Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

tabloda tedaviye başlamamış daha çok arkadaş var...
inş hepimiz hayırlısıyla başlar kavuşuruz bebişlerimize

sağol canım allah razı olsun allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahhhhh
korku yok şimdilik içimde inşallah da hep böyle devam ederrr

korkma canım sakin ol rahat bi şekilde bebişine kavuşacağın günü bekle

canım sende memorıalde başlamışsın hayırlı olsunnn dr kim hangi aşamadasınnn
merkezde kaç deneme yaptın anlamadımmm:44:çok mu sordum acaba ya

Hayirli ve ugurlu olsun canim.insallah badladigi gibi guzel devam eder.memorialdeymissin doktorun kim.benimki aynur hanim ilgileniyor konusup acikliyor sagolsun.
İnsallah daha cok bilir o zaman diyelim .evet ogretmen cok galiba.

Mini mini seker ogrencilerimiz gibi bebislerimiz de olur buyur veee okullu olurlar insalllllaaaaaah.

canım [SUB][/SUB]sende memorıalde başlamışsın hayırlı olsunnn dr kim hangi aşamadasınnn

Mesajini yeni gordum canim.yukarida yazdim.memorialde 2. olacak.digerleri ankarada oldu.doktorum aynur hanim tedavimin 9. gunune giriyoruz en erken sali yumrta toplama ya sen dr vs.?

canım sende memorıalde başlamışsın hayırlı olsunnn dr kim hangi aşamadasınnn

şişli memorialda yım doktorum mustafa acet ,transferlerimi semra kahraman hoca yapıyor.2. denemem dondurulmuşlarla,onlara güvenim sonsuz gerisi kader,kısmet..

merhaba tuz olayını ne zaman bırakmalıyız. ben daha adet olmadım. 1 hafta var adete. normalde tuzu pek tüketmem ama bu ara biraz kaçırdım.

şişli memorialda yım doktorum mustafa acet ,transferlerimi semra kahraman hoca yapıyor.2. denemem dondurulmuşlarla,onlara güvenim sonsuz gerisi kader,kısmet..

Tedavin hayirli olsun canim.semra hanima muayene oldunmu? transferde onu mu istiyorum dedin? beni gecenkinde 1 kez muayene etti sadece transferimede kendi doktorum girememisti kongrede oldugu icin.insallah bu kez girer

Merhabalar.. Benimde bu hafta umut tüp bebekte transferim olacaktı ama embryolar kalitesiz çıktı ve tedavi iptal edildi.. Bugün doktorumuzla görüştük, dondurulmus embryomuz kalmadi, yine tekrar baslamaliyiz. Yurtdışından geliyorum, elimiz boş geri dönmek zorunda kaldık..
Herkese tedavisi hayirli olsun inşallah, bol bebisli olur insallah

Tedavin hayirli olsun canim.semra hanima muayene oldunmu? transferde onu mu istiyorum dedin? beni gecenkinde 1 kez muayene etti sadece transferimede kendi doktorum girememisti kongrede oldugu icin.insallah bu kez girer
semra hoca muayene etmedi tüm takibimi mustafa bey yapıyor,sadece tranfer öncesi özellikle semra hanımı istediğimi belirttim.onlarda ayarladılar.

merhaba tuz olayını ne zaman bırakmalıyız. ben daha adet olmadım. 1 hafta var adete. normalde tuzu pek tüketmem ama bu ara biraz kaçırdım.

bana tuzu iğnelere başlayınca söyledi doktorum ama ilk negatif sonucumdan bu yana tuz yemedim.mayıstan beri falan..böyle şeyler küçük ayrıntılar kısmet olduktan sonra bunlara takılıp stres yaparsak daha kötü sonuçlar alırız sadece uyarı bunlar.bile bile lades olmasın die .aklınızda bulunsun. :)

Mesajini yeni gordum canim.yukarida yazdim.memorialde 2. olacak.digerleri ankarada oldu.doktorum aynur hanim tedavimin 9. gunune giriyoruz en erken sali yumrta toplama ya sen dr vs.?

slm kzılar benim dr nur hn ama bugün o yoktu aynur hn baktı salıda yokmuş malasef yine aynur hn bakacakk...ama ondan sonra nur hn la devam edicem inşallahhh ...ilk görüşmelere falan onunla başladım o olsun istiyorum devamında da merkezde olduğu sürece
bende merkeze ve dr lara güvenerek başladım inşallah allah da nasip ederse bebeklerimize kavuşuruz diyorummmbende salı günü merkezde olucammmm

çok üzüldüm canımmm inşallah bu ay bir mucize olur ve kendiliğinden gelir bebeğinnn allah büyük herşeyde bir hayır vardır elbet bunda da vardır bi hayırrrr

benim pazartesi transfer günüm netleşicek,ama büyük ihtimalle 12 detransfer olucakk.sadece o gün gelicem merkeze şehir dışından takip ediliyorum.belki sizde oralarda olursunuz :9

semra hoca muayene etmedi tüm takibimi mustafa bey yapıyor,sadece tranfer öncesi özellikle semra hanımı istediğimi belirttim.onlarda ayarladılar.

Anladim canim hayirlisi olur insallah.

Gunaydin canim ben de suanda hastanedeyim.aynur hanimla basladim onunla devam ediyorum cok da memnunum.nur hanim da cok hos biri.gecen yil onada muayene olmustum. sali hastanede olucam.yumoslar toplanacak.
suan cok mutluyum doktorum hersey cik iyi gidiyor bu kez gebelik bekliyorum dedi.hicbir doktor bu kadar umutlu konusmamisti.hersey kontrol altindaymis.dozu dusuk verdikleri icin 6,7 yumos varmis.cok mutluyum yaaa.rabbim mutluluklarimizi tamamina erdir.sevincimizi yarim birakma

merhaba canım üzüldüm tedavinin iptal olmasına...
demekki hayırlısı buymuş sıkma canını...
inş bidahaki denemene kadar bebişin bi süpiz yapar ve geliverir
olmadı tekrar başlarsınız tedaviye...
inş hayırlısıyla kavuşursunuz muradınıza...
bizde inş 1 haftaya kadar başlıycaz tedavimizde umut tüp bebekte...
allah hakkımızda hayılısını versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…