merhaba kızlar,,bir sorum olacaktıı,,,transfer sonrası başlayıp hamile kaldıktan sonrada hala devam eden ilaçlarınız varmı??? Coraspin folik asit gibii???
ewet canım benim ikiside devam ediyor bunlara + olarak birde vajinal jelimizi unutmayalım
merhaba kızlar,,bir sorum olacaktıı,,,transfer sonrası başlayıp hamile kaldıktan sonrada hala devam eden ilaçlarınız varmı??? coraspin folik asit gibii???
slm canım
ben folik asidi bıraktım dr bana elevit diye bir vitamin verdi
coraspirinide kan pıhtılaşması olduğu için bende kullanmaya devam ediyorum sende dr danış canım 13 haftalık olmuşsun maşallahartık ilaçlarını değiştirecektir büyük ihtimalle...sağlık ocağına kayıt yaptırdın yada onlar aradaımı seni arayıp çağırıyor canım ayda 1 kere kan değerlerine falan bakıyorlar.19-20 hafta arasında da tetenoz aşısının ilkini olacaksın:18::18:
merhaba kızlar,,bir sorum olacaktıı,,,transfer sonrası başlayıp hamile kaldıktan sonrada hala devam eden ilaçlarınız varmı??? coraspin folik asit gibii???
amannn hoffff... Geçen ay genetik tahlillerimi yaptırmıştım, bu ay sonucu alır (normal olacak diye öyle emindim ki) hemen akabinde son dondurik yavrumu alırım diyorken bugün genetik sonuçlarımızı aldımm... Bende mthfr heterezigot çıkmış, okuduklarımdan anladığım çok ciddi bişi değil, tedavi boyunca iğne kullanmak yetiyormuş sanırsam baharda kullanmıştı öyle bişi, kromozom tahlilimde normal çıkmış fakat eşimin kromozom tahlilinde malesef canımı sıkan bişiler var trizomi 21 tesbit edilmiştir diyor :18: Netten incelediğim kadarı ile down sendromu ile ilgili bişi :18: Sonuçları doktorumuza henüz göstemedim o ne önerecek ne diyecek bilmiyorum ama bu okuduklarımdan yola çıkarak sanırsam ben bu çocuk işine artık bir daha bulaşmamalıymışım gibi bir sonuç çıkardım... Burda bebişimin cinsiyetini paylaşmak isterdim ama sanırsam oyuncak bebek alıp onun cinsiyetini seçmekten öte gidemeyecek benim bu sevdam.
kızlar önde gidiyo galiba :))) gözünüz aydın tatlım
canım gözün aydın bi prenses daha geliyor demek
inş kızını süsleyip gezmelere çıkacağınız günlerde gelir canım
amannn hoffff... geçen ay genetik tahlillerimi yaptırmıştım, bu ay sonucu alır (normal olacak diye öyle emindim ki) hemen akabinde son dondurik yavrumu alırım diyorken bugün genetik sonuçlarımızı aldımm... bende mthfr heterezigot çıkmış, okuduklarımdan anladığım çok ciddi bişi değil, tedavi boyunca iğne kullanmak yetiyormuş sanırsam baharda kullanmıştı öyle bişi, kromozom tahlilimde normal çıkmış fakat eşimin kromozom tahlilinde malesef canımı sıkan bişiler var trizomi 21 tesbit edilmiştir diyor :18: netten incelediğim kadarı ile down sendromu ile ilgili bişi :18: sonuçları doktorumuza henüz göstemedim o ne önerecek ne diyecek bilmiyorum ama bu okuduklarımdan yola çıkarak sanırsam ben bu çocuk işine artık bir daha bulaşmamalıymışım gibi bir sonuç çıkardım... burda bebişimin cinsiyetini paylaşmak isterdim ama sanırsam oyuncak bebek alıp onun cinsiyetini seçmekten öte gidemeyecek benim bu sevdam.
yaa neler yazdın kafanda sen öylee nekadar olumus düşünmeye başlamışsınn görmeyelii sana inanmıyorum bu sen değilsin yaa daha doktorun bile görmemeiş bişey dememişş ne oluyooçok kızdım sana çok nedemek oyuncak bebek falann hemen doktorununa faks çek ve seni aramsını bekle lütfen bütün olumsuzlukları kafandan sill vee interneti kurcalamaktan vaz geç
canim bi prenses dahami geliyomus gözün aydin Rabbim tamamini erdirsin saglicakla kucagina alirsin insallah...gözün aydın canım çok sevindim :)
bahar teyzesi, benim prensesimide ekler misin?
sonunda prensesim kendini gösterdi. kızım geliyor :)
fiyonkcugum sen neler yazmissin öyle esinde bi problem cikmis olabilir ama bunu hemencik kötüye baglamak olmaz dimi ama internete zaten acib bakmak hata aklindan olumsuz seyleri cikar tamami tatlim bak rabbim sana ne tatli tatli saglikli fiyonkcuklar göndericek insallah..evet oyuncak bebek alabilirsin ama bebislerine oynamasi icin.....amannn hoffff... geçen ay genetik tahlillerimi yaptırmıştım, bu ay sonucu alır (normal olacak diye öyle emindim ki) hemen akabinde son dondurik yavrumu alırım diyorken bugün genetik sonuçlarımızı aldımm... bende mthfr heterezigot çıkmış, okuduklarımdan anladığım çok ciddi bişi değil, tedavi boyunca iğne kullanmak yetiyormuş sanırsam baharda kullanmıştı öyle bişi, kromozom tahlilimde normal çıkmış fakat eşimin kromozom tahlilinde malesef canımı sıkan bişiler var trizomi 21 tesbit edilmiştir diyor :18: netten incelediğim kadarı ile down sendromu ile ilgili bişi :18: sonuçları doktorumuza henüz göstemedim o ne önerecek ne diyecek bilmiyorum ama bu okuduklarımdan yola çıkarak sanırsam ben bu çocuk işine artık bir daha bulaşmamalıymışım gibi bir sonuç çıkardım... burda bebişimin cinsiyetini paylaşmak isterdim ama sanırsam oyuncak bebek alıp onun cinsiyetini seçmekten öte gidemeyecek benim bu sevdam.
