160
Kızlarrrr 160 değerimmm
hamileyimmm rabbime bin şükürrrr
Barbaros33 bayadır gelmiyor..demin burdaydı sesi soluğu çıkmadı...hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba? merak ettimde...
Oh be en sonunda bir güzel haber işallah bebeğini kucağına aldığın zamanda böyle oynuycazkırdık şeytanın bacağını kızlar kalktı bu bebişle uğursuzluk topmizden bundan sonra hep pozitif hep pozitif
canım arkadaşım çok sevindim :))) Rabbim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Canım cidden uzun zamandan beri süper bir haber bu . Çok Sevindim :)) Mutluluğun hiç bitmesin Cici .
canim senin o bulantin heycandan bence bulanti gibi seyler sakin sakin düsünme....
160
Kızlarrrr 160 değerimmm
autunm nasilsin bulantilarin durdumu benim bi kac haftadir fena ne yiyosam cikarasim var Hakimizda hayirlisi.
canim bebisinin cinsiyeti belidir simdi senin doktora gitinmi hersey yolundadir insallah.....
canim ben piskolojik olarak hic iyi degildim karnimda agrilar vardi acayip seyler düsünmeye basladim burda duyduklariminda etkisi oldu dayanamadim sali gitim iyikide gitmisim cok rahatldim hersey yolunda bebisim kalb atislarinida duydum büyümüs teyzesi 4.20 cm yakin boyu canim rahatlamak istiyosan zamanin varsa sende git derim 4 hafta bana cok uzun geldi hata doktora giderken senide düyünmüstüm ikimizinde ayni ya hersey herseyin hayirlisi diyelim....bulantilarda bir kac haftadir basladi...Oya senden ne haber ? Ben çok sabırsızlanıyorum. Daha çok var kontrole. Bebiş içerde ne durumda neler yapıyor merak ediyorum.
[/tr]
[tr]
[td]Cici35 [/td]
[td]27-27[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Pko [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kahraman kolday (smyrna art) [/td]
[td]Transferi gerçekleşti sonucunu bekliyor.
Test tarihi:20 eylül [/td]
[/tr]
[tr]
]
[/tr]
[/table]
saoll canımm aminn inşallahh canımm herkesin yüzü gülsüncanım hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin.
bugün bizi mutlu ettin. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.
darısı negatif alan ve bebeğini kaybeden tüm kaderdaşlarıma olsun inşallah
Allah onlarıda sevindirerek bizim mutluluğumuzuda katlandırsın inşallah
çok şükür rabbim kucağına alıp kokusunu duymayı nasip eder inşalallah canım çok mutlu oldum şimdi teyy tey zamanııııbenim değerim de aynı çıkmıştı sanada 2 embriyomu transfer edildi kız idrarda çıkar ben eve gelir gelmez idrar testi yaptım görcem ya çok sevindim ya şimdi
canim ben piskolojik olarak hic iyi degildim karnimda agrilar vardi acayip seyler düsünmeye basladim burda duyduklariminda etkisi oldu dayanamadim sali gitim iyikide gitmisim cok rahatldim hersey yolunda bebisim kalb atislarinida duydum büyümüs teyzesi 4.20 cm yakin boyu canim rahatlamak istiyosan zamanin varsa sende git derim 4 hafta bana cok uzun geldi hata doktora giderken senide düyünmüstüm ikimizinde ayni ya hersey herseyin hayirlisi diyelim....bulantilarda bir kac haftadir basladi...
160
Kızlarrrr 160 değerimmm
Aslında bende senin gibi buradaki bazı haberlerden etkilendim ve eşime söyledim bizde gidelim 1 ay beklemeyelim dedim ama kabul etmedi. Çözüm haftada bir doktora gitmek değil dedi. Eşim biraz gerçekçi takılıyor. Evham yapma ve iyi şeyler düşün zaten kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz dedi. Benimde elim kolum bağlı mecburen bekliyorum. Bu hafta bitsin, önümüzdeki hafta doktorun istediği rutin tahlillerim var toplam 8 tane onları yaptırıp sonuçları aldıktan sonra kısmetse gitmeyi düşünüyorum. İnşallah herşey yolundadır.
Oya sen bebişin hareketlerini hissediyormusun ? Ben pek hissetmiyorum ama bazı kişiler hissetmen gerek diyor bu defa daha çok korkuyorum.
kontrollerinizi çok uzatmayın tatlım . imkanın varsa sık sık git bebeğini gör . içinde hiç bir şey kalmasın sen rahat olursan o da rahat olur unutma bunu .
