Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

oya ben bahsettiğin testleri hiç bilmiyorum sanırım henüz vakti gelmediğinden doktor bahsetmedi. Bakalım bu kontrolde belki ister.

Kocişler olaya biraz daha gerçekçi yaklaşıyorlar.

Ruveyda işte bende tam olarak senin gibiyim. Bugün karar veriyorum randevu almak için hazırlanıyorum evden çıkıyorum sonra hastaneye değil başka tarafa gidiyorum. Sabırlı ol 9 ayı böyle geçiremezsin diyorum. Dediğin gibi gittiğim gün sorun olmaz sonra olur diyorum. Bazende ben tedbirli olayım en iyisi gideyim diyorum. Ayyyy ne bilim işte sürekli fikirlerim değişiyor. Diye diye şurda 15 günüm kaldı. Zaten önümüzdeki hafta 8 tahlilim var onları yaptırıp sonuçlarını alırım kısmetse bir sonraki haftada kontrole giderim.

VEE BABACIGA SÜPRİZZZZZ

BİR PEMBE BİR MAVİ PATİKLİ ÇİÇEĞİMİZ VEEE NOT BEKLE BENİ GELİYORUMMMM

Ahunisa o ense ölcümünü 12. haftada yapiyorlar daha haber verirler sana. cünkü her testin bi zamani var Insallah yaptirdigimiz testler iyi sonuc verir.
Allah yardimcimiz olsun. kiz sen bebise hic bisey aldinmi ben gidiyorum elime bisey aliyorum birakiyorum daha erken diye sali güyü gitim ya doktora kontroll ediyo bebis bi yaramazlik yapiyor kipir kipir eli ayagi durmuyo Rabbim herkese nasip et sen sen kimsenin elini bos cevirme rabbim esim ban a kiz diyo ama benim icimde hep erkek olucakmis gibi geliyor saglikli olsunda önemli degil senin aklindan bisey geciyomu...

kızlar nasıl hissetceksiniz olurmu öle şey daha çok küçük hele iç karnınızda genişse..benim ikiz olduğu halde hala hareket yok:)

tatlım embriyoar 2 hftalık transfer ediliyor..üstünede 12 gün bekledin..yani bebeklerin 3. Haftayı bitirdi 4.haftanın içinde takvim doğru...bebeklerin dedim ama:)

aaa ewet ben hiç öle düşünmedimm yahuuu

Bebeklerrrimmm

Olabilirmi dersin

tatlım embriyoar 2 hftalık transfer ediliyor..üstünede 12 gün bekledin..yani bebeklerin 3. Haftayı bitirdi 4.haftanın içinde takvim doğru...bebeklerin dedim ama:)

aramadımm

Direk çiçekler gittii donmuşş

Konuşamadı sesi titriyoo

160

Kızlarrrr 160 değerimmm

hamileyimmm rabbime bin şükürrrr

cok sukur bıtanem yaaaaaaaaaa nasıl sevındım bılemezsınnnnnnn yaaaaaaaaaaaaa heyecandan kudurdum burda.hayırlı ugurlu olsun canım rabbım senı ve bebısını korusun teyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhhhhh ne zamandır paslanmıstık ohhhhhhhhhhhh doyamadım vallaaaaaaaaaaaaaaaaaa teyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhh.rabbım yuzumuze baktı valla senı cok sevıyorum tatlımmmmmmmmmmm

tatlım embriyoar 2 hftalık transfer ediliyor..üstünede 12 gün bekledin..yani bebeklerin 3. haftayı bitirdi 4.haftanın içinde takvim doğru...bebeklerin dedim ama:)

ÇOK ŞÜKÜR CANIMM EVETT İÇİMİZDE KALDI HEPP RABBİME ŞÜKÜR HEPİMİZİN YÜNÜ GÜLDÜRSÜN

ÇOK ŞÜKÜR CANIMM EVETT İÇİMİZDE KALDI HEPP RABBİME ŞÜKÜR HEPİMİZİN YÜNÜ GÜLDÜRSÜN

inan kacgundur kendımde degıldım cok ama cok cok sevındım yuzumde komık bır gulumsemeyle gezıyorum rabbım tamammına erdırsın ınsallah.hadı tamam bırak bızlerıde kocısın ıcın hazırlan gıyın süslen dısarıya yemege falan cıkın kutlayın mujdenızı...senı sevıyoruz canımmmmmmmmm

bıtanem bende yılbasından once baslarım dıye tahmın edıyorum hadı hayırlısı belkı transferlerımızde aynı olur nedersın buna ayyyyyyyyyyy cok cok guzel olacak hersey ıcıme doguyor seytanın bacagnı kıracagız.cıcım bızlerı sevındırdı cok sukur bızlerde önumuze bakacaz artık dımı mucızeler bızı beklıyor.ınsallah guzel haberı beraber vercegız dostlarımıza ınsallahhhhhhhhhhhhh senı özluyorum topıge daha sık ugra mamammıııııııııı

canımm toparlan sende çokkk güzell mutluu günler varr allahın izniyle

canım benim kociş aşçıı geç çıkıyo yani ben işten eve gittigimde kendi kendime kutlarım artıkkk vee bişi daha sizleri asla bırakmam siz benim yanımdaydınız bende sizin yanınızda olucam

aramadımm

Direk çiçekler gittii donmuşş

Konuşamadı sesi titriyoo

kıyamam yaaaaa
çok duygulandım bende..bende bu duyguyu yaşatmayı yaşamayı çok ama çok istiyorum..
ne kadar güzel bi sürpriz olmuş..nasıl sevinmiş eşin..
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahhhhhh...

çiçekler çok güzel olmuşşşşş.

