Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canim hadi gözün aydin bebisini göbisine alda gel dualrimiz seninle.
kardelenim biz burdayiz gitmiyoruz sonuna kadar tamam canim seni kocaman opuyrum
pembe tavsanin transfe saatini bilseydik saate bakardik ama co guzel dusunműssun canim 12 olsnumu dier kizlarinn
onayinda bekleyelim
günaydınnnnnnno

çokk uykumm varr ya sabahları uyanamıyorum artıkk
gunaydin cisim sen daha cok uyursun..

soğan suyu kürü rahimde kist yada ilhihap,aynı şekilde israr yollarında da iltihap varsa onları söker,gebe kalındıktan sonra yapılması riskli olabilir belki ama öncesinde sıkıntı olmaz.incir kürüde var bahar onuda yapsana.

günaydın kızlar
penbetavşanım hayırlı olsun canım hadi al gel minik meleğini şansın bol olsun allah yar ve yardımcın olsun dualrım seninle

kızlar benim de yarın ikili testim olacak
inşallah dr cinsiyetiyle ilgili bir şey söyler diye umut ediyorum
bebişim için hiçbirşeyim yok cinsiyeti belli olunca almak istiyorummm

ben de uykumu hiç alamıyorum
belim çok kötü ağrıyor ve her sabah baş ağrısıyla uyanıyorum
miğde bulantılarımda hala geçmedi
ama şikayet etmek yok bebeğim sağlıklı olsun ben herşeye razıyımmm

kızlar bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı?
bu cumartesi ikili test ve ense kalınlığı ölçümü var. 11+4 olacak o gün. cinsiyeti söyler mi acaba

ben 12+3 te gititm ama net sölemiyor.13 te belli olur kesin biri erkeğe benziyor ama kıza dönebilir dedi.bende 13 tede gitmedim haftaya 15. haftada konrolüm var ozaman gidicem.heyecan yapma biraz daha bekliycez.

desene meraklı günler geri geliyo yuppiiiii :13: Nesi olcak nesi olcak

merak ediyorum vallahi, isim bile düşünemedik daha. cinsiyeti belli olsunda isim düşünelim.
umutegede başlamış baksana :)
tabi önce sağlık diyoruz ama merak etmiyorda değilim. bir kızım diye seviyorum, bir oğlum.

sıra ile hepimiz tadacağız bu mutluluğu

ben 12+3 te gititm ama net sölemiyor.13 te belli olur kesin biri erkeğe benziyor ama kıza dönebilir dedi.bende 13 tede gitmedim haftaya 15. haftada konrolüm var ozaman gidicem.heyecan yapma biraz daha bekliycez.

önce hayırlı ve sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez. etrafımdakiler hep seninki erkeğe benziyor diyorlar. göbeğim çıktı baya. göbek büyüyünce erkek olurmuş:)
ama bana kızmış gibi geliyor. hayırlısı olsun en fazla 16. haftaya kadar belli olur :)

bak benim hamilelik takvimimde bugün diyorki sağ göğüs ve sağ göz daha parlaksa erkek
sol göğüs daha ser ve sol göz daha parlaksa kız diyor:44::44::44:
benim sağ göğsüm daha dolgun gibi ama gözüme daha bakmadım

Kızlar benimde kontrolüm 13. haftanın sonunda olacak kısmetse. Doktorum cinsiyetini tahmin ederim ve büyük ihtimalle ilk tahminim doğru çıkar dedi. Benimde eltim hariç herkes erkek olduğunu söylüyor. Bende sanki içimde gerçekten erkek varmış gibi hissediyorum. Kız olsa fena olmazdı hani. Bana arkadaş olurdu. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bugün toxoplazma, cmv ıgm ıgg, tam idrar, idrar kültürü, tam kan, ve TSH tahlilleri için kan verdim ve şeker yüklemesi yaptırdım. Sonuçlar cumartesi inşallah hayırlı güzel sonuçlar çıkar.

çin takvimine baktınmı

ben hep sağ tarafımda hissediyorum meleğimii tek istediğim pazartesi keseyi görmekk inşallahh

ben hep sağ tarafımda hissediyorum meleğimii tek istediğim pazartesi keseyi görmekk inşallahh

Görürsün görürsün meraklanma, telaşlanma. Hepimiz aynı stresi yaşadık. Keseyi görüyorsun, kalp atışı diyorsun onu görüyorsun başka bi şey çıkıyor. Sırayla hepsini görürsün yeterki telaş ve stres yapma. Mesela ben keseyi görecemmi diye uykularım kaçarken, şimdi bunları atlattım ikili test ve diğer tahliller çıktı ortaya. Hadi bakalım şimdi bunları merak ediyorum. En iyisi rahat olmak herşey güzel olacak inşallah.

benimde kız çıkıyo hayırlısı inşallah sağlıkla ama insan merak etmedende duramıyoo bide hilburum ikiz sebinkilerde bence dediii çatlıyorumm meraktan şimdii

korka canım herşey iyi olacak inşallah hepimiz sağlıkla alacağız kucaklarımıza meleklerimizi
sağlıklı olsun da memeğin/meleklerin

benimde kız çıkıyo hayırlısı inşallah sağlıkla ama insan merak etmedende duramıyoo bide hilburum ikiz sebinkilerde bence dediii çatlıyorumm meraktan şimdii

Bakalım seninki kız mı yoksa erkek mi ? Yoksa bi tane kız bi tane erkek mi ? Yoksa ikiside kız mı yoksaaaaaaaa ikiside erkek mi ?

ayyyyy gerçekten bende merak ettim şimdi :))))

aynen canım hiç bitmeyecek bence bu
biz kucağımza alana kadar devam edecek
ben bugece rüyamda meleğimi gördüm daha öncede 3-4 kere gördüm ama birtürlü cinsiyetini göstermedi bana
inşallah yarın gösterirrrr

Yarın kontrolünmü var ? aa ne güzel ilk cinsiyetimiz belli olacak demek. Bakalım ilk öğrendiğimiz cinsiyet ne olacak. Hadi hakkında hayırlısı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…