Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

acaba diyorum başka bir topik açsak mı burada bir çok şeyi paylaştığımız için birbirimize aşınalığımız var. aynı yollardan geçtiğimiz içinde birbirimizi anlamakta zorluk çekmiyoruz. burada ki arkadaşlara saygısızlık olsun diye değil ama ben rahat olamıyorum. bir taraf gülerken diğer taraf ta aynı duyguya sahip olmayınca rahatsız oluyorum.
yine bu bölümde başka bir topik açabiliriz. isteyen bütün kaderdaşlarımız gelebilir. amacımız birilerini dışlamak değil sadece rahatsızlık vermemek

Yazdıklarına harfiyen katılıyorum..çok haklısın..bizde biraz düşüncesizlik ettik. Başka topik açalım tabi. Benim kafamda bazı sorular oluyor danışmak paylaşmak istiyorum başka topiklere içim ısınmıyor sizlerle konuşmak iyi geliyor diye sürekli dönüp dolaşıp buraya geliyorum ama burdada böylesi dediğin gibi doğru olmuyor. Aç bir topik oraya gelelim hadi.

tamam açacağım ama bu topik hepimizin olacağına göre bir isim bulmak lazım
önerilerinizi bekliyorum

Canim sen dogu söylüyosun ama bu topik cok anlayisli bi topik insanlarin sevinclerinin üzüntülerinin paylasildigi bi topik bu yola birlikte baslanildi birlikte bitirilmeli yeri geldi negatif alan arkadaslar bizden dah güclü oldular simde ben onlarin yerinde olmus olsaydim bu yazilanlar cok üzülürdüm.Biz burada düsük yapan aselimi ve kardelenimi duyunca haftalarca giresim gelmedi üzüntüden hasta oldum yine negatif alan kambarim baharim fiyonkum flatzkim icin öyle.Ama onlar cok güclü bu yop bitmis degil nasil bizler bitirmedik onlarda bitirmicek bu yol uzun Rabbimhepimizin yardimcisi olsun....

burayı terkedetmeyeceğiz ki burası hepimizin paylaşım alanı oldu. elbette onlar bizden daha güçlüler. benim onda bir şüphem yok.
ben onlar rahatsız oluyor demedim ki ben kendim rahatsızlık duyuyorum. bilerek yada bilmeyerek birisini üzersem diye korkuyorum.
ben onlar böyle düşünür demiyorum. burada edeindiğimiz arkadaşlık inşallah baki olacak. hepsini çok seviyorum

benim boy 165 66 kilo yani masallahim var diyebilirim bu gidisle 80 kiloyla dogururum herhalde....

günaydın kızlar bende 14.haftaya giriyorum yarın ama daha 600 gr aldım:)boyumda 1,63...yandım yani bu iki veledi taşımak için azcık heybet lazım değilmi ya:)

günaydın kızlar bende 14.haftaya giriyorum yarın ama daha 600 gr aldım:)boyumda 1,63...yandım yani bu iki veledi taşımak için azcık heybet lazım değilmi ya:)

güldürdün canim ya sen yine iyi 600 gr almissin ben hic alamadim ama tabi senin ikizin olucak biraz yemen lazim...demek herkesin hafatya neyi var neyi yok belli olucak Insllah hersey yolundadir ...

Son düzenleme:

maşallah canım. Allah insana taşıyacamayacağı yükü vermezmiş. sanıırm sen de çok kilo alacak gibi durmuyorsun.
esas kilolar artık bundan sonra gelmeye başlayacak. zaten ilk 3 ay kilo alınmayabilirmiş. iyi beslendikten sonra sorun yok.
sanırım çalıştığın için biraz kilo alman zaman alır. evde olsan yerdin.

kızlar bugün keseyi gördüm herşey yolunda allahın izniyle 1 tane görünüyo dedi dr 3 hafta sonra gene gitcem o zaman yine alttanmı bakcak peki ne zamana kadar böle devam etcek bilgisi olan varmı

canım doğum günün kutulu olsun, en güzel hediyeyi almışsın. bir ömür boyu bebişinle, eşinle mutlu olun canım.

