Sağol cnm benimmmmmmm fiyonkumm
evt yeniden rabbim güç verdikçe yeniden deniyeceğizzzzzzz inşalahhhhhhhh
cnm ulun hocayla konuştum 2 gün sonra testi tekrarla dedi.,
bende cuma tekrardan yapıcamm.
canımmm... bak bi umut olmasa öyle söylemez di mi????
kıs flzaskım, sakın bu senin beğenmediğin 2. kalitecik embriyo geç geç tutunmuş olmasın
canım ben sana katılmıyorum bu konuda...
biz maddi manevi çok zor süreçlerden geçiyoruz kimse parasını çöpe atmak istemez...
herkes elinden geldiğince en iyi merkezde tedavisini yaptırmak için okadar araştırma yapıyor bende bunlardan biriyim...
eşimin kanser tedavisinden sonra azosperm olması nedeniyle ben geçen sene ağustosta bu forumdaki azosperm topiği ile tanıştım...
1 senedir zamanımı bu topikte arkadaşlarımla geçiriyorum...
azosperm hastalarının tüp bebek süreci çok daha zorlu tabiki...
arkadaşlarımız arasında memorialde ve umutta çok pozitif sonuç alan arkadaşımız oldu...
sadece bizim topikle değil tüm topikleri araştırarak memorial ve umut arasında kaldım...
ama benim için memorial daha baskın geliyordu...
memorial gerçekten çok iyi bi merkez...
ama sonra azosperm konusunda emre bakırcıoğlunun nekadar başarılı bi dr olduğunu bildiğim için umutta karar verdik...
ama bu süreçte çok araştırdım herkes çok memnundu umuttan ve başarı oranı çok yüksek bi merkez olduğunu gördüm...
sonuç itibari ile bizde başladık tedavimize tüm süreçten çok memnun kaldık çok ilgililerdi...
herşey yolunda gitti son ana kadar keyfimiz yerindeydi...
sonuç negatif oldu diye öncesinde herşeyden memnunken bi anda fikrimiz değişecek değil...
sonuçta hepimiz zor şartlarda geliyoruz tüp bebek sürecine...
herşey en iyi şekilde gitsin istiyoruz eğer ki bi memnuniyetsizliğim olsaydı tedavi sürecinde sizinle paylaşırdık burada...
evet bizim negatif oldu ama tabloya bakarak umut hakkında böyle bi yargıya varılması içime sinmediği için yazmak istedim...
negatif alamamıza rağmen hala bunları yazabiliyorsak demekki herşey istediğimiz gibiymiş...
umutta tek embriyo transferi yapılmasına rağmen okadar çok hamişi varki ama bize nasip olmadı sadece...
her merkezde olduğu gibi negatifler olabiliyor...
canım sakın yanlış anlama sen düşüncelerini yazdın en doğal hakkın olarak...
bende yazmak istedim öpüyorum seni...
Bilmiyorumki cnmm ilk tedavide 3 embriyodu benim 1. kaliteliydi ama değerimm 0 dı
bunda böyle olmasıı kafamı karıştırdı neden böyle oldu acaba..
cnm sen ulun hocayla görüşmüşsündür sana ne dedii
yok canım görüşmedim, ben sabah erkenden direk hemşiresini aradım açıkçası direk ulun hocayla görüşecek modda değildim, hemşiresi adet olup bittikten sonra randevu alın ulun hoca negatif görüşmesi yapacak dedi, şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım.
boşuna dememişler kötülere bişey olmaz diye, bide Allah çirkin şansı versin derler o da başka bi mevzunun sözü ama burdan çıkan sözün özü; "Ah ulan keşke kötü insan olsaymışız"
yok canım niye yanlış anlıyayım sonuçta tabiyki hepimiz en doğru merkeze karar vererek başlamak istiyoruz
nasip kısmet işi allah ol derse heryerde olur bu ayrı bir konu zaten
ben zaten memorıale gidip deneyin demedim sadece dediğim gibi benim fikrim ve izlenim o yöndeydi o yüzdende düşüncelerimi yazmak istedim
burda bir kişi pozitif sonuç alınca hep birlikte seviniyoruz aynı şekilde negatif oluncada hep birlikte üzülüyoruz
allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim tek temennim bu
asıl ben yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim
Kötü olucam bundan sonra ben herkeze kötü davrancam
rahmetli kemal sunalın filmi gibi olur sakata vuruyodu düzeliyodu hatırlıyomusun
Kızlarrrrr iyi haberler vermek isterdim ama maaleseffffff sonucummmm böyle..
şuan çokkkkkkkk kötü durumdayımmm...
ilk şokla ağlamadım ama annemle konuşunda giddim konuşamadım bile telefondaaaaa eşime verdim ...
o kadar emek hayaller olmayınca olmuyoo işteeeeee rabbim nasip etmediii bu seferde bana anne olmayı ne diyimm
hep hayırlısını istedimmmmmmm...dememkki değilmiş
ilk tedavimde çok dikkat edememiştimm sonradan hep pişman oldum dikkat etseydim olurmuydu acaba diye eeee
bu seferde annemdeydim bana çok iyi baktııı ama yok yani bu işin yatmakla yatmamakla alakası yokmuşş...
bu macerada burda bittii ama şimdilikk bu bitti en kısa zamandaa tekrardan başlıycam allahın izniyle maddi olarak bitti şuan ama
ne yapcam etcem tekrar başlıycam eşimin testis dokusu var orda onunla sonkez de olsa deniycemm..
gücümün yettiği yere kadar deniycemmmmm..
rabbim verirse olucakk birgün elbetttttttttt..
bende de bu kadarrrrrr....bende sevindiremedim sizleriiiiiiiiiiiii
hepinizden allah razı olsun herkes çok dua etti.......bu sefer herkesten çevremden o kadar olumlu şeyler duymuştumkii.
olucak demiştim herhalde ama yokkkkkk yok yokk..
Flaskcim, cok uzuldum ben de..
Hayirlisi olsun ne diym bilemiyorum..senden iyi haber alsak su kotu gunlerimizde biraz keyfimiz yerine gelecekti.
Yine de arkadaslarimin da yazdigi gibi belki artis olur gec de olsa,boyle seyler olabiliyor cunku.. Testini tekrarlayinca iyi gir sonuc cikar umuyorum..
uzgunum cok..
baharım canım arkadasım neler yapıyosun ozledım senı
umarım
Allah razı olsunn canımm
doktorum çok tembih ettii gelip burda yaptırcaksın kan testini sonucu ben arayıp sana söyliycem ne olursa olsun benden duycaksın dedi sabah işe gelmeden vericem kan bakalım doktorcugum ne zman arıycak
Bilmiyorumki cnmm ilk tedavide 3 embriyodu benim 1. kaliteliydi ama değerimm 0 dı
bunda böyle olmasıı kafamı karıştırdı neden böyle oldu acaba..
cnm sen ulun hocayla görüşmüşsündür sana ne dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?