Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

dikkatimi çeken bir şey daha vardı; bir tanıdığım da bahçecide fırat beyin hastasıydı; ona transfer yapılırken cd de verilmiş bana
vermediler mesala, doktorumuz aynı sana verdilermi embiryolarla ilgili cd'ni?
artık herşeyden şüphelenir oldum. Tedavi başlayana kadar herşey süper; öyle inanıorsun ki doktor öyle inandırıyor ki
kesin olacak diye bakıyorsun, sonra hayal kırıklığı.benimde 7 canlı 4. gün embiryomdan 1'ni koydular;
kalan 6sı çöpp.

sıfırı çektim yine.... ne zormuş buna dayanmak allah herkesin yardımcısı olsun

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM..
bEN DE 2 KEZ BAHÇECİ VE SONUÇ:bHCG:0,100
üzülme lütfen..
hangi merkezde denedim bilmiyorum ,ama benim araştırmalarım,arkadaş,dost ve yaşayan canlı örnekler beni MEMORİL/OKMEYDANI'na yönlendirdi...,
Nerde oturduğunu bilmiyorum,ama toparlan ve bebeğine kavuşmak için doğru merkezde yeniden dene canım,BİTANEM ÜZME KENDİNİ...
Bebeğimize kavuşmak için vazgeçmemeli,yola doğru merkezde devam etmeliyiz bitanem.

Seninle telefonlaşalım,daha birçok konu var,bununla ilgili,buradan yazamam...
özelden yaz msn varsa,cebin varsa bana canım...
Bahçeci Grubu YANLIŞ MERKEZ ARKADAŞIM,BİR AN ÖNCE kurtulup,doğru merkezde Memorial'de yola devam,biz eşimle öyle karar verdik...

kanbar merhaba,
sanırım bahçecide erbil bey.in hastasıydın.bende onun hastasıyım ve dondurulmuş transferi yapacak.
merak ettiğim senin yumurtaların kaç taneydi ve 1.kalitemiydi.???

kanbar merhaba,
sanırım bahçecide erbil bey.in hastasıydın.bende onun hastasıyım ve dondurulmuş transferi yapacak.
merak ettiğim senin yumurtaların kaç taneydi ve 1.kalitemiydi.???

12 yumurtam toplandı.
8'i işleme alınmış.
5'i döllenmiş.
4'ü iyiydi dondurdular...
4.gün transfer yapıldı..
iyiye çok yakındı canım...
Umarım ,dilerim ,Rabbim senin yüzünü güldürür canım...

özelden mesaj atamıyorum;
sen özelden bana msnini gönderirsen bende seni eklerim.

senin değerlerin güzelmiş yumurta sayında gerçekten iyiymiş. Peki tutunamama sebebi araştırıldımı hiç bilgi verdilermi sana???
bildiğim kadarıyla tutunma olmadığı zaman nedeni araştırılıyor??
inşallah hepimizin yüzü güler bu kadar emek boşa gitmez. ama umut bazen bitiyor işte......

Aslına bakarsan,bu işe başlarken kafamda 2 yer vardı.Bahçeci ve Memorial.Nedense ayaklarım beni Bahçeciye götürdü.Kısmet olmayınca olmuyor işte.Bu yıkımı yaşamam gerekiyormuş demek ki.
Hastanenin beni aramayışı o kadar çok sinirlendirdi ki beni,direk yüz yüze konuşmayı düşünürken,senden feyz aldım ve bugün internet sitelerine aklımdan ne geçiyorsa yazdım.Ne kendimi yıpratıcam kalkıp giderek dedim.
Ben de Bahçelievler'de oturuyorum,işyerim Güneşli'de.
Ancak Bahçeci'de dondurulmuşlarım var ve sonucun olumsuz olacağı korkusundan başlamayı gözüm yemiyor açıkçası.
Kafamı toparlayınca bir de dondurulmuşlarımla denerim,baktım olmadı kendimi ve maddi durumu toparlayınca da Memorial en son adres.Bizim işyerinden biri vardı,şiddetle tavsiye etmesine rağmen neden Bahçeci dedim hala anlamış değilim kendimi.
Sen bir görüşmeni yap da durumu bildir bize olur mu canım....İnşallah bu konuda son durak olur senin için hayırlısıyla.

