Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kanat günaydın arkadaşım nasılsın?? seviyorum seni..

Günaydın Hilal.İyiyiö Allah'a şükür...
Herşey güzel,hayat güzel..
Ben de seni seviyoum.Sen nasılsın,ikizlerin nasıl?
Cinsiyetleri belli oldu mu?

Günaydın Hilal.İyiyiö Allah'a şükür...
Herşey güzel,hayat güzel..
Ben de seni seviyoum.Sen nasılsın,ikizlerin nasıl?
Cinsiyetleri belli oldu mu?

ah canım ...iyiz bi bebeklerde iyi aslında 13.haftadayım gitsem belli olur cinsiyetleri ama ne bilim ilk kontrolüm 2 hafta sonra o zamanı beklerim heralde herhafta gidiyom doktora yok kan testi yok tarama adam bunaldı:) aklıma takıldı ben seni çok seviyorum bütük topiğe hep seni örnek gösteriyorum..en büyük duacılarındanım inan.bunu hissedebiliyorsun değilmi...yazdıklarımı yanlış anlamandan çok çekindim.sanki kırgın gibi geldin bana...dün bütün gün bekledim denk getirermedim seni...

Hilalim teşekkür ederim.Artık girmiyorum pek bu topiğe.
Kırgınlık değil aslında,bu konuyla en az 3 ay bir ilgim-alakam kalmadığından,girmiyorum.
Borçlar bitince ne zaman başlarım inan bilmiyorum.
Dün,bugün girdim sadece.
Ben senin,kardelenin,aselin,oyanın,ahunun desteğinizi ve kalbinizi biliyorum canım iyi ki varsınız.
Sizi seviyorum.
Umarım sağlıkla alırsın kucağına bebeklerini canım.

günaydınnnnn hepinizi öpüyorummmminşallah güzel bi gün olur güzel haberler alırız

canım bişey sorcam sen benden 1gün önce test günündü benim ama sen 6 haftalık gözüküyon ben 4 haftalık acaba ben yanlışmı hesaplıyom sat.22 ağustos aramızda 2 hafta fark nasıl oluyo anlamadım

Kızlarrrrr iyi haberler vermek isterdim ama maaleseffffff sonucummmm böyle..
şuan çokkkkkkkk kötü durumdayımmm...
ilk şokla ağlamadım ama annemle konuşunda giddim konuşamadım bile telefondaaaaa eşime verdim ...
o kadar emek hayaller olmayınca olmuyoo işteeeeee rabbim nasip etmediii bu seferde bana anne olmayı ne diyimm
hep hayırlısını istedimmmmmmm...dememkki değilmiş
ilk tedavimde çok dikkat edememiştimm sonradan hep pişman oldum dikkat etseydim olurmuydu acaba diye eeee
bu seferde annemdeydim bana çok iyi baktııı ama yok yani bu işin yatmakla yatmamakla alakası yokmuşş...
bu macerada burda bittii ama şimdilikk bu bitti en kısa zamandaa tekrardan başlıycam allahın izniyle maddi olarak bitti şuan ama
ne yapcam etcem tekrar başlıycam eşimin testis dokusu var orda onunla sonkez de olsa deniycemm..
gücümün yettiği yere kadar deniycemmmmm..
rabbim verirse olucakk birgün elbetttttttttt..
bende de bu kadarrrrrr....bende sevindiremedim sizleriiiiiiiiiiiii
hepinizden allah razı olsun herkes çok dua etti.......bu sefer herkesten çevremden o kadar olumlu şeyler duymuştumkii.
olucak demiştim herhalde ama yokkkkkk yok yokk..

Gunaydinlar..canim bende sana sorucaktim. Ben internette 5.gun embriyo transferine gore hesapladim.20 mayis dogum tarihi diyordu.onu yazdin takvim icin.kese gormeye nezaman gidicrn cnm

Böyle durumlarda boğazım düğümleniyor konuşamıyorum çok üzüldüm arkadaşım
Kanat ablanın dediği gibi atlatıyosun bişekilde yeniden yola devam diyosun Allah sabır versin bu yolda herkeze

Flzask.

................

Cokk uzgunumn cokkk

Umarım dilerim canım arkadaşım,senin pozitif olsun..
Yeter artık üzüntüden kahrolduk..
sen sevin de senin sevincinle biz de mutlu olalım bitanem..

Rabbim şüphesiz ki sen en iyisini bilirsin..
Temmuz topiğimizde 31 pozitif,30 negatif oldu...
Sen dileyen ,negatif olan hepimizi en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarımıza kavuştur.
AMİN.

Bu ne yaaaa üzerimizde kara bulutlar dolasiyo resmen.... Canim bu topik beni son haftalarda cok yipratti girmicem diyorum ama sizisde yapamiyorum cok üzgünüm Arkadasim insallah dondurulmuslarin vardir bizim bir cogunun biliyosun ilki tutmadi dondurulmuslarla tuttu insallah en kiza zamanda negativ alan bebeyini kayb edenler bebeyinize kavusursunuz.

