sağol canım insan sersem gibi oluyo kafamı kaldıramıyom yastıktan çok hızlı kilo alıyom 2 kilo almışım napıcam bilmiyorum
merhaba arkadaslar...uzun süre uzak kaldım sizlerden..tayin işleri ev tasıma vs derken zaman geçti.ara ara nete girdikçe sizden haberleri de takip etmeye çalıstım.
bir kız müjdesi de benden canlarımbugün öğrendim çoookk mutluyummm.Rabbim bütün arkadaslarımıza nasip etsin inşallah.
hatirlayanlar varsa benim dün ikili taramam vardi günüm okadar kötü gectiki size girip yazamadim Bugünü bekledim...
Dün doktorum ultrasonda bakti hersey cok iyi kalp boy kafa v.s bende tabi cok seviniyorum ama bizimki bir türlü rahat durmuyo Allahim ne yaramaz eli ayagi durmuyo etrafinda dönüyo doktor karnima vura vura bi hal onun istediyi gibi dursun diye.
daha sonra doktor bana bide demezmi enseye bakmadim yok burun kemigini göremedim diye Allahim bütün dünya sanki üzerime geldi..ne düsünücemi bilemedim ama ben burnunu gördüm diyorum o bana bize burun degil burnunun kemigi lazim o cok önemli dedi bu teste sana baska yerden randevu alicam oraya git daha cok incelicekler orada dedi..
Allahtan bugün Sabah 8 de gitim doktor bana hersey cok iyi gözüküyo bebisin gelisimi cok iyi dedi beni bi aglama aldi esim bi yandan Ablam mahf olduk Sabahi nasil etim artik gerisini siz düsünün kan sonuclarida haftaya insallah iyi cikar Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah.. herkesi cok öpüyorum....
kızlar karaborsa canımhayırlı uğurlu olsun kızımız, meleğimiz.
hayırlısı ile doğsun sağlıklı inşallah, kız olsun erkek olsun bizim olsun.
nasılll geçti bakalım hafta sonunuzz kızlarr
cumartesii sabah kaltım ilacı yaptım evin içinde yürüyodum hapşurdum birden pat diye bişeyin düştügünü hissettimm çamaşırıma baktım bişi yok sonra elimle baktım topak topak ilaçlar geliyoo ama baya bi topakk 4 tane falan geldii korktum ilk başta sonra dedim iiyi oldu belkie ilaçlarım şimdi daha iyi gidicek içeriye sizde böyle bişey yaşadınızmı:26:
cok şükür saol canım ufak ufak oluyodu ama busefer büyük olunca korkmuştumgünaydın canımmm
merak etme o bendede oluodu korkmuştum kliniği aradım sordumm vucut fazla olanını atıomuş zati gerekli olanını alıomuş sen yine kullanmana devam ett
hosbuldum canım.güzel dileklerin için çok sağol Allah razı olsun..
haklısın en kıdemliler arasındayım :)) sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor??
İyiyiz canim sen ve ikizler nasil?
hatirlayanlar varsa benim dün ikili taramam vardi günüm okadar kötü gectiki size girip yazamadim Bugünü bekledim...
Dün doktorum ultrasonda bakti hersey cok iyi kalp boy kafa v.s bende tabi cok seviniyorum ama bizimki bir türlü rahat durmuyo Allahim ne yaramaz eli ayagi durmuyo etrafinda dönüyo doktor karnima vura vura bi hal onun istediyi gibi dursun diye.
daha sonra doktor bana bide demezmi enseye bakmadim yok burun kemigini göremedim diye Allahim bütün dünya sanki üzerime geldi..ne düsünücemi bilemedim ama ben burnunu gördüm diyorum o bana bize burun degil burnunun kemigi lazim o cok önemli dedi bu teste sana baska yerden randevu alicam oraya git daha cok incelicekler orada dedi..
