDA,43-44-45 yaşlarında hamilelik elde etmişler...
devam edenlerde de 2-3.denemede başarı elde ediyorlarmış..
Kadın ümit simsarı değil,gerçek bir doktor..
İlk kez karşılaştım böyle bir doktorla..
Hoşuma gitti..
Benim ümide değil,gerçeklere ve gerçek doktora ihtiyacım var...

Ay canım benim.Yaşadıkların gerçekten korkunç,bir o kadar da Allah seni ve bebeğini korumuş...Şükür..
Mutlaka bir kurban kes bence,dağıt...
Düşünmesi bile tüylerimi ürpertti.
6200 normal yine de canım,benim Bahçeci 7500-8000'e yakın tuttu,ilki 10.000 TL tutmuştu,inanılmaz para gitti.
Sonuç:0,100 B-hcg oranı,hiç halini hatırını negatiften sonra sormayan bir doktor ve ilgisiz bir hastane..
herşey parayı alana kadar..
sonra kaderinle başbaşasın..

cok tutmus senınkı...adak adamıstık onu kesıp bagısladık hemen canım..bundan sonrakı secımın umarım sana o mutlulugu yasatır.

yoruluyorum tabikii...hele şimdi dosya masrafları iade edilcek yalnına şube evraktan yıkılıyor.önümüzdeki cuma gidicem tekrar doktora kesin sölerim o zaman cinsiyetlerini diyor..bakalım hayırlısı...ben kızım olmasına hiç hazır değilim ya:) sanki erkek olsalar daha kolay olcak bana...kız ismi bile bulamam ben heyecanlanırım:)

Hiç durma canım git görüş.Kafanda kalmasın.Hatta bize de özel mesaj at neresi olduğunu çünkü ben de Bahçecizedeyim....
Hayırlı haberlerini bekliyoruz şimdiden canım....

Bahçeciye gitme canım benim,gel beraber seninle Memorialde başlayalım..
Arkadaş oluruz birbirimize..
O kadar çok arkadaş,tanıdık çıktı ki...
Sanki benim negatif almamı bekliyorlarmış söylemek için...
Keşke baştan söyleselerdi..
Kimse,kimse önermiyor...
Doktorum illa geri çağırdı,bir süreü teklif yaptı(neyse söylemiyim burda) asla gelmem bir daha Bahçeci Grubuna dedim..
Canım Gizemcim hadi beraber Memoriale gidelim Cumartesi günü,alsana sen de Nur hanaıma randevu bitanem..
Ben Bahçelievler tarafında oturuyorum,işyerim Ataköy 4.Kısım...
Srn nerede oturuyorsun..
Bugüna detimin2.günü,hadi gel beraber başlayalım canım arkladaşım,ne dersin..
Ümidimizi kaybetmeyelim...
İnşallah burası bizim evlatlarımızla buluşmamıza vesile olacak..
amin.

merhaba; bende merak etmiştim kimler olumlu sonuç aldı diye;
denemenin başarısız sonuçlanmasına üzüldüm;
erbil beyle yola devam edecekmisin, kararını merak ettim.
nedeni için bir açıklama yaptımı test istedi mi senden?

Ruveyda Bahçelievler Medikal Park bana yakın,birkaç kez gittim görüştüm,ama gözüm tutmadı pek...
Seninki hangi MEDİKAL PARK canım?
Bahçelievler mi?Beylikdüzü mü?Yoksa Anadolu Yakası mı?

benim doktorum göztepe medical park hastanesinde Anadolu yakası.
benim doktorum prof. sedat kadanalı
hastane işlem için 3.900 lira istiyor.
ilaçlar dışarıdan istediğin yerden alabilirsin.
ben hemen yanındaki eczanneden aldım mesela puregon 240 liradan 170 liraya düştü iğne başı
doktoru söylüyorsun o zaman indirim yapıyor.

aynısını geçen hafta ben yaşadım canım bide bana kimse jelden demedi çünkü etrafımda jel kullanan yok :) jelden sonra yürümeyi ihmal etme.dikkat ettim ben o zaman oluyor böyle pütür pütür kahve rengi bişeler geliyor.

cok tutmus senınkı...adak adamıstık onu kesıp bagısladık hemen canım..bundan sonrakı secımın umarım sana o mutlulugu yasatır.

Bahçeci öyle maalesef her kan tahlilim 250-300 tuttu...
İlaçlar felaket pahalı ilaçlardı..
Bir de dondurulmuş yaptı bana...
yani 2 kez ilaç tedavisi gördüm neredeyse süreç uzadıkça maliyet doğal olarak arttı..
Memorialdeki Nur Hanım demez mi ki bana ,senin şansını azaltmış doktorun taze embriyo transferindeki şansın minimum %15,dondurulmuşlarla en az %10 şansın azalıyor çünkü,dondurulup çözme işleminde bozulma oranı minimum %10 ...sanki kaynar sular başımdan aşağı döküldü..dedi senin şansını %15 minimumken ,%5'e indirmişler...,
ama olur mu dedim,rahim opudan ve hormondan yıpranıyormuş,bir adet görüp,dondurulmuş transferiyle şansım %30-40'a çıkıyormuş..
dedi ki öyle değil,taze transfer başarı oranı yüksektir,sana yanlış bilgi vermişler,tutmaması normal o zaman %15 nerde,%5 nerde ....

