Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benimm.. minik kuzu korkutmuş sizi, çok şükür uzun sürmemiş bu tedirginlik. bitmiyo anacım bitmiyo işte hamile kalmakla, kucağa alana kadar huzur yok. Bi çabuk geçsin zaman da sağlıcakla kucağına al inşallah canım.

kızlar karaborsa canım hayırlı uğurlu olsun kızımız, meleğimiz.
hayırlısı ile doğsun sağlıklı inşallah, kız olsun erkek olsun bizim olsun.

fiyonk teyzesi onu yer yer yerr...

tansiyonum düşmüş 9.6 dedi hemşire sizdede kızlar göğüs ağrısı varmı yoksa bu belirtileri ben tekmi yaşıyorum

canım minik kuzu seni biraz korkutmuş yerim ben onu. Allah sağlıkla tamamına erdirmeyi kucağına almayı nasip etsin sana ve diğer hamişlerimizin hepsine

canım geçmiş olsun. riskli dönem bitmiş çok şükür. Allah sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik nasip etsin.
minik kızımızı öpüyorum canım.
topiği erkelerimiz basmıştı ama maşallah kızlarımızda yavaş yavaş geliyor.

tansiyonum düşmüş 9.6 dedi hemşire sizdede kızlar göğüs ağrısı varmı yoksa bu belirtileri ben tekmi yaşıyorum

göğüs ağrısı ile ilgili bir şey diyemeyeceğim ama hamilelikte tansiyon düşermiş. bana hemşire demişti.
benim de tansiyonum normalde 10/6 bazen daha çok düşüyor.

merhaba arkadaslar...uzun süre uzak kaldım sizlerden..tayin işleri ev tasıma vs derken zaman geçti.ara ara nete girdikçe sizden haberleri de takip etmeye çalıstım.
bir kız müjdesi de benden canlarım bugün öğrendim çoookk mutluyummm.Rabbim bütün arkadaslarımıza nasip etsin inşallah.

öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bende gögüste sızlamalar oluyodu hala da var.

Canim yeniden hosgeldin aramiza,ozlettin kendini,tayin yeriniz eviniz hayirli olsun,bebisimiz kizmis masallah barekallah cok sevindim senin adina,allah bahtini da tahtini da guzel eylesin,hanilelik bakimindan aramizda en kidemli sensin sanirim ne guzel.

hosbuldum canım.güzel dileklerin için çok sağol Allah razı olsun..
haklısın en kıdemliler arasındayım :)) sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor??

kizlarimiz artiyor heyooo.... Allah nazarlardan korusun minik kuzularimizi. hayirli olsun tayininiz. bebisiniz size bol bol ugur getirsin

kizlarimiz artiyor heyooo.... Allah nazarlardan korusun minik kuzularimizi. hayirli olsun tayininiz. bebisiniz size bol bol ugur getirsin

evet canım ne güzel maşallah.
h_derya özledik seni kızımız hayırlı uğurlu olsun.
kız evlat bereket demek.
Allah bütün evlatlarımıza hayırlı bereketli uzun ömür versin

Gunaydiin

oyacim gecmis olsun bebisin iyi olmasina cok sevindim canim

mersin sana da gecmis olsun insallah bundan sonra daha saglikli gecer hamisligin

aysegul canim insallah hamissindir guzel haberlerini bekliyoruz.
cok sagol denizfenerim Allahin izniyle kan sonuclarimda iyi ciksin ozaman rahatlicam....
canim korkutmak ama ne korkutmak Allahim herkesin bebisini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah dediyi gibi fiyonkum bitmiyo birtürlü yinede herseyin hayirlisi...
canım minik kuzu seni biraz korkutmuş yerim ben onu. Allah sağlıkla tamamına erdirmeyi kucağına almayı nasip etsin sana ve diğer hamişlerimizin h
ruveydam o kuzu hic kuzu gibi durmuyo cok yaramaz) amin canim saglikla hepimizinkini insallah...
Allah mutlulugunu daim etsin insallah bir prenses dahami geliyomus masallah....Rabbim sana bagislasin bebisini...

herkese iyi geceler tatli bol bebisli ruyalar.......

Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin minik prensesinizi..bir süslü hanım daha geliyor demek:))

öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bende gögüste sızlamalar oluyodu hala da var.

slm sağol canım benim ilk kimyasal olmamayaydı aynı olcaktık olsun rabbim 2 de nasip etti 4 aylıksın dimi oy maşallah kız evlat oyuncak gibi süsle bırak 2 tel saçına toka takarsın sende kız çocuğu çok sevimli yalaka olur rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin seni gördüğüme sevindim canımm

göğüs ağrısı ile ilgili bir şey diyemeyeceğim ama hamilelikte tansiyon düşermiş. bana hemşire demişti.
benim de tansiyonum normalde 10/6 bazen daha çok düşüyor.

sağol canım insan sersem gibi oluyo kafamı kaldıramıyom yastıktan çok hızlı kilo alıyom 2 kilo almışım napıcam bilmiyorum

evet canım ne güzel maşallah.
h_derya özledik seni kızımız hayırlı uğurlu olsun.
kız evlat bereket demek.
Allah bütün evlatlarımıza hayırlı bereketli uzun ömür versin

Allah mutlulugunu daim etsin insallah bir prenses dahami geliyomus masallah....Rabbim sana bagislasin bebisini....

Allah razı olsun arkadaslar..çevremdeki herkes karnımın seklinden erkek yorumu yapıyolardı bende kendimi iyice alıstırmıstım kız olunca şok oldum resmen
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahh...
hepinizi çoookkkk özlemişim yaaaaa

derya seninle tanışmamız haziran topiğinden geliyor hatırlıyormusun ? Ben o denemede negatif almıştım sen ise pozitif. Sonra ben hemen ikinci deneme yapmıştım, zaten seninlede aramızda 2 hafta falan var. Benimde karnıma bakarak ve "sen çok güzelleştin" erkek bebek anneye güzellik verirmiş" diye söylediklerinden bende kendimi erkek bebeğe çok kaptırmıştım nitekim doktor oğlum olacağı müjdesini verdi fakat 4. ay bittikten sonra tekrar bakalım ufak bir ihtimalle değişiklik olabilir dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bende kız evlat her eve lazım diye düşünüyorum ve 17 dondurikim var kızı bulana kadar denemeyi düşünüyorum dermişim :))))))))))))))))) seninde kızçen hayırlı olsun canım. Allah arkadaşlarımızada tez zamanda nasip etsin.

derya seninle tanışmamız haziran topiğinden geliyor hatırlıyormusun ? Ben o denemede negatif almıştım sen ise pozitif. Sonra ben hemen ikinci deneme yapmıştım, zaten seninlede aramızda 2 hafta falan var. Benimde karnıma bakarak ve "sen çok güzelleştin" erkek bebek anneye güzellik verirmiş" diye söylediklerinden bende kendimi erkek bebeğe çok kaptırmıştım nitekim doktor oğlum olacağı müjdesini verdi fakat 4. ay bittikten sonra tekrar bakalım ufak bir ihtimalle değişiklik olabilir dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bende kız evlat her eve lazım diye düşünüyorum ve 17 dondurikim var kızı bulana kadar denemeyi düşünüyorum dermişim :))))))))))))))))) seninde kızçen hayırlı olsun canım. Allah arkadaşlarımızada tez zamanda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…