Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bıtanem sen yınede unutma antalyada bır kızkardesın var yuregım ve evım sana herdaım acık.

Canım sen baştan beri ,iyi-kötü heranımda benim yanımdaydın,yürekli ve harika bir insansın..
biliyorum antalyaya gelince ne yapıp,edip seni bulucam..
eğer çalışıyor olmasan çok ucuzmuş gelip denerdim inanki,baksana başarılılar da ,helal olsun iyi ki böyle merkezler ve doktorlar var,onlar sayesinde yüreği evlat hasretiyle yanan nice kadın anne olma duygusunu yaşayabiliyor...
bizde muayene bile çok pahalı canım..
kan testim herbiri 180-200-220 TL filan tuttu...
muayeneler 200-250 TL civarı...
seninle hayatım boyunca dost kalmak ve hep görüşmek isterim...
bebişin gelsin,hediye göndericem bebişine de...

Kanbarcım merhaba,
Seni yine aramızda görmek çok güzel :) Çok sevindim cidden.
İyi dileklerine teşekkür ederim. Bu ayı en son ben kapıyorum hayırlısıyla..Tahmin ediyorum 28-29 eylül gibi transferim olacak.
Adetim histeroskopi sonrası epey gecikmeli oldu, neredeyse Ekim'e kalıyordum valla öldüm öldüm dirildim diyebilirim , fiyonkum iyi biliyor neler çektim
16-17 'si gibi hemen hemen herkesin sonuçlar belli olacak. Bunu düşündükçe bile bana heyecan basıyor..

Ben gerçekten buraya bir gönül bağı hissediyorum. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz..Allah bizi nazarlardan saklasııın

canım ben de öyle hissediyorum,
o yüzden hep topikteyim..
geç olsun,güç olmasın bitanem...
sana geçmiş olsun,inşallah bebşine kavuş ta ,tüm bu yaşadıklarını tatlı bir anı olarak unuttursun sana bitanem..

Sağoll tatlı dilliiiiii arkadaşımmmmmmmmm
iyiyim tatlım ben günleri geçiriyorummmmmmmmm
oyyyyyyyy hiç aç bırakırmyıyzzzz teyzesii..
acayip yemek yiyiuorummmmmmm bennnnnnn şuam bile kocaman bi karnım varrrrrrrr
ilk günden beride hep konuşuyoru mmeleklerimleeeeeeeee hiçç bırakmadımmmmmm ...
elim he pgöbüşümdeeeee
rabbimi nşallah nasip eder bizlereede
bende sizi öpüyorummmmmmmmm

canım merhaba nasılsın?
valla bu yeme konusunda pek iç açıcı değil durumum. yemek düşünüce midem alt üst oluyor.
masaya oturunca bir şeyler yiyiyorum ama çok değil
midem küçülmüş fazla kaçırınca rahatsız oluyorum.
hamile kalırken 60 kiloydum. şimdi 58'e düşmüşüm.
12. haftayı bekliyorum iştah patlaması için.
Allah'ım inşallah bütün bu durumları topiğimizde anne olmayı isteyen
bütün kardeşlerime nasip et.

slm ruveyda nasılsın cnm ben bu ayın 21nde tüp bebek yaptıracagım ve ve bu ilk deneyimim olacak senin bebegn normalmi odu yoksa tüp bbekmi

slm ruveyda nasılsın cnm ben bu ayın 21nde tüp bebek yaptıracagım ve ve bu ilk deneyimim olacak senin bebegn normalmi odu yoksa tüp bbekmi

selam pınar
Allah yar ve yardımcın olsun. inşallah ilk denemende kavuşursun muradına
ben şuan tüp bebek yöntemi ile hamileyim.
ilk denememdi.
bundan 10 ay önce doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.
benim rezervlerde azalma, eşimde de sperm sayı azlığı vardı.
kafanı rahat tut Allah'a güven inşallah olacaktır.
doktorlarda sonuçta bizim gibi insan Allah vermeyi dilemeden onlar hiç bir şey yapamaz.
bol bol dua et canım

sagol canımmm teşekkür ederim cevabın ve duaların için allah bebegini kucagına almak nasip etsin benimde 10sene önce 3 düşüğüm oldu ondan sonrada hamile kalmadım inşallah senin gibi ilk denemede olur allahtan ümidimi kesmiyorum ama olacakmış gibide gelmiyor bu duygular sendede varmıydı

tabiki bu duygular oluyor.
insan korku ile ümit arasında yaşıyor aslında
hiç bir şeyin garantisi yok ki
ben tedaviye başlarken yumurta sayısı falan düşünmeyeceğim dedim
tek yumurtam bile olsa bana bebek olarak dönsün yeter dedim.
hep dua ettim. bu süreçte olamayacağını da düşündüm.
tek düşüncem şu idi. benim imkanlarım elverdiğince
yani yumurtam ve sperm olduğu sürece ve maddi olarak bu yükün
altında kalkacağım zamana kadar deneyeceğim dedim.
sonuçta olmasa bile ben elimden geleni yaptım diyebilmeliydim.
şimdi sen sonuca odaklanma sadece tedavi sürecinin tadını çıkar.
transferden sonra artık annesin öyle düşün.
olmaz sada onu şimdiden değil. sonrasında düşün

