Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canlarım benim hepinizin hakkında hayırlısını diliyorum. Biliyorsunuz çoğumuz 2. denemeden sonra kavuştuk bebişlerimize. İnşallah sizlerde çok beklemeyeceksiniz. Dahada kavuşmuş sayılmayız. Bende 11. haftaya girdim ama hop oturup hop kalkıyorum. Neler yaşayacağımızı Allah tan başkası bilemez.

el-Hafîz (c.c)
Hakiki ve mutlak koruyucu; her şeyi belli vaktine kadar afat ve belalardan saklayan. Allah Teala, kainatı, bütün yaratılmışları tayin ettiği ömürleri tamamlanıncaya kadar her şeyden korur. Her şeyin hıfzı, O'na racidirel....el hafız ismi şerifini neyin üstüne okunursa allah onu muhafaza eder korur........arkadaşlar hamile olanlar yada ileride hamile olacak arkadaşlar el hafız ismini bol bol okuyup bebeginize (göbeginize üfleyin) rabbim muhafaza eder hafız ismi yüzüsuyu hürmetine inşallah...

1 tane dondurikim var teyzesi, baharımında var epeyce, elbetteki bu bizim için bir avantaj inşallah başka şeye gerek kalmadan benim bir dondurik fiyongum anacığına tutunur...
cicim az zaman kaldı senin güzel sonucunu alma, öyle moral falan bozma bakiim...
hayat güzel, bugün değilmiş ama yarın mutlaka...

fiyonk makarna..
çok üzüldüm canım sonucuna
ne yapalım bizimde sınavımız bu
bizler güçlü insanlarız.
bi daha bi daha deneyeceğiz.
inşallah Allahım bizleri de sevindirecek güldürecek.

evet canım güldürecek Rabbim birgün yüzümüzü ama o gün artık yakın olsun...
bazen güçlü olmakta böyle misyonlar yüklüyor insana, sabır, güç, dua ve umut... olacak mutlaka...

normal bir hamilenin düşündüğü tek şey adını ne koysam ve odasını ne renk yapsam gibi şeylerken bizim daha yumurta ve sperm aşamasındayken başlıyor yarın ki adım için endişemiz, 9 koca ay bizler için kaç ömre bedel... Allah'ım yüzümüzü güldürsün, sevinçlerimizi yarım bıramasın inşallah amin.

canım sen herşeyin en güzelini düşünmüş en güzelini yazmışsın.Demekki nazlı senin inci tanen o sekizinin içinde bi yerde saklanmış annesini bekliyor.rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin canım.burdaki herkes bebişlerine kavuşana kadar ayrılmak yok.buradyız

Ben negatifi aldığım günden beri usulca takip ediyorum sizleri tey tey lerle negatiflerle yıkılıp kalıyorum inancımı yitirdiğim çok zaman oldu ama mücadele eden arkadaşlarımı ablalarımı gördükçe yeniden kalktım ayağa

Hatırlıyomusun bahar ben demiştim bizimde tablomuz olsun diye Pes etmiycez arkadaşım o tabloda herkes hamile yazıcak ve biz yeniden bir tablo oluşturucağız bebeğim kaç yaşında diye

Kendim için nasıl dua ediyosam sizlerde varsınız herseferinde duamlarımda
Benim kader deşlerim elbet bu karanlık günlerin arkasından bizim içinde güneş doğacak YA SABIR!!!
Sizi çok seviyorum Allaha emanetsiniz

kızlar bişey sormak istiyorum bilginiz varsa cevaplayın lütfen..

benim adetlerim 28-30 arası mutlaka olurdu.vede 4-5 günde biter.
düzensizlik nedir bilmem
yalnız negatif aldığım ay yani ağustosta adetim 25.günde geldi ve 8 gün sürdü..

bu ayda 33 gündeyim hala gelmedi
kist falan olmuş olabilir mi?
negatif denemeden sonra adeti geciken oldu mu??

sizi hep takip ettim ama yazmaya bi türlü elim gitmedi,kelimeler boğazımda düğümlendi,kaçgündür sürekli bende ağlıyorum çok üzüldüm hepinize...Rabbim umarım yeni ve güzel kapılar açar hepinize hiç bekletmeden...ben her an yüreğim ağzımda bekliyorum korkuyla Rabbim bebeğimi görmeyi onu büyütmeyi nasib edecekmi diye...Rabbim herkesin gönlündekini nasib etsin,hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah...her an aklım ve dualarım sizlerle çok yorum yapamasamda...hepinizi seviyorum...

