Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Asel_k canim irdamisin suanda göremiyorum nasilsin iyimisin

Selam tatlım . Pazartesi kürtaj oldum . Dinleniyorum evde . fiziki olarak hiç bir şeyim yok ama içim hala çok acıyor . en kısa zamanda geçmesini diliyorum ve böyle bir şeyi hiç kimseye yaşatmasın Rabbim dua ediyorum çok acı . şimdi kendi kendime bir şeyler arıyorum . Aynı yer demi yoksa farklı bir yerde mi vs vs vs .
3 ay dinlenme süreci verdiler üç ay korun dediler ama korunmama gerek yok zaten . en kısa zamanda şu psikolojiden çıkmak istiyorum .
İnşl senin güzel haberlerini alırız canım cumartesi . Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün .

çok üzgünüm yine ngatif haberi aldık...ama hayat devam ediyor.burda gerçekten herkes bu üzünütünün ne olduğunu ve nasıl geçtiğini zamanın herşeye ne kadar iyi geldiğini iyi biliyor...herşey güzel olucak inanın.vazgeçmek gibi bi lüksümüz yok...sevdiklerinize,ailenize,eşinize,biririmizze ve en önemlisi hayallerimiz tutunucaz...bu yolda ölmek var bellki ama dönmek yok...hamile arkadaşlarım lütfen bu haberleri aldıkça bebişlerimizi üzmeyelim...arkadaşlarımızda istemez bizim üzülmemizi değilmi...bütün merkezler ne diyor şansımız maxsimum %40...topikte bu oranı doğrularcasına ilerledi malesefff...bundan sonra kalan adaylarımızı ve olan bebklerimizin sağlıklı gelmeleri için dua edicez...seviyorum sizi...

Canim cok uzuldum gecmis olsun insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun soyleyecek soz bulamiyorum artik,
dua etmeye devam edelim canim,

Aselcim canım benim biraz daha iyi olduğuna sevindim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bir şey sormak istiyorum, doktorun neden böyle olduğuna dair bir sebep söyledimi ? Ayrıca kanaman olmuşmuydu.

Asel canim ewet zor zamana ihtiyacin var sadece ne kadar olmustu ?

Tabi guzel arastirmak kazim ama hatirladigim kadar sen memnundun canim yaptirdigin yerden ki nitekim gebe kalmayi basardin canim hersey guzel olucak inan bana :)

Canim benim yarin test tarihim hayirlisi artikk

canım benim şimdi neti açtım flzak'imden iyi haberler alayım
sevinelim hep beraber istedim. ama yazdıklarını okuyunca
ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah'ım tez zamanda nasip etsin inşallah.
doktorunu değiştirmeyi düşün derim ben.
sana ve diğer arkadaşlara duaya devam. seni seviyoruz

Belkide böylesi hayırlıydı bilemiyoruz ama inşallah Rabbim evladını hayırlısıyla nasib eder...sana ve tüm isteyenlere...aminn..

Ama bazı şeylere dua ederken eksik kaldığımızı dün başka topikte okuduğum bi haberle anladım...sanırım 23 yada 25 haftalık hamile bi annenin önce bebeğini almışlar,oda çok çaba vermiş bebeğine kavuşmak için,sonrada kendi sağlık problemi varmış hayata gözlerini yummuş..arkada da bir kızını bırakmış..çok üzüldüm okuyunca...

Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasib etsin...hayırlı ömürler versin bize,eşimize,evlatlarımıza...evlatlarımızı analı babalı yetiştirmeyi nasib etsin...aminnnnnn

canım bende umutta tedavi gördüm. ilk tedavimde gebe kaldım. merkezdende doktorumda memnunum.
tedaviye başlamadan önce araştırdığımdada hep olumlu şeyler okumuştum. demekki birazda kader kısmet işi.

