- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Dilerim Allah negatif alan,bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara sabır ve dayanma gücü versin..
Kolaylıkla atlatalım ve bebeğimize kavuşmak için kolları sıvayıp yeniden başlayalım...
Bu arada ben atlattım ve çok iyiyim Allah'a şüküler olsun.
Herşeyin ilacı zaman ve eşinizle birbirinize olan sevginiz,aşkınız kısa sürede iyileştiriyor sizi..
İyi ki varlar..
Memorial/Okmeydanı Nur Hanım tıbbi olarak yaklaştı,1 saat tüm tahlil,filmlerimi inceledi,benimle konuştu..
Herşeye gerçekçi yaklaştı..
Arkadaşlar tavsiye ederim..
Negatif te çıksa,mutlaka sebebini araştırıyorlarmış..
Gerçekten çok farklılar,umarım orada bebeğime kavuşurum..
İnanıyorum ve umudum var..
canım dostum umudumuzu hıcbır zaman yıtırmıycez ınsallah bu ımtıhandanda guzel bır sekılde cıkacaz ALLAH buyuk yar ve yardımcımız.maddı manevı yıprandık dogru ama evlatlarımız ıcın herseye deger mesela ben butun zıynetımı koydum ortaya halı hazırda kredıyle almıs oldugum bır evım var satar ustunden kalan parayla devam ederım,esımın memur maasıyla gecınır gıderız yeterkı kıymetlım cennet kokuluma kavusmak nasıp olsun kanımın son damlasına kadar bu yola canım fedaaaaa.ama bu surecten sonra 3 veya 6 ay gıbı beklemek gerekırmıs sonucta bızde ınsanınız hem fızıken hemde psıkolojık olarak kendımıze gelmelıyız.heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sıze soyluyorum kımse kendını bırakmıycak olmuyor olmuycak demıycek sız rabbımden ıyımı bılıyorsunuz bak kızıyorum ama.hersey guzel olacak temmuz topıgımızdekı butun dostlarımızla tekrar tekrar hastane maceralarımızdan bebısımızden bahsedıcez ben burdayım hıcbıryere gıttıgım yokkkk.cunkı sızler benım canlarımsınız ınsan gormeden tanımadan sevebılırmı bırını ben sızlerı tanıyor ve cok ama cok sevıyorumm.kanbarım doktorunun ısmıde guzelmıs NUR ıınsallah nur yuzlu bebıslerıne kavusmana vesıle olur bızı bırakma olurmu senı cok sevıyoyummmmmmmmmm
canım sana bir şey soracaktım sen 2 li test yaptırdın değil mi.
ikizlerde pek önermiyorlar. ben
yaptırmayı düşünmüyorum. yaptırmazsak bir sorun çıkarmı acaba
canım inşallah bize müjdeni verirsin yarın dualarım seininle
kızlarrrrrrrrr bugün 35. Gün oldu adetim hala yokkkk olacak gibi de değilll
Geçen ay 25.günde gelmiştiii..
Hayatmda bu kadar gecikmedimmm...tüp bebek tüm dengemi bozduuu
vallahi test yaptım beni şaşırtmadı tek çizgi gene..
şiştim vallahi..doktora gitmek istemiyorummmmmmmmm...
kızlarrrrrrrrr bugün 35. Gün oldu adetim hala yokkkk olacak gibi de değilll
Geçen ay 25.günde gelmiştiii..
Hayatmda bu kadar gecikmedimmm...tüp bebek tüm dengemi bozduuu
vallahi test yaptım beni şaşırtmadı tek çizgi gene..
şiştim vallahi..doktora gitmek istemiyorummmmmmmmm...
kızlar şimdi tabloya baktım da umut da yapanlardan sanırım sadece su arkadaşımız pozitif almış geri kalan 4-5 kişi negatif
bence merkez konusunda herkes birkez daha düşünsün derim
ben de ilk negatifi aldığımda orayı düşünmüştüm ama sonra bütün topiği okuyunca fikrim değişmişti
geçen sene fiyat olarak daha uygundu orası ve çok fazla giden vardı bu durumda negatif ve pozitifler eşdeğer görünüyordu ama aslında öyle olmadığını anladım gidenlerin yorumlarıda çok ilgisizlikten falan bahsediyordu...ve sırf yine param çöpe gitmesin diye beklemeye karar vermiştim iyikide öyle yapmışım
sizlerde bence bir sonraki denemeleriniz için merkez konusunu çok iyi araştırın
evet tek çizgiyi görünce gülümsedim bende.tek çizgi duyunca gülüyom bende artık:)
ilaçlardan normal bencee de arasana doktorunuu
evet tek çizgiyi görünce gülümsedim bende.
hiç terk etmeyeceksin dimi beni demişim
.:18::18:.
evet tek çizgiyi görünce gülümsedim bende.
Hiç terk etmeyeceksin dimi beni demişim
Canım benim belirli doktorum yok ki..
En son tüp bebek doktorunu görmüştüm işte
Ondan sonra doktor sayfasını kapattım..
