Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar kan değerim 160.3 transferden sonra 10 gün hamileyimmmmmmmmmm. atalım göbecikleri

çok sevindim arkadaşım rabbim ol deyince oluyormuş bak ne güzel hemen sende bizim aramıza katıldın ALLAH ın izni ile rabbim bu topikteki herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın rabbim hepimizinkileri sağsağlim kucağımıza alımayı nasip etsin..

sanayine canımmm tebrik ederim..

Allah sağlıklı hamilelik vede bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

okuldayım tey tey yapamıyorum ama yapmış sayın benide :):):)

çok sevindim çokkkkkkkkkkkk

darısı başımıza inşallah

kızlar kan değerim 160.3 transferden sonra 10 gün hamileyimmmmmmmmmm. atalım göbecikleri

Gözün aydin canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin....bizlerinkinide insallah aminnnn.
darisi diger bekleyenlerimizin basina insallahhhh....:62

tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeğin/bebeişlerin
topiğimiz çışmaya başladı yine inşallah devamıda hep böyle olurrrrr

acaba ikizmi hilbur senin kaçtı değerin 24 eylül ultrason ozamanmı belli olur doktorda bişey demiyo

Kızlar yarın eşim gitme diyor Memorial Nur Hn.la görüşmeye,annem de aynı fikirde.
Bu yol eşinle madd-madevi birlikte yürüyebileceğin bir yol...
Ama ben yine de Nur Hn.la mutlaka görüşmek istiyorum.
Bakalım ne olursa olsun gidip görüşeceğim..

Aslında eşim de haklı biraz ara verelim,moral bulalım,bu konuyu unutalım,belki kendiliğinden gelir diyor..
C.tesi günü şehir dışında kaçamak yapalım,kafa dağıtalım,moral bulalım diyor...
Fena fikir değil de,ben Nur Hn.ın sesinden bile pozitif elektrik aldım,mutlaka görüşeceğim,kim ne derse desin..

kanatım bak onlar senin ne kadar üzüldüğünü görüyor demekki o yüzden biraz dinlenmeni istiyorlar tabi...ama bence git görüşmeye...kaybedecek vakit yok..zaten nur hanım sana umut tacirliği yapmadı gayet net kadın...o yüzden için rahat olsun bence...önünü gör hiç olmazsa sonra git tatilini yap kafanı dinle..

Canım tabiki kendin bilirsin ama bence de biraz ara ver bi kafa dağıt.sonra gel görüş hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…