kızlar üst üst hep kötü haberler okudum çok üzgünüm
iki arkadaşımız bebeğini kaybetmiş okuduğumdan beri etkisi altındayım allah sabır versin inşallah en kısa zamanda mucizeleri gerçek olur
allah hepimizin meleklerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nesip etsin

bahar-fiyank sizleri içinde çok üzgünüm canlarım inşallah dondurulmuş yumoşlarınız sımsıkı tutunurlar sizlere

benim aynı gününde gelmişti canım
senin belki mucizen gerçek olmuştur
neden olmasın hep konuştuğumuz şey tüp bebekten sonra kendiliğinden hamiş kalanlardan olursun inşallah sende

günaydin canim Arkadaslarim!!
yasadigimiz üzüntülü bi haftanin ardindan hala kendime gele bilmis degilim icimden girmek gelmedi acaba yine bisey duyarmiyim diye
evet ne yaziki fiyonkcugum girdim ve senin haberini okudum busefer, üzüldüm ama senin bu olayi yine herzaman oldu gibi espiri anlayisinla kapatmaya calisman cok hosuma giti
canim sen cok özel bi insansin..
Kambarim baharim fiyonkum aysunay ve diyer ismini sayamadigim Arkadaslar Insallah en kiza zamanda sizlerde hamis olucaksiniz bizlerde 2. denemede mucizemize kavustuk ama öyle zor bi yoldaa gidiyoruz ne yasicagimiz belli degil nefes almaya bile korkuyoruz girip oldum burnum tikaliydi oksijensiz kaliyodum tam bi hafta yatamadim ayakta camin önünde bekledim nefes alim bebeyim havasiz kalmasin diye uykusuzluktan gözlerimin önü morardi Gittim bi ton ilac aldim doktor kulan bisey olmaz demesine ragmen kulanmadim bebeyime zarar verir diye..
aselim ve kardelencigimin Allah yardimciniz olsun düsük yapmanin acisini biliyorum Allahim sen bundan sonra kimseye yasatma hekese sabir versin...
insallah sizde bebeklerinize kavusucaksiniz...

sizleri cok seviyorum ve öpüyorum

normal bir hamilenin düşündüğü tek şey adını ne koysam ve odasını ne renk yapsam gibi şeylerken bizim daha yumurta ve sperm aşamasındayken başlıyor yarın ki adım için endişemiz, 9 koca ay bizler için kaç ömre bedel... Allah'ım yüzümüzü güldürsün, sevinçlerimizi yarım bıramasın inşallah amin.[/QUOTE]

Tedavi sırasında annem şöyle demişti; eğer hamileyim müjdesi verirsen sana çok şık bir bilezik alıcam.... bunu duyan ve 2 şer doğum yapmış ablalarım ve yengem; anne bizde 2 şer tane doğurduk ama bilezik görmedik neden böyle ayrım yapıyorsun diye problem edince annem dediki benim kızımın bu uğurda yaşadığı maddi ve manevi acıyı siz hiç yaşamadınız. Benim kızım 6 sene evlat dedi durdu. Onca acı çekti. Her aşamada ayrı sonuç bekledi. O sonuçları beklerken hop oturdu hop kalktı. Hep olmayacakmış gibi üzüldü ama bir o kadar umutluydu. Siz bu duyguların ne demek olduğunu biliyormusunuz ? Bilemezsiniz.... çünkü siz evlat hasreti nedir bilmeden hamile olduğunuzu öğrendiniz.

Yani hayatım dediğin gibi bizler özel anneleriz ve evlatlarımız özel. Tabiki herkesin annesi ve evladı kendine özeldir. Ben böyle söylediğimde normal yolla evlat sahibi olmuş insanlar şöyle diyorlar biz cami duvarındanmı aldık bizim evlatlarımız özel değilmi ? Her insan özeldir. Her evlat anne babası için özeldir. Benim ne demek istediğimi sizler çok iyi anladınız.

