kızlar özellikle yumurta rezervi az olanlar ve yumurta kalitesi için iğnelere başlamadan önce bal,polen,arısütü,ginsen özellikle ginsengi sabah akşam tahta kaşıkla 1 er tatlı kaşıgı kullanalım.
sabah kahvaltımızı normal olarak yapıp öğlen ve akşam sebze yemege özen gösterelim arlarda mutlaka ceviz ve badem yiyelim .bahçeci kliniğinde tedavi ğören arkadaşıma dr özellikle beslenme olarak vermiş sebze ve badem cevizi yumurta kalitesi kötüydü ilk denemelerinde dondurulmuşa bile kaldı.bal,polen ,arısütü ginsgeng karışım olarak satılıyo aktarlarda ben 2. tedavimde çok faydasını gördüm ilk denemede 2. kalite çıkan yumurtalarım 2. denemede 1. kalite çıkmıştı.tedavilerimize az kaldı inşallah kaliteli embriyolarımız oluşucak :):):)
kızlar özellikle yumurta rezervi az olanlar ve yumurta kalitesi için iğnelere başlamadan önce bal,polen,arısütü,ginsen özellikle ginsengi sabah akşam tahta kaşıkla 1 er tatlı kaşıgı kullanalım.
sabah kahvaltımızı normal olarak yapıp öğlen ve akşam sebze yemege özen gösterelim arlarda mutlaka ceviz ve badem yiyelim .bahçeci kliniğinde tedavi ğören arkadaşıma dr özellikle beslenme olarak vermiş sebze ve badem cevizi yumurta kalitesi kötüydü ilk denemelerinde dondurulmuşa bile kaldı.bal,polen ,arısütü ginsgeng karışım olarak satılıyo aktarlarda ben 2. tedavimde çok faydasını gördüm ilk denemede 2. kalite çıkan yumurtalarım 2. denemede 1. kalite çıkmıştı.tedavilerimize az kaldı inşallah kaliteli embriyolarımız oluşucak :):):)
tatlım tabloya bakmadın mı ??
ilk hamişimiz telkadayif
canım bende kocişe saydırıcam diye korkuyorum
canım hadi bakalım tatilin bitmek üzere tedavinede az kaldı...
inş herşey dilediğin gibi olur
yok canım yaa senden sona başlayacak çok kişi var...
baya kalabalığız topikte
Ben telefondan giriyorum herseye bakamiyorum o yuzden evet bir hafta kaldi o zamana hamisler artar insallahbaya kalabaliklasmis topic
İyidir şekerim senden
nasılsınızzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrr
canım saol verdiğin bilgiler için
bal, çörekotu, tarçın karışımı ve hurma poleni karışımıda yumurta kalitesini arttırıyor...
ben başlıycam başlıycam diyrum ama bi türlü başlayamıyorum
bundan sonra bari düzenli kullansam tedaviye 1 hafta kaldı :18:
ah cnm valla bi tutsunda cnm bu ginseng enerji veren bişeymiş dr da geçen konuşurken dedi bana başka bi ilaç sormuştum druma he ginseng var bunun içindede demişti bana.
sabah kalkınca ilk işim bal,polen,arısütü,ğinseng karışımını yemek oluyo hatta eşimede yediriyorum.sonra 5-10 dk geçtikten sonra su filan içip kahvaltı yapıyorum.
kullan cnm ama yumurta toplanmasına az kala tüm kürleri bırak .benim tedavimde 16 temmuz gibi başlıcak tedavilerimiz denk gelicek sanırım seninle:) ay inşalah güzel haberide beraber alırız cnm
bende iyiyim canım temizlikle uğraşıyorum...
dinlenirkende atyorum hemen kendimi buraya
nasıl geçti tatilin ??
gerçi hala tatildesin ama
Amin canim insallah hersey yolunda gider.doktorum bugun de iyi gidiyor dedicanım hayırlısı olsun sıkma canını...
geç olsun güç olmasın demişler...
inş yumoşlaın büyüyecekkkk ve herşey yolunda gidecek
Nigde tarafi superdi her gun bir il gezdim ama ordu yollari havasi ormani alisik olmadigim icin geriyor beni:) ben gelmeden yaptim temizligimi kolay gelsin sana da
Amin canim insallah hersey yolunda gider.doktorum bugun de iyi gidiyor dedi
İnanmaktan guzel dusunmekten baska carem yok.sen de cok zor gunler gecirmis esine destek olmussun.rabbim yuzu
Nuze gulsun bu sefer.esim de proxed kullaniyor.maceramiz 5yil once 300 bin spermle basladik.simdi 2,5 milyon cok sukur.proxedin faydasi oldu.bugun urolojiyede gitti doktor tese ye gerek yok normal sartlarda doller demis.insallah bakalim
bende dediğim gibi hep istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum...
yarından itibaren başlamaya karar verdim bakalım...
canım neden yumurta toplanmasından önce bırakıyoruz bi sorun mu oluyor :44:
evet cnaım bizim tedaviler aynı zamana denk gelicek
inşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşş
saol canım ben son zamana bıraktım temiz temiz bırakayım evimi diye
zaten geçen hafta istanbuldaydım...
temizliklede uğaşmak iyi geliyor zaman daha çabuk geçiyor...
neyse canım dayan biraz az kalmış zaten
aynen cnm bende kürleri yapıyorum ama bi türlü şu siğara işini bırakamıyorum azaltıyorum bırakıyorum yine başlıyorum.
cnm yumurta toplanana kadar yumurta kalitesi için yiyoruz bunları vücutta iyice kuvvetlenmiş oluyor ama yumurta toplandıktan sonra transferden sonrada yersek bu kürleri vucut iyice kuvvetlenim transfer edilen embriyo kabul etmeye biliyo.yani embriyoyu yapancı bi madde olarak görüyor zaten yumurta spermle buluşunca onu kabullenmeye bölünmeye çalışıyo bide vucüdun kabul etmesi gerekiyo ya.onun için öyle dediler banada cnm onun için ben yumurta toplanmasına yakın bırakıyorum kür işini
Yok ya gelmesin bir hafta boyle iyi dert yok dusunce yok stres yok bir hafta sonrasindan korkuyorum o yuzden gelsin istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?