canım beni dün aramışlardı salı günü transfer var die gelirken 2-3 litre su iç idrara sıkışık ol dediler...ne kadar sıkışık olursan o kadar iyi olur dediler nasıl tutacam bilmiyorum..çokk merak ediyorum kızancıkların durumu nasıl...canım birşey sorucam sana yumurtam cumartesi topladı ve dünden buyana kabızlık ve karında gaz şişkinlik var sendede oldumu öyle birşeyy..
canım beni dün aramışlardı salı günü transfer var die gelirken 2-3 litre su iç idrara sıkışık ol dediler...ne kadar sıkışık olursan o kadar iyi olur dediler nasıl tutacam bilmiyorum..çokk merak ediyorum kızancıkların durumu nasıl...canım birşey sorucam sana yumurtam cumartesi topladı ve dünden buyana kabızlık ve karında gaz şişkinlik var sendede oldumu öyle birşeyy..
insan zaten 2-3 saat idrar çıkmayınca çok skışıyo,suyu bartıp canınızı yakmayın boşuna çok ağrı yapıo sonra.bide bardak bardak yaptırıyolar arada tutmak çoook zor :) allah yardımcın olsun arkadaşım.
slm kızlar,yarın transferim var Allahın izniyle heyecan dorukda inşaallah bir aksilik çıkmadan atlatırım transferi ve umutlu bekleyişim başlar...benden önce yumoşları toplanan arkadaşlar vardı transferleri oldumu nasıl geçti yazarlarsa mutlu olurum...
kızlar bugün akşam çatlatma iğnemi yapacağım.çarşambaya opum var.nolursunuz bana dua edin.3 tane yumurtam oluştu.boş çıkmasınlar 3 ü de kaliteli olsun inş.moralim çok bozuk geçen tedavimde 21 yumoş toplanmıştı bu kez yumurtalıklarım beni de doktoru da zora soktu.nolur dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum.içimde kötü bir his var sanki 3üde boş çıkacakmış gibi geliyor.biliyorum moralimi yüksek tutmam gerekiyor ama elimde değil kendimi koyverdim işte 3 ü de boş çıkarsa bütün emeklere,1 senedir heyecanla bekleyişime yazık olacak.tabiki herşeyin hayırlısı ama insan kendini tutamıyor ne yapacağımı bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum herşey rabbimin elinde allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.ne olur dualarınızı esirgemeyin,beni de katın dualarınıza....
iyi ki varsınız...
cidden tutmak çok zor olur yaa benim transferim de anestezili oldu çok şükür sıkısma derdim olmadı ben kesin kaçırırdım
Niye transferi aneztezi ile yapıyolar? merak ettimde.
evet her geçen gün artmaya devam eden kocaman bi aile olduk
hakkında hayırlısı olsun canım...
ben iyiyim canım temizlikle uğraşıyorum...
yarısı bitti sayılır kalanıda hayırlısıyla bitecek inş...
her yeri elden geçiriyorum bebişim olursa yapamam diye
benimde kırmızılar 14-15 gibi gelir diye bekliyor ama bakalım...
tedavi sürecimiz aynı zamana denk gelicek inş hayırlı olur hepimiz için
Kizlar yarin test gunum. Bugun karnim ve belim agriyor, regl olacagim korkusu sardi, negatif bir sonuca da hazirim saniyordum ama sanirim degilim.
Hos bunca yil olmedim negatif sonuc alip da ama bu kez cok yolunda gitmisti hersey, cok umutlandim. Umarim bir kez daha pozitif sonuc gelir ve bu sefer allahin izniyle kucagima alirim :) icinden gelen benim icin dua etsin de, yarin nasil olacak bilmiyorum...
büyük bi heyecanla haberini bekliyoruz canım...sakin ol herşey bizler için iyide olsa kötüde...allah kulunun duasına 3 şekilde cevap verirmiş, "EVET" der istediğini hemen verirmiş,"HAYIR" der daha iyisini verirmiş, "BEKLE" der en iyisini verirmiş...
kızlar bugün akşam çatlatma iğnemi yapacağım.çarşambaya opum var.nolursunuz bana dua edin.3 tane yumurtam oluştu.boş çıkmasınlar 3 ü de kaliteli olsun inş.moralim çok bozuk geçen tedavimde 21 yumoş toplanmıştı bu kez yumurtalıklarım beni de doktoru da zora soktu.nolur dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum.içimde kötü bir his var sanki 3üde boş çıkacakmış gibi geliyor.biliyorum moralimi yüksek tutmam gerekiyor ama elimde değil kendimi koyverdim işte 3 ü de boş çıkarsa bütün emeklere,1 senedir heyecanla bekleyişime yazık olacak.tabiki herşeyin hayırlısı ama insan kendini tutamıyor ne yapacağımı bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum herşey rabbimin elinde allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.ne olur dualarınızı esirgemeyin,beni de katın dualarınıza....
iyi ki varsınız...
Kizlar yarin test gunum. Bugun karnim ve belim agriyor, regl olacagim korkusu sardi, negatif bir sonuca da hazirim saniyordum ama sanirim degilim.
Hos bunca yil olmedim negatif sonuc alip da ama bu kez cok yolunda gitmisti hersey, cok umutlandim. Umarim bir kez daha pozitif sonuc gelir ve bu sefer allahin izniyle kucagima alirim :) icinden gelen benim icin dua etsin de, yarin nasil olacak bilmiyorum...
canım hayırlısı olsun hakkında...
inş herşey yolunda gidecek sıkma canını...
canım allahın izniyle o 3 yumoşta kalitelidir ve güzelce döllenir
inş boş çıkmayacak hepsi çok kaliteli olacak ve o 3 yumoştan biri seni hamiş yapacak
dualarım seninle canım allah yardımcın olsun
teyzeciklerrrrr aradılar transferim çarşamba günü oluyo kızancıklarımda iyimiş kalanınıda dolaba koycaz dedileraaabbbboooooowwww dondurcaklar kızanlarımı
iyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?