Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım dostum umudumuzu hıcbır zaman yıtırmıycez ınsallah bu ımtıhandanda guzel bır sekılde cıkacaz ALLAH buyuk yar ve yardımcımız.maddı manevı yıprandık dogru ama evlatlarımız ıcın herseye deger mesela ben butun zıynetımı koydum ortaya halı hazırda kredıyle almıs oldugum bır evım var satar ustunden kalan parayla devam ederım,esımın memur maasıyla gecınır gıderız yeterkı kıymetlım cennet kokuluma kavusmak nasıp olsun kanımın son damlasına kadar bu yola canım fedaaaaa.ama bu surecten sonra 3 veya 6 ay gıbı beklemek gerekırmıs sonucta bızde ınsanınız hem fızıken hemde psıkolojık olarak kendımıze gelmelıyız.heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sıze soyluyorum kımse kendını bırakmıycak olmuyor olmuycak demıycek sız rabbımden ıyımı bılıyorsunuz bak kızıyorum ama.hersey guzel olacak temmuz topıgımızdekı butun dostlarımızla tekrar tekrar hastane maceralarımızdan bebısımızden bahsedıcez ben burdayım hıcbıryere gıttıgım yokkkk.cunkı sızler benım canlarımsınız ınsan gormeden tanımadan sevebılırmı bırını ben sızlerı tanıyor ve cok ama cok sevıyorumm.kanbarım doktorunun ısmıde guzelmıs NUR ıınsallah nur yuzlu bebıslerıne kavusmana vesıle olur bızı bırakma olurmu senı cok sevıyoyummmmmmmmmm

Canım kardelenim,dostum.
Kalbi güzel arkadaşım.
Sen ve ben kavuşacağız bebeğimize..ve diğer tüm isteyen arkadaşlaım da tabii ki.
Benim yaşım dolayısıyla fazla aravermeden devam etmem gerekiyor,öyle de yapacağm.
En fazla 3 ay ara vereceğim..
Rabbim bebeğime kavuşabilmem için en hayırlı vesileyi nasip etsin.
AMİN.
seni seviyorum.

canım sana bir şey soracaktım sen 2 li test yaptırdın değil mi.
ikizlerde pek önermiyorlar. ben
yaptırmayı düşünmüyorum. yaptırmazsak bir sorun çıkarmı acaba

yaptırıdm canım ben ama evet pek önermiyorlar..burdaki doktor yapalım diyince açıkçası ben ukalalık etmek istemedim..özel hastaneler işte para kaznma telaşında.ama zaten negatif çıktı benimde içime daha çok sindi..

canım çok ama çok üzüldüm
şu an ne kadar üzgün olduğunu çok iyi anlıyorum vede acını yüreğimde hissediyorum cnm..
Rabbim sabır versin cnım..
zaman herşeyin ilacı inşallah toparlanıcaz vede yeniden başlayacağız..
dondurulmuşun varmıydı??

canım inşallah bize müjdeni verirsin yarın dualarım seininle

canım inşallah bize müjdeni verirsin yarın dualarım seininle

umarım

Allah razı olsunn canımm

doktorum çok tembih ettii gelip burda yaptırcaksın kan testini sonucu ben arayıp sana söyliycem ne olursa olsun benden duycaksın dedi sabah işe gelmeden vericem kan bakalım doktorcugum ne zman arıycak

kızlarrrrrrrrr bugün 35. gün oldu adetim hala yokkkk olacak gibi de değilll
geçen ay 25.günde gelmiştiii..
hayatmda bu kadar gecikmedimmm...tüp bebek tüm dengemi bozduuu

vallahi test yaptım beni şaşırtmadı tek çizgi gene..

şiştim vallahi..doktora gitmek istemiyorummmmmmmmm...

Son düzenleme:

tek çizgi duyunca gülüyom bende artık:)