Memnun değilsen yer değişelim hilalim...ben ikizlere hamile olayım senin yerinde....
Kız dünyanın en mutlu annesi ol,ikizlere hamilesin hem de ,Allaha şükür..
Zaman geçer gider işte daha iyi..
ben 22 senelik bankacıyım..
18 senesi Pazarlama ve şubecilik canım.

Ah canım ben avrupa yakasındayım çok uzak,olmaz o bana.
Cnanım zaten sen bana umut olsun bitanem..
Bana da metabolizma ,yumurtalık-yaşın 35 dediler ya ,sen de o yaştasın ,ikizlere hamilesin,hadi inşallah...

Canııımmmm inşallah,tek dileğimiz bu zaten...
İnşallah 3.denemem ilk ikisinin tüm acılarını unutturur bana ve eşime..

CANIM NE ARIYORLAR,NE DE SEBEBİNİ ARAŞTIRIYORLAR....
UMURLARI BİLE DEĞİL..
ÜZERİNDEN 1,5 GÜN GEÇTİ 2 KERE ÇALDIRDI KAPATTI...
Kİ İLK DOKTORUMDA ARAMAMIŞTI,BEN DEFALARCA ARAMIŞTIM,DÖNMEMİŞTİ...
SÖZ VERMİŞTİ BU MUTLAKA YANINDA OLUCAM DİYE,ÇEKTİ GİTTİ HASTANEDEN,BİZ HASTANEYE GİDERKEN..
SONRA DA ARAMADI..
ASLA BAHÇECİYE GİTMEM..
MEMORİALLE DEVAM EDECEĞİM OKMEYDANI:NUR DOKUZEYLÜL-SEMRA KAHRAMANLA...

sen de bahçeci fulya ,sen de negatif..
gerçi Rabbim bilir,ama başarı elde edemiyor Bahçeci..
ben memorialle görüşeyim,birtek yol çok uzak...
beni düşündüren tek bu...
artık bi şekilde anlaşıp bir taksiyle gidip-geleceğim çaresi yok..
Hayırlısı olsun,bence sen de düşün arkadaşım...

ipt ve gizems arkadaşlar ikiniz de BAHÇECİ/FULYA ve benim gibi negatif.Benim aynı merkezde 2.negatifim.
ben 15.Eylül.2012 Cumartesi günü görüşmeye gideceğim,Bahçeciden farklı olarak para bile almıyorlar,görüşmeye...
İsterseniz siz de randevu alın,gelin beraber gidip-görüşelim,umut oluruz birbirimize....

bahçecide bana da aynı şeyi söylediler; dondurulmuşlarla şansın artar!!!!!!!
sonunda tutmadı zaten;
senin 4 embiryon vardı die hatırlıyorum diğerleri ne oldu peki?
memeorial de tedavi ücreti ne kadar bilgi verebilirsen sevinirim.
tutmayınca doktor beni 1 kere aradı ısrarla çağırdı gittim görüştüm;
test istedi ama çok kararsızım;
bir de bahçecide yaptırdığın testlerin hepsi onlarda, dosyayıda vermezler heralde.
sen aldınmı dosyanı?

çok isterim ama cumadan itibaren şehir dışındayım bu hafta;
ama bende memorialle görüşmek istiyorum.

Dosyaya gerek yok ki,transfer ve opu kağıtları elimde,test sonuçları da başka bişeye gerek yok ki..
4 embriyonun 2 si 4.gün transfer edildi..
diğerleri de çok iyi dediler...6 güne giderse ararız dondurduğumuzu bildiririz dediler,ama aramadılar çöp oldu bu durumda...
dosyadan istediğin herşeyi alabilirsin canım..
boşa vakit kaybetme Bahçecide...
ben 2 kez negatif aldım..
23-26-30-31-35 yaşlarında bankadan arkadaşlarım 2-4 kez arası negatif almışlar...
araştırdım 1 tane pozitif alan yok bitanem...
bence Bahçeci Grubu doğru merkez değil..
kesinlikle sen ve eşinin bileceği bir konu birtanem..
ilki tutmayınca internetten ben ilk doktorda birsürü olumsuzluk yaşadım,internet sitelerine yazmıştım,beni tadavi eden doktor da yoğun şikayetten atılmış zaten...
bu doktor bizi aradı,illa gelin dedi,o kadar çok istedi ki bizim onun hastası olmamızı ,eşim vardır bunda bir hayır dedi..
bense memorial /okmeydanı Semra Hn.dan randevu almıştım,kafamızı karıştırmayalım dedi,keşke eşimi dinlemeseydim..
ama herşey kısmet işi,Rabbim yazsa orada da olurdu,doktor çok ilgiliydi başta ama sonuç ortada...
memorial 46 yaşında-40-45 yaş arası hamile elde etmiş bu ay bile...
canım benim,ben buradan artık soğudum,boşa kürek çekmek istemiyorum..
aynı hatta,memorial daha uygun maliyeti,zaten artık giden gitti,maliyet değil,düzgün bir merkez arıyorum ben...

çok isterim ama cumadan itibaren şehir dışındayım bu hafta;
ama bende memorialle görüşmek istiyorum.

Mutlaka görüş..
Bizim yaşadıklarımızı kimse yaşamasın,buradan uyaralım da....
Paran çöpe gidiyor,umutların bitiyor psikolojin berbat oluyor,ben 34-36 bedendim,çıktım 53 kiloya....fiziğin bozuluyor,kaybedecek vaktim yok artık..
buraya güveniyorum..
1-2 en fazla 3 kez denerim,ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum..
olmazsa da olmaz...
KISMET,NASİP..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…