canim insallah iyisindir allah kolaylik versin.evde vakit gecmiyor yatarak daha da zor seni anliyorum insallah rahat atlatirsin.bende hamilelikten dolayi calismaya ara verdim bu yil.hersey yavrularimiz icin.ben de geldim yattığım yerden giriyorum nete kızlar ne alemdesiniz hakkatten tatil bitti dönün artık vakit geçmek bilmiyor yatakta Allah yatanlara yardım etsin
Canim benim cani gonulden inaniyorum anne olacagina,donduriklerin seni bekliyor ozlemle,sen ve diger arkadaslarimiz hep dualarimizdasiniz rabbim gonlunuze gore versin bu guzel duygulari tez zamanda tattirsin insallah.saol bitanemmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende çok istiyorum kızım olmasını
kızların "her eve bi kız evlat" sloganına katılıyoruum yani
rabbim bizede nasip eder inş
vayyy yaramaza okadarcık yerde bunları yapıyorsa doğunca neler yapacak allah bilir
allah kolaylık versin sana bitanemmmmmmmmm cadı bi kızın olacak
inş canım bizde görücez o günleri en kısa zamanda...
ay kuzuumm kesin kızdır o kız, baksana terbiyeli kızımız göstermemişkesin kızdır yüzünüde kapamış utanmış işte :)
sağlıklı olsunda minik kuzumuz gerisi teferruat.
Bu arada kontrolüme daha 2 hafta vardı ama ben bebeğimi bayramdan önce bir göreyim dedim. Dün kontrole gittik tam cinsiyetinide öğrenmek istedik, geçen kontrolde doktor erkeğe benziyor ama belli olmaz demişti. Dün ise oğluşumun bamya kadar pipisini gördüm erkekliği tescillenmiş oldu. Darısı isteyenlerin başına olsun inşallah.
Kızı olanlar içinde ayrıca sevindim, yine benim sloganımı söylüyorum ve her eve bir kız evlat şart diyorummmm :)))))))
saol bitanemmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vayyy yaramaza okadarcık yerde bunları yapıyorsa doğunca neler yapacak allah bilir
nazlı yiğenimi,z gene göstermemişşş kız kesin bu tatlım
herşey yolundaymış maşallah
daha fazla heyecanda bırakmaz bidahaki kontrolde gösterir inş
darısı başına canım, inşallah en kısa zamanda
evet artik herkes topigine dönsün bencede cok sesiz kaldi buralar....günaydın kızlar tatil bitti herkes toğiğe dönsün artık...
Canim seni okadar iyi anliyorumki Rabbim sabir versin sana biran önce sagligina kavus insallah, bebisini kucagina al herseyi unutucaksin allahin izniyle...ben de geldim yattığım yerden giriyorum nete kızlar ne alemdesiniz hakkatten tatil bitti dönün artık vakit geçmek bilmiyor yatakta Allah yatanlara yardım etsin
doğru diyrosun canım, kız erkek fark etmez ama ne olduğunu öğrenememek kötü
gözün aydın canım, allah oğlunu sana bağışlasın. sağlıkla kucağına alasın. ama sloganınıda çok tuttum.
nazlı yiğenimi,z gene göstermemişşş kız kesin bu tatlım
herşey yolundaymış maşallah
daha fazla heyecanda bırakmaz bidahaki kontrolde gösterir inş
darısı başına canım, inşallah en kısa zamanda
teşekkür ederim hayatım Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan arkadaşlarada tez zamanda nsaip etsin inşallah. Seninkinin cinsiyeti belli değil mi ?
günaydın cici...seni merak ediyorduk bizde .çok şükür iyisin.artık dayan 2 hafta sonra bulantı falan kalmıycak...bence kız olduğu için bu kadar bulantı yapıo..ama ne güzel bulansın kız yıllarca bu hissi beklerdik..kus heryere gitsin:) bu arada doğum için izmire gelmeyi planlıyorum bi an önce bi doktor seçmem lazım.aklımda 2 yer var ömer südekan ege-sağlık ve kent hastanesi ama karar veremiyorum herhangi bi bilgin varmı ikisi hakkında?
merhaba kızlar ....
öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramınızı ve cumhuriyet bayramınızıkutlarım ...
zorlu günleri atlattık sanırım yaramaz çok korkuttu benii ama geçti çok şükür biz bütünn bayram yan gelip yattıkbalkona bile çıkmadım inanınn dün çalışmayada başladım doktorum bi problem olmadıgını söyledi çok şükür fakat 2 gündürr şiddetlendi bulantılarımm sizinde öylemii :26: neler yapıyosunuz kesmek içinn bana artık hiç birşey iyi gelmiyor
hepinizi çok özledim girip yazamasamda hep takipteydim
çok sevindim canım iyi olmanıza allah bir daha yaşatmasın böyle korkular
miğde bulantılarında inşallah 3 hafta sonra geçer benim 9.haftadan sonra daha da artmıştı ve halada devam etmekte inşallah senin öyle olmaz
Aman da aman kızlar azınlıkta kaldı dedik prenseslerimiz kendini göstermeye başladılar
Sağlıklı sıhatli güzeller güzeli bi kızınOlur inş canım benim
Darısı bizim başımıza
merhaba kızlar ....
öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramınızı ve cumhuriyet bayramınızıkutlarım ...
zorlu günleri atlattık sanırım yaramaz çok korkuttu benii ama geçti çok şükür biz bütünn bayram yan gelip yattıkbalkona bile çıkmadım inanınn dün çalışmayada başladım doktorum bi problem olmadıgını söyledi çok şükür fakat 2 gündürr şiddetlendi bulantılarımm sizinde öylemii :26: neler yapıyosunuz kesmek içinn bana artık hiç birşey iyi gelmiyor
hepinizi çok özledim girip yazamasamda hep takipteydim
ben de geldim yattığım yerden giriyorum nete kızlar ne alemdesiniz hakkatten tatil bitti dönün artık vakit geçmek bilmiyor yatakta Allah yatanlara yardım etsin
canım iyi olmana çok sevindim. Allah hepimizin bebişini korusun inşallah. dikkat et yorma kendini
inan bebişler yorgunluğu hiç sevmiyor
nerdesin cici özletdin kendini hadi geçmiş olsun rabbim bida ha yaşatmasın...evet ya yemek kokusu özellikle bide durup durup etrafı kokluyom herşey kokuyo sanki yemeklerikaynanam yapıyo 1 haftadır sabahları sıcak süt haşlanmış yumurta tereyağ bide tuzlu yumuşak peynir yiyorum öğlen yemekten çok az yiyorum meyve yiyorum bide cacık ama sarımsaksız çünkü tansiyonum düşük....akşam meyve yoğurt yiyorum 2 litreye yakın su içiyorum günde..salçalı baharatlı yemek yemiyorum çünkü sonra çok kötü midem bulanıyo bide zararlı ama kornişon turşu bunlar midemi fazla bulandırmıyo istersen dene bende tavsiye üzerine yapıyorum iyi geldi bulantılar geçene kadar menüm bu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?