2 denememde de araştırılmadı sebebi..
doktor lutfedip aramadı bile,ta ki ben sitem dolu mail atana kadar...
4 ü de gayet iyi dediler..
2 sini dondurmadılar anlamış değilim sebebini...
hiçbir zaman aramıyıyorlar,2 denememde de öyle oldu,sebebini araştırmıyorlar ve çağırıyorlar bile,en azından benim 2 doktorum da öyleydi..
beni çok üzdüler,ben Bahçeciye bir daha gitmem..
inşallah senin Allah yardımcın olsun da , senin yüzün gülsün dilerim...
moralini yüksek tut...
herkes için bir yer vesile,yeter ki Allah nasip etsin,inşallah sana burada nasip etmiştir.,ve hamile kalır,bebeğine kavuşursun.
Bahçicide de bizim topikte 6 kişiden biri , Ahu pozitif aldı,inşallah sen de alırsın canım.
sonucunu bana özelden mesaj at lütfen.

ayy öle demek istemedim..ama allahın gücüne gitmesin onun bilceği işte keşke biri senin olaydı arkadaşımm..kız benim için özel bi his...heycanlanıyorum onu düşününce ..erkek olsa daha kolay olcak sanki...sanki kızıma isim bile yakışmaz ..çok güzel olcak ya hanii:) bankadan zaten bıktım artık yaa...

Canım benim kistlerimin olduğunu öğrendiğim dönemde Mustafa Acet ile görüşmeye gitmiştim ama kendisinden elektrik alamadım.Bana soğuk geldi.Benim biraz daha kafamı toparlamaya ihtiyacım var.Sonucu olumsuz olursa ne yaparım bilemem,korkuyorum kendimden artık...

Başka konular da var,duyduğum benim bu merkezle ilgili..
Burada yazamam..
Özelden konuşuruz canım..
Ben de Memorialden de almıştım randevu,gelmedi,kafamız karışmasın dedi..
Memorialde denesem belki POZİTİF olacaktı..
Ben de yazıyorum ,ilk denememde de doktorum bana neler ,neler yaşattı ben de döşemiştim 2,5 sayfa Bahçeciye,ve benim ve birçok kişinin şikayetiyel o doktor işten atıldı...
bu bizi zorla çağırdı,internetteki şikayetlerimizi okumuş..
ben size yaşadıklarınızı unutturucam,benim başarı oranım %85,kesin tutucak diye..
bu kadar umut vermese,eşimle bu kadar yıkılmazdık..
ÜMİT SİMSARI BAHÇECİ/FULYA,Herkesi uyarıyorum ben de senin gibi bugün burda,misyon edindim , gitmesin,üzülmesin ,yıkılmasın,paraları ve umutları boşa gitmesin bizim gibi...
bildiririm canım...
siz de gelin..
al dondurulmuşlarını o merkezden,Memorialde yap istersen...

canım ben tedaviye başlayınca yıllık iznime çıktım ..hergün üsküdardan okmeydanına gittim geldim...evet uzak ama o yol çok güzel ya bebeklere giden yol diye heralde:)sende uçar gidersin sadece olsun yeter.

Başka konular da var,duyduğum benim bu merkezle ilgili..
Burada yazamam..
Özelden konuşuruz canım..
Ben de Memorialden de almıştım randevu,gelmedi,kafamız karışmasın dedi..
Memorialde denesem belki POZİTİF olacaktı..
Ben de yazıyorum ,ilk denememde de doktorum bana neler ,neler yaşattı ben de döşemiştim 2,5 sayfa Bahçeciye,ve benim ve birçok kişinin şikayetiyel o doktor işten atıldı...
bu bizi zorla çağırdı,internetteki şikayetlerimizi okumuş..
ben size yaşadıklarınızı unutturucam,benim başarı oranım %85,kesin tutucak diye..
bu kadar umut vermese,eşimle bu kadar yıkılmazdık..
ÜMİT SİMSARI BAHÇECİ/FULYA,Herkesi uyarıyorum ben de senin gibi bugün burda,misyon edindim , gitmesin,üzülmesin ,yıkılmasın,paraları ve umutları boşa gitmesin bizim gibi...
bildiririm canım...
siz de gelin..
al dondurulmuşlarını o merkezden,Memorialde yap istersen...

