ben 13 kasımda gitcem sen niye benden sonra gidiyon hep benden önce giderdin..dr bıktı galiba sendenöle bekle şimdi..... şimdi gittimizde napcaklar acep bana bidahaki geldiğinde doğum hakkında konuşuruz demişti test felan yapılcakmı acaba benide görümcemin nişanı var pazar günü elbise bulamadım çok tipsiz bi göbeğim var millet 5 aylıkmı diyo sinir ediyolar beni 2 kilo aldım ama göbekten elbiselerin bu göbek kısımları kötü duruyo hamile elbisesi içinde erken benim görümce tam nişanlancak zamanı buldu
Baharim benim rabbim dileklerini kabul etsin cici cici cocuklarin olsun insallah....
biraz gec oldu ama gününüz aydin neseniz keyfiniz bol olsun kizlar...
benim dün babam ameliyat oldu tam 12 saat bekledim hastane köselerinde oturamadim yatamadim gezemedim, dayanamadim gitim hastanenin sezzis bi kösesinde artik sinirdenmi hormonlardanmi aglamaktan gözlerim sisti bi ara karnim tas gibi oldu korktumda bisey olucak diye Rabbim herpimize güc kuvvet versin saglicakla bebklerimizi kucagimza alalim insallah...
Doktora haftaya gidicem uzun bi aradan sonra insallah hersey yolundadir...
Baharcım canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim, darısı senin ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.
Canim benim cani gonulden inaniyorum anne olacagina,donduriklerin seni bekliyor ozlemle,sen ve diger arkadaslarimiz hep dualarimizdasiniz rabbim gonlunuze gore versin bu guzel duygulari tez zamanda tattirsin insallah.
Benim kiz tatli olacak galiba,ona kizim diye seslenmek harika bir duygu.
darısı başına canım, inşallah en kısa zamanda
baharım ,inşallah tüm kalbimle dualarımdasın
merhaba kızlar ....
öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramınızı ve cumhuriyet bayramınızıkutlarım ...
zorlu günleri atlattık sanırım yaramaz çok korkuttu benii ama geçti çok şükür biz bütünn bayram yan gelip yattıkbalkona bile çıkmadım inanınn dün çalışmayada başladım doktorum bi problem olmadıgını söyledi çok şükür fakat 2 gündürr şiddetlendi bulantılarımm sizinde öylemii :26: neler yapıyosunuz kesmek içinn bana artık hiç birşey iyi gelmiyor
hepinizi çok özledim girip yazamasamda hep takipteydim
ya kızlar daha öncede sordum ama kimseden ses çıkmadı..isimleri seçmek lazım artık..bebek bebek nereye kadar çocuklarda alışsın :) herkes yazsın bişeyler bakalım belki değişik şeyler çıkarırız.
slm kızlar bugün üçlü test sonucumuz çıktı herşey yolundaymış çok şükür
inşallah hepimizin hamileliği hep güzel devam eder sağlıkla alırız kucaklrımıza
tez zamanda da bekleyen diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin allahhhh
ben oğluma zor isim buldum canımsenin işin daha zor iki isim bulacaksın allah yardımcın olsun
benim oğluşumun adı kaan olacak
hamişler bebişlerinizin ismini belirleyince haber verinde tabloya ekleyeyim
tüp bebek sonucu, cinsiyetler derken sıra isimlere geldiiiiiiiii
slmcanlarım inşallah herkes iyidir.biz kızımızın ismine sonunda karar verdik eşim hep meleğim die seviyordu.bende sonuna naz ekledim MELEK NAZ oldu kızımın adı.ALLAHIM hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepinizi öpüyorumm
slm canım ben geçen hafta yaptırdım üçlü testimi 17 haftalıkken yani
babası çok sabırsız demekki annesi ama bence haftayı bekleyebilirsiniz ne kaldı ki zaten şunun şurasında cumartesiye
haftaya gidersem eşim benimle birliktede gelemeyecek, görmek istiyormuş bebişi. bende haftayı beklemek istiyorum testi olması gerekenden önce yapmak istemiyorum aslında
canım merhaba ,,ikizler üçlü ve dörtlü taramanın sağlıklı osnuç vermediğini söylüyor doktırlar o yüzden ben yaptırmadım.hadi bakalım bu sefer gösterir inşallah:)
ya kızlar daha öncede sordum ama kimseden ses çıkmadı..isimleri seçmek lazım artık..bebek bebek nereye kadar çocuklarda alışsın :) herkes yazsın bişeyler bakalım belki değişik şeyler çıkarırız.
ben kzı olursa zeynep veya melek, erkek olursa doruk veya kaan istiyorum. tam belli olsa bende isim araştırmaya başlarım.
tatlim cok sagol Allah ablanda sifa versin insallah canim senin buldugun ecrin ismi kulaga cok hos geliyo ama anlami (ücret bedelmis bi iyi arastir)bebeklere anlamlari güzel olan isimler koyalim....geçmiş olsun canım allah şifa versin benide ablam ameliyat olcak pazartesi günü 2 deçocuğu var bilmiyorum nasıl olcak rabbim yardımcımız olsun
canim sen ve diyer arkadaslarimiz dayima dualarimizdasiniz ben seni bidakine kesin hamis olarak görüyorum zaten ikinci tuturucas allahin izniyle...aminnnnnnnnnnnn allah razı olsun canım benim
hamişlerin duası kabul olurmuş bol bol dua edin bana bende yetişeyim hemen size
canım çok geçmiş olsun babana...
şükür iyiymiş şimdi sevindim...
allah bebişinizi size bağışlasın canım...
allah korusun bişeycik olmaz bebişine düşünme sen bunları...
inş bu kontrolünüzden de güzel haberlerle dönersiniz
canım gözünüz aydınnnnnnn
rabbim tüm hamişlere hayırlısıyla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin
aman da amannnnnnn prensin ismi belli olmuş...
kaan çok güzel bi isim canım
ben tabloya ekleyeyim sonradan değişirse düzenleriz tekrar
haftaya gidersem eşim benimle birliktede gelemeyecek, görmek istiyormuş bebişi. bende haftayı beklemek istiyorum testi olması gerekenden önce yapmak istemiyorum aslında
ben kzı olursa zeynep veya melek, erkek olursa doruk veya kaan istiyorum. tam belli olsa bende isim araştırmaya başlarım.
o zaman bu hafta gidin canım babasıda görsün eşlerin çok hoşuna gidiyor bebeklerini görmek
dr bize erkek dedğinde resmen gözlerinin içi parlamıştı benimkinin kızda olsa parlardı ama yeterki sağlıklı olsunlar
oğluma adaş gelme ihtimali var öyleyse
günaydınn canlarr
ohh ne güzell isimler hazırrbelki bizde 21 de kont gittigimizde görürüzz cinsiyetimizi:26:
günaydın canım o zamana kadar nerdeyse 15 haftalık olacak büyük ihtimalle görünürrr nazlı çıkmazsa senin ki
günaydınn canlarr
ohh ne güzell isimler hazırrbelki bizde 21 de kont gittigimizde görürüzz cinsiyetimizi:26:
Gunaydin topigimizin guzel anneleri ve anne adaylari,
insallah herkes iyidir,cok sukur cinsiyet konusu kapanmis isimler konusuluyor,rabbim insallah bebislerimizin kiyafetlerini esyalarini odalarini dogum anilarini dogduklari anki kilo ve boylarini .......daha nice guzellikleri de paylasmayi nasip etsin bizlere.
Lakin biz henuz isim bulamadik dusunuyoruz ,insallah manalari guzel isimler olur omurleri de kendileri de hayirli olur
hepinizi opuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?