arkadaşlar hamilelik takviminde ilk kan testlerini yaptırmış olmalısınız diyor. Benden istenmedi hiç bişey. Sizden istenmiş miydi?
cicim kanaman yokmus cok sükür Allahim korusun herkesi insalah bebislerimizi sagicakla kucagimiza alalim insallah!!Günaydın kızlar sabahın yedisinde uyandım şükür kanamam yok yanlız aklıma takılanlar var içimde biriken kan akmazsa nasıl kaybolcak ? Birde aspirin içiyorum ya aspirin kanı sulandırır içmesemmiki bikemedim
Masallah hilburum sana bebiseriedede kendinede iyi bakmissin insallah hersey sonuna kadar böye gider Rabbim korusun hepimizi....selam kızlar ..bende dün kontrole gittim..kızım 184 oğlum 186 gr olmuş.tam 17+1 bugün.ve annelerine tam 5,50 kg mal olmuşlar:)
Bu arada kontrolüme daha 2 hafta vardı ama ben bebeğimi bayramdan önce bir göreyim dedim. Dün kontrole gittik tam cinsiyetinide öğrenmek istedik, geçen kontrolde doktor erkeğe benziyor ama belli olmaz demişti. Dün ise oğluşumun bamya kadar pipisini gördüm erkekliği tescillenmiş oldu. Darısı isteyenlerin başına olsun inşallah.
Kızı olanlar içinde ayrıca sevindim, yine benim sloganımı söylüyorum ve her eve bir kız evlat şart diyorummmm :)))))))
Oyyyyyy maaşallah cnm ya demek gördünüzz erkekin pipisiniiiiiiiii
gözünaydınnnnnn
rabbim bizlerede yaşatsın inşallahhhhhhhhh
hayırlı olsun canım demek bir erkekimiz daha geliyor. Allah bereketli sağlıklı uzun ömür versin.
ben de geçen hafta gittiğimde doktor bana erkeğe benziyor dedi ama sanırım tam net 16. haftada ortaya çıkıyor.
fazkyy canım arkadaşım bugün arefe günü dualrın kabul olduğu gün Rabbim tez zaman da yaşatsın bu duyguyu inşallah
ben de her eve bir kız şart diyenlerdenim :)) Ama içime benimki de erkekmiş gibi doğuyor.
Çin takvimi tüp bebekte de geçerli mi acaba??????
Şimdi toplanan döllenen tüm yumurtalardan aynı cins çıkmaz herhalde di mi yaa?
çin takv erkek diyo...
canım gözünüz aydınn:))) Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin minik oğluşuna
çin takvimine bi baksana tutucakmı bakalım:)
cicim kanaman yokmus cok sükür Allahim korusun herkesi insalah bebislerimizi sagicakla kucagimiza alalim insallah!!
Masallah hilburum sana bebiseriedede kendinede iyi bakmissin insallah hersey sonuna kadar böye gider Rabbim korusun hepimizi....
Canim ben zaten senin oglusun olucagindan okadar emindimki ama tescillenmezi daha iyi olmus tabi ben daha gidemedim 5. de gidicem daha cok var simdi gitmekde istemedim aslinda cok istiyorumda gitmek, biktirmiyim simdi kendimden ordakileri
Dün bi yazi okudum alman bilim adamlari arastirmis doguma yakin cok midesi bulanan hamileleri toplamislar hepsinin kizi olmus yani kizlar anneyi cok hasta yaparmis oglanlar öyle deyilmis
sanki buradada cok midesi bulananlarin kizi var gibi ne dersiniz kizlar..
benimde midem fazla bulanmadi
bakalim benim neyim olucak hayirlisiyla...
Evet bu hafta yaptırdım sen de yaptır.bnden TSH,TOXO IgG,hıv,sarılık,hemogram istedi
Baharcim amin canim cok tesekkur ederim rabbim sana da en kisa zamanda nasip etsin hep icimde senin kizin olacakmis gibi bir his var
tez zamanda olur insallah.inanki prensesim cok yaramaz bi vesikalik cekemedik yuzunu usrarla kapatiyor kordonuyla oynuyor onunlada yuzunu kapatiyor beni rahat birakin der gibi bir hali vardi.ama bi ara resmen gulumsedi nanik yapti cok keyifliydi.insallah sen de yazacaksin canim bu maceralarini.
merhaba kızlar
ben geldim ama cinsiyetimiz yine belli olmadı, göstermedi kendini nazlı kuzum. eliyle yüzünü kapattı bacaklarınıda açmadı. :)
neyse diğer ölçümleri falan iyi çıktı çok şükür, troid tahlillerimde iyi çıktı. kan hapı verdi.
iki hafta sonrada kontrole gideceğim. 3lü test için.
akıntı ve kaşınma içinde bir fitil ve krem verdi.
selam kızlar ..bende dün kontrole gittim..kızım 184 oğlum 186 gr olmuş.tam 17+1 bugün.ve annelerine tam 5,50 kg mal olmuşlar:)
Bu arada kontrolüme daha 2 hafta vardı ama ben bebeğimi bayramdan önce bir göreyim dedim. Dün kontrole gittik tam cinsiyetinide öğrenmek istedik, geçen kontrolde doktor erkeğe benziyor ama belli olmaz demişti. Dün ise oğluşumun bamya kadar pipisini gördüm erkekliği tescillenmiş oldu. Darısı isteyenlerin başına olsun inşallah.
Kızı olanlar içinde ayrıca sevindim, yine benim sloganımı söylüyorum ve her eve bir kız evlat şart diyorummmm :)))))))
saol bitanemmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende çok istiyorum kızım olmasını
kızların "her eve bi kız evlat" sloganına katılıyoruum yani
rabbim bizede nasip eder inş
vayyy yaramaza okadarcık yerde bunları yapıyorsa doğunca neler yapacak allah bilir
allah kolaylık versin sana bitanemmmmmmmmm cadı bi kızın olacak
inş canım bizde görücez o günleri en kısa zamanda...
nazlı yiğenimi,z gene göstermemişşş kız kesin bu tatlım
herşey yolundaymış maşallah
daha fazla heyecanda bırakmaz bidahaki kontrolde gösterir inş
canım maşallah üçünüzde büyümeye devam ediyorsunuz
allah bebişlerini sana bağışlasın inş...
canım bebeşin cinsiyetini tescillemiş
aman da aman hiç utanmadan göstermiş herşeyi
rabbim bebişinizle daha güzel günler görmenizi nasip etsin inş...
günaydınnnherkese güzel bir hafta diliyorum..kızlar siz aile hekiminize gebelik takibi için başvuru yaptınızmı ordanda testler isteniyomuş kanını felan ölçüyolarmış aşı gibi şeyler varmış bilginiz varmı bu arada cici nerede hiç görünmüyo haberiniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?