Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Sağol cnm benimmmmmmm fiyonkumm
evt yeniden rabbim güç verdikçe yeniden deniyeceğizzzzzzz inşalahhhhhhhh
cnm ulun hocayla konuştum 2 gün sonra testi tekrarla dedi.,
bende cuma tekrardan yapıcamm.

canımmm... bak bi umut olmasa öyle söylemez di mi????
kıs flzaskım, sakın bu senin beğenmediğin 2. kalitecik embriyo geç geç tutunmuş olmasın

canımmm... bak bi umut olmasa öyle söylemez di mi????
kıs flzaskım, sakın bu senin beğenmediğin 2. kalitecik embriyo geç geç tutunmuş olmasın

Bilmiyorumki cnmm ilk tedavide 3 embriyodu benim 1. kaliteliydi ama değerimm 0 dı
bunda böyle olmasıı kafamı karıştırdı neden böyle oldu acaba..
cnm sen ulun hocayla görüşmüşsündür sana ne dedii

yok canım niye yanlış anlıyayım sonuçta tabiyki hepimiz en doğru merkeze karar vererek başlamak istiyoruz
nasip kısmet işi allah ol derse heryerde olur bu ayrı bir konu zaten
ben zaten memorıale gidip deneyin demedim sadece dediğim gibi benim fikrim ve izlenim o yöndeydi o yüzdende düşüncelerimi yazmak istedim
burda bir kişi pozitif sonuç alınca hep birlikte seviniyoruz aynı şekilde negatif oluncada hep birlikte üzülüyoruz
allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benim tek temennim bu
asıl ben yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim

Son düzenleme:

yok canım görüşmedim, ben sabah erkenden direk hemşiresini aradım açıkçası direk ulun hocayla görüşecek modda değildim, hemşiresi adet olup bittikten sonra randevu alın ulun hoca negatif görüşmesi yapacak dedi, şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım.

Anladım cnm bende gelince hemen aradım ama hemşiresi meşguldü sonra aradı ulun hoca görüşecek dediiiiii.öle yanii..görüştükk..

cicoşumm...
artık üzerine binen yük daha da ağırlaştı, yarın şöyle yüzümüzü uzun süre güldürecek bir sonuçla buraya gelmek zorundasın ona göre.....

boşuna dememişler kötülere bişey olmaz diye, bide Allah çirkin şansı versin derler o da başka bi mevzunun sözü ama burdan çıkan sözün özü; "Ah ulan keşke kötü insan olsaymışız"

Kötü olucam bundan sonra ben herkeze kötü davrancam
rahmetli kemal sunalın filmi gibi olur sakata vuruyodu düzeliyodu hatırlıyomusun

yok canım ne özürü aşkolsun karşılıklı yazışıyoruz burda...
dedim ya sen düşüncelerini yazdın bende hani bizim sonuçlara bakılarak umut hakkında yanlış izlenim oluşması içime sinmediği için yazdım...
sen zaten başka merkezden bahsetmedin tatlım ben sana kendi düşüncelerimi yazdım memorialden de ben bahsettim...
dediğim gibi merkezler çok iyi de olsa nasip olmayınca olmuyor işte...
inş en kısa zamanda bizlerde yetişicez size...

Flaskcim, cok uzuldum ben de..
Hayirlisi olsun ne diym bilemiyorum..senden iyi haber alsak su kotu gunlerimizde biraz keyfimiz yerine gelecekti.
Yine de arkadaslarimin da yazdigi gibi belki artis olur gec de olsa,boyle seyler olabiliyor cunku.. Testini tekrarlayinca iyi gir sonuc cikar umuyorum..
uzgunum cok..

ınsallah flzaskım degelerı yukselır kımbılır bellımı olur belkı gec tutunmuslardır.topıkte bır arkadasın basına gelmıstı ısmını hatırlıyamıyorum ama suan hamıle masallah hamılelerımıze.rabbım hamıslerımıze ve bızlere saglık sıhhat versın.pembe tavsanım hadı bakalım sıra sende ınsallah yuzumuzu sen guldureceksın buna ınanıyorum.

az once doktorum aradı patolojı ornegının sonucunu konustuk uzum gebelıgı olmadıgını mol gebelık falan hıcbırı yokmus, benım suçumda yokmus,nedenıde bellı degılmıs.uzulmemı 10 gun ıcınde kontrole gelmemı soyledı,genetık testı falan yaptıralım bakalım sız hıc canınızı sıkmayın gelın o zaman konusuruz bunları dedı.yanı nedenı bellı degıl kızlar bebegım sessızce geldı ,rabbımın takdırıylede usul usul gıttı hayatımdan hersey ALLAHTAN bazen tıbbın bıle anlam veremedıgı işler işteeeeeeeeeee.esımle tekrar sakalasmaya basladık hayat devam edıyor dedık ımtıhanımızı hakkıyla verıp ınsallah rabbımden yuzumuzun akıyla tekrar tekrar ıstemeye devam edecez.rabbım bızlerı evlat hasretıyle sınıyor kızlar bızlere dusen ona tevekkul edıp sabredıp dualarla evlatları ıstemek dusuyor.rabbım hepımızın muradını tez vakıtte versın ınsallahhhhhhhhhhhh amınnnnnnnnnn

baharım canım arkadasım neler yapıyosun ozledım senı

bende seni özledim canımmmmmmmm
topiğimizin eski mutlu günlerini özledim :26:
inş bundan sonra topiğimizde daha fazla üzüntü olmaz...
cici ve pembetavşanımdan ve hamişlerimizden hep güzel haber alırız inş
ben iyiyim canım bu hafta başladım miniklerimle yeni bi döneme...
66 ayını doldurmadıkları için geçen seneki öğrencilerim var yine daha rahatım bu sene...
zamanımızı geçiricem işte bi şekilde...
sen nasılsın canım sormaya bile çekiniyorum gerçi ama...
rabbim tüm acılarını unutturacak mucizesini en kısa zamanda verir inş bitanem

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...
sen transferden sonra işe gittin mi?hiç raor filan almadın mı?nelere dikkat ettin...
bir de transfere girerken çok mu su içmek gerekiyor?ne kadar içmek gerekiyor...biliyormusun?

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanıp tekrar başlayacaz tedaviye
bi zamanı var demekki o zaman gelmeyince olmuyor
herkese ayrı ayrı üzüldük sevindik ama Allah bebişlerimizin varlığını yaşattıktan sonra kaybetmesin
hepimiz bu topicten bir sene de 5 sene de olsa sonrasında da olsa anne olarak ayrılacaz rabbim izin verirse

cici35

tatlım içimde bir his var sen yarın bize güzel haberleri vereceksin inş. ve
31-30 olan tablomuzu 32-30 yapacaksın
heyecanla yarını bekleyelim ve uzun bir aradan sonra halaylarımızı çekelim inş.

canım çok geçmiş olsun benimde negatif olan ilk denememde sonuc aynıydı 4.75 tekrarladık 1. 35 düşmüştü tutunmaya baslamıs ama yarım kalmış dedi benim doktorum inş senin degerin düşmez inş rabbim bizede nasip eder

bi arkadaşın elinde tüp bebek ilaçları var ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyo ilgilenen varsa görüşürelim bu arada ciddiyim ilaca ihtiyacı olan varsa yardımcı olmak isterim ilaçların 1 senelik son kullanma tarihi var

çok üzüldüm rabbim sabır versin ümidini kesme olucak rabbim büyük derdi varsa muhakkak dermnıda var bi tek ölüme çare yok gerikalan herşeyin çaresi var bunu unutma sakın vazgeçme sakın ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…