Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bıtanem cok uzuldum ama hıcbırsey bıtmıs degıl daha dondırıklerımız var annesı hanı sen kıyamıyodun onlara hanı üsümesınler bıan evvel onları almak ıstıyorum dıyodun demekkı kısmet onlaraymıs.üzülme canım dostum herseyde vardır bır hayır demekkı kaderımız boyle yazılmıs 3 ay sonra tekrar bebıslerı gobuslere alırız ALLAHIN İZNIYLE YETISIRIZ kızlara.insallah flzaskım cıcım ve pembe tavsanımla halayları kurarız( bırımız hepımız,hepımız bırımız ıcın)............senı cok sevıyorum

yoo istemedi zaten sğlıksız olanlar düşüyo aksine dr bundan sonrakilerin daha iyi olacağını sölemişti çünkü rahim hamileliğe alışıyo biz kendiliğinden hamile kalmadığımız için yani ilaçlarla rahim hazırlanıyo senin vucudun hamilelik hormonu üretmiyo ilaçlar yapıyo o yüzden ilaçlara dikkat et zaten dr üstüne basa basa sölüyo ilacı bıraktığın an düşük yaparsın onları ilaçlar tutuyo ilaçlarına dikkat et saatini geçirme onun dşında sadece embriyo traşlama yapıyo buda lazerle dış kabuğunu inceltiyo embriyoda daha çok çatladığı için rahime daha iyi tutunuyo.... onun dışında ilaçları bıraktıktan1 hafta sonra kanaman oluyo dr öle dedi ölde oldu bende ağrın olursada minoset vermişti inşallah yardımcı olabilmişimdir

fiyonkum Allah sabır versin ve en yakın zamanda bebişini ssağlıcakla sana gönderir...

canım cok saol cevabın ıcn benım doktor garantıcı galıba bugun atlattık o psıkolojıyı esımle.. napalım bundada vardır hayır dıyoruz bız ınatcı annelerız olana kadar devam edıcem elbet tutacak rabbım maddı manevı guc verdıgı surece dwam etmelıyız.
fıyonkcum canım sen o kadar pozıtıfsınkı rabbım sanada dondurulmuslarla nasıp etcek cok sukur dondurmalarımız var=) ınş.hepımızın yuzu onlarla gulcek

Son düzenleme:

fiyonkum canım geçmiş olsun nasip diyoruz kaç gündür hep aynı cümleleri yazıyoruz:2::2::2::2::2::2::2::2:
ama rabbim ol demeyince olmuyor işte
ne güzel dondurulmuşların varmış inş. seni bırakmaz bir miydi iki miydi dondurulmuşların ???
diyecek bişi yok nasip....:2::2::2::2::2:
Hayırlısı ile bir ay sonra on ay sonra yada 2 sene sonra hepimiz burada anne adayı olarak konuşacaz sonra anne olarak konuşacaz neden uyumuyor neden emzik almıyor gibi dertlerimiz olacak ....

kanat bu hayat bana UMUT diye bişey öğrettiyse bu yaşıma kadar ..onun adı UMUT değil KANAT olmalıymış....herşey güzel olucak inşallah...

canım şükredecek ve beni mutlu edecek o kadar çok şeye sahibim ki...
beni çok seven ve benim çok sevdiğim canım eşim...
birtanecik annem ve ailem var..
canım arkadaşlarım var...
Allah'a şükür bir bankanın Bireysel Pazarlama Bölüm Yöneticisiyim,kariyerim var.işimde iyiyim ve seviyorum işimi.
Evimiz,arabamız da var hamdolsun...
Sağlığım da iyi ,sadece ufak-tefek bağırsak problemlerim var,onu da tedavi ediyorlar,doktorlar var şükür..
Umudum var,bebek sahibi olacağım,borçları ödeyip,deneyeceğim Memorial'de doğru merkezde yakında...
Mucizelere inadım daima,yine inanıyorum,daima inanacağım...
Bu yolda inançla ve vazgeçmeden devam edince,Rabbim de verecektir bu inancımın karşılığında evladımı...

Ramazandan önceki sevinçlerimiz devam edemedi maalesef...
Herşey Allah'tan..
Yaklaşımın güzel..
sonucuna hepbaraber üzüldük.
ama gençsin,dondurulmuşların var...
umudun olacak o kadar çok artıların varki.
eminim sen de ,hepimiz de tez zamanda evlatlarımıza kavuşacağız.