cok sukur bız ıyıyız bebısımle benı hıc uzmuyo teyzesı sadece acıkınca huysuzluk edıp mıdemı azıcık kavuruyo o kadar.ama bende sık sık cok az yıyorum 2 lokmada doyma hıssı duyuyorum,ben sımdıden 3 kılo almısım canım.sana tavsıyem yemek yıyemıyosan bıle meyve tuket,gunde 1 kase yogurt ye meyvelı yogurttta yapabılırsın ama bıseyler yemeye calıs tatlım.cunku bu donem bebıslerın organlarını tamamlamaya calıstıkları donemler.bebıslerı ac bırakma annesı bılıyorum yukun agır ama bızler anneyız dımı.kendıne ve bebeıslerımıze ıyı bak opuyorum canımmmm

yuregı guzel dostummmm bebısımle benım ıcın en buyuk hedıye senın bebısıne kavustugun gun olacak ınsallah.heran dualarımdasın rabbım ınsallah dualarımızı bos gondermıyecek.hayırlısıyla tedavıne baslayıp cok guzel bır anne olacaksın.opuyorum canım

Canım Kardelenim 1 yıl içinde en geç,bak buraya yazıyorum hamile kalıp ,bebeğime kavusucam,eşimle kalkan aşığıyız,tatile gelince üçümüz Antalyaya seni ve bebisini ziyarete gelicez inşallah bitanem.Antalya'da amcamın oğulları da var zaten.

oy oyyyyy gobuslerde buyumus bebıslerde yerlesırmıs oh ohhhhhh.kız bız bu cımcımelerı kotu alıstırıyoz bak soyleyım kıtap okumalar,sureklı konusmalar falan ayy bunlar dogunca geveze bebısler olacak sıyasete falanda atılırlarmıs mazallahh : )))))) ısın sakası hayırlısıyla gelsınler ınsallah rabbım hepımıze hayırlısını nasıp etsın.optummmmmmmmmmmm

bende varım bende konyaaltındayım unutma mamammı...

Herkese günaydın,canım arkadaşlarım...
Dilerim yarın Seda'nın güzel haberleriyle bu topik yerinden oynasın...
Kendimize gelelim,sevinç çığlıkları yükselsin topiğimizden Ramazandaki gibi..
Haydi inşallah...

günaydın arkadaşlar ...kanat seni gördüm rüyamda...yolda karşılaşıyoruz ben sana sen kanatmıısn diyorum ...bi sarılıyoruz..annende var...sizin eve gidiyoruz ,2 tane yatak odası takımın var acaba hangisinde bebek olunca yatacaksın diye seçmeye çalışıyoruz...birde birsürü lila renk ojen vardı ya:) ne alaka bilemedim:)

Hayırdır inşallah hilalim...
İnşallah seni görürüm ve doya doya sarılmak ta nasip olur,inşallah bebeğin olunca...
Belki de olacak yakında bebeğim,autumn da görmüştü zaten,belki Memorialde olacak,belli mi olur..
Lila renk iyidir,inşalah hayırdır arkadaşım...
C.tesi günü ben de Nur Hn.la konuşup,inşallah memnun kalıp,yola devam edeceğim..

Canim beniiiim inan takmiyorum kafama dr taksin.haftaya muyanem var onun tartisi fazla gosteriyor bide ayakkabi kiyafetlerle cikiyorum 50 yi gosterir heralde aman neyapayim acim ac,dun aksam yedi bucukta yemek yedim sekizbucukta tekrar yedim sonra elma yedim yatmaya yakin midem yine kavruluyor ac yattim sabah namazda yine acliktan kavruluyor yiyip yatsam dokunacak zor uyutuyorum kendimi.masallah masallah.simdi de acma yapicam gelin beraber yiyelim,normalde cok halsiz ve yorgunum birsey yapmiyorum ama aclik ve yemek sozkonusu olunca butun enerjim diriliyor,allah nasip ederse 40 hafta sonunda kac kilo olucam bakalim,sen de te tatlim once bebisler,hamileliginin rahat gecmesine de sevindim hep boyle gecsin insallah opuyorum
Unuttunmu beni denizfenerim

İnsallah canim daol ii dileklerin icin 20 test tarihim hayirlidi bakalim :) sen nasilsin canim
Canim benim hep aklimdasiniz da yazarken unuttum kusura bakma,bebegim icin gunluk cektigim edmaul husnalar okudugum ayetler var onun yaninda sizler icin de dua ediyorum insallah 20 eylul en guzel gunlerinden biri olur.
İnşallah nasip olursa güzel haberler vermeyi ben de çok istiyorum canım arkadaşım.Yerim ben senin bebek resimli pijamalarını,sağlikla keyifle giy ,ne mutlu sana bitanem.
Canim arkadasim,tesekkur ederim,insallah canim iyi fikir kendi bebegimin resmini bastirmak.rabbim en kisa zamanda sana da bu guzellikleru yasatsin tatlim cok opuyorum.

Oh oh ye canım arkadaşım,sana ve bebişine lazım...
Ben de bastırıcam bebişimin resmini tişörte inşallah olursa,aklımda..
Bakırköyde bir yer var...
Bebişin resmini tişört,v. ne istersen basıyor,duymşsunuzdur,heryerde var...
basıp,altına da ''kız annesi'' veya ''erkek annesi'' diye yazıyorlar...
resmin altına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…