kızlar özellikle iğnelere yeni başlayanlar için sölüyorum TUZ a dikkat.benim yumoşlar büyürken tuz çok sıkıntı yarattı.hem polikistik overlerim hemde su birikimi oldu.tabi 1.kalite embriyomda kendine bunlardan yer bulamayınca tutunamadı.bu sefer iğne yok,tuz yok,over yok ama bakalım sonuç ne olucak.
kızlar tedavilere az kaldı ama denize havuza giriyomusunuz ben bu aralar baya girdim em korkuyorum hem sudan çıkmıyorum hatta hamama bile gittim :)
eger tutarsa zaten doguma kadar gidemicez inşallah tutarda gitmeyiz de:)
tutmazsada piskolojim pek ii olmaya bilir diye gitmem herhalde son kez yarında gideyim diyorum ama valla mikrop filan kapmayım diye dua ede ede gidicem yine
kızlar tedavilere az kaldı ama denize havuza giriyomusunuz ben bu aralar baya girdim em korkuyorum hem sudan çıkmıyorum hatta hamama bile gittim :)
eger tutarsa zaten doguma kadar gidemicez inşallah tutarda gitmeyiz de:)
tutmazsada piskolojim pek ii olmaya bilir diye gitmem herhalde son kez yarında gideyim diyorum ama valla mikrop filan kapmayım diye dua ede ede gidicem yine
doktorun dedğine göre tuzu zaten doğal yollardan vücut alıyormuş fazlası sadece yükmüş vücuda.bende 3 aydır evden tuzu çıkardım.eşim bile tuz diyetinde:) öle tek başına tatsız hayat olmaazzz:) tuz pko ların ve büyüyen yumurtaların su ile dahada büyümesine sebep oluyormuş.birde e2 bakılıyor sürekli biliyorsunuz su birikimi sebebiyle bi çok kişinin tedavisi iptal oluyor.tuz için değmez...hergün bişey öğreniyoruz...
canım tuzu hiç mi kullanmıyoruz bende de pko varmış...
nasıl beslenmeliyim ??
haklısın cnm valla ya yeter artık dimi?üşütürsün falan bence gitme.başka bi uğraş bul vakit geçircek.bu kadar dayandık yazık olmasın emeklerimize.
daha da iyi olacak inş sen moralini yüksek tut
saol canım allah razı olsun...
gerçekten çok zor günler geçirdik ama şükür geride kaldı...
inş bu bebiş hasretide geride kalacak bu yaz itibari ile
eşimin ilk tedavisinden sonra bile 1 ml deki sperm sayısı 85,6 milyondu...
ama ilk tedavisinde de 2. tedavisinde de drların ihmali yüzünden çok sıkıntıya girdik hem maddi hem manevi...
eşimin tedavisi 2010 martta bitti...
1,5 sene hep 0 dı test sonuçları...
kasımda sperm çıkışı başladı ve devam etti şükür...
mayıs ayındaki testte total sperm sayısı 5,6 milyondu şükür
biz proxeedi 3 ay kullandık sonra bırakıp arginmax kullanmaya başladık...
rabbim herkese emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin inş
canım maşallah sperm sayınız yeterli teseye gerek yok tabikide...
inş tedavin hayırlısıyla tamamlanır bu günler geride kalır
ben bu sefer transferden sonra yatıycam günlerce.deniz kenarında annemin kafesi var.ayaklarımı uzatıp burada kitap okuyarak vakit geçirmek niyetindeyim.size yazarım bide bol bol.yoksa mayıstaki gibi evde yatarsam kafayı yerim bu sefer.perşembeden pazaretesiye böle sonrada bankaya iş başı...müşteriler beklemez...sinir stres devam...bebekler benimle olur umarım:)haklısın cnm valla ya yeter artık dimi?
sanki son günlerini yaşan insanlar gibi oldum bu aralar transferden sonra evden çıkmıyorum ya tedavi başlayana kadar yapabildiğimi yapmaya çalıştım hep bu aralar ama yeter artık demem lazım.
temizliğimide bitirdim hergün bi silip süpürüyorum vakit geçmiyo ki yine.
hadi ya bende bi an evvel o gün gelsin başlayayım tedaviye istiyorum
zaman benim için hızlansın senin için dursun
nasıl olacaksa
ben bu sefer transferden sonra yatıycam günlerce.deniz kenarında annemin kafesi var.ayaklarımı uzatıp burada kitap okuyarak vakit geçirmek niyetindeyim.size yazarım bide bol bol.yoksa mayıstaki gibi evde yatarsam kafayı yerim bu sefer.perşembeden pazaretesiye böle sonrada bankaya iş başı...müşteriler beklemez...sinir stres devam...bebekler benimle olur umarım:)
İnsallah canim bebisine kavusarak bu zor gunler tatli bir sevincle sona erdirirsiniz.oncelikle senin ve esinin sagligi .sonrasi azimle gelecek insallah.canimizi en cok yakan da bu doktor ihmalleri.4.tedavimde bunu cok aci yasadim sifiri onda gordum.bir arkadasima ben onunkinin tutmayacagini biliyordum onun bilgileri eksik geldi hastaneden son anda farkettik ama is isten gecmisti demis duydugumda yikildim madem oyle neden transfer yaptin para icin iste hala beddua ediyorum ona .rabbim iyilerle karsilastirsin hepimizi
evet cnm iimiş valla bide çalışana yatmak daha bi başka geliyodur tabi.ben bursada yım bu senede öyle bi sıcakki ya nasıl geçicek günler bilmiyorum tedavi sürecini pek bilende yok çevremde zor geçiyor yani 12 gün.bide eşim turizimci öğlene dogru işe gidip gece geliyor tek başına insanın canı daha çok sıkılıyo tabi.
