Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım ben de senin gibi sessizce takibe başladım, güzel haberlere sevindim, kötülere üzüldüm, hatta sanki kendim o soncu almış gibi tekrar tekrar ağladım, her gece hem kendim hem sizler için dualar ediyorum, Allah' ım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın, toparlanıp yola devam edeceğiz, yumurta ve sperm oldukça umutlarımız bitmeyecek, tablodaki herkesin hamile yazdığını görmek dileğiyle, sevgiyle kalın...

canım benim ben de sorun yaşıyorum, negatiften sonra ilacı bıraktım 3. gün oldum normaldi, sonraki ay olmam gereken tarihte lekelenme başladı,, kahve siyah tuhaf bişey 20 gün sürdü, bu pazar kırmızıyı gördüm 3 gündür normal regl oluyorum, nasıl bişey ben de anlamdım, merkez hemşiresi beni arayıp adetin de gel bir bakalım adetlerin düzene girsin demişti, lekelenme başlayınca aradım normal mi diye normal gel ultrasonla bakalım dedi, ama ben gitmek istemedim bekledim, şimdi ormal oldum ya , bakalım bi daha aynı olrsa gidip baktıraağım, umarım senin de bir sorun yoktur.

fiyonkcum senin adına da çok üzüldüm, ben sizlerden çok umutluydum. bu olay karşısındaa da neşenden espirikliğinden bir şey kaybetmemen azmin beni sana hayran bırakıyor, ben çok çabuk saldım kendimi, dışardan bakınca iyiyim de bi deiçimi sor insanlardan kaçıyorum ban asoru sormasınlar diye, gece yatınca hep kafamda, bir tek sizlerle paylaşılabiliyorum, güzel haberleri daha da çok paylaşabilmek dileğiyle hep umutla kal...

(özel mesaj yazamıyormuşum)
canım ben izmir deyim ege den bir prof takibimi yapmıştı, kendisi çok iyi, doktor değiştirmem sanırım, belli de olmaz daha düşünmedim, çünkü maddi ve manevi hazır olmam lazım, ama memorial ı çok tavsiye eden var, ben ce nerede olduğu çok farketmiyor sanki...olacağı varsa oluyor, ama doktor iyiyse herşeyi araştırıyor, nedenlerine iyi bakıyor, ona göre bir prosedür uyguluyor, hakkımızda hayırlısı canım ,inşallah tez zaman da bebişlerimize kavuşuruz.. sevgiyle kal..

inşallah canım dualarımdasınız hepiniz güzel sonuçlarınızı alacaz inşallah

selam kızlar,

kanbarcım, haklı çıktın :) söylemeden edemedim. doktorum bahçeciden vazgeçti, amerikanda yapmaya karar verdi. dedi ki bahçecinin teknolojisi daha iyi ama amerikanın da embriyologları daha tecrübeli - ki bu bizim için daha önemli. tedavim ekime ertelendi. bende yumurta kistleşmiş doğum kontrol hapı verdi onun için. eşimden de genetik test istediler sperm sayısı çok düşük çıktığı için. şimdi size iki sorum var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

* sperm sayısı az olduğu için eşine kromozom analizi yapılan var mı? sperm sayısı neydi ve sonucu noldu?

* tedavisi ramazan bayramına denk gelen olmuş muydu? bayrama denk gelince ne oluyor?

inşallah canım gerçektende çok strese girdim..
adetim 28-30 günde bir olur bugün 34.gün tık yok..
olacak gibi de değilim..
doktora gitmekte istemiyorum.
inşallah başlar artık..

canim arkadaslarim negatif sonucu olanlar ya cook uzuldum
aselcim acinin tarifi yok...ALlah hepimizi imtihandan geciriyo basarmak bu sinavi gecmeyi nasip etsin bize kprkularimizi kimse anlayamaz eslerimiz annemiz kiz kardeslerimiz bile....hepinizi sevoyorum....

cnm kromozon testi yapıldı umutta ama sayı ile ilgili değildi

Senin adına sevindim,dilerim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.
Bu yol zor,uzun ve de yıpratıcı ,ama mükafatı o kadar büyük ki,uğrunda herşeye değer...

FLZASK CANIM YARIN SENİN GÜNÜN

EVT CNMMMMM YARIN BENİM İÇİN CUMARTESİDE SENİN İÇİN BÜYÜK GÜNNNNNNN

HADİ İNŞALLAHHHHHHHH GÜZEL HABERLER VERİRİZZZZZZZ..

Dilerim her ikinizde öncelikle pozitif sonucunuzu alır,devamında da çok rahat bir hamilelik geçirir ve sağlıklı evlatlarınızı hayırlısıyla kucağınıza alırsınız..

inşallah canım gerçektende çok strese girdim..
adetim 28-30 günde bir olur bugün 34.gün tık yok..
olacak gibi de değilim..
doktora gitmekte istemiyorum.
inşallah başlar artık..

Canım endişelenme...
Benim de tamı tamına 9 gün gecikmişti,tedaviden oluyor,normal,rahat ol yakında gelir...

slm arkadaşlar cok katılamıyorum aranıza yorumlarınıza ama yorumları coguzaman okuyorum üzüntülerinizi seviçlerinizi sizlerle berber yaşıyorum inananın benimde ilk tüp bebek olacak.... galiba haaftaya pazartesi salı gibi tırsfer yapılacak...mutlaka sizlerde yaşamıisınızdır coooooook heycanlıyım ve inanılmazz bir korku ya tutmassa 1 aşılama yaptırdım onda böyle olmuştu tutmadı bu sefer sakin olayım diyorum kendime olmuyor şimdi böyleyim tıransferden sonraki sürec 14 gün nasıl gecerrrr...

Sağol canım ,ben de seni çok seviyorum,Allah sağlıkla seni evladına kavuştursun...

hakkında hayırlısı olsun canım
bizimde sayı azlığı ve düşük morfolojiydi sorun
biz yaptırdık hem bana hem eşime bence sen kendin içinde baktır
ve bu testleri merkezde yaptırma çok pahallı testler
gitme şansın varsa zeynep kamile git derim biz orda yaptırdık
ve kendin içinde kan pıhtılaşması varmı diyede baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…