Dosyaya gerek yok ki,transfer ve opu kağıtları elimde,test sonuçları da başka bişeye gerek yok ki..
4 embriyonun 2 si 4.gün transfer edildi..
diğerleri de çok iyi dediler...6 güne giderse ararız dondurduğumuzu bildiririz dediler,ama aramadılar çöp oldu bu durumda...
dosyadan istediğin herşeyi alabilirsin canım..
boşa vakit kaybetme Bahçecide...
ben 2 kez negatif aldım..
23-26-30-31-35 yaşlarında bankadan arkadaşlarım 2-4 kez arası negatif almışlar...
araştırdım 1 tane pozitif alan yok bitanem...
bence Bahçeci Grubu doğru merkez değil..
kesinlikle sen ve eşinin bileceği bir konu birtanem..
ilki tutmayınca internetten ben ilk doktorda birsürü olumsuzluk yaşadım,internet sitelerine yazmıştım,beni tadavi eden doktor da yoğun şikayetten atılmış zaten...
bu doktor bizi aradı,illa gelin dedi,o kadar çok istedi ki bizim onun hastası olmamızı ,eşim vardır bunda bir hayır dedi..
bense memorial /okmeydanı Semra Hn.dan randevu almıştım,kafamızı karıştırmayalım dedi,keşke eşimi dinlemeseydim..
ama herşey kısmet işi,Rabbim yazsa orada da olurdu,doktor çok ilgiliydi başta ama sonuç ortada...
memorial 46 yaşında-40-45 yaş arası hamile elde etmiş bu ay bile...
canım benim,ben buradan artık soğudum,boşa kürek çekmek istemiyorum..
aynı hatta,memorial daha uygun maliyeti,zaten artık giden gitti,maliyet değil,düzgün bir merkez arıyorum ben...
sıfırı çektim yine.... ne zormuş buna dayanmak allah herkesin yardımcısı olsun
dikkatimi çeken bir şey daha vardı; bir tanıdığım da bahçecide fırat beyin hastasıydı; ona transfer yapılırken cd de verilmiş bana
vermediler mesala, doktorumuz aynı sana verdilermi embiryolarla ilgili cd'ni?
artık herşeyden şüphelenir oldum. Tedavi başlayana kadar herşey süper; öyle inanıorsun ki doktor öyle inandırıyor ki
kesin olacak diye bakıyorsun, sonra hayal kırıklığı.benimde 7 canlı 4. gün embiryomdan 1'ni koydular;
kalan 6sı çöpp.
Mutlaka görüş..
Bizim yaşadıklarımızı kimse yaşamasın,buradan uyaralım da....
Paran çöpe gidiyor,umutların bitiyor psikolojin berbat oluyor,ben 34-36 bedendim,çıktım 53 kiloya....fiziğin bozuluyor,kaybedecek vaktim yok artık..
buraya güveniyorum..
1-2 en fazla 3 kez denerim,ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum..
olmazsa da olmaz...
KISMET,NASİP..
kanbar merhaba,
sanırım bahçecide erbil bey.in hastasıydın.bende onun hastasıyım ve dondurulmuş transferi yapacak.
merak ettiğim senin yumurtaların kaç taneydi ve 1.kalitemiydi.???
Seninle telefonlaşalım,daha birçok konu var,bununla ilgili,buradan yazamam...
özelden yaz msn varsa,cebin varsa bana canım...
Bahçeci Grubu YANLIŞ MERKEZ ARKADAŞIM,BİR AN ÖNCE kurtulup,doğru merkezde Memorial'de yola devam,biz eşimle öyle karar verdik...
12 yumurtam toplandı.
8'i işleme alınmış.
5'i döllenmiş.
4'ü iyiydi dondurdular...
4.gün transfer yapıldı..
iyiye çok yakındı canım...
Umarım ,dilerim ,Rabbim senin yüzünü güldürür canım...
Bahçeciye gitme canım benim,gel beraber seninle Memorialde başlayalım..
Arkadaş oluruz birbirimize..
O kadar çok arkadaş,tanıdık çıktı ki...
Sanki benim negatif almamı bekliyorlarmış söylemek için...
Keşke baştan söyleselerdi..
Kimse,kimse önermiyor...
Doktorum illa geri çağırdı,bir süreü teklif yaptı(neyse söylemiyim burda) asla gelmem bir daha Bahçeci Grubuna dedim..
