hatirlayanlar varsa benim dün ikili taramam vardi günüm okadar kötü gectiki size girip yazamadim Bugünü bekledim...
Dün doktorum ultrasonda bakti hersey cok iyi kalp boy kafa v.s bende tabi cok seviniyorum ama bizimki bir türlü rahat durmuyo Allahim ne yaramaz eli ayagi durmuyo etrafinda dönüyo doktor karnima vura vura bi hal onun istediyi gibi dursun diye.
daha sonra doktor bana bide demezmi enseye bakmadim yok burun kemigini göremedim diye Allahim bütün dünya sanki üzerime geldi..ne düsünücemi bilemedim ama ben burnunu gördüm diyorum o bana bize burun degil burnunun kemigi lazim o cok önemli dedi bu teste sana baska yerden randevu alicam oraya git daha cok incelicekler orada dedi..
Allahtan bugün Sabah 8 de gitim doktor bana hersey cok iyi gözüküyo bebisin gelisimi cok iyi dedi beni bi aglama aldi esim bi yandan Ablam mahf olduk Sabahi nasil etim artik gerisini siz düsünün kan sonuclarida haftaya insallah iyi cikar Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah.. herkesi cok öpüyorum....
günaydın arkadaşlarımmmmm
uzun zamandır yazamıordum düşük tehlikem olduğu için sürekli yattım.çok şükür 3.ayı doldurduk işe başladım bu hafta şöyle bir baktım dondurulmuşlarla hamiş olanlar olmuş çok tebrik ediyorummm.ALLAHIMM herkese nasip etsin sürekli dualarımdasınız her ezanda şükredip sizlere dua ediyorum...
2li tarama testimiz yaptık çok şükür temiz çıktıı cinsiyetimiz kız gibi dedi doktorumuz 23 ünde 3 lü tarama testimiz var ozaman kesin belli olur dedi cinsiyetine.sağlıklı olsun kız erkek farketmezz.isim arayışlarına başladımmm
hepinizi öpüyorummm
günaydın canımmm,umarım herkes için hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir gün olur....merhaba özne_hayat teyzecimmm,yazdıklarını annem okuyor bende sesini duyuyorum sana öyle cevap veriyorumseni ve buradaki diğer teyzelerimi çokkkk sewiyorum:))
hatirlayanlar varsa benim dün ikili taramam vardi günüm okadar kötü gectiki size girip yazamadim Bugünü bekledim...
Dün doktorum ultrasonda bakti hersey cok iyi kalp boy kafa v.s bende tabi cok seviniyorum ama bizimki bir türlü rahat durmuyo Allahim ne yaramaz eli ayagi durmuyo etrafinda dönüyo doktor karnima vura vura bi hal onun istediyi gibi dursun diye.
daha sonra doktor bana bide demezmi enseye bakmadim yok burun kemigini göremedim diye Allahim bütün dünya sanki üzerime geldi..ne düsünücemi bilemedim ama ben burnunu gördüm diyorum o bana bize burun degil burnunun kemigi lazim o cok önemli dedi bu teste sana baska yerden randevu alicam oraya git daha cok incelicekler orada dedi..
Allahtan bugün Sabah 8 de gitim doktor bana hersey cok iyi gözüküyo bebisin gelisimi cok iyi dedi beni bi aglama aldi esim bi yandan Ablam mahf olduk Sabahi nasil etim artik gerisini siz düsünün kan sonuclarida haftaya insallah iyi cikar Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah.. herkesi cok öpüyorum....
günaydın arkadaşlarımmmmm
uzun zamandır yazamıordum düşük tehlikem olduğu için sürekli yattım.çok şükür 3.ayı doldurduk işe başladım bu hafta şöyle bir baktım dondurulmuşlarla hamiş olanlar olmuş çok tebrik ediyorummm.ALLAHIMM herkese nasip etsin sürekli dualarımdasınız her ezanda şükredip sizlere dua ediyorum...
