benim esimde aynini demisti ama ben dinlemedim gitim onlar rahat bebisleri tasiyan biziz ahunisam bide ben giripde olmustum ya iyice huzursuzlasmisitim ama sen zaten gidicekmisin benden en son kan almislardi ayriyeten toksoplazma icin iyi cikmis sonuclar iki hafta sonrada ense ölcümü icin gidicem ama onu yaptirimi bilemiyorum genelde net degilmis cikanlar cogu insan ypptirmiyo gerci randevu aldim ama sen yaptiricanmi bu testi..
hareketler icin cok erken canim ben hic bisey hisetmiyorum o bazi kisiler kim acaba cok merak etim kiz erik kadar bebeyin ne hareketi olsun göbekmi aticakti bize....
hiç bekleme git canım . böyle hop oturup hop kalkma . git bir şey olmaz en azından onu görürsün rahatlarsın ve kontrol zamanına kadar daha rahat bir zaman geçirirsin . Sen onun orada iyi olduğunu bilirsen sende iyi olursun annesi . onun için git eşine de akşam söylersin meraklandım gittim bakım diye . ama şu kocalara bazen çok sinir oluyorum bizi bazen anlamıyorlar
oyacığım maşallah Allah bebeğinin gelişimini daim eylesin.
ahunsacığım aynı korkular ben de de var. ben hamile kaldıktan sonra 7 haftada gitmiştim
kalp atışları için. doktorum ekimin 5 ile 10 arası gel demişti. yani 1 ay sonrası için gün verdi.
burada arkadaşların başına gelen talihsiz olaylardan ben de çok etkilendim. hatta benim korkum size göre daha
fazla çünkü benim bundan 9 ay önce bir düşüğüm var. tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum. inan günler nasıl geçiyor bir Allah bilir.
bende başka bir doktora görünsem mi diye düşünüyorum.
ama sonra vazgeçiyorum. doktora gitmek olacak olayların önüne geçemez.
gittiğin gün problem olmaz ama bir sonraki günün garantisi yok. o yüzden Allah'a sığınıp
hayırlısı ile tamamına erdirsin diye dua etmekten başka seçeneğimiz yok.
biz zaten tedavi ile hamile kaldığımız için takviye hormon ilaçları alıyoruz.
bebişler sağlıklı olduktan sonra inşallah bir şey olmayacak.
oyacığım bulantı bende de var canım. kusma yok ama ara bulantım oluyor.
bulantının olması iyi diyorlar. en azından kendim rahatsız olsamda inşallah bebişler sağlıklı olsun isterim.
bulantısı olmadan bebeği sağlıklı çok hamiş var. herkeste farklı etki gösterir.
benim ilk hamilelğimde hiç bulantım olmamştı.
160
Kızlarrrr 160 değerimmm
hamileyimmm rabbime bin şükürrrr
Ahunisa o ense ölcümünü 12. haftada yapiyorlar daha haber verirler sana. cünkü her testin bi zamani var Insallah yaptirdigimiz testler iyi sonuc verir.oya ben bahsettiğin testleri hiç bilmiyorum sanırım henüz vakti gelmediğinden doktor bahsetmedi. Bakalım bu kontrolde belki ister.
Kocişler olaya biraz daha gerçekçi yaklaşıyorlar.
Ruveyda işte bende tam olarak senin gibiyim. Bugün karar veriyorum randevu almak için hazırlanıyorum evden çıkıyorum sonra hastaneye değil başka tarafa gidiyorum. Sabırlı ol 9 ayı böyle geçiremezsin diyorum. Dediğin gibi gittiğim gün sorun olmaz sonra olur diyorum. Bazende ben tedbirli olayım en iyisi gideyim diyorum. Ayyyy ne bilim işte sürekli fikirlerim değişiyor. Diye diye şurda 15 günüm kaldı. Zaten önümüzdeki hafta 8 tahlilim var onları yaptırıp sonuçlarını alırım kısmetse bir sonraki haftada kontrole giderim.
Aslında bende senin gibi buradaki bazı haberlerden etkilendim ve eşime söyledim bizde gidelim 1 ay beklemeyelim dedim ama kabul etmedi. Çözüm haftada bir doktora gitmek değil dedi. Eşim biraz gerçekçi takılıyor. Evham yapma ve iyi şeyler düşün zaten kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz dedi. Benimde elim kolum bağlı mecburen bekliyorum. Bu hafta bitsin, önümüzdeki hafta doktorun istediği rutin tahlillerim var toplam 8 tane onları yaptırıp sonuçları aldıktan sonra kısmetse gitmeyi düşünüyorum. İnşallah herşey yolundadır.
Oya sen bebişin hareketlerini hissediyormusun ? Ben pek hissetmiyorum ama bazı kişiler hissetmen gerek diyor bu defa daha çok korkuyorum.
