Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

günaydın topiğin sessiz hatunları
barborosum canım Allah kolaylık versin yar ve yardımcın olsun.
bizim bir akraba da nerdeyse 9 ay yattı ama sonu mutlu bitti çok şükür.
inşallah sen de mutlu sonla bitireceksin

cici canım ben de iyi sayılırım ama çok çabuk yoruluyorum.
çalışmaya yeni başladım ben de ama bizim ki pek sevmedi teyzesi
çocuklarla uğraşmak çok zor derste ayakta fazla duramıyorum. kraplar giriyor bacağıma
eve gelince de bir ton başağrısı akşama kalmadan pestil gibi düşüyorum.
Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

çocuklarla uğraşmak çok zor derste ayakta fazla duramıyorum. kraplar giriyor bacağıma

biraz gec oldu ama gününüz aydin neseniz keyfiniz bol olsun kizlar...

benim dün babam ameliyat oldu tam 12 saat bekledim hastane köselerinde oturamadim yatamadim gezemedim, dayanamadim gitim hastanenin sezzis bi kösesinde artik sinirdenmi hormonlardanmi aglamaktan gözlerim sisti bi ara karnim tas gibi oldu korktumda bisey olucak diye Rabbim herpimize güc kuvvet versin saglicakla bebklerimizi kucagimza alalim insallah...

Doktora haftaya gidicem uzun bi aradan sonra insallah hersey yolundadir...

canım çok geçmiş olsunn umarım çok önemli bişey değildirr

ttabii annesi o herşeyi hisediyo sen üzülünce oda üzlüyo merak etme herşey yolundadır allahın izniyle

geçmiş olsun canım Allah babana şifa versin. tez zamanda iyileşir inşallah.
korkma bebişine birşey olmaz. sen üzüldün ya onlar çok etkileniyor hemen tepki veriyorlar

çok geçmiş olsun canım, allah şifa versin babana....
hiç korkma canım, o an yaşadığın stresin etkisidir, bebişinide üzme artık.

geçmiş olsun canım allah şifa versin babana
bebeğinde emin ol gayet iyidir annesi sen birde onun için üzülüp stres yapma
haftaya gizel haberini alırız inşallahhh

canım çok geçmiş olsunn umarım çok önemli bişey değildirr

ttabii annesi o herşeyi hisediyo sen üzülünce oda üzlüyo merak etme herşey yolundadır allahın izniyle

geçmiş olsun canım Allah babana şifa versin. tez zamanda iyileşir inşallah.
korkma bebişine birşey olmaz. sen üzüldün ya onlar çok etkileniyor hemen tepki veriyorlar

çok geçmiş olsun canım, allah şifa versin babana....
hiç korkma canım, o an yaşadığın stresin etkisidir, bebişinide üzme artık.

cok sagolun kizlar Allah sizden razi olsun kendimi dinlemeye cektim dün kötü bi gündü babam iyi
bende iyi olmaya calisiyorum. Dün cok stress yaptim biliyorum Artik kendimi üzmicem..Bebeyimin varligi beni rahatlatiyo...

iyiki sizde varsiniz öpüyorum sizleri....
sizlerde kendinize ve bebislerinize iyi bakin olurmu...

geçmiş olsun canım allah şifa versin babana
bebeğinde emin ol gayet iyidir annesi sen birde onun için üzülüp stres yapma
haftaya gizel haberini alırız inşallahhh

cak sagol canim ama insan istemeden düsünyo iste ama insallah haftaya sizlere güzel haberler vericem...

ya kızlar daha öncede sordum ama kimseden ses çıkmadı..isimleri seçmek lazım artık..bebek bebek nereye kadar çocuklarda alışsın :) herkes yazsın bişeyler bakalım belki değişik şeyler çıkarırız.

ben 13 kasımda gitcem sen niye benden sonra gidiyon hep benden önce giderdin..dr bıktı galiba sendenöle bekle şimdi..... şimdi gittimizde napcaklar acep bana bidahaki geldiğinde doğum hakkında konuşuruz demişti test felan yapılcakmı acaba benide görümcemin nişanı var pazar günü elbise bulamadım çok tipsiz bi göbeğim var millet 5 aylıkmı diyo sinir ediyolar beni 2 kilo aldım ama göbekten elbiselerin bu göbek kısımları kötü duruyo hamile elbisesi içinde erken benim görümce tam nişanlancak zamanı buldu

benim isimler hazır daha öncede sölemiştim kız olursa ecrin yada hiranur erkek olursa selim

geçmiş olsun canım allah şifa versin benide ablam ameliyat olcak pazartesi günü 2 deçocuğu var bilmiyorum nasıl olcak rabbim yardımcımız olsun

wallaha bıktı sanırım yaa mızıkladım bukadar uzun olmasın diye ama dinlemedi benii

canım en son gittigimde tattı 2 ayda 900gr almışım bende aslında göbişlerimizi çekip koyalaım buraya canım ben bi kaç parça bişi aldım çünkü kotlarım çok dardı ama hamilelikten sonrada giyebilcegim şeyler özelden atarım istersen

ben oğluma zor isim buldum canım senin işin daha zor iki isim bulacaksın allah yardımcın olsun
benim oğluşumun adı kaan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…