doğru diyrosun canım, kız erkek fark etmez ama ne olduğunu öğrenememek kötü
gözün aydın canım, allah oğlunu sana bağışlasın. sağlıkla kucağına alasın. ama sloganınıda çok tuttum.
teşekkür ederim hayatım Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan arkadaşlarada tez zamanda nsaip etsin inşallah. Seninkinin cinsiyeti belli değil mi ?
merhaba hil-bur, günaydın canım.
bizim cinsiyet hala belli olmadı. haftaya 3 lü test için gitmem lazım doktora ama eşim cinsiyetide öğrenmek için beklemeyelim bu cumartesi gidelim diyor. cumartesi günü 16+4 olmuş olacak. sen 3 lü test yaptırdın mı? yada kaçıncı haftada yapılıyor
Günaydın kızlar.pek gelen olmasada topiğe hala inatla günaydın diyorum:)
biraz gec oldu ama gününüz aydin neseniz keyfiniz bol olsun kizlar...
Benim dün babam ameliyat oldu tam 12 saat bekledim hastane köselerinde oturamadim yatamadim gezemedim, dayanamadim gitim hastanenin sezzis bi kösesinde artik sinirdenmi hormonlardanmi aglamaktan gözlerim sisti bi ara karnim tas gibi oldu korktumda bisey olucak diye rabbim herpimize güc kuvvet versin saglicakla bebklerimizi kucagimza alalim insallah...
Doktora haftaya gidicem uzun bi aradan sonra insallah hersey yolundadir...
benim dün babam ameliyat oldu tam 12 saat bekledim hastane köselerinde oturamadim yatamadim gezemedim, dayanamadim gitim hastanenin sezzis bi kösesinde artik sinirdenmi hormonlardanmi aglamaktan gözlerim sisti bi ara karnim tas gibi oldu korktumda bisey olucak diye Rabbim herpimize güc kuvvet versin saglicakla bebklerimizi kucagimza alalim insallah...
benim dün babam ameliyat oldu tam 12 saat bekledim hastane köselerinde oturamadim yatamadim gezemedim, dayanamadim gitim hastanenin sezzis bi kösesinde artik sinirdenmi hormonlardanmi aglamaktan gözlerim sisti bi ara karnim tas gibi oldu korktumda bisey olucak diye Rabbim herpimize güc kuvvet versin saglicakla bebklerimizi kucagimza alalim insallah...
canım çok geçmiş olsunn umarım çok önemli bişey değildirr
ttabii annesi o herşeyi hisediyo sen üzülünce oda üzlüyo merak etme herşey yolundadır allahın izniyle
geçmiş olsun canım Allah babana şifa versin. tez zamanda iyileşir inşallah.
korkma bebişine birşey olmaz. sen üzüldün ya onlar çok etkileniyor hemen tepki veriyorlar
çok geçmiş olsun canım, allah şifa versin babana....
hiç korkma canım, o an yaşadığın stresin etkisidir, bebişinide üzme artık.
bizim cinsiyet hala belli olmadı. haftaya 3 lü test için gitmem lazım doktora ama eşim cinsiyetide öğrenmek için beklemeyelim bu cumartesi gidelim diyor. cumartesi günü 16+4 olmuş olacak. sen 3 lü test yaptırdın mı? yada kaçıncı haftada yapılıyor
slm canım ben geçen hafta yaptırdım üçlü testimi 17 haftalıkken yani
babası çok sabırsız demekki annesi ama bence haftayı bekleyebilirsiniz ne kaldı ki zaten şunun şurasında cumartesiye
geçmiş olsun canım allah şifa versin babana
bebeğinde emin ol gayet iyidir annesi sen birde onun için üzülüp stres yapma
haftaya gizel haberini alırız inşallahhh
canım merhaba ,,ikizler üçlü ve dörtlü taramanın sağlıklı osnuç vermediğini söylüyor doktırlar o yüzden ben yaptırmadım.hadi bakalım bu sefer gösterir inşallah:)
günaydınn
saol bitanem evet sanırım öyle ama bende elimden geleni yapıyorum odamda koltuk var fıtsat buldukça yatıyorum
sen nasılsın canım ?
canım sana özelden yazdım ama görmedin sanırım :26: aminn inşallahh yaşatmaz bitanemm turşu yersem doktor döverbenii bacımm az kaldı diyo herkez geçicekmişş sabırla bekliyorum 21kasım da rand. var canım sen nezaman gidiyosun
ya kızlar daha öncede sordum ama kimseden ses çıkmadı..isimleri seçmek lazım artık..bebek bebek nereye kadar çocuklarda alışsın :) herkes yazsın bişeyler bakalım belki değişik şeyler çıkarırız.
ben 13 kasımda gitcem sen niye benden sonra gidiyon hep benden önce giderdin..dr bıktı galiba sendenöle bekle şimdi..... şimdi gittimizde napcaklar acep bana bidahaki geldiğinde doğum hakkında konuşuruz demişti test felan yapılcakmı acaba benide görümcemin nişanı var pazar günü elbise bulamadım çok tipsiz bi göbeğim var millet 5 aylıkmı diyo sinir ediyolar beni 2 kilo aldım ama göbekten elbiselerin bu göbek kısımları kötü duruyo hamile elbisesi içinde erken benim görümce tam nişanlancak zamanı buldu
ya kızlar daha öncede sordum ama kimseden ses çıkmadı..isimleri seçmek lazım artık..bebek bebek nereye kadar çocuklarda alışsın :) herkes yazsın bişeyler bakalım belki değişik şeyler çıkarırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?