canim hadi gözün aydin bebisini göbisine alda gel dualrimiz seninle.Sevgili arkadaşlar,
Yarın transferim gerçekleşecek inşallah..Sabahtan embiyolarla ilgili durumu haber verecekler, umuyorum kötü birşey çıkmayacak ve beni transfere çağıracaklar.
5 embriyomu beşini de çözdürmüşler. durumu en iyi olan transfer olacak, diğerleri tekrar dondirikko...
Çok heyecanlıyım, meraktayım neler olacak diye bekliyorum...
Dualarınızda yarın beni de hatırlarsanız sevinirim..
Allah herkesin yardımcısı olsun, ne muradımız varsa versin inşallah ...
Öpüyorum ve iyi haberler vermek üzere şimdilik hoşçakalın
kardelenim biz burdayiz gitmiyoruz sonuna kadar tamam canim seni kocaman opuyrumhıc kımse bıryere gıtmıyo kızlar sızler benım canım arkadaslarımsınız.hamıs arkadaslar lutfen sevınclerınızı ve duygularınızı bızımle paylasın sız mutlu oldukca bızlerde sızlerle mutlu olacaz daha yolumuz uzun.ben burdayım fakat fazla nete gıremıyorum buara esımle ılgılenıyorum,esım o gunlerde bıraz ıcıne attı bana destek olmak ıcın sımdı acısı cıkıyor anlıycagınız azıcık naz yapıyo ılgı ıstıyo.sızlerı unuturmuyum hıc kımse bıryere gıtmesın ben sızlerı merak edıyorum.pembetavsanımda yarın bebısıne kavusacak ınsalllah topık dahada hareketlenecek.sızlerı sevıyoyummmmm
pembe tavsanin transfe saatini bilseydik saate bakardik ama co guzel dusunműssun canim 12 olsnumu dier kizlarinnGünaydın Dünyanın EN GÜZEL ANNELERİ VE EN GÜZEL ANNE ADAYLARI
Bu sabah doğan güneşe bir kez dönüp bakın hatta bir saat belirleyelim herkez aynı saatte baksın güneşe 1 dakika birbirimizi hissedelim nerde olursak olalım birbirimizin yanında olduğumuzu hissedelim nedersiniz?
evet Saat kaç olsun ?
gunaydin cisim sen daha cok uyursun..günaydınnnnnnno
çokk uykumm varr ya sabahları uyanamıyorum artıkk
inşallah hayalin gerçek olur canım, kasım ayında sende aysunda kavuşursunuz bebişlerinize...
annem söylemişti, eskiden kadınlar istemedikleri hamileliklerinde düşürsünler diye soğan kaynatıp içerlermiş. doğal yolla hamile kalma ihtimalinde var onan söyledim. yoksa bir ay kullanmanın zararı yoktur.
allah yardımcın olsun canım, hayırlısı neyse o olsun....
kızlar bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı?
Bu cumartesi ikili test ve ense kalınlığı ölçümü var. 11+4 olacak o gün. Cinsiyeti söyler mi acaba
kızlar bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı?
bu cumartesi ikili test ve ense kalınlığı ölçümü var. 11+4 olacak o gün. cinsiyeti söyler mi acaba
desene meraklı günler geri geliyo yuppiiiii :13: Nesi olcak nesi olcak
ben 12+3 te gititm ama net sölemiyor.13 te belli olur kesin biri erkeğe benziyor ama kıza dönebilir dedi.bende 13 tede gitmedim haftaya 15. haftada konrolüm var ozaman gidicem.heyecan yapma biraz daha bekliycez.
önce hayırlı ve sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez. etrafımdakiler hep seninki erkeğe benziyor diyorlar. göbeğim çıktı baya. göbek büyüyünce erkek olurmuş:)
ama bana kızmış gibi geliyor. hayırlısı olsun en fazla 16. haftaya kadar belli olur :)
bak benim hamilelik takvimimde bugün diyorki sağ göğüs ve sağ göz daha parlaksa erkek
sol göğüs daha ser ve sol göz daha parlaksa kız diyor:44::44::44:
benim sağ göğsüm daha dolgun gibi ama gözüme daha bakmadım
çin takvimine baktınmı
çin takvimine baktınmı
kız çıkmıştı canım orda:44::44:
Çin takvimine göre benim oğlum olacakmış, bakalım doğru çıkacak mı ?
ben hep sağ tarafımda hissediyorum meleğimii tek istediğim pazartesi keseyi görmekk inşallahh
ben hep sağ tarafımda hissediyorum meleğimii tek istediğim pazartesi keseyi görmekk inşallahh
benimde kız çıkıyo hayırlısı inşallah sağlıkla ama insan merak etmedende duramıyoo bide hilburum ikiz sebinkilerde bence dediii çatlıyorumm meraktan şimdii
benimde kız çıkıyo hayırlısı inşallah sağlıkla ama insan merak etmedende duramıyoo bide hilburum ikiz sebinkilerde bence dediii çatlıyorumm meraktan şimdii
Görürsün görürsün meraklanma, telaşlanma. Hepimiz aynı stresi yaşadık. Keseyi görüyorsun, kalp atışı diyorsun onu görüyorsun başka bi şey çıkıyor. Sırayla hepsini görürsün yeterki telaş ve stres yapma. Mesela ben keseyi görecemmi diye uykularım kaçarken, şimdi bunları atlattım ikili test ve diğer tahliller çıktı ortaya. Hadi bakalım şimdi bunları merak ediyorum. En iyisi rahat olmak herşey güzel olacak inşallah.
Çin takvimine göre benim oğlum olacakmış, bakalım doğru çıkacak mı ?
aynen canım hiç bitmeyecek bence bu
biz kucağımza alana kadar devam edecek
ben bugece rüyamda meleğimi gördüm daha öncede 3-4 kere gördüm ama birtürlü cinsiyetini göstermedi bana
inşallah yarın gösterirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?