Allahtan bugün Sabah 8 de gitim doktor bana hersey cok iyi gözüküyo bebisin gelisimi cok iyi dedi beni bi aglama aldi esim bi yandan Ablam mahf olduk Sabahi nasil etim artik gerisini siz düsünün kan sonuclarida haftaya insallah iyi cikar Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah.. herkesi cok öpüyorum....
selam kızlar net imkanım olamadığından bu aralar nete giremedim. size iyi mi kötü mü bilemediğim bir haber vermek istiyorum. ben Temmuz ayında tüp bebek yaptırmıştım. ama sonuc negatif muştu. ve bugün hamile olduğumu öğrendim. değerim 202 imiş. ama ayın 13 den beri adet kanamam bitmedi. 22 gündür kanama devam ediyor. doktorla görüştüm yarın tekrar çağırdı hamileleik testi yapacakmış yeniden. normal bir hamilelik değil dedi. dışgebelik olabilir dedi. kendiliğinden düşabilir dedi. off napcamı bilemiyorum. Rabbim hayırlısını versin herkese. 3 yılın sonunda ilk defa hamile olduğumu öğrendim oda ne olacağı belli değil bana çok dua edin.
günaydın arkadaşlarımmmmm
uzun zamandır yazamıordum düşük tehlikem olduğu için sürekli yattım.çok şükür 3.ayı doldurduk işe başladım bu hafta şöyle bir baktım dondurulmuşlarla hamiş olanlar olmuş çok tebrik ediyorummm.ALLAHIMM herkese nasip etsin sürekli dualarımdasınız her ezanda şükredip sizlere dua ediyorum...
2li tarama testimiz yaptık çok şükür temiz çıktıı cinsiyetimiz kız gibi dedi doktorumuz 23 ünde 3 lü tarama testimiz var ozaman kesin belli olur dedi cinsiyetine.sağlıklı olsun kız erkek farketmezz.isim arayışlarına başladımmm
hepinizi öpüyorummm
merhaba arkadaslar...uzun süre uzak kaldım sizlerden..tayin işleri ev tasıma vs derken zaman geçti.ara ara nete girdikçe sizden haberleri de takip etmeye çalıstım.
bir kız müjdesi de benden canlarımbugün öğrendim çoookk mutluyummm.Rabbim bütün arkadaslarımıza nasip etsin inşallah.
selam kızlar, cumartesi test sonucumu aldım. çok şükür temiz çıktı.
cinsiyeti göstermedi artık bayramdan sonraya kaldı. ben doktorumu çok sıkıştırdım, yanılma ihtimalim var henüz çok küçük ama erkeğe benziyor dedi. sen yinede kendini hiç birşeye hazırlama bu haftada kız ve erkeğin organıda dışarıda olur yanılabilirim dedi.
yine bayramdan sonrayı bekliyorum. 16 haftalık olmuş olacak ozaman. inşallah daha net birşey söyler ozaman.
arkadaşlar merhaba, uzun süredir topiğe girip takip edemiyordum;
öncelikle tüm bebişini bekleyen arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum ve allah herkesin sağlıkla
bebişlerini kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
benim gibi denemesinden negatif sonuç alan arkadaşları merak ediyorum;
nekadar süre ara verecekler tekrar denemek için ve bu sefer merkez -doktor tercihlerinde değişiklik yapacaklarmı?
geçmiş olsun canım, doktorunun görememesi ultrason kalitesi ile ilgilidir. hiç stres yapıp bebişide üzme.
diğer doktorda güzel demiş,ölçümer iyi çıkınca kanda iyi çıkar. stres yapma hiç
iyi dilekleriniz icin cok sagolun kizlar bugün kan sonuclarini aldik cok sükür onlarda iyi cikti..canım benimmmmm kıyamam drunuz biraz korkutmuş sizi ama şükürler olsun bebişin gayet iyiymiş
inş gelişimi saonuna kadar böyle devam eder ve sağlıcakla alırsın kuzunu kucağına
inş kan sonuçlarınızda temiz çıkacak allah yardımcınız olsun tatlım
kızlar napıyosunuz cok özledım sızlerı : ))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?