Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ne arayan,ne soran,ne ilgilenen..
herşey parayı alana kadar Bahçecide...
sana da bu arada geçmiş olsun,iyi bak kendine sen hamilesin,grip olmamaya gayret et bi daha canım arkadaşım...

sagol güzel arkadasim normalde senelerdir girip olmam simdi niye oldum analamadim..
benimdoktorda öyleydi inanirmisin ilk yaptirdigimda telefon bile acmadilar negatif oldugunuda.parayi veriyosun iyisin baska zaman gitiynde suratsizlar soru sormaya bile korkuyodum dünden yazdim ya canimbidaha oraya gitmicektim dondurulmuslar vardi sansimi deniyim dedim son kez tutu cok sükür..benim gitiyimde paliydi nerden baksan 6.000 eurom cikti feda olsun napalim daha zorda olanlar var yaptiramayanlar var gücümüz yetiyince Rabbim saglik versin yeter.

Tüm Bahçeci/Fulya mağdurları başta olmak üzere,negatifi alanlar Memorial/Okmeydanında karar kıldı canım arkadaşım...
Hadi inşallah karşılaşır,tanışırız...
E o zaman tedavileri başarısız olan ve Memeorialde tedavi görenler topiği açayım ben madem kalabalığız bu kadar ,bir toplaşalım da....
inşallah o topikte kader yoldaşları olarak paylaşımlarımız olur...
Ben tadaviye başlar başlamaz topiği açıyorum arkadaşlar,söz...
15.Eylül.2012.C.tesi görüşmeden de memnun kalırsam ki telefonda memnun kaldım görüşmemizden...
tedaviye başlar açarım,cumartesi yeni topiğimizi...eminim bizim gibi bir yığın insan vardır ve koşarak gelirler....
hadi hayırlı olsun inşallah,yeni başlayacak tedavilerimiz de ,TOPİĞİMİZ de....
İnşallah eşimi de razı ederim,2-3 ay araverelim dedi..
Tatile çıkalım haftasonu kaçamak yapalım dedi..
Ama ben onu razı ederim...

kanatım öle bi topik var bizim umutege ,denizfeneri falan ordada yazıyorlar.isterseniz biraz da orayı okuyun fikir edinmek için.

kanbarım canım..

bende merkeze gitmedim görmedim ama telefonda tonguç beyle görüştüm öyle ilgiliydi ki.
görüşmeden çok memnun kaldım..bütün tst sonuçlarımı kargo ile göndereceğim genetikler de tamamlanınca.
sonra bana geri dönecekler.:13:
dediğim gibi okuduklarım ve tavsiyelerde beni oraya yönlendirdi.

sen 15 inde görüşmeye gideceksin demek.
o zaman senden görüşmeyle ilgili detayları bekliyorum merakla bende.
ben ön görüşmeye gidemeyeceğim ama sizin düşüncelerinizle ön görüşme yapmış kadar olacağım
inşallah memnun kalırsın canım.

inşallah herşey güzel olacak cnm bnm..
Yepyeni bir umutla yeniden başlayacağız

Son düzenleme:

Ben zaten tüm yazılarımda yazdım geçmişe dair okursan daha iyi değerlendirirsin YAZILANLARI...
herkesin hayırlı evlatlarını kucağına almasına bir merkez vesiledir,HAYIRLI OLSUN derim hep..
Beni tanıyan arkadaşlar çok iyi bilir çok iyi niyetli bir insan olduğumu ve ayrıca pozitif ,sen beni tanıyamamışsın.
TANISAYDIN YENİ BAŞLAYACAK OLANLARIN BENİM,GİZEMİN,İPTİN,XXBETTYNİN VE birçok kişinin yaşadığı olumsuzlukları yaşamaması için çırpındığımı anlardın.
Senin doktorun zaten BAHÇECİNİN doktoru da değilmiş,niye üstüne alındın anlamadım.
ben 43 yaşında bir bayanım,bu konuda 2 kez denemem olsa da epeyi bilgim var şükür,burada da yazma özgürlüğü var herkesin.
Niyet önemli,anlıyor musun?
Yazılanlardaki iyi niyet..
BEN İYİ NİYETLE YAZDIM.
Suçlu arıyorsun,çatacak biri arıyorsun gibi cümleleri yazma hakkını nereden bulduğunu anlayamadım,ama ben sana o hakkı vermiyorum.

