Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

cicim kanaman yokmus cok sükür Allahim korusun herkesi insalah bebislerimizi sagicakla kucagimiza alalim insallah!!
selam kızlar ..bende dün kontrole gittim..kızım 184 oğlum 186 gr olmuş.tam 17+1 bugün.ve annelerine tam 5,50 kg mal olmuşlar:)
Masallah hilburum sana bebiseriedede kendinede iyi bakmissin insallah hersey sonuna kadar böye gider Rabbim korusun hepimizi....

Canim ben zaten senin oglusun olucagindan okadar emindimki ama tescillenmezi daha iyi olmus tabi ben daha gidemedim 5. de gidicem daha cok var simdi gitmekde istemedim aslinda cok istiyorumda gitmek, biktirmiyim simdi kendimden ordakileri

Dün bi yazi okudum alman bilim adamlari arastirmis doguma yakin cok midesi bulanan hamileleri toplamislar hepsinin kizi olmus yani kizlar anneyi cok hasta yaparmis oglanlar öyle deyilmis
sanki buradada cok midesi bulananlarin kizi var gibi ne dersiniz kizlar..

benimde midem fazla bulanmadi
bakalim benim neyim olucak hayirlisiyla...

Arkadaşlar hepimizin kurban bayramı kutlu olsun Rabbim bu bayramda tüm dualarımızı kabul etsin
anne adayı hamişlerimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim seneye bayramda kucaklarında girmeyi nasip etsin
bebiş isteyenlere de Rabbim çok bekletmeden versin inş.

hepimize mutlu huzurlu bayramlar

Oyyyyyy maaşallah cnm ya demek gördünüzz erkekin pipisiniiiiiiiii
gözünaydınnnnnn
rabbim bizlerede yaşatsın inşallahhhhhhhhh

canım gözünüz aydınn:))) Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin minik oğluşuna

çin takvimine bi baksana tutucakmı bakalım:)

Kızlarrr hepinize çook çook teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Kız bebişlerin anneyi biraz daha yorduğu erkek bebişlerin ise anneye güzellikten başka bi şey vermediği doğru olabilir çünkü benim bir gün bile midem bulanmadı.

Bu arada çin takvimine daha önce baktığımda erkek gösteriyordu.

Kurban bayramınız mübarek olsun, bayramımız güzel güzel geçsin inşallah bayram sonrası daha güzel haberlerle coşalım.

Kurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlarrrrrrrrr

Hayırlı bayramlarrrrrrrr herkese

Kızlarrr,,,,,Kurban bayramınız mübarek olsun,,, Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...İyi bayramlarr

bayramınız mübarek olsun kızlar. bebeksiz geçirdiğimiz son bayramımız olsun inşallah

hepinizin kurban bayramını kutluyorum rabbim seneye evladlarımızla bayram geçirmeyi nasip etsin şu mübarek günde rabbim isteyen herkese çocuk nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.......bu arada kurban bayramı bence özel bir gün çünkü hz ibrahimin uzun süre çocuğu olmamış sonra eşi sara yardımcısıyla hacerle evlendirmiş hacerden doğan oğluna ismail adını vermiş ibrahim as allahtan vahiy gelmiş haceri ve ismaili bi çölün ortasına bırak denmiş hz ibrahim as yıllar sonra gelen evladını haceride alıp çölün ortasına bırakmış...allahu teala hz ibrahimi sınıyomuş bebek olan ismail ağlamaya başlamış hacer validemiz su aramaya başlamış ama ismaili bırakamıyomuş 2 tepe arasında gidip gelmiş safa merve tepesi duymuşsunuzdur kutsal topraklarda sonra ismail as topuğunu vurduğu yerde su çıkmış zemzem suyu..ibrahim as eve dönmüş ama üzgün aklı ismaille hacerde..yllar sonra sara validemizde bir çocuk vermiş adı ishak...allahtan gelen emirle hz ibrahim oğlu ismaili görmeye gider fakat allahu teala derki ismaili bana kurban edicen...ibrahim as gördüğünde gözleri dolar ama emir allahtan gelince ismailide alır dağa çıkar hz ibrahim bi türlü söleyemez olacakları ama ismail as bilir babacım allaha seve seve kurban olurum oğlunun gözünü bağlar tam kesceği vakit cebrail as ona bir koç verir allah oğlun yerine bu koçu kesmeni istiyor.....kurban bayramı burdan gelmiştir...tekrardan bayramınızı kutluyorum bu benim küçüklükten beri duyduğum şey aklımda kalanları yazdım yanlışım varsa affola:81:

pembe tavsanım cok uzuldum canım rabbım sana yardımcı olsun ınsl . bu durumda soylenecek cok fazla bırsey yok dılerım en kısa surede toparlanırsın canım . saglıkla kal ...

saol bitanemmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende çok istiyorum kızım olmasını
kızların "her eve bi kız evlat" sloganına katılıyoruum yani
rabbim bizede nasip eder inş
vayyy yaramaza okadarcık yerde bunları yapıyorsa doğunca neler yapacak allah bilir
allah kolaylık versin sana bitanemmmmmmmmm cadı bi kızın olacak
inş canım bizde görücez o günleri en kısa zamanda...

nazlı yiğenimi,z gene göstermemişşş kız kesin bu tatlım
herşey yolundaymış maşallah
daha fazla heyecanda bırakmaz bidahaki kontrolde gösterir inş

selam kızlar ..bende dün kontrole gittim..kızım 184 oğlum 186 gr olmuş.tam 17+1 bugün.ve annelerine tam 5,50 kg mal olmuşlar:)

canım maşallah üçünüzde büyümeye devam ediyorsunuz
allah bebişlerini sana bağışlasın inş...

canım bebeşin cinsiyetini tescillemiş
aman da aman hiç utanmadan göstermiş herşeyi
rabbim bebişinizle daha güzel günler görmenizi nasip etsin inş...

canlar herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun
hayırlısıyla inş bidahaki bayrama hamişlerimiz bebişleri kucağında

diğerler arkadaşlarda bebişleri göbüşlerinde girerler inş

günaydınnnherkese güzel bir hafta diliyorum..kızlar siz aile hekiminize gebelik takibi için başvuru yaptınızmı ordanda testler isteniyomuş kanını felan ölçüyolarmış aşı gibi şeyler varmış bilginiz varmıbu arada cici nerede hiç görünmüyo haberiniz varmı

Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn Atamın ruhu şad olsunnn Ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm Son nefesimize kadar bize bıraktığın değerlere sahip çıkacağız

Baharcım canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim, darısı senin ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.

Aile hekimi bendende bebeğin gelişimi ile ilgili bilgi istedi ve tetanoz aşısı için gel dedi fakat benim doktorum izin vermedi. Benden başka kimsenin sana müdahele etmesine izin verme dedi. Sen köyde, evde doğurmayacaksın son derece steril bir doğumhanede doğuracaksın tetanoz aşısına gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…