Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım kız 2 saate cıkar dedi ama doktorum ne zaman arıcak bakalım ben kanı 8,20 verdim saolun yanlız bırakmadıgınız için

inşallah canımm

Cisim icimde bi hiz senin bebis tutu diyo duallarim seninle canim stress yapma o.k cok güzel bi haber alican...emir_bebek:

herkese merhabaaaaaaa

okuldan geldim üzerimi bile değiştirmeden yapıştım pc ye:126:
ciciden haber var mı diye..ama sanırım daha yok..
beklemedeyiz CİCİ hadi güzel haberlerle gel İNŞALLAH

bu arada sabah bel ağrısıyla uyandım bi sevindim bi sevindim adetim başlıyo diye..
gittim baktım yok..bu saat oldu ağrı falan kalmadı tazı gibiyim

cisim icimde bi hiz senin bebis tutu diyo duallarim seninle canim stress yapma o.k cok güzel bi haber alican...emir_bebek:

öylemi diyosun oyacım inşallahh bitanemm allahmı söyletiyoo

ben bu aksam gidicem cnm.keseyi goruruz insallah.karnim agriyo biraz. Cicim guzel haberlerle gel insallah

canım inşallahh .... Bugün keseyimi görüceksiniz ne güzelll tabbim hepimize yaşatsın

cici güzel haberlerle gel inşallah..

inşallahh hil_burum :18:

hayırlı guzel haberler alırsın ınsallahh ...
inşallahh canım saolasınn

aysunayy canım hala bekliyorum sabah saat 8 bile değildi gittigimde hastaneye ben ve temizlik yapan bayanlar vardık sadece

canım kız 2 saate cıkar dedi ama doktorum ne zaman arıcak bakalım ben kanı 8,20 verdim saolun yanlız bırakmadıgınız için

inşallah canımm

cicişkoooo çok heyecanlandımm hadi canım benim güzelce bi haber verde kahvaltımızı neşe içinde yapalım.. Bu arada sonuç en fazla 45 dakikaya çıkıyor herhalde senin doktor gecikeceği için sana öyle dedi hemşire. Neyse ara kız şunları çok heyecanlıyım duramıyorum de. Doktorda elini çabuk tutsun biraz.

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::

160

Kızlarrrr 160 değerimmm

hamileyimmm rabbime bin şükürrrr

ciisimmm öldük öldük dirildik yaaaa Rabbime cok sükür güzel bi haber aldik ayyyyy ne sevindimmmmmm tey tey tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyy tey tey te y teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ya muhteşemsin...harikasın.bitanesin.güzelsin..canımsın...gözün aydın kuzumm...

ciisimmm öldük öldük dirildik yaaaa Rabbime cok sükür güzel bi haber aldik ayyyyy ne sevindimmmmmm tey tey tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyy tey tey te y teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

şaşkınımm sadeceee rabbime bin şükürler olsunn allahh herkese yaşatsın bu heycanı bu mutluluguuu çok duygulandım çokk

160

Kızlarrrr 160 değerimmm

hamileyimmm rabbime bin şükürrrr

Canım ya süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok şükür hamilesinnnnnnnnnn
gözün aydın cnmmmmmmm
sen sevindirdin biziiiiiiiiiiiiiiiiii
alllahım tamammına erdirsinnnnnnnnnnnn.
şuan senin için çokkkkkkkkk mutlu oldummmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…