6.000 eur=13.800 TL .CANIM BURADA 2 TEDAVİ PARASI BU MEBLAĞ...
iYİ Kİ TUTMUŞ...
Psikolojik tarafı bi tarafa,bi de maddi yükü var..

kanatım öle bi topik var bizim umutege ,denizfeneri falan ordada yazıyorlar.isterseniz biraz da orayı okuyun fikir edinmek için.

Canım bir bakayım ben..Çok sağol...topiğin adı ne bitanem,yazarsan sevinirim.

Evet aysunaycım ,inşallah herşey çok güzel olacak...
Ben yazarım görüşmemin sonucunu size C.tesi günü..
ama Nur hanımın telefonda uzun uzun saat 6'da arayıp,mantıklı konuşmaları bile çok etkiledi..
bir kere ciddi baktıkları kesin bu işe,ticari değil,tamamen tıbbi bakıyorlar,doktor gibiler..tacir gibi değil..
önemli olan da o...
canım hayırlısı olsun hepimize...

Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar topiği

Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar topiği

Öyle bir topik vardı hatırladım ,okumuştum şimdi yine okurum...
zaten oradaki pozitif yazılar da beni çok etkiledi Memoriale yönlenmem hususunda...

sen benim yazdığımı bir daha oku istersen. yanlış anlamış olmalısın. ya da okuma, ilgilenmiyorum artık.

sen benim yazdığımı bir daha oku istersen. yanlış anlamış olmalısın. ya da okuma, ilgilenmiyorum artık.

Ben okuduğumu bir kerede anlayacak zekadayım şükür,
Ama sen yazdığının nereye gittiğinin bilincinde değilsin anlaşılan.
Yoksa o kadar ağır bir yazı yazmazdın bana hitaben.
Bu topikten değilsin,tabloda adın yok..
Beni tanımıyorsun...
Tanısan zaten yazmazdın.
Tanımadan bana akıl vermeye kalkıyorsun ,bir de eleştiriyorsun..
Ben de sana diyorum ki ben sana o hakkı vermiyorum.
Burası herkesin yaşadıklarını,tecrübelerini paylaştığı özgür bir topik.
Kimsenin kimsenin yazdıklarını yargılama,eleştirme ve hele ki akıl verme gibi bir hakkı bulunmuyor.
Bu konuyu fazla uzatmıyorum ve kapatıyorum.
Bu topikte ilk kez böyle can sıkıcı bir konuşma geçiyor...1082 sayfaya bak ,bulamazsın..
Çünkü herkes iyi niyetli ve sadece birbirine destek olur,kimse kimseye akıl vermez ve eleştirmez..
Hesrkes haddini ve sınırını bilecek bilinçtedir.
Bence benden de ,herkesten de özür dilemelisin.

Geriye 6 kişi kaldı...
Seda,Bahar,Fiyonk,Flask,Ecem,Pembetavşan...
İlk haber Perşembe 13 Eylül Seda..
Sonra 15 Eylül Bahar...(ben de memorialle görüşeceğim aynı gün :)
İnşallah 64 kişiden 31+6=37 pozitifle kapatırız...
26 negatif yani bizler de en kısa süreçte evlatlarımıza kavuşuruz...

Servisim geldi kızlar...
Öptüm hepinizi..

Merhaba arkadaslar,
insallah hersey yolundadir,

kanbar canim yeniden baslamana cok sevindim hayirli haberlerini bekliyoruz.

oyacim gecmis olsun dikkat et kendine,ben de bugun cok usudum sonbahar hissettirdi kendini bol bol c vitamini almak gerekir artik,

omeromer uzuldum canim rabbim en kisa zaman hayirli evlatlar nasip etsin.

bahar su flazk fiyonk nasil gidiyor,cok az kaldi mucize haberlerinizi almaniza insallah,ben sizin adiniza cok heyecanliyim

hamisler nasilsiniz?benim canim bol bol mayali hamurisi cekiyor o maya kokusu burnumda tutuyor,ben de netten tarif bakip
kendime ve bebisime ziyafet cekiyorum.ayni seyleri yemekten tiksiniyorum farkli seylet denemeye calisiyorum.gobek sisti tabi,internetten esofman
alti ve sabahlikli bebek resimli pijama takimi aldim cok rahatlar,tavsiye ederim,hepinizi opuyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…