- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
ehemm ehemmm işte geldimm...
cesaret edemediğimden ben gidemedim sonuç almaya eşimi yolladım o gelene kadar da ben hop oturdum hop kalktım, son kalkışımda baktım eşim geliyor, arabayı parketmesi sanki saatler aldı neysem efendim, sadete geliyorum... benim minik fiyongum ardından 2.39 luk bir değer bırakarak ortadan kaybolmuş...
böylece bugün ki tey tey törenimizde iptal oldu arkadaşlarım, canlarım...
a planı böyle yatınca devreye b planı girecek haliyle... bir ay kadar kendimi rolantiye alıp bir ay sonra kısmetse diğer dondurik fiyongum benimle gelmeyi kabul ederse onu almayı planlıyorum...
ben yüzünüzü güldüremedim, dilerim Allahım flzaskımın, cicoşumun ve pempe tafşanımdan yana yüzümüzü güldürür...
durmak yok canlarım, devre arası verip yola devam, hayat uzunnn ve güzel...
sanayıne canım sorum olcak sana ben yarın tekrardan kan vrcem degerım dusmusmu dıe ılacları keselı 2 gun oldu ne zmn adet olurum..doktorum genetık test falan yaparız demıstı sende yaptrmısmydın*dondurulmuslarla hemen baslayabılyomuz canım bellı bı sure ara vermek gerkıyormu? senın adına ben cok sevındım rabbım bu sefr yuzunu guldurmus ınş.9 ay saglıklı hamılelık donemı gecırırsın en buyuk korkumdu dondurulmustada aynı sey basıma gelırmı dıe ama kımyasaldan sonra saglıklı gebelık gecıren arkslrımızın oldugunu duyuncada cok mutlu oldum
cesaret edemediğimden ben gidemedim sonuç almaya eşimi yolladım o gelene kadar da ben hop oturdum hop kalktım, son kalkışımda baktım eşim geliyor, arabayı parketmesi sanki saatler aldı neysem efendim, sadete geliyorum... benim minik fiyongum ardından 2.39 luk bir değer bırakarak ortadan kaybolmuş...
a planı böyle yatınca devreye b planı girecek haliyle... bir ay kadar kendimi rolantiye alıp bir ay sonra kısmetse diğer dondurik fiyongum benimle gelmeyi kabul ederse onu almayı planlıyorum...
ben yüzünüzü güldüremedim, dilerim Allahım flzaskımın, cicoşumun ve pempe tafşanımdan yana yüzümüzü güldürür...
kanat bu hayat bana UMUT diye bişey öğrettiyse bu yaşıma kadar ..onun adı UMUT değil KANAT olmalıymış....herşey güzel olucak inşallah...
Fiyonk makarna cnmm bnm cok üzüldümmmm
Artık dayanamıyorum iyicene duygusal oldum negatif sonuclara dusuk yapanlara bebeğinin kalbi duranlara...
Flzaskkkkk in sonucundan sonra tup bebek bölümüne bı süre bakmiycam üzülüyorum..
Rabbim diger denemenizde kucağınıza meleklerinizi almayı nasip etsin...
10 haftalık olduk elim yüreğimde hiç bsyin garantisi yok...Rabbim nasip edecekse hiç bsy engel olamaz..
İns bukdr cok istediğimiz annelik duygusunu hepimize yaşatır Rabbim....
Pembetavşan ve Flask bana kalırsa test tarihine kadar kapatın intrneti açmayın,bebeği de unutun ,keyfinize bakın...
Hepimiz birbirimize üzüldük...
Ben sürekli sevinçten üzüntüden ağladım durdum,zeten çok duygusalımdır...
Ancak herkesin kaderi ,sonucu farklıdır...
Belki siz bu defa kavuşacaksınız mucizelerinize...
Bu güzel anın keyfini çıkarın ,sakın ha üzülüp te negatif çıkan arkadaşlara,kendinizi ve bebişinizi tehlikeye atmayın..
Biz negati çıkanlar da yola devam edip,kavuşacağız bebeğimize...,içiniz rahat,gönlünüz ferha olsun...
31 pozitifi aşamadık,negatifler 29 oldu...
yine de % 50 nin üzerinde pozitif hiç bir topikte yok bu kadar yüksek bir başarı oranı...
siz ikinizle pozitifimiz 33 olacak,umudunuz bol olsun ...
Dualarım sizinle..
şimdi gidip evi biraz kendine getireyim, 2 haftadır prenses modundaydım, ev aldı başını gitti gün temizlikçi olma günüdür...
hem iş yaparken sıkıntımı da atarım...
seviyorum hepinizi, görüşürüz...
canım Baharım ...
üzgünüm..
ama inanıyorum oğlun olacağına hala tüm kalbimle...
bu yol kiminin kısa,kiminin uzun..
bizimkisi uzunmuş,ama mutlaka kavuşacağız sonunda evladımıza sen de ,ben de...
senin yaşın 26,geride 8 canın daha var,çok şükür ki..
yakında sevineceğiz inanıyorum ben buna...
eşine sarıl,sımsıkı hem de...
biz böyle atlattık eşimle,yaşımız 43 olmasına rağmen,yine de umutluyuz...
her anımızı mutlu olacak birşey bularak geçiriyoruz..
beraber geziyoruz,dondurma yiyoruz,cd film izliyoruz,bunların hepsi bizi mutlu ediyor..
