Günaydın...ses seda kalmadı ya topikte...
Ben negatifi aldığım günden beri usulca takip ediyorum sizleri tey tey lerlenegatiflerle yıkılıp kalıyorum inancımı yitirdiğim çok zaman oldu ama mücadele eden arkadaşlarımı ablalarımı gördükçe yeniden kalktım ayağa
Hatırlıyomusun bahar ben demiştim bizimde tablomuz olsun diye Pes etmiycez arkadaşım o tabloda herkes hamile yazıcak ve biz yeniden bir tablo oluşturucağız bebeğim kaç yaşında diye
Kendim için nasıl dua ediyosam sizlerde varsınız herseferinde duamlarımda
Benim kader deşlerim elbet bu karanlık günlerin arkasından bizim içinde güneş doğacak YA SABIR!!!
Sizi çok seviyorum Allaha emanetsiniz
kızlar bişey sormak istiyorum bilginiz varsa cevaplayın lütfen..
benim adetlerim 28-30 arası mutlaka olurdu.vede 4-5 günde biter.
düzensizlik nedir bilmem
yalnız negatif aldığım ay yani ağustosta adetim 25.günde geldi ve 8 gün sürdü..
bu ayda 33 gündeyim hala gelmedi
kist falan olmuş olabilir mi?
negatif denemeden sonra adeti geciken oldu mu??
canlar ben cumartesi sonucumu aldıktan sonra merkezi geç aradığım için ulaşamamıştım...
bugün haber verdim ulun hocanın hemşiresiyle görüştüm uygun olunca ulun bey sizi arayacak dedi...
sonrasında aradı ulun hoca ama uygun değildim cevap veremedim az önce yine aradı...
"çok üzüldüm ben sizden çok umutluydum yaşınız küçüktü, rahim temizdi, embriyo çok çok kaliteliydi olumlu sonuç alacağımızı düşünüyordum...
ama nasip değilmiş bende çok şaşkınım" dedi...
hocam bende umutluydum ama dediğiniz gibi nasip dedim...
"tüm tetkikleriniz genetik testleriniz tamdı ama dondurulmuş embriyo transferini yapmadan 1-2 ay önce histeroskopi yapalım...
rahmi kontrol edelim dondurulmuşlardan önce herşeyi sağlama alalım" dedi...
öyle güzel uzun uzun konuştu ki çok mutlu oldum...
boş boş gidip dondurulmuş transferi olmaktansa bi yönden daha incelenmek daha iyi bence...
yarıyıl tatilinden 1-2 ay önce histeroskopiyi olup öyle başlıycam tedavime...
inş budefa herşey daha da güzel olacak...
canım benim ben de sorun yaşıyorum, negatiften sonra ilacı bıraktım 3. gün oldum normaldi, sonraki ay olmam gereken tarihte lekelenme başladı,, kahve siyah tuhaf bişey 20 gün sürdü, bu pazar kırmızıyı gördüm 3 gündür normal regl oluyorum, nasıl bişey ben de anlamdım, merkez hemşiresi beni arayıp adetin de gel bir bakalım adetlerin düzene girsin demişti, lekelenme başlayınca aradım normal mi diye normal gel ultrasonla bakalım dedi, ama ben gitmek istemedim bekledim, şimdi ormal oldum ya , bakalım bi daha aynı olrsa gidip baktıraağım, umarım senin de bir sorun yoktur.
FLZASK CANIM YARIN SENİN GÜNÜN
selam kızlar,
kanbarcım, haklı çıktın :) söylemeden edemedim. doktorum bahçeciden vazgeçti, amerikanda yapmaya karar verdi. dedi ki bahçecinin teknolojisi daha iyi ama amerikanın da embriyologları daha tecrübeli - ki bu bizim için daha önemli. tedavim ekime ertelendi. bende yumurta kistleşmiş doğum kontrol hapı verdi onun için. eşimden de genetik test istediler sperm sayısı çok düşük çıktığı için. şimdi size iki sorum var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
* sperm sayısı az olduğu için eşine kromozom analizi yapılan var mı? sperm sayısı neydi ve sonucu noldu?
* tedavisi ramazan bayramına denk gelen olmuş muydu? bayrama denk gelince ne oluyor?
selam kızlar,
kanbarcım, haklı çıktın :) söylemeden edemedim. doktorum bahçeciden vazgeçti, amerikanda yapmaya karar verdi. dedi ki bahçecinin teknolojisi daha iyi ama amerikanın da embriyologları daha tecrübeli - ki bu bizim için daha önemli. tedavim ekime ertelendi. bende yumurta kistleşmiş doğum kontrol hapı verdi onun için. eşimden de genetik test istediler sperm sayısı çok düşük çıktığı için. şimdi size iki sorum var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
* sperm sayısı az olduğu için eşine kromozom analizi yapılan var mı? sperm sayısı neydi ve sonucu noldu?
* tedavisi ramazan bayramına denk gelen olmuş muydu? bayrama denk gelince ne oluyor?
FLZASK CANIM YARIN SENİN GÜNÜN
EVT CNMMMMM YARIN BENİM İÇİN CUMARTESİDE SENİN İÇİN BÜYÜK GÜNNNNNNN
HADİ İNŞALLAHHHHHHHH GÜZEL HABERLER VERİRİZZZZZZZ..
inşallah canım gerçektende çok strese girdim..
adetim 28-30 günde bir olur bugün 34.gün tık yok..
olacak gibi de değilim..
doktora gitmekte istemiyorum.
inşallah başlar artık..
günaydin canim Arkadaslarim!!
yasadigimiz üzüntülü bi haftanin ardindan hala kendime gele bilmis degilim icimden girmek gelmedi acaba yine bisey duyarmiyim diye
evet ne yaziki fiyonkcugum girdim ve senin haberini okudum busefer, üzüldüm ama senin bu olayi yine herzaman oldu gibi espiri anlayisinla kapatmaya calisman cok hosuma giti
canim sen cok özel bi insansin..
Kambarim baharim fiyonkum aysunay ve diyer ismini sayamadigim Arkadaslar Insallah en kiza zamanda sizlerde hamis olucaksiniz bizlerde 2. denemede mucizemize kavustuk ama öyle zor bi yoldaa gidiyoruz ne yasicagimiz belli degil nefes almaya bile korkuyoruz girip oldum burnum tikaliydi oksijensiz kaliyodum tam bi hafta yatamadim ayakta camin önünde bekledim nefes alim bebeyim havasiz kalmasin diye uykusuzluktan gözlerimin önü morardi Gittim bi ton ilac aldim doktor kulan bisey olmaz demesine ragmen kulanmadim bebeyime zarar verir diye..
aselim ve kardelencigimin Allah yardimciniz olsun düsük yapmanin acisini biliyorum Allahim sen bundan sonra kimseye yasatma hekese sabir versin...
insallah sizde bebeklerinize kavusucaksiniz...
sizleri cok seviyorum ve öpüyorum
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?