Girmek istemiyorummm artikk bu topingr yaaa gep kotu seyler duyuyorum
Asel
Kardelen
Bahar
Fiyonkum
Cokk uzgunum diycek tek keline bulamiyorumm yok tukendi sanki
Ama hatirladigim kadariyla fiyonkum dondurulmus meleklerin var demii :) rabbim cok buyukk elbet gullecek yuzumuze
fiyonk makarna..
çok üzüldüm canım sonucuna
ne yapalım bizimde sınavımız bu
bizler güçlü insanlarız.
bi daha bi daha deneyeceğiz.
inşallah Allahım bizleri de sevindirecek güldürecek.
Canlarım benim hepinizin hakkında hayırlısını diliyorum. Biliyorsunuz çoğumuz 2. denemeden sonra kavuştuk bebişlerimize. İnşallah sizlerde çok beklemeyeceksiniz. Dahada kavuşmuş sayılmayız. Bende 11. haftaya girdim ama hop oturup hop kalkıyorum. Neler yaşayacağımızı Allah tan başkası bilemez.
selam canlar ben geldim ama neyazıkki güzel haberler getiremedim size…
sonuç negatif inci tanem tutunamamış bana…
oysa ki öyle hissediyordum ki onu şaşırdım sonucu görünce kötü oldum ağladım biraz sonra duruldum…
akıtamadım içimdeki zehiri tam anlamıyla…
oysa ki ben her şeye çok çabuk ağlardım bu defa ağlayışım bile yarım kaldı…
çok güzel bi 12 gün geçirdim transferden test anıma kadar kendimi hep hamile olarak düşündüm öyle hissettim…
inci tanemle konuştum sürekli dualar ettim hiç stres yapmadım çok rahat bi bekleme süreci geçirdim…
o anlar bile o kadar güzeldi ki bunun için bile şükrediyorum rabbime Allaha şükür bu aşamalara gelebildik diye…
biz çok zor anlar atlattık eşimle 2 defa kanseri yendi eşim çok mücadeleler verdik bu güne kadar…
allahın izniyle bu süreci atlatacağımıza da inanıyorum…
merkezimden, drumdan her şeyden çok memnun kaldım Allah onlardan da razı olsun…
sonuç rabbimin taktiri demek ki bizim için hayırlısı buymuş…
inci tanem benimle kalamadı ama geride beni bekleyen 8 tane daha inci tanem var…
yarıyıl tatilinde tekrar başlıycaz tedavimize…
yılmak yok inci taneme kavuşana kadar devam edicez mücadelemize…
allah hepinizden razı olsun dualarınızla yanımda olduğunuz için…
inş bundan sonra her şey daha güzel olur…
kızlar bişey sormak istiyorum bilginiz varsa cevaplayın lütfen..
benim adetlerim 28-30 arası mutlaka olurdu.vede 4-5 günde biter.
düzensizlik nedir bilmem
yalnız negatif aldığım ay yani ağustosta adetim 25.günde geldi ve 8 gün sürdü..
bu ayda 33 gündeyim hala gelmedi
kist falan olmuş olabilir mi?
negatif denemeden sonra adeti geciken oldu mu??
benim aynı gününde gelmişti canım
senin belki mucizen gerçek olmuştur
neden olmasın hep konuştuğumuz şey tüp bebekten sonra kendiliğinden hamiş kalanlardan olursun inşallah sende
sizi hep takip ettim ama yazmaya bi türlü elim gitmedi,kelimeler boğazımda düğümlendi,kaçgündür sürekli bende ağlıyorum çok üzüldüm hepinize...Rabbim umarım yeni ve güzel kapılar açar hepinize hiç bekletmeden...ben her an yüreğim ağzımda bekliyorum korkuyla Rabbim bebeğimi görmeyi onu büyütmeyi nasib edecekmi diye...Rabbim herkesin gönlündekini nasib etsin,hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah...her an aklım ve dualarım sizlerle çok yorum yapamasamda...hepinizi seviyorum...
bahar-fiyank sizleri içinde çok üzgünüm canlarım inşallah dondurulmuş yumoşlarınız sımsıkı tutunurlar sizlere
günaydin canim Arkadaslarim!!
yasadigimiz üzüntülü bi haftanin ardindan hala kendime gele bilmis degilim icimden girmek gelmedi acaba yine bisey duyarmiyim diye
evet ne yaziki fiyonkcugum girdim ve senin haberini okudum busefer, üzüldüm ama senin bu olayi yine herzaman oldu gibi espiri anlayisinla kapatmaya calisman cok hosuma giti
canim sen cok özel bi insansin..
Kambarim baharim fiyonkum aysunay ve diyer ismini sayamadigim Arkadaslar Insallah en kiza zamanda sizlerde hamis olucaksiniz bizlerde 2. denemede mucizemize kavustuk ama öyle zor bi yoldaa gidiyoruz ne yasicagimiz belli degil nefes almaya bile korkuyoruz girip oldum burnum tikaliydi oksijensiz kaliyodum tam bi hafta yatamadim ayakta camin önünde bekledim nefes alim bebeyim havasiz kalmasin diye uykusuzluktan gözlerimin önü morardi Gittim bi ton ilac aldim doktor kulan bisey olmaz demesine ragmen kulanmadim bebeyime zarar verir diye..
aselim ve kardelencigimin Allah yardimciniz olsun düsük yapmanin acisini biliyorum Allahim sen bundan sonra kimseye yasatma hekese sabir versin...
insallah sizde bebeklerinize kavusucaksiniz...
sizleri cok seviyorum ve öpüyorum
Tedavi sırasında annem şöyle demişti; eğer hamileyim müjdesi verirsen sana çok şık bir bilezik alıcam.... bunu duyan ve 2 şer doğum yapmış ablalarım ve yengem; anne bizde 2 şer tane doğurduk ama bilezik görmedik neden böyle ayrım yapıyorsun diye problem edince annem dediki benim kızımın bu uğurda yaşadığı maddi ve manevi acıyı siz hiç yaşamadınız. Benim kızım 6 sene evlat dedi durdu. Onca acı çekti. Her aşamada ayrı sonuç bekledi. O sonuçları beklerken hop oturdu hop kalktı. Hep olmayacakmış gibi üzüldü ama bir o kadar umutluydu. Siz bu duyguların ne demek olduğunu biliyormusunuz ? Bilemezsiniz.... çünkü siz evlat hasreti nedir bilmeden hamile olduğunuzu öğrendiniz.
Yani hayatım dediğin gibi bizler özel anneleriz ve evlatlarımız özel. Tabiki herkesin annesi ve evladı kendine özeldir. Ben böyle söylediğimde normal yolla evlat sahibi olmuş insanlar şöyle diyorlar biz cami duvarındanmı aldık bizim evlatlarımız özel değilmi ? Her insan özeldir. Her evlat anne babası için özeldir. Benim ne demek istediğimi sizler çok iyi anladınız.
Sonu güzel olacak......buna bütün kalbimle inanıyorum. İnşallah seneler sonra bile burada görüşüp çocuklar ile ilgili konuşacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?