Fiyonk makarna cnmm bnm cok üzüldümmmm
Artık dayanamıyorum iyicene duygusal oldum negatif sonuclara dusuk yapanlara bebeğinin kalbi duranlara...
Flzaskkkkk in sonucundan sonra tup bebek bölümüne bı süre bakmiycam üzülüyorum..
Rabbim diger denemenizde kucağınıza meleklerinizi almayı nasip etsin...
10 haftalık olduk elim yüreğimde hiç bsyin garantisi yok...Rabbim nasip edecekse hiç bsy engel olamaz..
İns bukdr cok istediğimiz annelik duygusunu hepimize yaşatır Rabbim....

Pembetavşan ve Flask bana kalırsa test tarihine kadar kapatın intrneti açmayın,bebeği de unutun ,keyfinize bakın...
Hepimiz birbirimize üzüldük...
Ben sürekli sevinçten üzüntüden ağladım durdum,zeten çok duygusalımdır...
Ancak herkesin kaderi ,sonucu farklıdır...
Belki siz bu defa kavuşacaksınız mucizelerinize...
Bu güzel anın keyfini çıkarın ,sakın ha üzülüp te negatif çıkan arkadaşlara,kendinizi ve bebişinizi tehlikeye atmayın..
Biz negati çıkanlar da yola devam edip,kavuşacağız bebeğimize...,içiniz rahat,gönlünüz ferha olsun...
31 pozitifi aşamadık,negatifler 29 oldu...
yine de % 50 nin üzerinde pozitif hiç bir topikte yok bu kadar yüksek bir başarı oranı...
siz ikinizle pozitifimiz 33 olacak,umudunuz bol olsun ...
Dualarım sizinle..

Sonuçlarınıza o kadar üzüldüm ki anlatamam.İnanın kendi negatif sonucumu almış olduğum günkü moddayım çünkğ.O kadar etkilendim ki sizlerin ne yaşadığını inanın ki en iyi bizler anlıyoruz.Hepimizin umudu olduğu sürece yola devam..Bir süre ara verip içinizi,kafanızı,kötü düşüncelerinizi boşaltın sonra burdan yola devam edelim olur mu?

arkadaşlar masal yani Fundanın sonucu ne oldu?
test tarihi 14 eylül cuma idi..
o da bahçeci-erbil bey hastasıydı.,mesaj da attım cevap yok,ortadan kayboldu.
bilgisi olan varsa yazsın lütfen,merak ediyorum.

Valla cok haklisiniz..sizler de acaba bize de olur mu diye endise ediyorsunuz..ben de olsam girmiyim okumiyim derdim heralde..
Ama iste merak ediyoruz ve birbirimize destek oluyoruz bir yandan da..birlikte sevinip uzuluyoruz..sizler moralinizi bozmayin minik hamislerimiz.. Hicbirseyin garantisi olmadigi hayat kadar gercek.. En az uc ay Tutsa da bunlari yasiycaz saniyorum.
Biraz uzaklasin bence de minik gelin..sizi de uzmeyelim..

Kanbarcim iste elimizde diil,birbirimizi hic tanimadan arkaDas olduk burda..kimseyle paylasamadiklarimizi paylastik.
Bir sure girmiyim gene merak edip geliyorum iste..insallah hepimiz bugun yada yarin,ama elbet bir gun kavusacagiz bebeklerimize..

cnm sen çok özel birisin çok güçlüsün birisin rabbim diğer meleğini sana bağışlasın benim güzel ve özel arkadaşım

Canim benim cok uzuldum insallah dondurulmuslarinla kavusursun bebegine,pes etmemen cok guzel
flazk cici pembe tavsan moralinizi bozmayin duamiz sizlerle,

canım kanbarım dr görüşmenin iyi geçtiğine çoook sevindim sana mesaj yazdım özel kutun doluydu çook öptüm

aselim bitanem kullandığın ilaçtan değil cnm bizim zaten hamileliklerimiz çok hassas dr ben kimyasal bir gebelik bile neden oluşmadı deyince zaten üç basamaklı rakamların altı zor gelişim dedi ha 2 ha 10 dedi istenilen rakamlar üç basamaklı olmalı dedi narin meleklerimiz cnm bir başka topikte bizim gibi savaşçı bir arkadaşım ilk tüp denemesi olmadı sonra doğal oldu 4.ayda kalbi durdu sonra tüpten harika bir bebişi olduevet maddiyat benide çok yoruyor cnm ben 35 yaşındayım bekleyemem kredi çekeceğim sen bir yıl daha bekle doğalda gelebilir kuzun ben eşime kürlere başladım bile yeniden devam edeceğiz kürlere ilaçlara merkezlere ve sonra o 30 arkadaşımızda hamiş olacak inşallah

canım arkadaşım ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
kaç gündür moralimiz bozuk. bizim bebişlerin akıbetinin ne olacağı meçhul
yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz.
dilerim hepimiz tez zamanda anne oluruz. yavrularımızı kucağımıza alır. büyütür, mürüvetlerini de görürüz inşallah
seni çok seviyoruz

baharım fiyonkum üzüldüm canlarım ama daha dondurulmuşlarımız var diye teselli ediyorum kendimi,beni biliyorsunuz ilk negatiften sadece 1ay sonra aldım buzullardan ikizlerimi sizinde öyle olucak...dualrımdasınız...