Burda küçük bi merkez var cumartesiye kadar olmazsa oraya gideyim bari.
38 gün oluyo hem artık gitmeli.:18::18:.
canım ben böyle giderse çift çizgiyi görmek nasip olursa çerçeveletmeyi bile düşünüyorumEğer birgün hamile kalırsam aysun o tek çizgiye inat hergün test yapıcam bak gene çift seni yendim diycem
Hemen doktor bul kendine bencedee gitmeliiAraya hafta sonunu koymadan git canım sen
Kızlarrrrr iyi haberler vermek isterdim ama maaleseffffff sonucummmm böyle..
şuan çokkkkkkkk kötü durumdayımmm...
ilk şokla ağlamadım ama annemle konuşunda giddim konuşamadım bile telefondaaaaa eşime verdim ...
o kadar emek hayaller olmayınca olmuyoo işteeeeee rabbim nasip etmediii bu seferde bana anne olmayı ne diyimm
hep hayırlısını istedimmmmmmm...dememkki değilmiş
ilk tedavimde çok dikkat edememiştimm sonradan hep pişman oldum dikkat etseydim olurmuydu acaba diye eeee
bu seferde annemdeydim bana çok iyi baktııı ama yok yani bu işin yatmakla yatmamakla alakası yokmuşş...
bu macerada burda bittii ama şimdilikk bu bitti en kısa zamandaa tekrardan başlıycam allahın izniyle maddi olarak bitti şuan ama
ne yapcam etcem tekrar başlıycam eşimin testis dokusu var orda onunla sonkez de olsa deniycemm..
gücümün yettiği yere kadar deniycemmmmm..
rabbim verirse olucakk birgün elbetttttttttt..
bende de bu kadarrrrrr....bende sevindiremedim sizleriiiiiiiiiiiii
hepinizden allah razı olsun herkes çok dua etti.......bu sefer herkesten çevremden o kadar olumlu şeyler duymuştumkii.
olucak demiştim herhalde ama yokkkkkk yok yokk..
canım ben böyle giderse çift çizgiyi görmek nasip olursa çerçeveletmeyi bile düşünüyorum
Allahım sen aklıma mukayyet ol..
ay ne güldüm ya kız wallah uzun zamnadır bukadar gülmemiştim. Allah ne muradın varsa versin hahahahhaa
Kızlarrrrr iyi haberler vermek isterdim ama maaleseffffff sonucummmm böyle..
şuan çokkkkkkkk kötü durumdayımmm...
ilk şokla ağlamadım ama annemle konuşunda giddim konuşamadım bile telefondaaaaa eşime verdim ...
o kadar emek hayaller olmayınca olmuyoo işteeeeee rabbim nasip etmediii bu seferde bana anne olmayı ne diyimm
hep hayırlısını istedimmmmmmm...dememkki değilmiş
ilk tedavimde çok dikkat edememiştimm sonradan hep pişman oldum dikkat etseydim olurmuydu acaba diye eeee
bu seferde annemdeydim bana çok iyi baktııı ama yok yani bu işin yatmakla yatmamakla alakası yokmuşş...
bu macerada burda bittii ama şimdilikk bu bitti en kısa zamandaa tekrardan başlıycam allahın izniyle maddi olarak bitti şuan ama
ne yapcam etcem tekrar başlıycam eşimin testis dokusu var orda onunla sonkez de olsa deniycemm..
gücümün yettiği yere kadar deniycemmmmm..
rabbim verirse olucakk birgün elbetttttttttt..
bende de bu kadarrrrrr....bende sevindiremedim sizleriiiiiiiiiiiii
hepinizden allah razı olsun herkes çok dua etti.......bu sefer herkesten çevremden o kadar olumlu şeyler duymuştumkii.
olucak demiştim herhalde ama yokkkkkk yok yokk..
şu saate kadar içim içimi yedi, şarjımda bittiği için dışarda da giremedim nete bu saati zor ettim...
ama yine mutlu son olmamış çok üzüldüm...
ilk denemeyi gözden mi çıkartmalı olma olasılığı az diye dicem ama bu senin 2. denemen (iptal olanı saymadım)
vardır bir hayır canım demekten başka avuntu yok şuan...
o heyecanla beklenen 12 gün insanın yanına kar kalıyor...
hep birlikte yeniden denicez, olmadı yeniden, olmadı yeniden...
bizde bu güç, istek ve umut olduğu sürece Allahım bigün alın dicek üçer beşer vericek inşallahh (Amin)
bu arada değerin 4.80 sanki biraz fazla değil mi? 5 ten aşşasını saymıyolar ama sıfır küsürler olanlara oranla yüksek sanki, bunu yorumlayan oldu mu, merkezle konuştun mu canım?
Mevalanın bir sözünü buldum kızlar çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.
''Kötü yaradılışlı kişi Allah'a yalvarmasın diye Allah ona dert keder vermez. Unutma firavunun başı bir kez bile ağrımadı'' Mevlana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?