- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
ehemm ehemmm işte geldimm...
cesaret edemediğimden ben gidemedim sonuç almaya eşimi yolladım o gelene kadar da ben hop oturdum hop kalktım, son kalkışımda baktım eşim geliyor, arabayı parketmesi sanki saatler aldı neysem efendim, sadete geliyorum... benim minik fiyongum ardından 2.39 luk bir değer bırakarak ortadan kaybolmuş...
böylece bugün ki tey tey törenimizde iptal oldu arkadaşlarım, canlarım...
a planı böyle yatınca devreye b planı girecek haliyle... bir ay kadar kendimi rolantiye alıp bir ay sonra kısmetse diğer dondurik fiyongum benimle gelmeyi kabul ederse onu almayı planlıyorum...
ben yüzünüzü güldüremedim, dilerim Allahım flzaskımın, cicoşumun ve pempe tafşanımdan yana yüzümüzü güldürür...
durmak yok canlarım, devre arası verip yola devam, hayat uzunnn ve güzel...
cesaret edemediğimden ben gidemedim sonuç almaya eşimi yolladım o gelene kadar da ben hop oturdum hop kalktım, son kalkışımda baktım eşim geliyor, arabayı parketmesi sanki saatler aldı neysem efendim, sadete geliyorum... benim minik fiyongum ardından 2.39 luk bir değer bırakarak ortadan kaybolmuş...
a planı böyle yatınca devreye b planı girecek haliyle... bir ay kadar kendimi rolantiye alıp bir ay sonra kısmetse diğer dondurik fiyongum benimle gelmeyi kabul ederse onu almayı planlıyorum...
ben yüzünüzü güldüremedim, dilerim Allahım flzaskımın, cicoşumun ve pempe tafşanımdan yana yüzümüzü güldürür...
Canım ya bu değer yükselebilirr miiiiii arkadaşalr daha iyi bilirr dur bakalımm yaaaaa
inan mesajınıa bakarkennnnnnnn öyle heyecanlandımkii cnmmmm
bi tane daha dondurulmuşum var ama ,,
2 gün sonra tekrar yapıcakmısın testt.
uffffff
Yaaaa.
Nasil yaaa. 2.39 iyi diil mi ki, anlamadim, sifir diil istee.. Belki sonradan artardi((
Cok uzuldum...
Canım ya bu değer yükselebilirr miiiiii arkadaşalr daha iyi bilirr dur bakalımm yaaaaa
inan mesajınıa bakarkennnnnnnn öyle heyecanlandımkii cnmmmm
bi tane daha dondurulmuşum var ama ,,
2 gün sonra tekrar yapıcakmısın testt.
uffffff
fiyonkcum seninle beraber bende dkları saydım burada...
dün ki acım senin güzel haberinle ortadan kalkacak diye sabahtan beri duayla heyecanla bekliyordum sonucunu...
ama nasip olmadı sağlık olsun bitanem...
nasipten öteye gidilmiyor...
duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum...
inş kendini hazır ettiğin zamanda alırsın dondurulmuş fiyonkunu ve yeni bi başlangıç yaparsın inş...
önce sen yetiş hamiş arkadaşlarımıza senin arkandan da ben yetişicem allahın izniyle...
dualarım seninle canım arkadaşım rabbim bundan sonra hep güldürsün yüzünü inş...
Ben cidden yikildim arkadaslar..
Artik kemdimden de pozitif alacagim inancini yitirdim.. Transferden vazgecesim var resmen su an..
Flask ve ben kaldik ..
Flaskim sen guldurcen bizi dimi?(
Uffff cok uzgunum fiyonkum, ama artma ihtimali vardir belki dondurulmus oldugu icin.
Doktoruna bi danis gene de
Artik kemdimden de pozitif alacagim inancini yitirdim.. Transferden vazgecesim var resmen su an..
Flask ve ben kaldik ..
Uffff cok uzgunum fiyonkum, ama artma ihtimali vardir belki dondurulmus oldugu icin.
Flask ve ben kaldik ..
amin canım inşallah...
nasipten öte köy yok... diğer dondurikimde bana böyle poposunu dönmezse o yüzümü güldürür umarım
ya yapma tatlım ne denemek o öyle...
biz tüm sürecimizden memnunuz...
herşey yolunda gitti ama sonuç dünde dediğim gibi rabbimin taktiri...
tablomuzda negatifler olduğu kadar daha da fazla hamişlerimiz var...
sakın olumsuzluklar umudunu kırmasın...
bak fiyonkla bana şimdiden yolumuzu çizdik umutla devam edicez...
allahın izniyle sizden hayırlı haberler alıcaz ve yetişicez bikaç ay sonra size...
lütfen toparla kendini herşey çok güzel olacak inan buna...
dönmez canım dönmez biz ilk denemesinde bebişine kavuşanlardan olamadık ama inş 2. denememizde kavuşucaz...
tablomuzdaki herkes hamiş olana kadar mücadeleye devam...
bak sanayine gibi bi örneğimiz var önümüzde...
ironiye bakın;
umut'ta oldu tedavimiz transferimiz vs. testimi yine adı umut olan başka bir hastanede yaptırdım sonuç olumsuz olsa da umudumu kırmadım, şimdi umut'ta dondurik bir umudum var...
ay erkek olursa adını umut mu koysam :44:
İnan ben de 2 gündür topikteki üzücü haberlerden sonraaaa
az bi günüm kaldı ama heyecan yapamıyorumm artıkkkkkkkkk..
içim çokkk tuhaffff oldu şuannnnnnnnn netten uzuak kalsamm en iyisii olucakkkkk..
inşalllah cnmmmmm ben güldürebilirimm ..
ama ne demek öyle transferden vazgeçesim var tatım olurmu hiççç..
cicim var sen varsınnnnnn allahım inş bizler iyi haberler veririz ne diyim
herşey allahtannnnnn elden gelmiyoo bişey elimizen geleni yapıyoruz zaten gerisi yüce mevlamın takdiri ..
Rabbim inşallah arkadaşalrıma diğer denemelerindeeeee nasip eder hamiş olmayııııııı..
dönmesin yoksa bu defa fena yaparım... tersim fenadır yanii
biz sanayine örneğini alırız başkalarıda bizi örnek görür öyle öyle tablomuzu tamamlarız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?