benim durum çok komik yaaa..müşteriler bile biliyor.ilk deneme negatif olduğundada işteydim resmen müdürün omzunda ağladım:) koskoca adam şok oldu:)ben kayınpederime bile anlatıyorum kızlar ,içinize atıp vaziyeti dahada sıkıntılı bi hale getirmeyin yazık sizede..bu durum ne kadar yaygın bi baksanıza burda bile kaç kişiyiz.kayınpederim kalp hastası coraspin alıyor hergün bende tedavi başladığından beri coraspin alıyorum beraber içiyoz ben onun göbişi okşuyom senin kaçıncı deneme diye...aştık iyice... :) demem o ki rahat olmamız için saklanmamız lazım.
Cok uzuldum canim yaa .hakikaten caniyla ugrasirken bir de cocuk derdi.ne kadar zor.ama ne guzelki sen hep destek olmussun esine masallah aska bak aska.o da senin kiymetini bilir umariiiim.rabbim tum cektigimiz acilari unuttursunsaol canım inş dediğin gibi olur
canım böyle vicdansız drlarlara söylenecek çok söz varda bu yeri değil
allahlarından bulsunlar...
bile bile senin o acıyı yaşamana sebe olmuşlar rabbim görüyor herşeyi...
canım yazdımya bizide bu hale onlar getirdi...
hadi ilk tedavisine gene bişey demiyorum...
ama 2. de ege üniversitesinde oldu tedavisi...
hastanede tüp bebek merkezide var...
eğer ki eşimi kemoterapiden önce uyarsalardı spermlerimizi dondurur rahat rahat devam ederdik hayatımıza...
içimize sindiği an başlardık tedaviye...
ama öyle olmadı neyazıkki...
eşim kemoterapiye başladıktan 1 ay sonra takibini yapan doç spemlerini dondurttun mu diye sormuş...
eşimde kendi dru olan pofun kendisini bu yönde bilgilendirmediğini söylemiş...
göreceğiniz tedavi infertiliteye sebep olabilir hastaneden izne çıktığınızda test yaptırın dondurtun demiş...
tabi eşim bunu duyunca çok kötü olmuş sakinleştirici falan vermişler...
zaten adam canıyla uğraşıyor bide bunu duyunca çok kötü olmuş...
ben öğretmen olduğum için hastaneye hafta sonları geliyordum yanında yoktum o an...
aşkım aradığında nasıl kötüydü sesi
sen üzülme ben senin daha önceden hastalığı geçirdiğini biliyordum herşeyi kabullenerek evlendim benim için sen önemlisin dedim...
şükür sağlığına kavuştu ondan sonra başladık bebiş için mücadeleye...
işte bişeyler zamanında olması gerektiği gibi yapılsa kimse bukadar sıkıntı çekmez
benim durum çok komik yaaa..müşteriler bile biliyor.ilk deneme negatif olduğundada işteydim resmen müdürün omzunda ağladım:) koskoca adam şok oldu:)ben kayınpederime bile anlatıyorum kızlar ,içinize atıp vaziyeti dahada sıkıntılı bi hale getirmeyin yazık sizede..bu durum ne kadar yaygın bi baksanıza burda bile kaç kişiyiz.kayınpederim kalp hastası coraspin alıyor hergün bende tedavi başladığından beri coraspin alıyorum beraber içiyoz ben onun göbişi okşuyom senin kaçıncı deneme diye...aştık iyice... :) demem o ki rahat olmamız için saklanmamız lazım.
slm kızlar
ben bugün başladım iğnelerimeee dr yumoşlar çok iyi dedi hatta ikinci gün olmasına rağmen önden gidiyorlarmış
kısa sürebilir dedi ilaç kullanma süresiiçimde bir huzur var inşallah bu iyi sonuçlara sebep olur
Cok uzuldum canim yaa .hakikaten caniyla ugrasirken bir de cocuk derdi.ne kadar zor.ama ne guzelki sen hep destek olmussun esine masallah aska bak aska.o da senin kiymetini bilir umariiiim.rabbim tum cektigimiz acilari unuttursun
Bebislerimizi kucagimiza aldigimizda insallah.sonra gecmise donup baktigimizda iyiki mucadele etmisiz diyelim.bu arada ben de ogretmenim
slm kızlar
ben bugün başladım iğnelerimeee dr yumoşlar çok iyi dedi hatta ikinci gün olmasına rağmen önden gidiyorlarmış
kısa sürebilir dedi ilaç kullanma süresiiçimde bir huzur var inşallah bu iyi sonuçlara sebep olur [/
hayırlı olsun canım memorialda olan sendin sanırım değilmi?
slm canım hayırlı lsun tedavinnnnnn
maşşallah ymoşların iyi durumdaymış
inş sonuna kadar böyle gider canımmmm
allahın izniyle o huzuzla bebişine kavuşacaksın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?