Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Umarım bir yanlışlık olmuştur.. Baharın haberine bakmak için girdim senin mesajını gördüm ve çok üzüldüm. Bende korkuyorum. Sıradaki kontrolde ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Canim benim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum tabiki git baska dr a.emin olmadan hareket etme,rabbim yardimcin olsun sabir versin rabbim bebeklerimizi korusun saglikli bir sekilde bizlere bagislasin.

merhaba kızlar bende agustos topıgındydım sızıde takıp edyrdum malesef bende bebegımı kaybettım dun ılk kontrolum wardı kese yok bebegım sessız sedasız gtmıs bızden o kdr kotuyumkı varken yok oldugunu bılmek daha cok acıtyr ınsanı ılk hamıle oldumu ogrendgmde eltım bebege bı tane kıyafet almıstı sımdı esıme baktım yatakodasında bebegın kıyafetını ustune koymus ole uyuyor rabbım ne buyuk bı acı bu

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm inşallah duyarsın rabbim hakkında hayırlısını versin sabırlı ol sonuç ne olursa olsun en azından gebelik oluşuyo yani bidaha hamile kalabilirsin bunu düşün zaten gebelik sağlıksızsa bozuluyo rabbim herşeyin en iyisini bilir o yüzden şöyle dua edicem rabbim hakkında hayırlısını ver.

üzülme en azından gebelik oluşuyo bende geçen kaybettim kimyasal bak 2denememde tekrar gebeyim sıkma canını en azından pozitifi gördün dr dediğine göre ilk olanlar çoğu sonuçlanıyo rahim alışık olmadığı için sonrakiler hem sağlıklı oluyomuş yani üzülme ben dr dinledim tekrar denedim ilk beta 12.gün beta 14.35 ikinci denmem 10 gün beta 160.3 yani umudunu yitirme

kızlar bu kahve rengi lekelenme kaç sürüyo benden hala azolsa görüyorum normalmi

benım anlamadıgm tup bebekte en saglıklı spermler secılıyor en ıyı kalıtede embrıyo olusyor o kdr ıgne ılac kullanyrz saglıklı olsun dusuk olmasın nasıl kımyasal gebelıkle sonuclandı aklım hayalım almıyor.2 tane dondurulmusum var en buyuk korkum onlardada aynı seyı yasamak doktor sevınebılrsın bıle dedı en azından tuttgunu bılıyoruz dondurulmuslarla denerız dedı ama gel gorkı ben umudumu ınancımı yıtırdım artık

Kızlar renkli ultrason mü nedir ondan çekecekler şimdi knda kesin belli oluyor mus

merhaba kızlar
pek gıremıyodum nete
keskede gırmeseydım ya canım sıkıldı
rabbım yardımcımız olsun
acınızı paylasıyorum ınanın...
umudunuzu kırmayın ..

ya kimse kahve rengi leke görmedimi kaç gün sürcek daha dün bide idrar testi yaptım 2 çizgiyi görmek için çok net bişekilde görünüyo bu arada bahar gelmedimi iiii

umudunuzu yitirmek gibi bi şansınız yok arkadaşlar rabbim senden umudu kesmemişken sen ondan nasıl umudunu kesersin,hepiniz biraz kanattan örnek alın bende neler yaşamış sağlığı evliliği riske girmiş,bebeğini kaybetmiş,2 denemesi negatif ama bugün bile bi umudun peşinde görüşmesi var...siz bebeklerinize tutunmazsnız o size nasıl tutunsun.....asel çok üzgünüm umarım yanılıyorlardır.kardelenede dediğimlz gibi rabbim kaybettiğimiz herşeyi başka bir surette bize geri verimiş...dularım seninle.....bahar hayırlı haberlerle gel artık bize...

Baharı bende merak ettim gelmedi mı halen . Usg icin sırada bekliyorum yanılmış olsunlar insl allahım beni ondan ayırmasın bebeğim benimle kalsın diye dua ediyorum (((

ya kimse kahve rengi leke görmedimi kaç gün sürcek daha dün bide idrar testi yaptım 2 çizgiyi görmek için çok net bişekilde görünüyo bu arada bahar gelmedimi iiii

doktorunu ara tutunma ıgnesı yaptırır benımde oyle oldu moralını bozma yat dınlen
benım ılkı aynı oldu dustu
ıkıncısıde aynı oldu sımdı 11. haftadayız cok sukur benımle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…