çünkü birbirimize ve aşkımıza sahibiz canım...
hayat çok güzel,mutlu olacak o kadar fazla şeye sahibiz ki...
albet zamanı gelince,umutlu ve sevgiyle ve inanarak yürüdüğümüz bu yolda emeklerimizin karşılığında,evladımıza kavuşacağız...
ben inanıyorum ve kalbini biliyorum ki sen de inanıyorsun canım arkadaşım...
doktor inanamadı..yaşıma..diğer doktorlar gibi söylemeden geçemeyeceğim görüntü,metabolizma yaşın 30,yumurta,rahim 35 dedi..gerçekten üzerine basarak söylüyorum,doğanın harikası gibisin dedi..kadın bana bakıp durdu,şaşkınlıkla...e dedim o zaman neden olmuyor,kesinlikle yaşa bağlı kromozamal bozukluktan tutunamıyordur dedi...tüm rapo ve filmlerin temiz dedi,ne eşin ne sende sorun yok...
ama değer dene dedi,muayene etti yumurta,rahim hepsini çok beğendi,rezervin çok güzel,rahim çok temiz,endometrium,çok güzel...ben sana nasıl deneme derim dedi...denemen için o kadar çok sebebin var ki..taş gibisin dedi...
kızlar yakında tekrar deneyeceğim...umutluyum ben...
aselim 2 kez yıkıldım,ama sen olanı kaybettin....
çok üzgünüm canım arkadaşım.
ancak hamile kalabiliyorsun demek ki,bu çok sevindirici..
yaşın da genç,şansın var bitanem...,
bahara söylediklerim senin için de geçerli..
eşinle sarılın birbirinize sımsıkı..
güzel vakit geçirin
sonra benim gibi yeniden umutla ve inanarak devam etmek isteyeceksiniz zaten..
herşey geçece,bizim de zamanımız gelecek anne olmak için..
hepinizi çok seviyorum.
BİT-Tİ ... Beş harf , iki hece , tek kelime ... Ne diyeceğimi bilmiyorum , bebeğim beni bırakmış onun kalbi durmuş . ikinci gittiğim yerde renkli ultrasonda baktılar bebeğin her şeyi var ama kalbi atmıyor . Yavrum orada duruyor ama canı kalmamış , çok üzgünüm , bugünden beri yaşadıklarımın tarifi yok . Allahıma sığındım dua ediyorum sadece Hakkımızda hayırlısı olsun diye . Çok kötü bir şey . Bu benim mucizemdi . Ama benimle kalmadı . İçim sanki yangın yeri gibi sönmüyor . Eşim yıkıldı resmen eve geldiğimizden beri yatıyor , yemiyor , içmiyor , gülmüyor . Kendini suçluyor . Bu benim ikinci denememdi . Geçen hafta göğsümdeki rahatsızlığım tekrar başladı ve enfeksiyon oldum kist tekrarladı . doktor hafif antibiyotik vermişti vucuda yayılmasın diye kendi doktoruma da sorarak kullanmıştım acaba bebeğimi o mu etkiledi diyorum . Çünkü aldığım hormon ilaçları sürekli olarak kullanıca bu hastalığımı tetikliyor zaten kontrol altındaydım tedavi boyunca ama enfeksiyon olunca tedbir almak istedi doktorum .
Bu hafta bizim için çok zor bir haftaydı çünkü eşim pazartesi başka bir yerde işe başlayacak ve bebeğimizz doğana kadar işlerini yoluna koyacaktı .
3. denemeyi yapmak için manevi gücüm hep olacak ama daha bunu bile borç içinde yapmışken yenisi için kendimi toparlamam için en az 3 sene gerek .
onun için her şeye değer . yeterki olsunlar diyerek varımızı yoğumuzu koyuyoruz ortaya Ama demekki Rabbim istemedi . O istemeyince olmuyor . Allahım içime serinlik versin . Çünkü gerçekten içimde biri atel yakmış sanki yanıyor cayır cayır .
şimdi pazartesi sabahtan alacaklar ve benim o güne kaddar dayanacak gücüm yok . onun orda yaşamadan olduğunu bilm ek içimi acıtıyor .
Arkadaşlarım , burada hepimiz birbirimiz için dualar ettik haberlerimizi aldık sevindik , ağladık Allah Razı olsun hepinizden , Ben daha annemin bile telefonuna çıkamamışken sizlerle bunu paylaşmak rahatlatıyor beni . iyi ki varsınız ...
bugün baharımında haberini tam hastanede iken okudum ve bunu yaşayan herkes için ağladım .
Bu son olsun inşl . Belki kısmet değil anne olmak ama bu kadarını bile yaşayabilmiş olduğum için kendimi sanslı hissediyorum .
