Asel_k canim irdamisin suanda göremiyorum nasilsin iyimisin
Kızlarrrrr iyi haberler vermek isterdim ama maaleseffffff sonucummmm böyle..
şuan çokkkkkkkk kötü durumdayımmm...
ilk şokla ağlamadım ama annemle konuşunda giddim konuşamadım bile telefondaaaaa eşime verdim ...
o kadar emek hayaller olmayınca olmuyoo işteeeeee rabbim nasip etmediii bu seferde bana anne olmayı ne diyimm
hep hayırlısını istedimmmmmmm...dememkki değilmiş
ilk tedavimde çok dikkat edememiştimm sonradan hep pişman oldum dikkat etseydim olurmuydu acaba diye eeee
bu seferde annemdeydim bana çok iyi baktııı ama yok yani bu işin yatmakla yatmamakla alakası yokmuşş...
bu macerada burda bittii ama şimdilikk bu bitti en kısa zamandaa tekrardan başlıycam allahın izniyle maddi olarak bitti şuan ama
ne yapcam etcem tekrar başlıycam eşimin testis dokusu var orda onunla sonkez de olsa deniycemm..
gücümün yettiği yere kadar deniycemmmmm..
rabbim verirse olucakk birgün elbetttttttttt..
bende de bu kadarrrrrr....bende sevindiremedim sizleriiiiiiiiiiiii
hepinizden allah razı olsun herkes çok dua etti.......bu sefer herkesten çevremden o kadar olumlu şeyler duymuştumkii.
olucak demiştim herhalde ama yokkkkkk yok yokk..
Selam tatlım . Pazartesi kürtaj oldum . Dinleniyorum evde . fiziki olarak hiç bir şeyim yok ama içim hala çok acıyor . en kısa zamanda geçmesini diliyorum ve böyle bir şeyi hiç kimseye yaşatmasın Rabbim dua ediyorum çok acı . şimdi kendi kendime bir şeyler arıyorum . Aynı yer demi yoksa farklı bir yerde mi vs vs vs .
3 ay dinlenme süreci verdiler üç ay korun dediler ama korunmama gerek yok zaten . en kısa zamanda şu psikolojiden çıkmak istiyorum .
İnşl senin güzel haberlerini alırız canım cumartesi . Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün .
kızlar şimdi tabloya baktım da umut da yapanlardan sanırım sadece su arkadaşımız pozitif almış geri kalan 4-5 kişi negatif
bence merkez konusunda herkes birkez daha düşünsün derim
ben de ilk negatifi aldığımda orayı düşünmüştüm ama sonra bütün topiği okuyunca fikrim değişmişti
geçen sene fiyat olarak daha uygundu orası ve çok fazla giden vardı bu durumda negatif ve pozitifler eşdeğer görünüyordu ama aslında öyle olmadığını anladım gidenlerin yorumlarıda çok ilgisizlikten falan bahsediyordu...ve sırf yine param çöpe gitmesin diye beklemeye karar vermiştim iyikide öyle yapmışım
sizlerde bence bir sonraki denemeleriniz için merkez konusunu çok iyi araştırın
Aselcim canım benim biraz daha iyi olduğuna sevindim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bir şey sormak istiyorum, doktorun neden böyle olduğuna dair bir sebep söyledimi ? Ayrıca kanaman olmuşmuydu.
Asel canim ewet zor zamana ihtiyacin var sadece ne kadar olmustu ?
Tabi guzel arastirmak kazim ama hatirladigim kadar sen memnundun canim yaptirdigin yerden ki nitekim gebe kalmayi basardin canim hersey guzel olucak inan bana :)
Canim benim yarin test tarihimhayirlisi artikk
Canlarım sizi çok seviyorum...
cici ediyorum senin için dua canım.
Umarım kendini de bizi de sevindirirsin...
Senin gibi gözlerinin içi gülen bir evladın olur.
Seni seviyorum..
Kızlarrrrr iyi haberler vermek isterdim ama maaleseffffff sonucummmm böyle..
şuan çokkkkkkkk kötü durumdayımmm...
ilk şokla ağlamadım ama annemle konuşunda giddim konuşamadım bile telefondaaaaa eşime verdim ...
o kadar emek hayaller olmayınca olmuyoo işteeeeee rabbim nasip etmediii bu seferde bana anne olmayı ne diyimm
hep hayırlısını istedimmmmmmm...dememkki değilmiş
ilk tedavimde çok dikkat edememiştimm sonradan hep pişman oldum dikkat etseydim olurmuydu acaba diye eeee
bu seferde annemdeydim bana çok iyi baktııı ama yok yani bu işin yatmakla yatmamakla alakası yokmuşş...
bu macerada burda bittii ama şimdilikk bu bitti en kısa zamandaa tekrardan başlıycam allahın izniyle maddi olarak bitti şuan ama
ne yapcam etcem tekrar başlıycam eşimin testis dokusu var orda onunla sonkez de olsa deniycemm..
gücümün yettiği yere kadar deniycemmmmm..
rabbim verirse olucakk birgün elbetttttttttt..
bende de bu kadarrrrrr....bende sevindiremedim sizleriiiiiiiiiiiii
hepinizden allah razı olsun herkes çok dua etti.......bu sefer herkesten çevremden o kadar olumlu şeyler duymuştumkii.
olucak demiştim herhalde ama yokkkkkk yok yokk..
ahhhh kanbarım . bu içimizdeki ateşi hangi okyanus söndürecek bilmiyorum . Canım görüşmeye gitmişsin çok sevindim . en kısa zamanda yeni tedavine başlarsın dilerim ki .
bizde bir gün tadacağız bu duyguyu inanıyorum ben buna((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?