Aselcim canım benim biraz daha iyi olduğuna sevindim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bir şey sormak istiyorum, doktorun neden böyle olduğuna dair bir sebep söyledimi ? Ayrıca kanaman olmuşmuydu.

canım kendi doktorumda yaptırmadım kürtajı . zeynep kamilde yaptırdım onlarda patalojiye gönderdi . kendi doktorumu arayamadım . hala kendime gelemedim . kanamam hiç olmadı canım vucut bebeği tutmuş dışarı atmamış . patalojiye gitti 20 gün sonra çıkacak sonuç . şimdi zeynep kamilde genetik testlerimizi yaptıracağız 3 ay dinlenme süreci var rabbim yardım eder inşl bana yine denem fırsatım olur .

canım 10 haftası bitmişti . doktorumda çok memnundum hala daha aynı doktoruma gitmeyi düşünüyorum ama bizim genetik testlerimiz yapılacak eğer genetikle ilgili bir durum varsa PGT yöntemi varmış bu yöntemi yapan bir yere giderim sanıırm . çünkü yeditepe indirim yapmıyor sürekli orada yaptırsan bile . maddi olaak çok yordu beni hastane ama doktor ve ekibinden çok memnundum . Cumartesi güzel haberlerini alacağız inşl kendine çok dikkat et tatlım .

Cici ediyorum senin için dua canım.
Umarım kendini de bizi de sevindirirsin...
Senin gibi gözlerinin içi gülen bir evladın olur.
Seni seviyorum..

Canlarım sizi çok seviyorum...

canım sana bir şey soracaktım sen 2 li test yaptırdın değil mi.
ikizlerde pek önermiyorlar. ben
yaptırmayı düşünmüyorum. yaptırmazsak bir sorun çıkarmı acaba

Canlarım sizi çok seviyorum...

ahhhh kanbarım . bu içimizdeki ateşi hangi okyanus söndürecek bilmiyorum . Canım görüşmeye gitmişsin çok sevindim . en kısa zamanda yeni tedavine başlarsın dilerim ki .
bizde bir gün tadacağız bu duyguyu inanıyorum ben buna ((

bıtanecık canım dostum artık sozcuklerde kıfayetsız kalıyor ne soylesem boş bılıyorum sana üzülme dıyemıyorum acını yuregımde yasadıgımı bıl yeter.önumuzde uzun bır yol var tekrar tekrar bu yolları yuruycez evlatlarımız ıcın taki saglıklı bır sekılde onları kucagımıza alıp rabbım sukurler olsun bugunlerıde gosterdın dıyene kadar.bol bol tövbe edelım kızlar zıra bılıp bılmedıgımız o kadar cok gunah ıslıyoruz kı...rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın en buyuk ımtıhan buymus dıyorum,tabıkı yatmakla kalkmakla olmuyor bız elımızden gelenı yapıyoruz ama vaktı saatı gelmemış ne yapalım rabbımın takdırı bu.rabbımden tek dılegım bu ımtıhanımızdan hayırlısıyla elımızı bos gondermesın tez vakıtte ınsallah hayırlı bebısler nasıp etsın amın.canım benım ınsallah en kısa zamanda tedavı asamalrıyla tekrar bıraraya gelcez o gune kadar bıraz kendını topla ve senı seven bır dostun oldugunu unutma.

Tadacağız,zamana bırak bitanem..
Herşeyin ilaci zaman..
Sarılın eşinle birbirinize..
En iyi ilaç eşler ve onların sevgi,şefkat ve verdikleri moral..
Gerisi gerçekten boş..
Birlikte güzel zaman geçirince unutuluyor..
Ve daha gerçekçi bakılıyor olaya..
Olana kadar devam edeceğiz canım arkadaşım..
Duygusal değil,gerçekçi bakmalıyız artık,2 kez denemeden sonra en azından ben buna mecburum ...
Biyolojik saatim zamana karşı işliyor.
Vazgeçme lüksüm yok..
Kavuşunca bebişlerimize,inan en acı tecrübemizi bile gülümseyerek hatırlayacağız bitanecik arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…