tebrik ederim seni çok güzel besleniyorsun
bende sabah kahvaltımı aynen yapıyorum fakat öglen iiçin aynısını söyliyemiycem çünkü fab. gelen yemekleri yiyemiyorum fazla ona nazaran akşam dikkat etmeye çalışıyorum bunun yanında benim akşam cok oluyo bulantılarım kafamı kaldıramıyorum tabii sanırım siz aştınız bu bulantılkarıı
rabbim hepimizin bebegini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
aman da aman iştahı açılmış güzel hamişimizin ne var ne yok götürüyormuş
tatlım hem kendini hem bebişini güzelce besle ama abartmadan tabi
yediğin herşey yarasın bebişine inş
aminnnnnnnnnnn zaten biz bu gazla geride kalamayız ne güzel anlatıyorsunuz baksanıza...
inş bizlerde yazıcaz size macerelarımızı
helal sana tatlımmmmmmmmm
yediğin herşey yarasın bebişineeeeee
maşallah iyi bakıyorsun kendine...
buarada hipotiroid olmana rağmen kilo almamana çok şaşırdım...
bende hipotiroidim ilaç almasam hemen kilo alıyorum ama ilaca devam ettiğim sürece sorun yok...
çok şanslı yiğenlerim varrrrrr anneleri negüzel bakıyor onlara
canım benimmmmmmmmm maşallah sende dikkat ediyorsun kendine
kan olsun can olsun yediklerini bebişlerinize
canım bende hilbura katılıyorum ekmek ve pilazdan çok az da olsa ye ki onlardaki vitaminlerdende alabilesin...
merhaba kızlar
benim bu haftaya kadar hiç miğde bulantım, iştahsızlığım falan olmadı.son bir haftadır ne yesem ağzıma geliyor. su içmek bile işkence oldu.
normalde bu haftalarda miğde bulantılarının tamamen geçmesi gerekirken benimki başladı. biraz aksi olacak benim bebişim sanırım :)
ben geldim bebişin kalp atışlarını duyduk ama ben bişey anlamadım kalbini nasıl duydunuz siz normal kap atış sesi yok dr herşey yolunda dedi bide resmini aldım minnak minnak kolları var bacakları var
ben geldim bebişin kalp atışlarını duyduk ama ben bişey anlamadım kalbini nasıl duydunuz siz normal kap atış sesi yok dr herşey yolunda dedi bide resmini aldım minnak minnak kolları var bacakları var
AYYYY BENN ÇOK ÇEKİYORUM O BULANTILARDANN ÇOK FENAA NE YAPCAM BİLMİYORUM AKŞAMLARI BİR LOKMA YEMEK YİYEMİYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN ASLINDA HOŞUMA GİTMİYO DEĞİL BU BULANTILAR ORDA OLDUGUNU HİSSEDİYORUM YA BÜYÜK MUTLULUK
/QUOTE]
benimkide akşamları coşuyor, su içemez oldum.
AYYYY BENN ÇOK ÇEKİYORUM O BULANTILARDANN ÇOK FENAA NE YAPCAM BİLMİYORUM AKŞAMLARI BİR LOKMA YEMEK YİYEMİYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN ASLINDA HOŞUMA GİTMİYO DEĞİL BU BULANTILAR ORDA OLDUGUNU HİSSEDİYORUM YA BÜYÜK MUTLULUK
AYY CANIM BENİMM NASILDII AGLADINMII ?
SEN NASIL Bİ SES DUYDUNKİ :26: HEM BAK DOKTORUN HERŞEY YOLUNDA DEÖİŞŞ NE GÜZEL İŞTEE EEE KOY FOTOSUNUDA GÖRSÜN TEYZELERİ
TAM KAÇ HAFTALIKMIŞ BİTANEM
8 haftalık dedi bi ara sesi açtı ama hemen kapattı bişey duyamadım of ya coraspirini bıraktım estrofemide 4 gün sonra bırakcam fitili de 10 gün sora bırak dedi sonra vazgeçti kontrole kadar devam dedi bu arada 13 kasım kontrolüm o zamandoğum hakkında konuşuruz dedi.. resim nasıl yükleyebilirim yardımcı olurmusun
8 haftalık dedi bi ara sesi açtı ama hemen kapattı bişey duyamadım of ya coraspirini bıraktım estrofemide 4 gün sonra bırakcam fitili de 10 gün sora bırak dedi sonra vazgeçti kontrole kadar devam dedi bu arada 13 kasım kontrolüm o zamandoğum hakkında konuşuruz dedi.. resim nasıl yükleyebilirim yardımcı olurmusun
canım estrofemi doktoruna bir daha sor istersen. ben testimi 10. gün yapmıştım ve pozitif sonucu alır almaz doktor estrofemi kestirmişti.
bence sen bir daha sor
aaumut canımm aynen benimde akşamları servisten kendimi zor atıyorum merakla servise kusucam günü bekliyorum
dün tek bir lokma yiyemedim kafamı kaldıramadım bulantıdan
ekşi elma ye bide tuslu salatalık ben faydasını gördüm
:) sakın serviste birşey yapayım deme sonra seni almadan gderler sonra
yolun uzun mu, allahtan benim yolum kısa dayanıyorum. annem diyor bu dönemde çocuğun saçları çıkmaya başlarmış oda miğdeyi kötü yaparmış.
çokk uzakk yaa 1.saat 15 dk ilk 2 hafta kendim arabayla geldim ama sıkıldım çok trafik var dur kalk dur kalk araba kullanmaktan sogudum
hadi seninkinin saçları benimkiin neyi çıkıyo bacım8 haftanın içindeyiz
canım estrofemi doktoruna bir daha sor istersen. ben testimi 10. gün yapmıştım ve pozitif sonucu alır almaz doktor estrofemi kestirmişti.
bence sen bir daha sor
merhaba kızlar..ya ben hala estrofemi kullanıyorum..12.haftaya kadar kullan dediler bana... merkeze sorduğumda öyle dedileri,dondurulmuş olduğu için filan dedi hemşire... bu arada ben de günde 2-3 defa çıkarıyorum...
merhaba su, sende umutta tedavi olmuştun dimi, benim doktorum süleyman beydi. estrofem için faydası kadar zaarıda var içme onu demişti.
ama dondurulmuşta farklıdır belki aklınıda karıştırmış olmayayı. bir bildiği vardır mutlaka doktorunun
evet cnm..ulun beydi doktorum...kese için haber vermek için aradığım da sormuştum.hemşire kullan demişti...1e düşüreyim ben de bari bitince almam birdaha,,,zararı olmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?