AysunAy seni de bekliyoruz msn ye.servisteyim inince msn mı yazarım,sen de yazarsan konuşuruz ...
6.000 eur=13.800 TL .CANIM BURADA 2 TEDAVİ PARASI BU MEBLAĞ...
iYİ Kİ TUTMUŞ...
Psikolojik tarafı bi tarafa,bi de maddi yükü var..
Canım bir bakayım ben..Çok sağol...topiğin adı ne bitanem,yazarsan sevinirim.
Evet aysunaycım ,inşallah herşey çok güzel olacak...
Ben yazarım görüşmemin sonucunu size C.tesi günü..
ama Nur hanımın telefonda uzun uzun saat 6'da arayıp,mantıklı konuşmaları bile çok etkiledi..
bir kere ciddi baktıkları kesin bu işe,ticari değil,tamamen tıbbi bakıyorlar,doktor gibiler..tacir gibi değil..
önemli olan da o...
canım hayırlısı olsun hepimize...
Merhaba arkadaslar,
insallah hersey yolundadir,
kanbar canim yeniden baslamana cok sevindim hayirli haberlerini bekliyoruz.
alti ve sabahlikli bebek resimli pijama takimi aldim cok rahatlar,tavsiye ederim,hepinizi opuyorum,
ne kadar cok para vermıssınız kızlar benım ılk tup bebk denememdı 5 mılyar para verdım tahlıller falann hepsı ıcınde.ha devam eden jeller ve ılacları katmıyorum hamılelık boyunca kullanmam gerekıyo bu ılacları onunda bır kısmını devlet karsılıyo zaten.doktorum hemsıreler hamıle kaldıgım halde sureklı arayıp durumumu soruyorlar cok ılgılıler yanı.soyledıgınız rakamlar dudak ucuklatıyor dogrusu!rapor cıkartsam 1,5 mılyarda dusecektı 3 yıllık evlılık tarıhımız dolmadıgı ıcın rapor alamadık cok sukur ılk denememde hamıle kaldım ayrıca 35 yasın altında olmama ragmen 2 embrıyo transfer edıldı.yanı doktorumdan cok memnunum kızlar ıyıce arastırıp oyle karar verın derım.
Ben okuduğumu bir kerede anlayacak zekadayım şükür,
Ama sen yazdığının nereye gittiğinin bilincinde değilsin anlaşılan.
Yoksa o kadar ağır bir yazı yazmazdın bana hitaben.
Bu topikten değilsin,tabloda adın yok..
Beni tanımıyorsun...
Tanısan zaten yazmazdın.
Tanımadan bana akıl vermeye kalkıyorsun ,bir de eleştiriyorsun..
Ben de sana diyorum ki ben sana o hakkı vermiyorum.
Burası herkesin yaşadıklarını,tecrübelerini paylaştığı özgür bir topik.
Kimsenin kimsenin yazdıklarını yargılama,eleştirme ve hele ki akıl verme gibi bir hakkı bulunmuyor.
Bu konuyu fazla uzatmıyorum ve kapatıyorum.
Bu topikte ilk kez böyle can sıkıcı bir konuşma geçiyor...1082 sayfaya bak ,bulamazsın..
Çünkü herkes iyi niyetli ve sadece birbirine destek olur,kimse kimseye akıl vermez ve eleştirmez..
Hesrkes haddini ve sınırını bilecek bilinçtedir.
Bence benden de ,herkesten de özür dilemelisin.
tamam canım
Aysunayim özelden mesaj at msn adresini,ben de eve gidince yazarım ,toplasip gideriz memoriale grup indirimi alırız canım arkadasim
Canım çok şansliymissin.Hangi merkez senin,çok düşük 5.000 TL.benim ilki 10.000,ikincisi 7.500-8.000 filan tuttu.
canım arkadasım tabıkı herkes haddını bılecek boyle seylere canını sıkma . o arkadasın ne soyledıgı ortada hayırdır mırage o hastanedemı calısıyosun ne bu savunmalar falan.hepımız burada kader bırlıgı etmısız annelık ozlemıyle yanmıs tutusmusuz sen neden bahsedıyosun ayrıca ne umut tacırlerıne dayanacak psıkolojımız nede sokaga dokulecek paramız var.sen bu topıkte degılsın mımkunsede ılgılenmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım özel mesaj kutun doluymuş.bi kaçını silersen tekrar yazayım..
Geriye 6 kişi kaldı...
Seda,Bahar,Fiyonk,Flask,Ecem,Pembetavşan...
İlk haber Perşembe 13 Eylül Seda..
Sonra 15 Eylül Bahar...(ben de memorialle görüşeceğim aynı gün :)
İnşallah 64 kişiden 31+6=37 pozitifle kapatırız...
26 negatif yani bizler de en kısa süreçte evlatlarımıza kavuşuruz...
Merhaba arkadaslar,
insallah hersey yolundadir,
kanbar canim yeniden baslamana cok sevindim hayirli haberlerini bekliyoruz.
oyacim gecmis olsun dikkat et kendine,ben de bugun cok usudum sonbahar hissettirdi kendini bol bol c vitamini almak gerekir artik,
omeromer uzuldum canim rabbim en kisa zaman hayirli evlatlar nasip etsin.
bahar su flazk fiyonk nasil gidiyor,cok az kaldi mucize haberlerinizi almaniza insallah,ben sizin adiniza cok heyecanliyim
hamisler nasilsiniz?benim canim bol bol mayali hamurisi cekiyor o maya kokusu burnumda tutuyor,ben de netten tarif bakip
kendime ve bebisime ziyafet cekiyorum.ayni seyleri yemekten tiksiniyorum farkli seylet denemeye calisiyorum.gobek sisti tabi,internetten esofman
alti ve sabahlikli bebek resimli pijama takimi aldim cok rahatlar,tavsiye ederim,hepinizi opuyorum,
Aysunayim evdeyim birazdan gidicem canım. Kadelenim eğer çalışan kadın olmasam gelir yapardım bitanem o merkezde
canım özel mesaj kutun doluymuş.bi kaçını silersen tekrar yazayım..
bende varımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?