amannn hoffff... geçen ay genetik tahlillerimi yaptırmıştım, bu ay sonucu alır (normal olacak diye öyle emindim ki) hemen akabinde son dondurik yavrumu alırım diyorken bugün genetik sonuçlarımızı aldımm... bende mthfr heterezigot çıkmış, okuduklarımdan anladığım çok ciddi bişi değil, tedavi boyunca iğne kullanmak yetiyormuş sanırsam baharda kullanmıştı öyle bişi, kromozom tahlilimde normal çıkmış fakat eşimin kromozom tahlilinde malesef canımı sıkan bişiler var trizomi 21 tesbit edilmiştir diyor :18: netten incelediğim kadarı ile down sendromu ile ilgili bişi :18: sonuçları doktorumuza henüz göstemedim o ne önerecek ne diyecek bilmiyorum ama bu okuduklarımdan yola çıkarak sanırsam ben bu çocuk işine artık bir daha bulaşmamalıymışım gibi bir sonuç çıkardım... burda bebişimin cinsiyetini paylaşmak isterdim ama sanırsam oyuncak bebek alıp onun cinsiyetini seçmekten öte gidemeyecek benim bu sevdam.
slm canım
ben folik asidi bıraktım dr bana elevit diye bir vitamin verdi
coraspirinide kan pıhtılaşması olduğu için bende kullanmaya devam ediyorum sende dr danış canım 13 haftalık olmuşsun maşallahartık ilaçlarını değiştirecektir büyük ihtimalle...sağlık ocağına kayıt yaptırdın yada onlar aradaımı seni arayıp çağırıyor canım ayda 1 kere kan değerlerine falan bakıyorlar.19-20 hafta arasında da tetenoz aşısının ilkini olacaksın:18::18:
12.haftaya kadar folbiol ve jeli kullandım.lekelenmelerim olduğu için asprini kesmiştik.12.haftadan sonra elevit ve kramp için bi ilaç kullanıyorum..
evt cnm o da vardı,,,12 hafta dolunca jelle estrofemi bıraktım...coraspin uzun süre kullanılıyor herhalde,tüp bebekte.
fiyonkum okuyunca inanamadım,sen misin bunları yazan.askolsun,bir kere internetten uzak dur doktorun karar versin teshise.ikincisi genetik hastalıklarda pgt yapılıyor,bir arkadasımda kromozom sayısı eksikti embriyolara pgt yapıldı 1 tanesi iyi çıktı hamile kaldı ve oğlu oldu.üçüncüsü son tedavinde sorunlu bir embriyoyla hamile kalacaktın belki de her işte hayır varmış.insallah bu sekilde daha saglıklı embriyolara kavusursun lütfen moralini bozma arkadasım.amannn hoffff... geçen ay genetik tahlillerimi yaptırmıştım, bu ay sonucu alır (normal olacak diye öyle emindim ki) hemen akabinde son dondurik yavrumu alırım diyorken bugün genetik sonuçlarımızı aldımm... bende mthfr heterezigot çıkmış, okuduklarımdan anladığım çok ciddi bişi değil, tedavi boyunca iğne kullanmak yetiyormuş sanırsam baharda kullanmıştı öyle bişi, kromozom tahlilimde normal çıkmış fakat eşimin kromozom tahlilinde malesef canımı sıkan bişiler var trizomi 21 tesbit edilmiştir diyor :18: netten incelediğim kadarı ile down sendromu ile ilgili bişi :18: sonuçları doktorumuza henüz göstemedim o ne önerecek ne diyecek bilmiyorum ama bu okuduklarımdan yola çıkarak sanırsam ben bu çocuk işine artık bir daha bulaşmamalıymışım gibi bir sonuç çıkardım... burda bebişimin cinsiyetini paylaşmak isterdim ama sanırsam oyuncak bebek alıp onun cinsiyetini seçmekten öte gidemeyecek benim bu sevdam.
ben yaklasık on gündür pıtpıtları hissediyordum dalgalanma falan.dün ve bugün resmen kımıldadıgını hissettim hatta bazan karnımın bi tarafı daha şişkin daha sivri oluyor okadar komikki hemen orayı oseviyorum okşuyorum kızımla konuşuyorum harika bir şey.benimki daha çok aksamları hareketli.herkese günaydın kızlar haftanız çok güzel geçer inşallah
benim merak ettiğim hareketlerini hisseden arkadaşlar var mı ve kaçıncı haftada hissetmeye başladınız
masallah canım gözünaydın rabbim kucagına da almayı nasip etsin.herkese merhaba kızlar...
aranızda beni hatırlayan varmı?
bebegım 4.5 aylık oldu
cinsiyeti kız....:)
rabbim olmayanlara nasip etsin olanlarında ellerıne almayı nasip etsin inşallah..
günaydın kızlar
ben çok kötüyüm bütün gece bir dakka uyumadan sabah olduu bu bulantılar beni maf ediyor ne zman biticek bunlarazalacagına artıyo ve bu beni gerçekten maf ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?