2li tarama testimiz yaptık çok şükür temiz çıktıı cinsiyetimiz kız gibi dedi doktorumuz 23 ünde 3 lü tarama testimiz var ozaman kesin belli olur dedi cinsiyetine.sağlıklı olsun kız erkek farketmezz.isim arayışlarına başladımmm
hepinizi öpüyorummm
tansiyonum düşmüş 9.6 dedi hemşire sizdede kızlar göğüs ağrısı varmı yoksa bu belirtileri ben tekmi yaşıyorum
tansiyonum düşmüş 9.6 dedi hemşire sizdede kızlar göğüs ağrısı varmı yoksa bu belirtileri ben tekmi yaşıyorum
merhaba arkadaslar...uzun süre uzak kaldım sizlerden..tayin işleri ev tasıma vs derken zaman geçti.ara ara nete girdikçe sizden haberleri de takip etmeye çalıstım.
bir kız müjdesi de benden canlarımbugün öğrendim çoookk mutluyummm.Rabbim bütün arkadaslarımıza nasip etsin inşallah.
Canim yeniden hosgeldin aramiza,ozlettin kendini,tayin yeriniz eviniz hayirli olsun,bebisimiz kizmis masallah barekallah cok sevindim senin adina,allah bahtini da tahtini da guzel eylesin,hanilelik bakimindan aramizda en kidemli sensin sanirim ne guzel.
merhaba arkadaslar...uzun süre uzak kaldım sizlerden..tayin işleri ev tasıma vs derken zaman geçti.ara ara nete girdikçe sizden haberleri de takip etmeye çalıstım.
bir kız müjdesi de benden canlarımbugün öğrendim çoookk mutluyummm.Rabbim bütün arkadaslarımıza nasip etsin inşallah.
kizlarimiz artiyor heyooo.... Allah nazarlardan korusun minik kuzularimizi. hayirli olsun tayininiz. bebisiniz size bol bol ugur getirsin
cok sagol denizfenerim Allahin izniyle kan sonuclarimda iyi ciksin ozaman rahatlicam....Gunaydiin
oyacim gecmis olsun bebisin iyi olmasina cok sevindim canim
mersin sana da gecmis olsun insallah bundan sonra daha saglikli gecer hamisligin
aysegul canim insallah hamissindir guzel haberlerini bekliyoruz.
canim korkutmak ama ne korkutmak Allahim herkesin bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah dediyi gibi fiyonkum bitmiyo birtürlü yinede herseyin hayirlisi...canım benimm.. minik kuzu korkutmuş sizi, çok şükür uzun sürmemiş bu tedirginlik. bitmiyo anacım bitmiyo işte hamile kalmakla, kucağa alana kadar huzur yok. Bi çabuk geçsin zaman da sağlıcakla kucağına al inşallah canım.
ruveydam o kuzu hic kuzu gibi durmuyo cok yaramazcanım minik kuzu seni biraz korkutmuş yerim ben onu. Allah sağlıkla tamamına erdirmeyi kucağına almayı nasip etsin sana ve diğer hamişlerimizin h
Allah mutlulugunu daim etsin insallah bir prenses dahami geliyomus masallah....Rabbim sana bagislasin bebisini...merhaba arkadaslar...uzun süre uzak kaldım sizlerden..tayin işleri ev tasıma vs derken zaman geçti.ara ara nete girdikçe sizden haberleri de takip etmeye çalıstım.
öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bende gögüste sızlamalar oluyodu hala da var.
göğüs ağrısı ile ilgili bir şey diyemeyeceğim ama hamilelikte tansiyon düşermiş. bana hemşire demişti.
benim de tansiyonum normalde 10/6 bazen daha çok düşüyor.
kizlarimiz artiyor heyooo.... Allah nazarlardan korusun minik kuzularimizi. hayirli olsun tayininiz. bebisiniz size bol bol ugur getirsin
evet canım ne güzel maşallah.
h_derya özledik seni kızımız hayırlı uğurlu olsun.
kız evlat bereket demek.
Allah bütün evlatlarımıza hayırlı bereketli uzun ömür versin
Allah mutlulugunu daim etsin insallah bir prenses dahami geliyomus masallah....Rabbim sana bagislasin bebisini....
Allah razı olsun arkadaslar..çevremdeki herkes karnımın seklinden erkek yorumu yapıyolardı bende kendimi iyice alıstırmıstım kız olunca şok oldum resmen
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahh...
hepinizi çoookkkk özlemişim yaaaaa
Allah razı olsun arkadaslar..çevremdeki herkes karnımın seklinden erkek yorumu yapıyolardı bende kendimi iyice alıstırmıstım kız olunca şok oldum resmen
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahh...
hepinizi çoookkkk özlemişim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?