Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Ciciii seni unutuverdim insallah seninde guzel haberlerini bekliyoruz sonuc bekleyen herkes dualarimizdasiniz

İpt ve Gizems akşam Msnye bekliyorum canlarım ,dayanamadım serviste iPhone dsn girdim.

AysunAy seni de bekliyoruz msn ye.servisteyim inince msn mı yazarım,sen de yazarsan konuşuruz ...

ne kadar cok para vermıssınız kızlar benım ılk tup bebk denememdı 5 mılyar para verdım tahlıller falann hepsı ıcınde.ha devam eden jeller ve ılacları katmıyorum hamılelık boyunca kullanmam gerekıyo bu ılacları onunda bır kısmını devlet karsılıyo zaten.doktorum hemsıreler hamıle kaldıgım halde sureklı arayıp durumumu soruyorlar cok ılgılıler yanı.soyledıgınız rakamlar dudak ucuklatıyor dogrusu!rapor cıkartsam 1,5 mılyarda dusecektı 3 yıllık evlılık tarıhımız dolmadıgı ıcın rapor alamadık cok sukur ılk denememde hamıle kaldım ayrıca 35 yasın altında olmama ragmen 2 embrıyo transfer edıldı.yanı doktorumdan cok memnunum kızlar ıyıce arastırıp oyle karar verın derım.

Unuttunmu beni denizfenerim

İnsallah canim daol ii dileklerin icin 20 test tarihim hayirlidi bakalim :) sen nasilsin canim

Merhaba arkadaslar,
insallah hersey yolundadir,

kanbar canim yeniden baslamana cok sevindim hayirli haberlerini bekliyoruz.

alti ve sabahlikli bebek resimli pijama takimi aldim cok rahatlar,tavsiye ederim,hepinizi opuyorum,

İnşallah nasip olursa güzel haberler vermeyi ben de çok istiyorum canım arkadaşım.Yerim ben senin bebek resimli pijamalarını,sağlikla keyifle giy ,ne mutlu sana bitanem.

Canım çok şansliymissin.Hangi merkez senin,çok düşük 5.000 TL.benim ilki 10.000,ikincisi 7.500-8.000 filan tuttu.

canım arkadasım tabıkı herkes haddını bılecek boyle seylere canını sıkma . o arkadasın ne soyledıgı ortada hayırdır mırage o hastanedemı calısıyosun ne bu savunmalar falan.hepımız burada kader bırlıgı etmısız annelık ozlemıyle yanmıs tutusmusuz sen neden bahsedıyosun ayrıca ne umut tacırlerıne dayanacak psıkolojımız nede sokaga dokulecek paramız var.sen bu topıkte degılsın mımkunsede ılgılenmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canım çok şansliymissin.Hangi merkez senin,çok düşük 5.000 TL.benim ilki 10.000,ikincisi 7.500-8.000 filan tuttu.

antalya tup bebek merkezı bıtanem hatta muayene ucretımde 50 tl cok dusuk yanı.doktorumun adı ALİ FUAT SENGOR INTERNETTENDE arastırabılısınız.ıkı hastane yanyana bırınde muayene edılıp ıkıncı hastanede tup bebege alınıyosun ve cok hıjyenıkkk.bır arastır bende yardımcı olurum sana.

Canımsın,dostumsun,kizkardeşimsin,seni seviyorum.Takilmiyoruz da işte ,yaşı,tecrübesi bizimle boy ölçüşemeyecek bilinçsizlikte ve şuursuzca,haddini,dilinin ayarını bilemeyen tek bir kişininbize akıl vermeye,eleştirmeye kendinde hakkı nereden bulduğunu anlamak mümkün değil can dostum,canım dostum .Uyarmak zorundayız ,çünkü bizim maddi-manevi canımız yandı Bahcecide,kimse gidipte parasından ve umudundan olmasın insanların canı yanmasın bizim gibi...

baharım fıyonkum,flzask cıcım nasılsınız yıgenlerımı ac bırakmayın sabahları ac kalmamaya dıkkat edın mamammı bak kızarım yoksaaaaaaaaaaaaa bol bol konusun onlarla ben oyle yaptım ınsallah bebıslerınız sıze sımsıkı tutunsun hayırlısıyla yuzumuzu guldursunler amınnnnnnnnnnn.ruveydam denız fenerı hamıs kızlar bebıslerı beslemeyı ıhmal etmeyın canınız ne ıstıyosa yıyın aman hamur ısı yemeyım kılo almayım falanları bırakınonalr bızım meleklerımız basımızın ustunde yerlerı var ayyy ayy pardon göbuslerımızındı dımıııııııııı sızlerı sevıyorum opuyorum

canım özel mesaj kutun doluymuş.bi kaçını silersen tekrar yazayım..

Aysunayim evdeyim birazdan gidicem canım. Kadelenim eğer çalışan kadın olmasam gelir yapardım bitanem o merkezde

bende varımmmm

oh oh pijamalarda alınmıs bebıs resmıde varmıs hayırlı olsun canım.insallah bebıs dogunca bebısın resmını bastırıp gıyersın, bakarsın bebısın o resımdekı bebıse benzer hıııı.tatlım benım mıde bulantıların yoksa herseyden ye derım hamur ısı falan takılma kılolara hıc bakma.cok sukur benımde bulantılarım yok herseyı yıyorum ınsallahta olmaz cunku bırcok arkadasımız kılo kaybettı mıde bulantıları cektı.sen bebısı beslemeye devam et bende sonucu ogrenmeden önce delı gııb sıyah zeytın yıyordum sımdı ıse hıc agzımı vurmuyorum.ama meyve yemıyen ben sabah as erıyorum resmen seftalıler falan komsularım seftalı yeme bebısın kıllı olur dıyo bende varsın olsun dıyoyummmmmm. : )))))))))))))

canım özel mesaj kutun doluymuş.bi kaçını silersen tekrar yazayım..

kapattım cebi,açtım b.sayarı mesajları temizliyip mesaj atıcam msn adresimi, msn mi de açıyım aynunayım canım arkadaşım..
konuşacaklarımız var bitanem..

ay canım arkadaşım,bitanem ,kızkardeşim,kader ortağım ,canım benim özür dilerim,affet....:44:
nasıl yaptım ben bu hatayı unutmak değil...de ben bir tüp bebek yapana kadar sen 2.ye yetiştin benim hızlı arkadaşım...
sen de pozitif olacaksın...
seda,bahar,flask,fiyonk,ece,pembetavşan,sanayine 31+7=38 pozitif olucaz....ben eminim bundan bak görürsünüz...
26 da bizler de Rabbim nasip etmedi 26 negatif,inşallah 1-2 ay gecikme ile yetişicez size Rabbim verirse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…