Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

belki dış gebelik değildir be güzelim belki bebek ordadır ama kanaman hormonlar yüzündendir belkii tutnur bebişin bırakmasseni böyle ihtimaller hiç yokmu?

sen, sanayine ve ben üçümüzde önce negaitf altık hemen ardından donduriklerle pozitifi yakaladık. Birinci yıkımın hemen arkasından iyi geliyor insana. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.

ruveydacım Allah razı olsun teşekkür ederim. Seninkinide merak ediyoruz, sanki bana seninki kız gibi geliyor.

Ahunisam hayırlısı olsun benim kız erkek ayırt edecek lüksüm yok valla. eğer diğer bebeğimde yaşasaydı. gönlümden hep biri kız diğeri erkek diye geçiyordu.
şimdi sağlıklı olsunlar da yeter. insan merak etmiyor değil hani. biran önce cinsiyetini öğrenmek istiyor.
sanırım eğer gösterirse 10 gün sonra ben de açıklarım miniğimin cinsiyetini.

belki dış gebelik değildir be güzelim belki bebek ordadır ama kanaman hormonlar yüzündendir belkii tutnur bebişin bırakmasseni böyle ihtimaller hiç yokmu?

ihtimaller çok olmaz mı insanlar kaç ay üst üste adet oluyorlar 3 aylık hamile olduğunu öğreniyorlar Rabbim hayırlısını versin inşallah dua edin yeter bana.

ihtimaller çok olmaz mı insanlar kaç ay üst üste adet oluyorlar 3 aylık hamile olduğunu öğreniyorlar Rabbim hayırlısını versin inşallah dua edin yeter bana.

canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir. dua edelim.
benim eşimin teyzesinin bir arkadaşı kızını doğuruncaya kadar her ay adet görmüş canım
belki seninkide öyle bir şeydir.

Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah...dilerim hamileliktede hiiiç sorun yaşamadan 9 ayı geçirirsin

bu arada herkes sana gülçin diyor ya bende senin adını gülay yalçın die uyduruodum kendimce ne alakaymış ama:))))

Son düzenleme:
Temmuz topiğinde Allahın ayrı bir lütfu var sanki. temmuz ayında negatif görenler bile bazılarımız kendiliğinden bazılarımızda dondurulmuşlarıyla hamile kalıyorlar Rabbim hepimize hayrlı evlatlar nasip etsin İnşallah. ben sonucu ne olursa olsun hamile kalabileceğimi hayal bile edemezken Rabbim bu duyguyu yaşattı çok şükür.

hatirlayanlar varsa benim dün ikili taramam vardi günüm okadar kötü gectiki size girip yazamadim Bugünü bekledim...
Dün doktorum ultrasonda bakti hersey cok iyi kalp boy kafa v.s bende tabi cok seviniyorum ama bizimki bir türlü rahat durmuyo Allahim ne yaramaz eli ayagi durmuyo etrafinda dönüyo doktor karnima vura vura bi hal onun istediyi gibi dursun diye.
daha sonra doktor bana bide demezmi enseye bakmadim yok burun kemigini göremedim diye Allahim bütün dünya sanki üzerime geldi..ne düsünücemi bilemedim ama ben burnunu gördüm diyorum o bana bize burun degil burnunun kemigi lazim o cok önemli dedi bu teste sana baska yerden randevu alicam oraya git daha cok incelicekler orada dedi..
Allahtan bugün Sabah 8 de gitim doktor bana hersey cok iyi gözüküyo bebisin gelisimi cok iyi dedi beni bi aglama aldi esim bi yandan Ablam mahf olduk Sabahi nasil etim artik gerisini siz düsünün kan sonuclarida haftaya insallah iyi cikar Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah.. herkesi cok öpüyorum....

Bir transfer oldu mu olacak mı sonra negatif mi pozitif mi derdi ve bitmiyor pozitifide alınca. Pek beni buarada tanımazsınız çok yazmıyorum ama yakından takip ediyorum sizleri okuyunca da yazmadan geçemedim bu sefer. İnan çok sevindim arkadaşım senin adına inşallah bundan sonrasıda iyi gidecek ve sen bebeğim kucağımda diye yazacaksın bizlere inşallah arkadaşım. Dualarımdasınız.

Oyacım geçmiş olsun canım benim, anladığım kadarıyla herşey yolundaymış doktor yanlış görmüş öylemi ? Çok zormuş bu durumlar yaa hakikaten Allah kolaylık versin hepimize hayırla tamamlasın inşallah.

nekadar zorluklarla elde ettiğimizi bilmezmiş gibi birde bi sorunlar çıkarıp korkutmakta üstlerine yok vallah çok geçmiş olsun arkadaşım

günaydın arkadaşlarımmmmm

uzun zamandır yazamıordum düşük tehlikem olduğu için sürekli yattım.çok şükür 3.ayı doldurduk işe başladım bu hafta şöyle bir baktım dondurulmuşlarla hamiş olanlar olmuş çok tebrik ediyorummm.ALLAHIMM herkese nasip etsin sürekli dualarımdasınız her ezanda şükredip sizlere dua ediyorum...

2li tarama testimiz yaptık çok şükür temiz çıktıı cinsiyetimiz kız gibi dedi doktorumuz 23 ünde 3 lü tarama testimiz var ozaman kesin belli olur dedi cinsiyetine.sağlıklı olsun kız erkek farketmezz.isim arayışlarına başladımmm

hepinizi öpüyorummm

slm bugün acaip baş dönmesi bide burun kanaması var normalmidir acaba tansiyonummu düşük acaba........

nekadar zorluklarla elde ettiğimizi bilmezmiş gibi birde bi sorunlar çıkarıp korkutmakta üstlerine yok vallah çok geçmiş olsun arkadaşım
cok sag olun iyi dilekleriniz icin kizlar gercekten cok zormus tutumu tutmadi testler daha büsürü sey Rabbim yardimcimz olsun insallah diger yaptiran arkadaslaar bunlari yasamazlar rabbim hepimizin tüm dualarini kabul etsin
Ahunisacigim evet hersey yolundaymis sadece doktorun patavatsizligimi diyim bilmiyorum sen bugün kan sonuclarini alicaktin insallah hersey yolunda gider Rabbim yardimicimiz olsun herseyin hayirlisi
slm bugün acaip baş dönmesi bide burun kanaması var normalmidir acaba tansiyonummu düşük acaba........
canim cok gecmis olsun önemli degildir insallah bi doktora gözük istersen tansiyonuna baktir ihmal etme...

Gunaydiin

oyacim gecmis olsun bebisin iyi olmasina cok sevindim canim

mersin sana da gecmis olsun insallah bundan sonra daha saglikli gecer hamisligin

aysegul canim insallah hamissindir guzel haberlerini bekliyoruz.

günaydın kızceler haydi bakalım yeni bir gün yepyeni umutlarla gelsin böçeklerimede merhaba onları unutmadım

günaydın canımmm,umarım herkes için hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir gün olur....merhaba özne_hayat teyzecimmm,yazdıklarını annem okuyor bende sesini duyuyorum sana öyle cevap veriyorumseni ve buradaki diğer teyzelerimi çokkkk sewiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…