Canım Gizemcim hadi beraber Memoriale gidelim Cumartesi günü,alsana sen de Nur hanaıma randevu bitanem..
Ben Bahçelievler tarafında oturuyorum,işyerim Ataköy 4.Kısım...
Srn nerede oturuyorsun..
Bugüna detimin2.günü,hadi gel beraber başlayalım canım arkladaşım,ne dersin..
Ümidimizi kaybetmeyelim...
İnşallah burası bizim evlatlarımızla buluşmamıza vesile olacak..
amin.
senin değerlerin güzelmiş yumurta sayında gerçekten iyiymiş. Peki tutunamama sebebi araştırıldımı hiç bilgi verdilermi sana???
bildiğim kadarıyla tutunma olmadığı zaman nedeni araştırılıyor??
inşallah hepimizin yüzü güler bu kadar emek boşa gitmez. ama umut bazen bitiyor işte......
Bahçeci öyle maalesef her kan tahlilim 250-300 tuttu...
İlaçlar felaket pahalı ilaçlardı..
Bir de dondurulmuş yaptı bana...
yani 2 kez ilaç tedavisi gördüm neredeyse süreç uzadıkça maliyet doğal olarak arttı..
Memorialdeki Nur Hanım demez mi ki bana ,senin şansını azaltmış doktorun taze embriyo transferindeki şansın minimum %15,dondurulmuşlarla en az %10 şansın azalıyor çünkü,dondurulup çözme işleminde bozulma oranı minimum %10 ...sanki kaynar sular başımdan aşağı döküldü..dedi senin şansını %15 minimumken ,%5'e indirmişler...,
ama olur mu dedim,rahim opudan ve hormondan yıpranıyormuş,bir adet görüp,dondurulmuş transferiyle şansım %30-40'a çıkıyormuş..
dedi ki öyle değil,taze transfer başarı oranı yüksektir,sana yanlış bilgi vermişler,tutmaması normal o zaman %15 nerde,%5 nerde ....
Memnun değilsen yer değişelim hilalim...ben ikizlere hamile olayım senin yerinde....
Kız dünyanın en mutlu annesi ol,ikizlere hamilesin hem de ,Allaha şükür..
Zaman geçer gider işte daha iyi..
ben 22 senelik bankacıyım..
18 senesi Pazarlama ve şubecilik canım.
ipt ve gizems arkadaşlar ikiniz de BAHÇECİ/FULYA ve benim gibi negatif.Benim aynı merkezde 2.negatifim.
ben 15.Eylül.2012 Cumartesi günü görüşmeye gideceğim,Bahçeciden farklı olarak para bile almıyorlar,görüşmeye...
İsterseniz siz de randevu alın,gelin beraber gidip-görüşelim,umut oluruz birbirimize....
senin değerlerin güzelmiş yumurta sayında gerçekten iyiymiş. Peki tutunamama sebebi araştırıldımı hiç bilgi verdilermi sana???
inşallah hepimizin yüzü güler bu kadar emek boşa gitmez. ama umut bazen bitiyor işte......
Aslına bakarsan,bu işe başlarken kafamda 2 yer vardı.Bahçeci ve Memorial.Nedense ayaklarım beni Bahçeciye götürdü.Kısmet olmayınca olmuyor işte.Bu yıkımı yaşamam gerekiyormuş demek ki.
Hastanenin beni aramayışı o kadar çok sinirlendirdi ki beni,direk yüz yüze konuşmayı düşünürken,senden feyz aldım ve bugün internet sitelerine aklımdan ne geçiyorsa yazdım.Ne kendimi yıpratıcam kalkıp giderek dedim.
Ben de Bahçelievler'de oturuyorum,işyerim Güneşli'de.
Ancak Bahçeci'de dondurulmuşlarım var ve sonucun olumsuz olacağı korkusundan başlamayı gözüm yemiyor açıkçası.
Kafamı toparlayınca bir de dondurulmuşlarımla denerim,baktım olmadı kendimi ve maddi durumu toparlayınca da Memorial en son adres.Bizim işyerinden biri vardı,şiddetle tavsiye etmesine rağmen neden Bahçeci dedim hala anlamış değilim kendimi.
