bol c vitamini ve istirat...
bol c vitamini ve istirat...
aa hilalcim sana bişe söylicem ben gece bebeğimi gördüm rüyamda.cinsiyetini de gördüm erkek:))))) çok tatlıydı ama24 ünde ikili tarama için gitcez doktor belli olabilir dedi cinsiyeti.sen ne zaman gideceksin ikili için
ben birazdan tarama sonuçlarını almaya gidicemm...ama ikizlerde tarama yapılmazmış aslında hertürlü risk yüksek çıkarmış ama illa istedi doktor bende bişey demedim gari..belki bakar tekrar ısrar edersem cinsiyetlerine...
kızlar kan değerim 160.3 transferden sonra 10 gün hamileyimmmmmmmmmm. atalım göbecikleri
Gunaydin bahardan ses yokmuu daha
Selam kızlar , bugün kontrolüm vardı gittim ama ne yazıkki kalp atışları durmuş bebeğimin(((((((((((((((((((((((
çok üzgünüm ne yapabilirim bilmiyorum . pazartesi sabah aç karnına gel dedi eğer duyamazsak bebeği alacağız dedi .
kızlar dayanamıyorum içim yanıyor , doktordan geldiğimden beri ağlıyorum , içim rahat etmedi başka bir hastanedende randevu aldım belki de o anda duyamadı diye kendimi avutuyorum . İnşl bebeğim benimledir beni bırakmasını hiç istemiyorum . onun bıraktığını düşünmek bile beni bitiriyor tam ulaşmışken kaybetmek çok acı . Bana dua edin ne olur kızlar Allahım sizlerin bebeklerini korusun .
canim ya insallah öyle birsey yoktur yanlis görmüslerdir bebeyin seninledir ne diyecegimi bilemiyorum ya...Selam kızlar , bugün kontrolüm vardı gittim ama ne yazıkki kalp atışları durmuş bebeğimin(((((((((((((((((((((((
çok üzgünüm ne yapabilirim bilmiyorum . pazartesi sabah aç karnına gel dedi eğer duyamazsak bebeği alacağız dedi .
kızlar dayanamıyorum içim yanıyor , doktordan geldiğimden beri ağlıyorum , içim rahat etmedi başka bir hastanedende randevu aldım belki de o anda duyamadı diye kendimi avutuyorum . İnşl bebeğim benimledir beni bırakmasını hiç istemiyorum . onun bıraktığını düşünmek bile beni bitiriyor tam ulaşmışken kaybetmek çok acı . Bana dua edin ne olur kızlar Allahım sizlerin bebeklerini korusun .
Selam kızlar , bugün kontrolüm vardı gittim ama ne yazıkki kalp atışları durmuş bebeğimin(((((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?