canım gerçekten çok düşüncelisin zaten şu söyleminle bile kimseyi krımak istemediğin belli. emin ol asıl böyle düşünüp topiğe deneyimlerimizi yazmazsak üzülürler. bence burada kalmaya devam etmeliyiz. nasıl biz negatiflere üzülüyorsak emin ol ki onlarda bizim mutluluğumuzla mutlu oluyorlar. hepimiz aynı yollardan geçtik. bizim onlar için umut olacağız.

aaumut teşekkürler canımm aminnn inşallah

evet artık t. kimse girmiyo bazı kendi kendime konuşuyomusum gibi geliyo eski neşaniz gelsinn hadi kızlar gelin burayaa sevincimizi sıkıntımızı beraber yaşıyalım

kızlar bizim facede bir grup var dular falan okuduğumuz bebiş sıkıNtılarını paylaştığımı.... tedavide olan bir arkadaş bu gün bir şey paylaşmış orada GİTTİĞİ HAS MUASEBEDE KONUŞULUYORMUŞ DEVLET ÜREMEYE YARDIMCI TEDVİDE (İNFERTİLİTE VE TÜP BEBKTE )BAZI YASAKLAR GETİRECEKMİŞ TAMAMEN İPTALİNDEN BİLE SÖZ EDİLİYORMUŞ HABERİNİZ VARMIII

Canim sana katiliyorum ben de biseyler paylasmaktan cekiniyorum arkadaslarimiz tabiki bizim icin seviniyorlar ama biz de icimizi dokemiyoruz zaten negatif alanlarin cogu buraya ugramaz oldu kadim dostlarimiz haric.gonul isterki tablodaki herkes hamis olana kadar burada olalim ama negatif alanlar ugramaz oldu hamislerde paylasamaz.bence yebi bir topik acalim negatif alanlar da gelirler biz de ugrariz buraya.hamis tablomuz olsun bebegin haftasi cinsiyeti ismi dogum tarihi aldigimiz kilolar vs. yazilabilir.inanin cok sey paylasmak istiyotum ama kimse olmadigi icin yazamiyorum girmek bile istemiyorum bebislerin fotolarini da koyabiliriz.
Canim benim biz zaten onlarin yaninda olmaya devam edecegiz zaten bu yolun basinda nisan anneleri topigi acalim dememis miydik hepimiz ?neden hayalimizi gerceklestirmiyoruz negatif alanlarda gelirler.yoksa bu topik arka sayfalara kayacak gibi.bunlar benim dusuncelerim.

cici fogum gunun kutlu olsun

sanayine darisi kalp atislarina insallah

yeni bi topik açmaya gerek yok arkadaşlar bence burda topiğin adı temmuzda tüp bebek yaptıranlar...pozitif yada negatif alanlar değil..ayrıca biz herkesin üzüntüsünü paylaştık onlarda bizim en tatlı heyecanımızı memnuinyetle paylaşır emin olun...burdan devam kızlar onlarda bebklerini alıp çok yakında bize katılıcakmerak etmeyin.

yeter belki devlet kapsamından çıkarır nerde yazıyomuş

merhaba kızlar aranızda progestan 200 mg fıtılı kullanan varsa,ve folbiol kullanan ben yenı aldım ıkı gun sonra doktor progestanı kestı zam gelmıs ayrıca cok ucuzda degıl,boş yere para ödemeyin kullanacak kişiye kargolayabilirim.

kesin bir yanlışlık vardır, tüp bebek tedavisini iptal edemezler. belki sigorta karşılamaz artık. zaten pek karşılıyor sayılmaz.

canım nisan anneleri topiği var ama orasıda aktif değil. oradikilerde face toplandı.

[/QUOTE] ne diyim hem 3 çocuk olsun deniliyor. hemde kısıtlama getirilmek isteniyor. bu ne pehriz bu ne lahana turşusu hesabı. devlet hastanelerinde tüp bebek bölümünde insanlar ekmek kuyruğunda bekler gibi o kadar yoğun ki. artık infertilite çağın hastalığı, tedavisiz bebek sahibi olan çift sayısı nerdeyse parmak hesabı olacak.
hem üreyin deniliyor hemde kısıtlanıyor.
paran varsa olsun çocuğun yoksa ne halin varsa gör hesabı.[/QUOTE]

Haklısın vallah ne denir bilmemde tek hissettiğim bizim gibi yaralı yüreklerle oynayanların sonu çok kötü olur ne sen ne ben birşey yapmayız Allahım öylebir çorap örerki başlarına asla işin içinden çıkamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…