Eki Görüntüle 514167
VEE BABACIGA SÜPRİZZZZZ
BİR PEMBE BİR MAVİ PATİKLİ ÇİÇEĞİMİZ VEEE NOT BEKLE BENİ GELİYORUMMMM
Kızlar ben hamilelik takviminde bi yanlışlıkmı yapıyorum 4 haftalık değil kiiii :26:
Eki Görüntüle 514167
VEE BABACIGA SÜPRİZZZZZ
tatlım embriyoar 2 hftalık transfer ediliyor..üstünede 12 gün bekledin..yani bebeklerin 3. Haftayı bitirdi 4.haftanın içinde takvim doğru...bebeklerin dedim ama:)
tatlım embriyoar 2 hftalık transfer ediliyor..üstünede 12 gün bekledin..yani bebeklerin 3. Haftayı bitirdi 4.haftanın içinde takvim doğru...bebeklerin dedim ama:)
160
Kızlarrrr 160 değerimmm
tatlım embriyoar 2 hftalık transfer ediliyor..üstünede 12 gün bekledin..yani bebeklerin 3. haftayı bitirdi 4.haftanın içinde takvim doğru...bebeklerin dedim ama:)
cok sukur bıtanem yaaaaaaaaaa nasıl sevındım bılemezsınnnnnnn yaaaaaaaaaaaaa heyecandan kudurdum burda.hayırlı ugurlu olsun canım rabbım senı ve bebısını korusun teyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhhhhh ne zamandır paslanmıstık ohhhhhhhhhhhh doyamadım vallaaaaaaaaaaaaaaaaaa teyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhh.rabbım yuzumuze baktı valla senı cok sevıyorum tatlımmmmmmmmmmm
ÇOK ŞÜKÜR CANIMM EVETT İÇİMİZDE KALDI HEPP RABBİME ŞÜKÜR HEPİMİZİN YÜNÜ GÜLDÜRSÜN
Canım kardelenim,dostum.
Kalbi güzel arkadaşım.
Sen ve ben kavuşacağız bebeğimize..ve diğer tüm isteyen arkadaşlaım da tabii ki.
Benim yaşım dolayısıyla fazla aravermeden devam etmem gerekiyor,öyle de yapacağm.
En fazla 3 ay ara vereceğim..
Rabbim bebeğime kavuşabilmem için en hayırlı vesileyi nasip etsin.
AMİN.
seni seviyorum.
inan kacgundur kendımde degıldım cok ama cok cok sevındım yuzumde komık bır gulumsemeyle gezıyorum rabbım tamammına erdırsın ınsallah.hadı tamam bırak bızlerıde kocısın ıcın hazırlan gıyın süslen dısarıya yemege falan cıkın kutlayın mujdenızı...senı sevıyoruz canımmmmmmmmm
160
Kızlarrrr 160 değerimmm
aramadımm
Direk çiçekler gittii donmuşş
Konuşamadı sesi titriyoo
Ahunisa o ense ölcümünü 12. haftada yapiyorlar daha haber verirler sana. cünkü her testin bi zamani var Insallah yaptirdigimiz testler iyi sonuc verir.
Allah yardimcimiz olsun. kiz sen bebise hic bisey aldinmi ben gidiyorum elime bisey aliyorum birakiyorum daha erken diye sali güyü gitim ya doktora kontroll ediyo bebis bi yaramazlik yapiyor kipir kipir eli ayagi durmuyo Rabbim herkese nasip et sen sen kimsenin elini bos cevirme rabbim esim ban a kiz diyo ama benim icimde hep erkek olucakmis gibi geliyor saglikli olsunda önemli degil senin aklindan bisey geciyomu...
kızlar nasıl hissetceksiniz olurmu öle şey daha çok küçük hele iç karnınızda genişse..benim ikiz olduğu halde hala hareket yok:)
Ahunisa o ense ölcümünü 12. haftada yapiyorlar daha haber verirler sana. cünkü her testin bi zamani var Insallah yaptirdigimiz testler iyi sonuc verir.
Allah yardimcimiz olsun. kiz sen bebise hic bisey aldinmi ben gidiyorum elime bisey aliyorum birakiyorum daha erken diye sali güyü gitim ya doktora kontroll ediyo bebis bi yaramazlik yapiyor kipir kipir eli ayagi durmuyo Rabbim herkese nasip et sen sen kimsenin elini bos cevirme rabbim esim ban a kiz diyo ama benim icimde hep erkek olucakmis gibi geliyor saglikli olsunda önemli degil senin aklindan bisey geciyomu...
kızlar nasıl hissetceksiniz olurmu öle şey daha çok küçük hele iç karnınızda genişse..benim ikiz olduğu halde hala hareket yok:)
Eki Görüntüle 514167
VEE BABACIGA SÜPRİZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?