Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

selam canlar ben geldim ama neyazıkki güzel haberler getiremedim size…
sonuç negatif inci tanem tutunamamış bana…
oysa ki öyle hissediyordum ki onu şaşırdım sonucu görünce kötü oldum ağladım biraz sonra duruldum…
akıtamadım içimdeki zehiri tam anlamıyla…
oysa ki ben her şeye çok çabuk ağlardım bu defa ağlayışım bile yarım kaldı…
çok güzel bi 12 gün geçirdim transferden test anıma kadar kendimi hep hamile olarak düşündüm öyle hissettim…
inci tanemle konuştum sürekli dualar ettim hiç stres yapmadım çok rahat bi bekleme süreci geçirdim…
o anlar bile o kadar güzeldi ki bunun için bile şükrediyorum rabbime Allaha şükür bu aşamalara gelebildik diye…
biz çok zor anlar atlattık eşimle 2 defa kanseri yendi eşim çok mücadeleler verdik bu güne kadar…
allahın izniyle bu süreci atlatacağımıza da inanıyorum…
merkezimden, drumdan her şeyden çok memnun kaldım Allah onlardan da razı olsun…
sonuç rabbimin taktiri demek ki bizim için hayırlısı buymuş…
inci tanem benimle kalamadı ama geride beni bekleyen 8 tane daha inci tanem var…
yarıyıl tatilinde tekrar başlıycaz tedavimize…
yılmak yok inci taneme kavuşana kadar devam edicez mücadelemize…
allah hepinizden razı olsun dualarınızla yanımda olduğunuz için…
inş bundan sonra her şey daha güzel olur…

canıımm kelımelerın tukendıgı an benım ıcın
sen bızlere cok destek oldun moral verdın
rabbım senınde yuzunu guldurur ısallah
zamanı var demekkı...
hersey bızım ıcın.
en kısa surede guzel haberler verıceksın bıze emınım..

cnm çok üzüldüm... kimsenin bir şey yazası gelmiyordur herhalde...kelimeler yetmez... bugün kara haberler sardı topiğimizi... Allah hamile olana olmayana tez zamanda sağlıklı bebişler kucağına almayı nasip etsin inşallah.. İnci tane ne tatile kadar kavuşursun inş cnm bnm.

canım benim senin iççin çok üzüldüm, ben de negatifi aldıktan sonra sizleri sessizce okuyodum hep takip ettim sizi, pek umutluydum sizin için. umudunu kaybetmeden ayakta kalabilmen ne güzel, ben daha kendime gelemedim, hem madi hem manevi toparlnmam lazım, dondurulmuş da yok...bir gün bizim de bebeğimiz olacak .... sevgiyle ve umutla kal...

çok üzgünüm kelimeler takıldı boğazıma ne diycemi ne yazacağımı bilmiyorum önce asel sonra sen içim acıyo benim göz yaşlarımı tutamıyorum ne diyceğimi bilemiyorum bahar

yüregi güzel arkadasim sen okadar zorluklar atlatmissinki bunada dayanicaksin esinin hastaligini yenmesi tekrar sagligina kavusmasi en önemli olan sey bence inci tanene gelince inan cok üzüldüm ama ümidimizi kaybetmices daha sen yolun basindasin yasin 27 dondurulmuslarin var kactane inci tanesi seni bekliyor onlardan biri kesin olucak inan bu zor sürecide atlaticaksin insallah..

baharimm canim arkadasimm,senin icin bekledim burda guzel haberiniduyabilmek icin,
nasip degilmis demekki cok sukur dondurulmusun var,ALLAH hayrili zamnda nasip edicek insallah,hersyede bir hayir var,
sen oyle guclusun ki pozitifsin,eminim seni fazla etkilemicek.
cok optum seni canimm,,

Bahar canim cok uzuldum guzel kalpli arkadasim insallah dondurulmuslarla kavusursun bebegine hep dualarimda olacaksin bitanem,biraz toparlan bak daha da guclu baslayacaksin insallah ikinciye,onemli olan sen ve esin herzamankinden daha cok sarilin birbirinize,daha cok vakit ayirin,cok opuyorum arkadasim hep boyle guclu ol.

canım sırf sana bakmak için girdim..
müjdeni almak için
ama ne diyeceğimi bilemiyorum...
seni en iyi anlayacak insanlardan birisiyim canım..
negatifi görmek gerçektende çok üzücü.
çok üzüldüm baharım.
toparlanıcaz yeniden yolumuza devam edicez canım..
.
bizde yarıyıl tatilinde 2.tedavimizi düşünüyoruz belkide beraber hamile haberlerimizi veririz canım..
öpüyorum seni.

canım çok geçmiş olsun..
ne diyeceğimi bilemiyorum inan..
başka bi dr dan randevu almışsın
inşallah iyi haberlerle gelirsin..

