Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım bence soğan kürünü yapma, tamam faydası var ama düşük yaptırma ihtimalide var.

saol canım uzun süre yapmıycam zaten...
çok da faydası oluyormuş kısa bi kür zaten...
ama bu durumdan haberim yoktu saol canımın içi

bende sizleri çoooooooooookkk seviyorummmmmmmmmmm

Sevgili arkadaşlar,

Yarın transferim gerçekleşecek inşallah..Sabahtan embiyolarla ilgili durumu haber verecekler, umuyorum kötü birşey çıkmayacak ve beni transfere çağıracaklar.
5 embriyomu beşini de çözdürmüşler. durumu en iyi olan transfer olacak, diğerleri tekrar dondirikko...

Çok heyecanlıyım, meraktayım neler olacak diye bekliyorum...
Dualarınızda yarın beni de hatırlarsanız sevinirim..

Allah herkesin yardımcısı olsun, ne muradımız varsa versin inşallah ...

Öpüyorum ve iyi haberler vermek üzere şimdilik hoşçakalın

Demek gün geldii pembetavşancımmm
inş cnm kötü bişey çıkmayacakkkkk yarın transferin olucakkkk Allahın izniyle 5 tane embriyon var sonuçtaa.
güzelce çözünürlerr ve geriyede inş. tekrar donduriğin kalırr cnmm..
Anlıyorum cnmm heyecan endişee ne olcakkk hep düşüncelerrrr inş sonu güzel olucak cnm
senden inş hayırlı haberler duyarızzzzzzzzz..

Rabbim hakkında hayırlısını nasib etsin.dilerim yarın herşey çok güzel olur ve hayırlısıyla bebişine/bebişlerine kavuşursun...öptükkkkk

Flask tesekkur ederim..ben de heyecanimi sizlerle paylasmaya geldim ama anlasilan kimse yok forumda..
Sonlara gelince kimse eskisi gibi girmiyor. Okullar da acildi tabi..Neyse saglik olsun..

hıc kımse bıryere gıtmıyo kızlar sızler benım canım arkadaslarımsınız.hamıs arkadaslar lutfen sevınclerınızı ve duygularınızı bızımle paylasın sız mutlu oldukca bızlerde sızlerle mutlu olacaz daha yolumuz uzun.ben burdayım fakat fazla nete gıremıyorum buara esımle ılgılenıyorum,esım o gunlerde bıraz ıcıne attı bana destek olmak ıcın sımdı acısı cıkıyor anlıycagınız azıcık naz yapıyo ılgı ıstıyo.sızlerı unuturmuyum hıc kımse bıryere gıtmesın ben sızlerı merak edıyorum.pembetavsanımda yarın bebısıne kavusacak ınsalllah topık dahada hareketlenecek.sızlerı sevıyoyummmmm

dualarımız senınle canım benım hayırlısıyla bebısını al gel ınsallah.ıyı haberlerını beklıyoyuz senı sevdıgımı unutma opuldun kocaman

Pembetavsan

Gözun aydin canim hadi hayirlisi bi kosu al gel bebisini baslayalim geri sayima

Dualarimiz seninle

canımmmmmm büyük gün yarın kavuşuyorsun bebişinle
inş herşey çok güzel olacak canım dualarım seninleeeeee
12 gün sonrada hamiş haberini alıpppp halaylara devam edicez
allah yardımcınız olsun tatlım güzel haberlerini bekliyorum...

Rabbim güçleştirmesin, kolaylaştırsın vede hayırla tamamlasın inşallah.....

Selametle git, selametle gelinnnnn bebişinleeeeeeeeee

Günaydın Dünyanın EN GÜZEL ANNELERİ VE EN GÜZEL ANNE ADAYLARI
Bu sabah doğan güneşe bir kez dönüp bakın hatta bir saat belirleyelim herkez aynı saatte baksın güneşe 1 dakika birbirimizi hissedelim nerde olursak olalım birbirimizin yanında olduğumuzu hissedelim nedersiniz?
evet Saat kaç olsun ?

rabbim inşallah kucağına almayıda nasip eder canım artık merakla seni bekliyoz....

slm kızlar bişey sorcam dün bebişin ultrason resmini arkadaşa gösterdim oda hamile 1hafta benden fazla seninkiler ikiz dedi onun kesesinde 1 tane beyazlık var bende 2 tane olabilirmi acaba dr da bişey demiyo hilbur sen ikizmi tekmi olduğunu ne zaman anladın :13:

inşallah hayalin gerçek olur canım, kasım ayında sende aysunda kavuşursunuz bebişlerinize...

saol canım uzun süre yapmıycam zaten...
çok da faydası oluyormuş kısa bi kür zaten...
ama bu durumdan haberim yoktu saol canımın içi

annem söylemişti, eskiden kadınlar istemedikleri hamileliklerinde düşürsünler diye soğan kaynatıp içerlermiş. doğal yolla hamile kalma ihtimalinde var onan söyledim. yoksa bir ay kullanmanın zararı yoktur.

allah yardımcın olsun canım, hayırlısı neyse o olsun....

canım ben gebelik testinden 15 gün sonra iki kese gördüm..ama benim 2 embriyo transefer edildi 2side tutundu.yani keseler ayrı olduğu için hemen gözüktü.ama eğer tek ymurtan çift yumurta ikizi olarak bölündüyse görmen daha uzun sürer canım.kaçıncı gün embriyosu transefr edildi sana.genelde 5.günden sonra embriyolar bölünmez diyorlar birde değerlerin nasıl testlerin yazsana bi.

kızlar bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı?
bu cumartesi ikili test ve ense kalınlığı ölçümü var. 11+4 olacak o gün. cinsiyeti söyler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…