Demek bütün hamişler aynı duyguları yaşıyor. Bende bebek mağazalarına defalarca girdim hep bi şey alacakmış gibi herşeyi inceledim ama bıraktım alamadım. Özellikle bebişime ilk hediyemi almak istiyorum. Dün internetten 0-3 yaş hikaye kitabı serisi dikkatimi çekti. Enteresan tarafı eşimin adı ile hikaye kitabının adı aynı. Çok heveslendim hemen gidip kitapçıdan alayım dedim, hangi kitapçıya girdiysem kalmamış getirtelim dediler. Sinir oldum almadım. Eşim de abartma çocuk hele bi 2 yaşına gelsin öyle alırsın diyor. İyide ben ona ilk hediyemi almak istiyorum. Bu da anlamlı bi şey olsun istiyorum. Kılık kıyafetti bunlar zaten zaruri ihtiyaç. Bu arada gerçekten bebeğin hareketlerini gördün mü ? Bu çok heyecanlı. Şimdi dahada meraklandım.

12. hafta bakılıyorsa bizde zaten tam 13. haftanın içinde gidiyoruz kısmetse.

Bu arada bebişime hikaye kitabı alırken eşimede hamile bir kadının psikolojisi nasıl olur ? Neler hisseder ? Eşler nasıl yaklaşımlarda bulunmalıdır ? gibi soruları ve cevaplarını içeren kitap almayı düşünüyorum. Çünkü adam hamilelikten önce bana karşı daha ılımlı ve anlayışlıyken hamile kalınca daha sinirli oldu. Tahammül edemiyor. Beni anlamıyor. Herşey normalmiş gibi davranıyor. Benim neredeyse genetiğim değişti bunun farkında bile değil. Ben sinirleniyorum o benden daha çok sinirleniyor. Hamile kalınca yaşadın eşin üstüne titreyecek derdi herkes. Çünkü o imajı veriyordu ama tam tersi oldu. Kızlar sanırım eşim bebişi kıskanıyor. Ben öyle düşünüyorum. Ara ara sitemli konuşuyor. Artık bebeğin var benim yüzüme bile bakmıyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyor. O yüzdende agrasif davranıyor. Benim eşim çok duygusal sevgi manyağı bir adamdır. Sevilmemek düşünülmemek 2. plana atılmak onu üzüyor. Halbuki hiç düşündüğü gibi değil o benim herşeyim onsuz bana hiç bir şey mutluluk vermez. Benim mutluluğum onunla tamamlanır. Hamilelik hormonları benimi bozdu adamımı belli değil. Oyy canım benim kıyamam ben sana, tamam tamam senide sevicem üzülme sen :)))))))))
kızlar nasıl hissetceksiniz olurmu öle şey daha çok küçük hele iç karnınızda genişse..benim ikiz olduğu halde hala hareket yok:)

Doğru söylüyorsun hilbur görmemişlik yapıyoruz işte. :)))))))

Demek bütün hamişler aynı duyguları yaşıyor. Bende bebek mağazalarına defalarca girdim hep bi şey alacakmış gibi herşeyi inceledim ama bıraktım alamadım. Özellikle bebişime ilk hediyemi almak istiyorum. Dün internetten 0-3 yaş hikaye kitabı serisi dikkatimi çekti. Enteresan tarafı eşimin adı ile hikaye kitabının adı aynı. Çok heveslendim hemen gidip kitapçıdan alayım dedim, hangi kitapçıya girdiysem kalmamış getirtelim dediler. Sinir oldum almadım. Eşim de abartma çocuk hele bi 2 yaşına gelsin öyle alırsın diyor. İyide ben ona ilk hediyemi almak istiyorum. Bu da anlamlı bi şey olsun istiyorum. Kılık kıyafetti bunlar zaten zaruri ihtiyaç. Bu arada gerçekten bebeğin hareketlerini gördün mü ? Bu çok heyecanlı. Şimdi dahada meraklandım.

12. hafta bakılıyorsa bizde zaten tam 13. haftanın içinde gidiyoruz kısmetse.

Bu arada bebişime hikaye kitabı alırken eşimede hamile bir kadının psikolojisi nasıl olur ? Neler hisseder ? Eşler nasıl yaklaşımlarda bulunmalıdır ? gibi soruları ve cevaplarını içeren kitap almayı düşünüyorum. Çünkü adam hamilelikten önce bana karşı daha ılımlı ve anlayışlıyken hamile kalınca daha sinirli oldu. Tahammül edemiyor. Beni anlamıyor. Herşey normalmiş gibi davranıyor. Benim neredeyse genetiğim değişti bunun farkında bile değil. Ben sinirleniyorum o benden daha çok sinirleniyor. Hamile kalınca yaşadın eşin üstüne titreyecek derdi herkes. Çünkü o imajı veriyordu ama tam tersi oldu. Kızlar sanırım eşim bebişi kıskanıyor. Ben öyle düşünüyorum. Ara ara sitemli konuşuyor. Artık bebeğin var benim yüzüme bile bakmıyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyor. O yüzdende agrasif davranıyor. Benim eşim çok duygusal sevgi manyağı bir adamdır. Sevilmemek düşünülmemek 2. plana atılmak onu üzüyor. Halbuki hiç düşündüğü gibi değil o benim herşeyim onsuz bana hiç bir şey mutluluk vermez. Benim mutluluğum onunla tamamlanır. Hamilelik hormonları benimi bozdu adamımı belli değil. Oyy canım benim kıyamam ben sana, tamam tamam senide sevicem üzülme sen :)))))))))

Doğru söylüyorsun hilbur görmemişlik yapıyoruz işte. :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…