herkesler napiyor bugün hamis ve hamis adaylari insallah iyisinizdir..
Ben dünden beri giripim kizlar burnum akiyor bogazlarim sis doktordan geldim bir ton ilac tam adamina verdi hic sevmem ilac kulanmasini..
Kambarim nasilsin canim insallah bugün daha iyisindir okudumda canim bahceci hakkatende bi hastane degilmis ayrica ikitane dondurulmuslardan haber bile alamamissin bi haber vermekten bile acisler hersey zaten parayi alana kadar insallah memorial iyidir allah gönlüne göre verir Bitanem ..

omeromer cok üzüldüm Arkadasim zamani degilmis öyle düsün Allah muciseni kendiliyinden verir insallah....

Son düzenleme:

canım ben tedaviye başlayınca yıllık iznime çıktım ..hergün üsküdardan okmeydanına gittim geldim...evet uzak ama o yol çok güzel ya bebeklere giden yol diye heralde:)sende uçar gidersin sadece olsun yeter

Umudum bitti zaten bitirdi BAHÇECİ,ilgileri parayı alana kadar..
Parayı aldıktan sonra negatif çıkmış,arayıp ne haldesin,ya da gel konuşalım sebebini araştıralım,yeni bir yol çizelim diyen yok.
dondurulmuşlardan hiçbirinden haber yok...
onalrın durumu da şayialı ama neyse....

Canım yazacağım sana gelişmeleri..
Tüm BAHÇECİ MAĞDURLARI,MEMORİALDA DENEYELİM ŞANSIMIZI..
OLMASA BİLE EN AZINDA CİDDİ VE DİSİPLİNLİ BİR MERKEZ...
SADECE PARA İÇİN DEĞİL,TIBBİ OLARAK İŞLERİNİ GAYET GÜZEL YAPAN BİR KURUM.

Hilal bak bence cinsiyeti ile ilgili yorum yapma..
Rabbim 1 değil,2 tane vermiş,daha ne istiyorsun?
Şükret bitanem..
Bak biz 1 taneyi bile bulamıyoruz,düşünsene ne haldeyiz...
2 negatif.
kız evlat herzaman anneye yakın olur,erkek babaya..
1 kız,1 erkek iyi olurdu..ama Rabbim yazmıştır sana bitanem bellidir yani..
Hayırlısını dile sen yine de..
Önemli olan o.
Canım keşke biri senin olaydı demişsin... gözlerim doldu,ama ağlamayacağım artık yeter...

canım o doktoru çok övdüler bana,BAHÇECİ gibi pazarlamacı değil,onlar gerçek doktor canım,benim eşimi de tavladılar...
bir ilgi,bir ilgi....tabi parayı alana kadar...

özelden mesaj atamıyorum;
sen özelden bana msnini gönderirsen bende seni eklerim.
atıcam canım mesaj kutumu boşaltıyım...

O çöplerin durumu şayialı zaten,onu da konuşuruz senle canım,akşam msn den..

canım ben tedaviye başlayınca yıllık iznime çıktım ..hergün üsküdardan okmeydanına gittim geldim...evet uzak ama o yol çok güzel ya bebeklere giden yol diye heralde:)sende uçar gidersin sadece olsun yeter.

canım mecidiyeköyden 42 dereceyi gördüm....40 dereceydi tedavim boyunca sıcaklık..
3 vasıtayla gittim...
3 vasıtayla geldim..
işe geldiğimde elbisem sırılsıklam oluyordu ve bankadakiler bana acıyordu halime ...
ama işte negatif olunca hepsi koyuyor,,,
senin pozitif olduğu anda unutmuşsundur hepsi zevk gibi geliyordur sana..
negatifi görünce eziyet gibi geliyor canım...