Rabbime emanetsiniz ...
canım çok üzülüm offf ya sizinkiler tam dayaklık benimki büyüsün onları döver nedemek anneyi üzmek popişlerine popişlerine vurcak onların hmmm çok kızdım şimdi bide ben ilkde hep yattım wc yemek dışında kalkmadım zaten dr yat demiyo 2 gün sadece ama biz dayıyoz popişi yatıyoz neyse ikinci denememde yatmadım hem gezdim arabada yürüyerek eşim yatcaksın dedi ben direndim yatmadım insan hayatını ona bağlamamalı sonuçta 3 günlük dünya ben olmaz bile dedim çünkü aşırı derecede gezdim tozdum nasıl olsa tutmıycak dedim ama o leke gördüm dahada korktum ama bizimki gezenti çıktı hem kışkırtıyo gezeyim diye uzun lafı kısası sen zaten kendinle bile dalga geçebiliyosun hayat sana güzel her zaman kendini hazırlıyosun sonuca bu iyi bişey rabbim isteyene vazgeçmeyene veriyo ben şuan çalışmıyorum ama tutmazsa diye işmi ayarladım yani tutmasaydı çalışıp 3.4 ay sonra tekrar denicektim olana kadar kaç yıl kaç deneme olursa olsun herelde benim bebişde duydu bu manyak vazgeçmicekbanada huzur vermiycek dedi oldu şaka bi yana vazgeçmemk yok yumurta sperm varsa her zaman ümit vardır
bıtanem cok uzuldum ama hıcbırsey bıtmıs degıl daha dondırıklerımız var annesı hanı sen kıyamıyodun onlara hanı üsümesınler bıan evvel onları almak ıstıyorum dıyodun demekkı kısmet onlaraymıs.üzülme canım dostum herseyde vardır bır hayır demekkı kaderımız boyle yazılmıs 3 ay sonra tekrar bebıslerı gobuslere alırız ALLAHIN İZNIYLE YETISIRIZ kızlara.insallah flzaskım cıcım ve pembe tavsanımla halayları kurarız( bırımız hepımız,hepımız bırımız ıcın)............senı cok sevıyorum
fiyonkum Allah sabır versin ve en yakın zamanda bebişini ssağlıcakla sana gönderir...
fiyonkum canım geçmiş olsun nasip diyoruz kaç gündür hep aynı cümleleri yazıyoruz:2::2::2::2::2::2::2::2:
ama rabbim ol demeyince olmuyor işte
ne güzel dondurulmuşların varmış inş. seni bırakmaz bir miydi iki miydi dondurulmuşların ???
diyecek bişi yok nasip....:2::2::2::2::2:
Hayırlısı ile bir ay sonra on ay sonra yada 2 sene sonra hepimiz burada anne adayı olarak konuşacaz sonra anne olarak konuşacaz neden uyumuyor neden emzik almıyor gibi dertlerimiz olacak ....
Ramazandan önceki sevinçlerimiz devam edemedi maalesef...
Herşey Allah'tan..
Yaklaşımın güzel..
sonucuna hepbaraber üzüldük.
ama gençsin,dondurulmuşların var...
umudun olacak o kadar çok artıların varki.
eminim sen de ,hepimiz de tez zamanda evlatlarımıza kavuşacağız.
Fiyonk makarna cnmm bnm cok üzüldümmmm
Artık dayanamıyorum iyicene duygusal oldum negatif sonuclara dusuk yapanlara bebeğinin kalbi duranlara...
Flzaskkkkk in sonucundan sonra tup bebek bölümüne bı süre bakmiycam üzülüyorum..
Rabbim diger denemenizde kucağınıza meleklerinizi almayı nasip etsin...
10 haftalık olduk elim yüreğimde hiç bsyin garantisi yok...Rabbim nasip edecekse hiç bsy engel olamaz..
İns bukdr cok istediğimiz annelik duygusunu hepimize yaşatır Rabbim....
Sonuçlarınıza o kadar üzüldüm ki anlatamam.İnanın kendi negatif sonucumu almış olduğum günkü moddayım çünkğ.O kadar etkilendim ki sizlerin ne yaşadığını inanın ki en iyi bizler anlıyoruz.Hepimizin umudu olduğu sürece yola devam..Bir süre ara verip içinizi,kafanızı,kötü düşüncelerinizi boşaltın sonra burdan yola devam edelim olur mu?
cnm sen çok özel birisin çok güçlüsün birisin rabbim diğer meleğini sana bağışlasın benim güzel ve özel arkadaşım
Canim benim cok uzuldum insallah dondurulmuslarinla kavusursun bebegine,pes etmemen cok guzel
flazk cici pembe tavsan moralinizi bozmayin duamiz sizlerle,
canım arkadaşım ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
kaç gündür moralimiz bozuk. bizim bebişlerin akıbetinin ne olacağı meçhul
yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz.
dilerim hepimiz tez zamanda anne oluruz. yavrularımızı kucağımıza alır. büyütür, mürüvetlerini de görürüz inşallah
seni çok seviyoruz
baharım fiyonkum üzüldüm canlarım ama daha dondurulmuşlarımız var diye teselli ediyorum kendimi,beni biliyorsunuz ilk negatiften sadece 1ay sonra aldım buzullardan ikizlerimi sizinde öyle olucak...dualrımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?