selam kızlar net imkanım olamadığından bu aralar nete giremedim. size iyi mi kötü mü bilemediğim bir haber vermek istiyorum. ben Temmuz ayında tüp bebek yaptırmıştım. ama sonuc negatif muştu. ve bugün hamile olduğumu öğrendim. değerim 202 imiş. ama ayın 13 den beri adet kanamam bitmedi. 22 gündür kanama devam ediyor. doktorla görüştüm yarın tekrar çağırdı hamileleik testi yapacakmış yeniden. normal bir hamilelik değil dedi. dışgebelik olabilir dedi. kendiliğinden düşabilir dedi. off napcamı bilemiyorum. Rabbim hayırlısını versin herkese. 3 yılın sonunda ilk defa hamile olduğumu öğrendim oda ne olacağı belli değil bana çok dua edin.
Arkadaşlar temmuzda başlayan tüp maceram dün dondurulmuşumdan aldığım 124 kan testi sonucuyla mutluluğa dönüştü. HAMİLEYİM :)
Allah hepinize nasip etsin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
Merak edenler için belirtiler listesi: :)
göğüste damarlar, kasıklarda ince ince batmalar bir de son 2-3 gündür iştahım azaldı.
ananas yedim her gün dışarıda kebap-döner vs yedim.
Temmuzda çalışmıyordum, iğneleri ve herşeyi kafama taktım, sonuç: olmadı...
Bu sefer transferden beri Allah isterse olur dedim, 3. günden itibaren işteydim, düşünmeye çok fırsat olmadı. Sonuç pozitif.
Aslolan kafa rahatlığı sanırım.
BENİ DE LİSTEYE ALINNNNN!!!!
belki dış gebelik değildir be güzelim belki bebek ordadır ama kanaman hormonlar yüzündendir belkii tutnur bebişin bırakmasseni böyle ihtimaller hiç yokmu?
ihtimaller çok olmaz mı insanlar kaç ay üst üste adet oluyorlar 3 aylık hamile olduğunu öğreniyorlar Rabbim hayırlısını versin inşallah dua edin yeter bana.
ihtimaller çok olmaz mı insanlar kaç ay üst üste adet oluyorlar 3 aylık hamile olduğunu öğreniyorlar Rabbim hayırlısını versin inşallah dua edin yeter bana.
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin....dilerim bebeğin sağlıklıdır ve sana sımmmsıkı tutunur ...aminnnn....
hatirlayanlar varsa benim dün ikili taramam vardi günüm okadar kötü gectiki size girip yazamadim Bugünü bekledim...
Dün doktorum ultrasonda bakti hersey cok iyi kalp boy kafa v.s bende tabi cok seviniyorum ama bizimki bir türlü rahat durmuyo Allahim ne yaramaz eli ayagi durmuyo etrafinda dönüyo doktor karnima vura vura bi hal onun istediyi gibi dursun diye.
daha sonra doktor bana bide demezmi enseye bakmadim yok burun kemigini göremedim diye Allahim bütün dünya sanki üzerime geldi..ne düsünücemi bilemedim ama ben burnunu gördüm diyorum o bana bize burun degil burnunun kemigi lazim o cok önemli dedi bu teste sana baska yerden randevu alicam oraya git daha cok incelicekler orada dedi..
Allahtan bugün Sabah 8 de gitim doktor bana hersey cok iyi gözüküyo bebisin gelisimi cok iyi dedi beni bi aglama aldi esim bi yandan Ablam mahf olduk Sabahi nasil etim artik gerisini siz düsünün kan sonuclarida haftaya insallah iyi cikar Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah.. herkesi cok öpüyorum....
hatirlayanlar varsa benim dün ikili taramam vardi günüm okadar kötü gectiki size girip yazamadim Bugünü bekledim...
Dün doktorum ultrasonda bakti hersey cok iyi kalp boy kafa v.s bende tabi cok seviniyorum ama bizimki bir türlü rahat durmuyo Allahim ne yaramaz eli ayagi durmuyo etrafinda dönüyo doktor karnima vura vura bi hal onun istediyi gibi dursun diye.
daha sonra doktor bana bide demezmi enseye bakmadim yok burun kemigini göremedim diye Allahim bütün dünya sanki üzerime geldi..ne düsünücemi bilemedim ama ben burnunu gördüm diyorum o bana bize burun degil burnunun kemigi lazim o cok önemli dedi bu teste sana baska yerden randevu alicam oraya git daha cok incelicekler orada dedi..
Allahtan bugün Sabah 8 de gitim doktor bana hersey cok iyi gözüküyo bebisin gelisimi cok iyi dedi beni bi aglama aldi esim bi yandan Ablam mahf olduk Sabahi nasil etim artik gerisini siz düsünün kan sonuclarida haftaya insallah iyi cikar Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah.. herkesi cok öpüyorum....
slm bugün acaip baş dönmesi bide burun kanaması var normalmidir acaba tansiyonummu düşük acaba........
Bir transfer oldu mu olacak mı sonra negatif mi pozitif mi derdi ve bitmiyor pozitifide alınca. Pek beni buarada tanımazsınız çok yazmıyorum ama yakından takip ediyorum sizleri okuyunca da yazmadan geçemedim bu sefer. İnan çok sevindim arkadaşım senin adına inşallah bundan sonrasıda iyi gidecek ve sen bebeğim kucağımda diye yazacaksın bizlere inşallah arkadaşım. Dualarımdasınız.
Oyacım geçmiş olsun canım benim, anladığım kadarıyla herşey yolundaymış doktor yanlış görmüş öylemi ? Çok zormuş bu durumlar yaa hakikaten Allah kolaylık versin hepimize hayırla tamamlasın inşallah.
cok sag olun iyi dilekleriniz icin kizlar gercekten cok zormus tutumu tutmadi testler daha büsürü sey Rabbim yardimcimz olsun insallah diger yaptiran arkadaslaar bunlari yasamazlar rabbim hepimizin tüm dualarini kabul etsinnekadar zorluklarla elde ettiğimizi bilmezmiş gibi birde bi sorunlar çıkarıp korkutmakta üstlerine yok vallah çok geçmiş olsun arkadaşım
canim cok gecmis olsun önemli degildir insallah bi doktora gözük istersen tansiyonuna baktir ihmal etme...slm bugün acaip baş dönmesi bide burun kanaması var normalmidir acaba tansiyonummu düşük acaba........
günaydın kızceler haydi bakalım yeni bir gün yepyeni umutlarla gelsin böçeklerimede merhaba onları unutmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?