Cicis insallah senden positif bi haber aliriz....... !!

Son düzenleme:

Bu ne yaaaa üzerimizde kara bulutlar dolasiyo resmen.... Canim bu topik beni son haftalarda cok yipratti girmicem diyorum ama sizisde yapamiyorum cok üzgünüm Arkadasim insallah dondurulmuslarin vardir bizim bir cogunun biliyosun ilki tutmadi dondurulmuslarla tuttu insallah en kiza zamanda negativ alan bebeyini kayb edenler bebeyinize kavusursunuz.

Cicis insallah senden positif bi haber aliriz....... !!

Rabbim şüphesiz ki sen en iyisini bilirsin..
Temmuz topiğimizde 31 pozitif,30 negatif oldu...
Sen dileyen ,negatif olan hepimizi en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarımıza kavuştur.
AMİN.

Amin canim arkadasim niye böyle oldu ya topigimize nazarmi deydi acaba..
Rabbim etimiz dualari kabul etsin insalllahhhh...amin amin amin amin....

Amin canim arkadasim niye böyle oldu ya topigimize nazarmi deydi acaba..
Rabbim etimiz dualari kabul etsin insalllahhhh...amin amin amin amin....

Canım arkadaşım,hepimiz çok üzüldük...
Maddi,manevi,fiziksel çok yıprandık..
Ama inancımız var,o yüzden hayırlısı demekki böyleymiş diyerek,kendimizi avutuyoruz..
Ramazandaki 31 pozitifin ötesine geçemedik ne yazık ki...
Ama Rabbimizin mucizeleri biter mi..?
Bakarsın bir dahaki denememde kucağıma alırım bebeğimi,diğer arkadaşlarım da öyle...
Umudumuz hala var..
Rabbimin vermeyişinde elbet bir hayır vardır..
Belki bazılarımız doğal yoldan kavuşacağız evlatlarımıza belli mi olur..
Memorial/Okmeydan Dr.Nur hanım anlattı.
Bir bayın 14 kez denemiş,Memorialde,en son yurtdışında denemiş,yine negatif..
2 ay sonra aramış Nur hanımı 2 aydır adet olmuyorum,sanırım Menapoza girdim,geleyim de tadaviye başlayalım demiş..
Gelmiş bakmışlar 2 aylık hamile,ve kızı kucağındaymış..
Rabbim bizden vazgeçmedikçe,bizim bu umudumuzdan vazgeçmemiz mümkün değil..
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin dilerim..amin.

çok üzüldüm canım allah sabır versin
inşallah birgün gelecek senin ve diğer arkadaşların melekleri biraz sabır ve zaman gerek sadece

kızlar şimdi tabloya baktım da umut da yapanlardan sanırım sadece su arkadaşımız pozitif almış geri kalan 4-5 kişi negatif
bence merkez konusunda herkes birkez daha düşünsün derim
ben de ilk negatifi aldığımda orayı düşünmüştüm ama sonra bütün topiği okuyunca fikrim değişmişti
geçen sene fiyat olarak daha uygundu orası ve çok fazla giden vardı bu durumda negatif ve pozitifler eşdeğer görünüyordu ama aslında öyle olmadığını anladım gidenlerin yorumlarıda çok ilgisizlikten falan bahsediyordu...ve sırf yine param çöpe gitmesin diye beklemeye karar vermiştim iyikide öyle yapmışım
sizlerde bence bir sonraki denemeleriniz için merkez konusunu çok iyi araştırın

canım çok çok üzgünüm gerçekten çok kötü bir durum . Sabırlı ol canım dua et bol bol geçecektir emin ol . Bir daha denemek için bütün imkanlarını zorla bitanem . benim 2. denememde imkanlarımı sonuna kadr kullanmıştım . 3. için ise daha çok zaman var önümde . Ama inanıyorum ki rabbim bu yolda emek veren bizlere fırsat verecektir .
((((

Kanbar amlam umarim ....

Gercekten sanki karabulutlar varr .

Tabiki pes etmiyceksiniz belki biraz zaman kendinizi maddi manevi toparlamak icin sadece okadarr tabiki unudunuzu asla yitirmiyceksiniz rabbim cok buyukk hepimizin yuzunu guldurecek sabirr canlarim ....
Cok kotu gunler bi okDarda guzel olaylara ortak olduk burda hep beraber evet topbge girmeyi hic istemiyoru
Amaa yApamiyorum ve her girdigimde bi hüsran ...

Hepinizi cok seviyorum rabbim hepimizin sesini duydun

Güzelim benim artık ne söyleyeceğimizi bilemiyoruz. Bu haberlere çok üzülüyoruz ama elimizden gelen bi şey yok. Son 6 kişinin hamile kalmasını çok istemiştik ve öylede hissetmiştik. Umarım bundan sonra hepiniz, tüm isteyenler en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…