ilaçlardan normal bencee de arasana doktorunuu

canım ben sana katılmıyorum bu konuda...
biz maddi manevi çok zor süreçlerden geçiyoruz kimse parasını çöpe atmak istemez...
herkes elinden geldiğince en iyi merkezde tedavisini yaptırmak için okadar araştırma yapıyor bende bunlardan biriyim...
eşimin kanser tedavisinden sonra azosperm olması nedeniyle ben geçen sene ağustosta bu forumdaki azosperm topiği ile tanıştım...
1 senedir zamanımı bu topikte arkadaşlarımla geçiriyorum...
azosperm hastalarının tüp bebek süreci çok daha zorlu tabiki...
arkadaşlarımız arasında memorialde ve umutta çok pozitif sonuç alan arkadaşımız oldu...
sadece bizim topikle değil tüm topikleri araştırarak memorial ve umut arasında kaldım...
ama benim için memorial daha baskın geliyordu...
memorial gerçekten çok iyi bi merkez...
ama sonra azosperm konusunda emre bakırcıoğlunun nekadar başarılı bi dr olduğunu bildiğim için umutta karar verdik...
ama bu süreçte çok araştırdım herkes çok memnundu umuttan ve başarı oranı çok yüksek bi merkez olduğunu gördüm...
sonuç itibari ile bizde başladık tedavimize tüm süreçten çok memnun kaldık çok ilgililerdi...
herşey yolunda gitti son ana kadar keyfimiz yerindeydi...
sonuç negatif oldu diye öncesinde herşeyden memnunken bi anda fikrimiz değişecek değil...
sonuçta hepimiz zor şartlarda geliyoruz tüp bebek sürecine...
herşey en iyi şekilde gitsin istiyoruz eğer ki bi memnuniyetsizliğim olsaydı tedavi sürecinde sizinle paylaşırdık burada...
evet bizim negatif oldu ama tabloya bakarak umut hakkında böyle bi yargıya varılması içime sinmediği için yazmak istedim...
negatif alamamıza rağmen hala bunları yazabiliyorsak demekki herşey istediğimiz gibiymiş...
umutta tek embriyo transferi yapılmasına rağmen okadar çok hamişi varki ama bize nasip olmadı sadece...
her merkezde olduğu gibi negatifler olabiliyor...
canım sakın yanlış anlama sen düşüncelerini yazdın en doğal hakkın olarak...
bende yazmak istedim öpüyorum seni...

Son düzenleme:
tek çizgi duyunca gülüyom bende artık:)
evet tek çizgiyi görünce gülümsedim bende.
hiç terk etmeyeceksin dimi beni demişim

ilaçlardan normal bencee de arasana doktorunuu

canım benim belirli doktorum yok ki..
en son tüp bebek doktorunu görmüştüm işte
ondan sonra doktor sayfasını kapattım..
burda küçük bi merkez var cumartesiye kadar olmazsa oraya gideyim bari.
38 gün oluyo hem artık gitmeli.:18::18:.

Hemen doktor bul kendine bencedee gitmelii Araya hafta sonunu koymadan git canım sen

Eğer birgün hamile kalırsam aysun o tek çizgiye inat hergün test yapıcam bak gene çift seni yendim diycem
canım ben böyle giderse çift çizgiyi görmek nasip olursa çerçeveletmeyi bile düşünüyorum
Allahım sen aklıma mukayyet ol..

Hemen doktor bul kendine bencedee gitmelii Araya hafta sonunu koymadan git canım sen

tamam

Canım inşallah en yakın zamanda bebişin sağlıcakla seninle olur,,çok üzüldümm... Bazı şeyler biz nekadar çabalasak da olmuyor zamanı gelmeyince,,, Allah herkese bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,,

Mevalanın bir sözünü buldum kızlar çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.

''Kötü yaradılışlı kişi Allah'a yalvarmasın diye Allah ona dert keder vermez. Unutma firavunun başı bir kez bile ağrımadı'' Mevlana

şu saate kadar içim içimi yedi, şarjımda bittiği için dışarda da giremedim nete bu saati zor ettim...
ama yine mutlu son olmamış çok üzüldüm...
ilk denemeyi gözden mi çıkartmalı olma olasılığı az diye dicem ama bu senin 2. denemen (iptal olanı saymadım)
vardır bir hayır canım demekten başka avuntu yok şuan...
o heyecanla beklenen 12 gün insanın yanına kar kalıyor...
hep birlikte yeniden denicez, olmadı yeniden, olmadı yeniden...
bizde bu güç, istek ve umut olduğu sürece Allahım bigün alın dicek üçer beşer vericek inşallahh (Amin)

bu arada değerin 4.80 sanki biraz fazla değil mi? 5 ten aşşasını saymıyolar ama sıfır küsürler olanlara oranla yüksek sanki, bunu yorumlayan oldu mu, merkezle konuştun mu canım?

Sağol cnm benimmmmmmm fiyonkumm
evt yeniden rabbim güç verdikçe yeniden deniyeceğizzzzzzz inşalahhhhhhhh
cnm ulun hocayla konuştum 2 gün sonra testi tekrarla dedi.,
bende cuma tekrardan yapıcamm.

boşuna dememişler kötülere bişey olmaz diye, bide Allah çirkin şansı versin derler o da başka bi mevzunun sözü ama burdan çıkan sözün özü; "Ah ulan keşke kötü insan olsaymışız"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…