Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ben birazdan tarama sonuçlarını almaya gidicemm...ama ikizlerde tarama yapılmazmış aslında hertürlü risk yüksek çıkarmış ama illa istedi doktor bende bişey demedim gari..belki bakar tekrar ısrar edersem cinsiyetlerine...

tek sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil kız erkek.benimde ikizdi ama birinin kese oluşmuş gelişmemiş.hayırlısı buymuş dedik.

su4184 ve sanayine
hayırlı uğurlu olsun uzun zamandan sonra 2 hamiş haberi gelmiş dün
rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inş.

kardelen canım sana da çok geçmiş olsun allah sabır versin inş.
eminim çok zor bir durumdur ben negatif alınca kötü oldum var olmayan sadece umut olduğu halde kötü oldum rabbim varken yok etmesin inş. rabbim yardımcın olsun

merhaba canım arkadaşlarım sizleri çok özledim

güzel haberler gördüm yeni hamişleri tebrik ederim..

ben uzun zamandır yoktum çünkü 2 hafta önce açık pembe lekelenmem oldu çok korktuk soluğu doktorda aldık 1 ay rapor sadece wc için kalkacan dedi.işe gitmiyorum evde öle yatıyorum.yeterki bebeğime bişey olmasın.ilk defa evden çıktım annemlere geldim sizleri meraktan hemen nete girdim inşallh hepiniz iyisinizdirr.öpüyorumm herkesi

Canımcımmm hayırlı uğurlu olsuuun...çok mutu oldum senin adına..
Darısı başımıza olsun..

Allahım şu tablomuzun güzelliğini bozma...
Maşallahımız var kızlar.. Ha gayret az kaldı mutlu haberlerin ardı arkası kesilmesin...

Tey teyy...

ilk başta kardelencim geçmiş olsun sana gerçekten çok üzüldüm, üzüldük allah sabır versin canım benim

su ve sanayine sizleri tebrik ediyorum inşallah bu duyguları bizlerde yaşarız tez zaman da

kanat cım dim dik ayaktasın,ayaktayız yılmak yok canım allahın izniyle yolumuza devam....hedefimiz anne olmak

bahar,flash,fiyonk,ve cici sizlerin de sonuçları inşallah pozitif pozitif olucak dört gözle bekliyorum,

pembetavşan seninde transferin hayırlısı ile gerçekleşir inşaallah

benim 2. negatifimden sonra doktorum aralık ayında histereskopi yapıp ocak ayında da tedavi tekrardan başlamamızı istedi inşallah bu sefer muradıma ererim hayırlısı ile hepinizi öpüyorum dertdaşlarım...

Selam kızlar , bugün kontrolüm vardı gittim ama ne yazıkki kalp atışları durmuş bebeğimin (((((((((((((((((((((((
çok üzgünüm ne yapabilirim bilmiyorum . pazartesi sabah aç karnına gel dedi eğer duyamazsak bebeği alacağız dedi .
kızlar dayanamıyorum içim yanıyor , doktordan geldiğimden beri ağlıyorum , içim rahat etmedi başka bir hastanedende randevu aldım belki de o anda duyamadı diye kendimi avutuyorum . İnşl bebeğim benimledir beni bırakmasını hiç istemiyorum . onun bıraktığını düşünmek bile beni bitiriyor tam ulaşmışken kaybetmek çok acı . Bana dua edin ne olur kızlar Allahım sizlerin bebeklerini korusun .

Ayyyyy cnm benim yaaaaaaaa uff çokkkkkk üzüldümmmmmm yaaaaa
bi taraftannn sevinirken diğer tarfatan üzülüyoruzzzzzz keşke böyle şeyler hiç olmasaa
cnm bide öbür hastaneye git innş doğru değildir inş bebeğin seninledir cnm
ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten zordurrrr tam bulmuşken kaybetmekk

canim ya insallah öyle birsey yoktur yanlis görmüslerdir bebeyin seninledir ne diyecegimi bilemiyorum ya...

Güzel Allahim sen sevinclerimizi yarim birakmaaa neolur.....

Canım çok üzüldüm,,İnsanın elinden birşey gelmiyor bazı durumlar da dua etmekten başka,,İnşallah o anlık bir durumdur,,bebeğin seninledir inş...

Hillbur canim senin dün taraman vardi neoldu sonuclarini aldinmi.....en azindan senin güzel haberini alalim baharinda bugün sonuclari beli olucakmis 12.30 insallah olumlu positif haberler aliriz...

aselim cnm benim sadece ağlıyabiliyorum keşke yanında olabilsem iyi yapmışsın başka dr da git cnm şimdi dua edeceğim senin için namaz kılacağım rabbim ayırmasın seni kuzundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…