sağol canım allah razı olsun allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahhhhh
korku yok şimdilik içimde inşallah da hep böyle devam ederrr
tabloda tedaviye başlamamış daha çok arkadaş var...
inş hepimiz hayırlısıyla başlar kavuşuruz bebişlerimize
Hayirli ve ugurlu olsun canim.insallah badladigi gibi guzel devam eder.memorialdeymissin doktorun kim.benimki aynur hanim ilgileniyor konusup acikliyor sagolsun.slm kızlar
ben bugün başladım iğnelerimeee dr yumoşlar çok iyi dedi hatta ikinci gün olmasına rağmen önden gidiyorlarmış
kısa sürebilir dedi ilaç kullanma süresiiçimde bir huzur var inşallah bu iyi sonuçlara sebep olur
İnsallah daha cok bilir o zaman diyelim .evet ogretmen cok galiba.evet canım hep yanında oldum insan sevdiğine nasıl arkasını dönebili ki...
kıymetimi biliyor tabi ama daha da iyi olabilir
aminnnnnnnnn canım saol inş rabbim hepimizin acılarını unutturacak...
demek sende öğretmensin canım nekadar çok öğretmen var bu topikte
canım [SUB][/SUB]sende memorıalde başlamışsın hayırlı olsunnn dr kim hangi aşamadasınnn
merkezde kaç deneme yaptın anlamadımmm:44:çok mu sordum acaba ya
canım sende memorıalde başlamışsın hayırlı olsunnn dr kim hangi aşamadasınnn
merkezde kaç deneme yaptın anlamadımmm:44:çok mu sordum acaba ya
kızlar özellikle iğnelere yeni başlayanlar için sölüyorum TUZ a dikkat.benim yumoşlar büyürken tuz çok sıkıntı yarattı.hem polikistik overlerim hemde su birikimi oldu.tabi 1.kalite embriyomda kendine bunlardan yer bulamayınca tutunamadı.bu sefer iğne yok,tuz yok,over yok ama bakalım sonuç ne olucak.
şişli memorialda yım doktorum mustafa acet ,transferlerimi semra kahraman hoca yapıyor.2. denemem dondurulmuşlarla,onlara güvenim sonsuz gerisi kader,kısmet..
semra hoca muayene etmedi tüm takibimi mustafa bey yapıyor,sadece tranfer öncesi özellikle semra hanımı istediğimi belirttim.onlarda ayarladılar.Tedavin hayirli olsun canim.semra hanima muayene oldunmu? transferde onu mu istiyorum dedin? beni gecenkinde 1 kez muayene etti sadece transferimede kendi doktorum girememisti kongrede oldugu icin.insallah bu kez girer
merhaba tuz olayını ne zaman bırakmalıyız. ben daha adet olmadım. 1 hafta var adete. normalde tuzu pek tüketmem ama bu ara biraz kaçırdım.
Hayirli ve ugurlu olsun canim.insallah badladigi gibi guzel devam eder.memorialdeymissin doktorun kim.benimki aynur hanim ilgileniyor konusup acikliyor sagolsun.
İnsallah daha cok bilir o zaman diyelim .evet ogretmen cok galiba.
Mini mini seker ogrencilerimiz gibi bebislerimiz de olur buyur veee okullu olurlar insalllllaaaaaah.
Mesajini yeni gordum canim.yukarida yazdim.memorialde 2. olacak.digerleri ankarada oldu.doktorum aynur hanim tedavimin 9. gunune giriyoruz en erken sali yumrta toplama ya sen dr vs.?
şişli memorialda yım doktorum mustafa acet ,transferlerimi semra kahraman hoca yapıyor.2. denemem dondurulmuşlarla,onlara güvenim sonsuz gerisi kader,kısmet..
Merhabalar.. Benimde bu hafta umut tüp bebekte transferim olacaktı ama embryolar kalitesiz çıktı ve tedavi iptal edildi.. Bugün doktorumuzla görüştük, dondurulmus embryomuz kalmadi, yine tekrar baslamaliyiz. Yurtdışından geliyorum, elimiz boş geri dönmek zorunda kaldık..
Herkese tedavisi hayirli olsun inşallah, bol bebisli olur insallah
slm kzılar benim dr nur hn ama bugün o yoktu aynur hn baktı salıda yokmuş malasef yine aynur hn bakacakk...ama ondan sonra nur hn la devam edicem inşallahhh ...ilk görüşmelere falan onunla başladım o olsun istiyorum devamında da merkezde olduğu sürece
bende merkeze ve dr lara güvenerek başladım inşallah allah da nasip ederse bebeklerimize kavuşuruz diyorummmbende salı günü merkezde olucammmm
semra hoca muayene etmedi tüm takibimi mustafa bey yapıyor,sadece tranfer öncesi özellikle semra hanımı istediğimi belirttim.onlarda ayarladılar.
slm kzılar benim dr nur hn ama bugün o yoktu aynur hn baktı salıda yokmuş malasef yine aynur hn bakacakk...ama ondan sonra nur hn la devam edicem inşallahhh ...ilk görüşmelere falan onunla başladım o olsun istiyorum devamında da merkezde olduğu sürece
bende merkeze ve dr lara güvenerek başladım inşallah allah da nasip ederse bebeklerimize kavuşuruz diyorummmbende salı günü merkezde olucammmm
Merhabalar.. Benimde bu hafta umut tüp bebekte transferim olacaktı ama embryolar kalitesiz çıktı ve tedavi iptal edildi.. Bugün doktorumuzla görüştük, dondurulmus embryomuz kalmadi, yine tekrar baslamaliyiz. Yurtdışından geliyorum, elimiz boş geri dönmek zorunda kaldık..
Herkese tedavisi hayirli olsun inşallah, bol bebisli olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?