ne arayan,ne soran,ne ilgilenen..
herşey parayı alana kadar Bahçecide...
sana da bu arada geçmiş olsun,iyi bak kendine sen hamilesin,grip olmamaya gayret et bi daha canım arkadaşım...

merhaba kızlar..nasılsınız bakalım

ben daha öncede yazmıştım..ama yine diyorum..
negatif denemem temmuzda oldu biliyosunuz..
o günden bu güne sürekli araştırdım okudum doktor ile görüştüm vs..
ve kararımı bende verdim bundan sonraki tedavimi ocak ayı gibi istanbul memorial okmeydanında düşünüyorum..
topiğini neredeyse baştan sona okudum memoriala giden kızlardan neredeyse yarıdan fazlası hamile kalmış..
bu süper bi oran..
negatif sonuç aldığım merkezle ilgili bende kötü şeyler duydum çok ama çok pişman oldum bi kez daha gittiğimi
ilk başta memoriala gitsem belki bende hamile olacaktım şimdi
ama işte ankara bize daha yakın diye orayı istedik.
ama ocak ayına kadar her şey yolunda giderse istanbul yolu görünüyor bize..
okullar yarı yıl tatili 15 gün..10 günde ben rapor alacağım burdan ver elini istanbul
tek korkum adetimin bu dönemin dışında olması eğer öyle olursa tedavimiz yatar

sizlerde memoria düşünüyosunuz sanırım okuyunca katılayım dedim

benim ikizlerim mustafa acetin hediyesi arkadaşalar..ilk transferimde takibimi mustafa bey yapmasına rağmen transefi illada semra hanım yapsın istemiştim..ilki negatif biliyorsunuz yani memorial da mucize yaratmıyor..ama ikinci denememde dedim bu yola mustafa beyle çıktın trnaferide o yapsın...2 embriyomun ikiside benimle çok şükür allahıma..evet soğuk ve donuk biri ama inanın benim en son istediğim ve ihtiyacım olan şey boş umutlarla şişiren bi doktordu..mustafa bey nettir.açık açık herşeyi söyler.hep % 50 lik pozitif tarafından bakıyorsun ya negatif taraf diye çok uyardı beni ilkinde...ve hala arıyor o aramazsa hemşiresi..burda yaptırdığım hormın testlerimle ilgili beni hormon uzmanı bi doktora yönlendirdi telde ve ben bir kere aramam rağmen o profösör mustafa beyin tüp bebek hastasıyım diyince bütün tahlilleimi mail yoluyla inceleyip,beni 2 kere aradı...nasıl bir ilgiden bahsettiğimi umarım özetliyebildim size...geçen günce hemşireler araıp burda takimi yapan doktorun adını ve hastanenin adını istediler..düşünün bebklerine hala sahiop çıkan bi hastaneden bahsediyoruz...

ya kızlar bu bahçeci muhabbetiniz kafamı karıştırdı biraz. benim de bu ay bahçecide başlayacak tedavim, ama benim doktorum bahçecinin doktoru değil. benim doktorum amerikan hastanesiyle ve bahçeciyle anlaşmalıymış, işlemleri sen hangisinde istersen orda yapalım dedi. ben de bahçeci tüp bebek merkezi olduğu için ortası olsun dedim. sorun sadece doktorlarla ilgiliyse sorun yok herhalde de mi? aslında benim arkadaşım da ordan çok memnun kaldı. ama o da hep diodu, benim doktorum nolursa olsun senin çocuğun olacak diordu bana die. bu işte inanmak çok önemli diye yapıyolar belki bu tavırları. bir de kanbarcım, 2 defa negatif sonuç alan o kadar çok kişi var ki, bu tesadüf de olabilir yani. sen şimdi tabi kırılgansın, bir suçlu arıyosundur, en kolayı da onlara çatmak oluyodur. hadi ben henüz başlamadım tedaviye ama, şimdiden tedavisine orada başlayıp tedavinin ortasında seni okuyanlar varsa olumsuz etkilenir güzelim. sen de toprla kendini. muhakkak olacak bebeğin. kaç kişiyi tanıyosun bu zamanda sonunda çocuğunu kucağına alamayan onu söyle bana bi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…