Canim benim coooooookk sevindim rabbime sonsuz sukurler olsun insallsh saglikla kucagina da almak nasip olur canim
uzun bi aradan sonra cok guzel bir haber aldik darisi pembe tavsana yeniden baslayacak arkadaslara insallah
benim esimde aynini demisti ama ben dinlemedim gitim onlar rahat bebisleri tasiyan biziz ahunisam bide ben giripde olmustum ya iyice huzursuzlasmisitim ama sen zaten gidicekmisin benden en son kan almislardi ayriyeten toksoplazma icin iyi cikmis sonuclar iki hafta sonrada ense ölcümü icin gidicem ama onu yaptirimi bilemiyorum genelde net degilmis cikanlar cogu insan ypptirmiyo gerci randevu aldim ama sen yaptiricanmi bu testi..Aslında bende senin gibi buradaki bazı haberlerden etkilendim ve eşime söyledim bizde gidelim 1 ay beklemeyelim dedim ama kabul etmedi. Çözüm haftada bir doktora gitmek değil dedi. Eşim biraz gerçekçi takılıyor. Evham yapma ve iyi şeyler düşün zaten kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz dedi. Benimde elim kolum bağlı mecburen bekliyorum. Bu hafta bitsin, önümüzdeki hafta doktorun istediği rutin tahlillerim var toplam 8 tane onları yaptırıp sonuçları aldıktan sonra kısmetse gitmeyi düşünüyorum. İnşallah herşey yolundadır.
Oya sen bebişin hareketlerini hissediyormusun ? Ben pek hissetmiyorum ama bazı kişiler hissetmen gerek diyor bu defa daha çok korkuyorum.
Doğru söylüyorsun hayatım ama benim adama anlatamıyorum bunu. Aşırı evham yaptığımı düşünüyor. Merkezdeki doktorumuza gidemem ama acaba evimin yakınında medical park hastanesi var oraya gidip bi baksammı en azından kalp atışlarını duysam içim rahatlar kalan 2 haftayı rahat geçiririm. Eşime söylemem gizli gizli giderim. :))))
haklisin canim hop oturmak hop kalkmak hic birseye yaramaz... erkeklerde hic birsey anlamiyorlar sinir bozmaktan baska biz tasiyoruz bu bebkleri onlara bisey olsa yine olan bize oluyor bu konuda gercekten cok sertim okadar aciyi ilaclar onlar cekmiyo biraz anlayis baska hicbirsey beklemiyoruz....hiç bekleme git canım . böyle hop oturup hop kalkma . git bir şey olmaz en azından onu görürsün rahatlarsın ve kontrol zamanına kadar daha rahat bir zaman geçirirsin . Sen onun orada iyi olduğunu bilirsen sende iyi olursun annesi . onun için git eşine de akşam söylersin meraklandım gittim bakım diye . ama şu kocalara bazen çok sinir oluyorum bizi bazen anlamıyorlar
canim cok sagol bir düsükte bende var ama oluyor baya acisini bilirim Rabbim kimseye vermesin ama ben yinede icimize bir can tasiyoruz ve nakadar cok doktora gidersek okadar ve sonuc neyse nakadar erken gidersen yine okadar iyi. Allah inancimiz sonsuz cok sükür ama bi Atasözü var ya hanioyacığım maşallah Allah bebeğinin gelişimini daim eylesin.
ahunsacığım aynı korkular ben de de var. ben hamile kaldıktan sonra 7 haftada gitmiştim
kalp atışları için. doktorum ekimin 5 ile 10 arası gel demişti. yani 1 ay sonrası için gün verdi.
burada arkadaşların başına gelen talihsiz olaylardan ben de çok etkilendim. hatta benim korkum size göre daha
fazla çünkü benim bundan 9 ay önce bir düşüğüm var. tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum. inan günler nasıl geçiyor bir Allah bilir.
bende başka bir doktora görünsem mi diye düşünüyorum.
ama sonra vazgeçiyorum. doktora gitmek olacak olayların önüne geçemez.
gittiğin gün problem olmaz ama bir sonraki günün garantisi yok. o yüzden Allah'a sığınıp
hayırlısı ile tamamına erdirsin diye dua etmekten başka seçeneğimiz yok.
biz zaten tedavi ile hamile kaldığımız için takviye hormon ilaçları alıyoruz.
bebişler sağlıklı olduktan sonra inşallah bir şey olmayacak.
oyacığım bulantı bende de var canım. kusma yok ama ara bulantım oluyor.
bulantının olması iyi diyorlar. en azından kendim rahatsız olsamda inşallah bebişler sağlıklı olsun isterim.
bulantısı olmadan bebeği sağlıklı çok hamiş var. herkeste farklı etki gösterir.
benim ilk hamilelğimde hiç bulantım olmamştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?