Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

eminim hiç şüphem yok bundan bitanemm çokk teşekkür ederimmm

sersem gibiyim hala

:

tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

harika bi haber bu CİCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Allah tamamına erdirsin cicimmm.

aminnnnnn inşallahhh canımm inşallahhhh

hepinize teşekkür ederimm yanımda oldugunuz içinnn

160

Kızlarrrr 160 değerimmm

hamileyimmm rabbime bin şükürrrr

tebrık ederım çok sevındım uzun zaman sonra guzel haberler almak ne guzel..temmuz ayında arka arkaya cok guzel haberler almıstık artık senınle beraber baslasın yıne sevındırıcı haberler...bayram arefesınde herkes cok sevınsın....

Kızlar yaaa.31 Ağustostaki negatifimden sonra ilaçları bıraktığımda 3 Eylülde yoğun bir şekilde adet görmüştüm dün yine adetim başladı.Sizce normal mi?

Son düzenleme:

teşekkürlerr çokk saoll inşallah canım öyle olurr pembe tavşanda güzel haberlerle gelsinn

Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin inşallah...çokkkk sağlıklı ve sorunsuz veee bulantısız bir hamilelik geçirirsin inşallahhhhh...aminnnn...tüm hamileler ve bende inşallah....

aminnnn canımm allah razı olsunnn inşallahh bitanem herşey yolunda giderr

bulantım dün akşamdan beri var canım hele bu sabah şu saate kadar kesintisiz

160

Kızlarrrr 160 değerimmm

canım gözün aydın tatlım ya en sonunda seni de burada hamiş olarak gördük
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş. tatlım sonunda da sağlıcakla kucağına alırsın bebişini yada bebişlerini

aminnnn canımm allah razı olsunnn inşallahh bitanem herşey yolunda giderr

bulantım dün akşamdan beri var canım hele bu sabah şu saate kadar kesintisiz

Eyvah eyvah senin yaramaz erkenden mi başladı annesini yormaya yoksa? psikolojikde olabilir..inşallah çok olmaz bulantıların..öptmmm

Barbaros33 bayadır gelmiyor..demin burdaydı sesi soluğu çıkmadı...hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba? merak ettimde...

160

Kızlarrrr 160 değerimmm

canım arkadaşım çok sevindim :))) Rabbim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Canım cidden uzun zamandan beri süper bir haber bu . Çok Sevindim :)) Mutluluğun hiç bitmesin Cici .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…