Sen bir görüşmeni yap da durumu bildir bize olur mu canım....İnşallah bu konuda son durak olur senin için hayırlısıyla.
sen de bahçeci fulya ,sen de negatif..
gerçi Rabbim bilir,ama başarı elde edemiyor Bahçeci..
ben memorialle görüşeyim,birtek yol çok uzak...
beni düşündüren tek bu...
artık bi şekilde anlaşıp bir taksiyle gidip-geleceğim çaresi yok..
Hayırlısı olsun,bence sen de düşün arkadaşım...
Aslına bakarsan,bu işe başlarken kafamda 2 yer vardı.Bahçeci ve Memorial.Nedense ayaklarım beni Bahçeciye götürdü.Kısmet olmayınca olmuyor işte.Bu yıkımı yaşamam gerekiyormuş demek ki.
Hastanenin beni aramayışı o kadar çok sinirlendirdi ki beni,direk yüz yüze konuşmayı düşünürken,senden feyz aldım ve bugün internet sitelerine aklımdan ne geçiyorsa yazdım.Ne kendimi yıpratıcam kalkıp giderek dedim.
Ancak Bahçeci'de dondurulmuşlarım var ve sonucun olumsuz olacağı korkusundan başlamayı gözüm yemiyor açıkçası.
Kafamı toparlayınca bir de dondurulmuşlarımla denerim,baktım olmadı kendimi ve maddi durumu toparlayınca da Memorial en son adres.Bizim işyerinden biri vardı,şiddetle tavsiye etmesine rağmen neden Bahçeci dedim hala anlamış değilim kendimi.
Sen bir görüşmeni yap da durumu bildir bize olur mu canım....İnşallah bu konuda son durak olur senin için hayırlısıyla.
sen de bahçeci fulya ,sen de negatif..
gerçi Rabbim bilir,ama başarı elde edemiyor Bahçeci..
ben memorialle görüşeyim,birtek yol çok uzak...
beni düşündüren tek bu...
artık bi şekilde anlaşıp bir taksiyle gidip-geleceğim çaresi yok..
Hayırlısı olsun,bence sen de düşün arkadaşım...
ayy öle demek istemedim..ama allahın gücüne gitmesin onun bilceği işte keşke biri senin olaydı arkadaşımm..kız benim için özel bi his...heycanlanıyorum onu düşününce ..erkek olsa daha kolay olcak sanki...sanki kızıma isim bile yakışmaz ..çok güzel olcak ya hanii:) bankadan zaten bıktım artık yaa...
Canım benim kistlerimin olduğunu öğrendiğim dönemde Mustafa Acet ile görüşmeye gitmiştim ama kendisinden elektrik alamadım.Bana soğuk geldi.Benim biraz daha kafamı toparlamaya ihtiyacım var.Sonucu olumsuz olursa ne yaparım bilemem,korkuyorum kendimden artık...
atıcam canım mesaj kutumu boşaltıyım...özelden mesaj atamıyorum;
sen özelden bana msnini gönderirsen bende seni eklerim.
dikkatimi çeken bir şey daha vardı; bir tanıdığım da bahçecide fırat beyin hastasıydı; ona transfer yapılırken cd de verilmiş bana
vermediler mesala, doktorumuz aynı sana verdilermi embiryolarla ilgili cd'ni?
artık herşeyden şüphelenir oldum. Tedavi başlayana kadar herşey süper; öyle inanıorsun ki doktor öyle inandırıyor ki
kesin olacak diye bakıyorsun, sonra hayal kırıklığı.benimde 7 canlı 4. gün embiryomdan 1'ni koydular;
kalan 6sı çöpp.
canım ben tedaviye başlayınca yıllık iznime çıktım ..hergün üsküdardan okmeydanına gittim geldim...evet uzak ama o yol çok güzel ya bebeklere giden yol diye heralde:)sende uçar gidersin sadece olsun yeter.
Ben dünden beri giripim kizlar burnum akiyor bogazlarim sis doktordan geldim bir ton ilac tam adamina verdi hic sevmem ilac kulanmasini..
Kambarim nasilsin okudumda canim senin bu bahceciden kurtulman iyi olmus ikitane dondurulmuslardan haber bile alamamissin bi haber vermekten bile acisler....
Canım benim kistlerimin olduğunu öğrendiğim dönemde Mustafa Acet ile görüşmeye gitmiştim ama kendisinden elektrik alamadım.Bana soğuk geldi.Benim biraz daha kafamı toparlamaya ihtiyacım var.Sonucu olumsuz olursa ne yaparım bilemem,korkuyorum kendimden artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?