Asel-k guzel haberlerle don canim insallah

sanayine dr la mutlaka gorus ve bol bol dinlen canim benim transferin 8. gunu pespese 2 kez oldu wc de baskada olmadi.insallah bebegin iyidir stres yapma

okuyunca icim gittii.
Allahim noolur kötü bisey olmasiinnn.noolur yanlislik olmus olsunn.dua ediyorum canim benim, elimizden bisey gelmiyor

bıtanecık arkadasımcok cok üzüldum kuzum benım insallah bızımde yuzumuz gulecek
buyuk bır sınavdan gecıyoruz rabbım bızlerı sınıyor rabbımın verdıgıne sukur verende o alan da o deyıp, umudumuz ve sukur dualarımızla rabbımın hıkmetınden nasıplenecegız.3 gundur aglıyorum ama aglmakta yuregımı hafıfletmıyor neolur ıcıne atma zehrını at zıra bbeıslerımıze kavusmak ıcın uzun bır yolumuz var.kaderımızde bunları yasamak varmıs ınsallah yakın bır zamanda negatıf alan butun arkadaslarımızla mutluluk gozyaslarıyla bebıslerımızı kucagımıza aldıgımızda bugunler gerıde kalacak.canım arkadasım daha dondurıklerımız var bebıslerımız bızlerı beklıyor onalrı bekletmeden gobuslerımıze alacaz.senı cok ama cok sevdıgımı unutma

bıtanem canım arkadasım cok gecmıs olsun bende bu acıyı yasıyanlardan bırıyım senı cok ıyı anlıyorum son ana kadar umudumu yıtırmedım ama bebgım koptu gıttı benden demekkı bebıslerımız saglıklı degılmıs cok sukur bızler saglıklıyız ve ınsalalh dıger denemlerımızde bebıslerımıze kavusacaz.sana üzülme dıyemıyorum bu acıyı ancak yasıyan bılır acını sonuna kadar yasa at ıcındekı zehrını.rabbım hakkımızda hayırlısı ne ıse onu nasıp etsın bızlere amın

kanbarım bıtanem doktorla gorusmen vardı nasıl gectı canım haberlerını beklıyoruz.

kızlar kan değerim 160.3 transferden sonra 10 gün hamileyimmmmmmmmmm. atalım göbecikleri

bıtanem azmıne hayran kaldım ınan masallah sana.bebısın hayırlı ugurlu olsun canım rabbım bır solukta kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.rabbım bebısını ve senı korusun bebısne ve kendıne ıyı bak.opuyorum

canım kardeşim Allah bundan sonraki denemende inci tanene sana kavuştursun.
çok üzgünüm ama elden bir şey gelmiyor.
kelimelerin yetersiz kaldığı anlar.
inşallah güzel haberleri alıncaya kadar,
çocuklarımızı doğurup büyütene kadar
birbirimizle bağımızı koparmayacağız
ve birbirimize dua edeceğiz.

Baharcim,topigimizin nesesi, ne desek bos biliyorum..ama senin ve esinin bu zorlugu da kolayca atlatacagindan eminim,siz neler yasadiniz, bu onlarin yaninda ne ki.. Elbette ki acitiyor insanin canini..bizim bile acitti, bu yola birlikte bas koyduk kader arkadasiniz sonucta..ama cok sanslisin ki sagliginiz yerinde ve daha denenecek bircok embriyonuz var, insallah en guzel zamanda yine seninle olacak inci tanen,tanelerin..
Ben de senden iyi haber alacagimi dusunerek gelmistim okumaya ama ne yazikki bu ara forumda hep kotu haberler aliyoruz, benim de moralim bozuldu..
Nazarlar gitsin uzerimizden, hersey hepimiz icin en iyisi olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…