bu iş sanırım yatmak yada yatmamakla yediğimiz içtiğimizle yaptığımızla falan hiiiç alakalı değil, Rabbim ol dediğinde olacak... sabır... benim diyer donduruikte duysun o zaman "huuu oralarda sana rahat yok bebişim alıcam yakında seni..."

yetişiriz tabi kardelenim, içimizdeki umudu kaybetmedikçe daha neler neler yaparız... daha antalyaya gelip bebişlerle tatil yapıcaz...

fiyonkum Allah sabır versin ve en yakın zamanda bebişini ssağlıcakla sana gönderir...

amin canım, inşallah senin gibi kavuşuruz dondurik bebişimize...

bir dondurikim var seyancım...
nasipten öte köy yok (çok tekrarladım ama seviyorum bunu)
nickin hala bana hamile birini çağrıştırıyor, inşallah en yakın zamanda hamile biri olarak yazıyor olursun ve bende hamile biri olarak cevap veriyor olurum...

ramazan bereketini kaçırdık malesef kanbarcım, şimdi sonbahar ve yeni başlangıçların zamanı...
içimdeki umudu ve isteği hiç bişey söndüremez ne zaman ne başkabişey...

biz hamişlerimiz merak ediyor ve özlüyoruz ama uzun zamandır doğru dürüst güzel haber veremediğimizi için sizlerinde üzülmesini ben kendi adıma istemem, buralarda fazla dolanmayın...
inşallah dediğin gibi diğer denememde bebeğimi kucağıma almak nasip olur amin.

burda hep birlikte kaç defa üzüldük kaç defa sevindik... ama burda olmak herşeye değer... yolun sonu gelene kadar hep birlikte devam edicez canım... o yolun sonu aydınlık...

cnm sen çok özel birisin çok güçlüsün birisin rabbim diğer meleğini sana bağışlasın benim güzel ve özel arkadaşım

canımsın... seçilmiş insanlarız arunam güçlü olmasak böyle sınanmazdık sanırım... özel insanlarla karşılaşmak insanı özel ve güzel yapan, seni sadece 1 defa gördüm ve insana neler kattığını sen düşün...
aminn... inşallah diğer meleğim kanatlanıp kucağıma konar ve en kısa zamanda sen ben ve hala karşısında hamilişişkoş yazmayan arkadaşlarımızın göbeciği dolar...

Canim benim cok uzuldum insallah dondurulmuslarinla kavusursun bebegine,pes etmemen cok guzel
flazk cici pembe tavsan moralinizi bozmayin duamiz sizlerle,

inşallah canım, birfün kavuşucam ona ama nerde nasıl bilmiyorum...

bebişlerin akıbetiyle ilgili içini karartma sakın... kötü şeyler okuyup sonrada ya bende? diye düşünme... hayatta iyi kötü o kadar çok şey oluyor ki, güzel şeyleri örnek al, sen bebişleri büyütmeye bak, huzurunu bozma... hepiciği bi olsun sonra kurra ile beşik kertmesi yaparız onları :)
Allah bebişlerine sağlık ve ömür versin...

inşallah hilburum, 10 yıl beklemişim 1-2 ayın lafımı olur, gelsin sağlıkla da 2 ay önce 1 ay sonra inan farketmez...
Allah bebişlerine sağlık ve ömür versin...

Girmek istemiyorummm artikk bu topingr yaaa gep kotu seyler duyuyorum
Asel
Kardelen
Bahar
Fiyonkum
Cokk uzgunum diycek tek keline bulamiyorumm yok tukendi sanki

Ama hatirladigim kadariyla fiyonkum dondurulmus meleklerin var demii :) rabbim cok buyukk elbet gullecek yuzumuze

fiyonk makarna..
çok üzüldüm canım sonucuna
ne yapalım bizimde sınavımız bu
bizler güçlü insanlarız.
bi daha bi daha deneyeceğiz.
inşallah Allahım bizleri de sevindirecek güldürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…