Sonu güzel olacak......buna bütün kalbimle inanıyorum. İnşallah seneler sonra bile burada görüşüp çocuklar ile ilgili konuşacağız.

hepinizle üzülüp hepinizle seviniyorum her ne kadar fazla giremesemde kenimle ilgili koşuşturma içindeyim benim transfer temmuz derken kasıma kaldı geç olsun da güç olmasın diyorum
olumsuz sonucu almış arkadaşlarıma da Allah tan sabır diliyorum

benim aynı gününde gelmişti canım
senin belki mucizen gerçek olmuştur
neden olmasın hep konuştuğumuz şey tüp bebekten sonra kendiliğinden hamiş kalanlardan olursun inşallah sende

sağol hulyam cevabın için.
geçen ay 1 hafta erken geldi..
belki bu ayda gecikecektir..
bebek olduğunu düşünmüyorum ama inş.kötü bişey yoktur.
doktora gitmekten bıktım usandım biraz daha zaman geçsin gelmezse dr giderim artık

bahar-fiyank sizleri içinde çok üzgünüm canlarım inşallah dondurulmuş yumoşlarınız sımsıkı tutunurlar sizlere

güzel anneler, rabbim yavrularınızı size bağışlasın, kucağınıza aldığınız gün tey tey hafif kalır havai fişeklerle kutlıcaz inşallah...
burda gönül isterki hep güzel haberler duyalım güzel haberler verelim ama her zaman olmuyor işte...
negatif almamız sonucunda kaybımız sadece 12 günlük bir umuttu o bile insanı böyle acıtıyorken, yavrularını kaybeden arkadaşlarımızın üzüntüsünü düşününce ben kendim için üzülmeye bile utandım...
bizim için bişeyler bitmiş değil, sadece bir sayfa kapandı ve yeni bir sayfa açmak için azıcık zaman lazım...
bu defa masalın sonunda gökten büssüürüü elma düşecek...

Son düzenleme:
canlar ben cumartesi sonucumu aldıktan sonra merkezi geç aradığım için ulaşamamıştım...
bugün haber verdim ulun hocanın hemşiresiyle görüştüm uygun olunca ulun bey sizi arayacak dedi...
sonrasında aradı ulun hoca ama uygun değildim cevap veremedim az önce yine aradı...
"çok üzüldüm ben sizden çok umutluydum yaşınız küçüktü, rahim temizdi, embriyo çok çok kaliteliydi olumlu sonuç alacağımızı düşünüyordum...
ama nasip değilmiş bende çok şaşkınım" dedi...
hocam bende umutluydum ama dediğiniz gibi nasip dedim...
"tüm tetkikleriniz genetik testleriniz tamdı ama dondurulmuş embriyo transferini yapmadan 1-2 ay önce histeroskopi yapalım...
rahmi kontrol edelim dondurulmuşlardan önce herşeyi sağlama alalım" dedi...
öyle güzel uzun uzun konuştu ki çok mutlu oldum...
boş boş gidip dondurulmuş transferi olmaktansa bi yönden daha incelenmek daha iyi bence...
yarıyıl tatilinden 1-2 ay önce histeroskopiyi olup öyle başlıycam tedavime...
inş budefa herşey daha da güzel olacak...

Son düzenleme:
baharcım ınş.yuzumuz dondurulmuslarla gulucek ssana katılıyorum ulun hoca başka ya bende keseyı gormeyı gttgmde sonucun husran oldugunu ogrendgm zmn yarım saat konustu benımle hıc usanmadn dondurulmusun var sansın yuksek gencsın en azından tuttgunu bılıyoruz dedı bugunde tekrardan kan testı yptım dıs gebelıkmı kımyasalmı dıe degrım 2lere dustu hemsıresne soledım sonra ulun hoca genetık test ıstedı adam arstyr herseyı neden kımyasalla sonuclndı nedenlerını ogrnmk ıstyr.aslında benım dusuncem ekımde baslamak ama erkenmı olur dıe dusunmyrm degıl hani.1 kac ay rahım bı dınlensın kendıne gelsın ıstyrm hemsresı bı sonrakı adetınzle gelebrısınız dedı ama ulun hoca hemen yaprmı bılmıyrm acıkcası

Son düzenleme:
kızlar geçmiş olsun inş diger tedavinizde rabbim bebişlerinizi kucanıza almayı nasip eder isteyen herkesi anne yapar inş rabbim.aminnn

kanbar canım memorial deki görüşmen nasıl geçti istedigin elektrıgı aldınmı o merkezden.bide sordunmu başka merkezden donmuş embriyo taşıma konusunu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…