Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

meydacığım canım,tutamam diye korkma ilkinde ben de çok kormuştum ama transferden sonra o halde bir yarım saat daha tuttum.sen de tutarsın :))benim opudan sonra şişkinlik oluşmuştu ama gaz değildi karın içi sıvı birikmesi oluşmuştu(ohss).sana böyle birşey demedilerse seninki gerçekten gaz olabilir.bu arada kabızlık yaşamamak için sabah aç karnına ve gece yatmadan önce 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç,bol bol kayısı ye ve bolca su tüket.inş bebişlerin sıkıca tutunacaklar canım.

insan zaten 2-3 saat idrar çıkmayınca çok skışıyo,suyu bartıp canınızı yakmayın boşuna çok ağrı yapıo sonra.bide bardak bardak yaptırıyolar arada tutmak çoook zor :) allah yardımcın olsun arkadaşım.

cidden tutmak çok zor olur yaa benim transferim de anestezili oldu çok şükür sıkısma derdim olmadı ben kesin kaçırırdım

Merhaba meyda,

Benim transferimin 11. Gunu bugun. Transfer gunu gittiginda idrar torban dolu oluyor. Yeterli degilse su iciriyorlar.
Toplama isleminde oldugu gibi ameliyat onlugu giydim ben. Herhangi bir ilac ya da narkoz almiyorsun transfer icin. Doktorun ya da embriyologun yumurtalarin durumu, kac tane transfer olacagi, varsa saglikli fazla yumurta onlarin da dondurulabilecegini bildiriyor. Burada tum sorularini sor bence doktora.

Bir hemsire de transferden sonra ilaclarin, test gunun, ne yapip ne yapmayacagini anlatan protokol kagidini veriyor. Bu arada dondurulacak embriyo varsa Mutlaka o kagidin kopyasini al insan unutuyor.

Sonra yuruyerek ameliyathaneye gidiyorsun. 5 dakika icinde embabyler anneleriyle bulusmus oluyor. Aci yok sizi yok. Hemen kalkip odaya geciyorsun. 15 20 dakika dinlendim ben, sonra kalkip normal hayatima devam ettim.

İslem cok kolay, hepimizin uzun yillar yasadigi ve verdigi tum emegi dusunursen, en kolay ve keyifli asamasi bebeklerin transferi. Keyfini cikar, gerilme, onlar senin embriyo haline gelmis yumurtalarin ve en az 3 gun disarida hayatta kaldilar. Simdi yuvaya donme zamani, tadini cikart :)

canım benim kasıklarımda ağrı var
ilaçlardan herhalde yüzüm yandı ateşim var terliyom çok
kabızlık olmasın diye ben kayısı falan yedim gülüm gaz oluyo ama

ne olur umudunu kaybetme dualarımız hep birbirimize zaten bence 3 yumurtanın 3 de yumurta ve onlardan senin mucizeni oluşturacakalar inan bana

Kizlar yarin test gunum. Bugun karnim ve belim agriyor, regl olacagim korkusu sardi, negatif bir sonuca da hazirim saniyordum ama sanirim degilim.

Hos bunca yil olmedim negatif sonuc alip da ama bu kez cok yolunda gitmisti hersey, cok umutlandim. Umarim bir kez daha pozitif sonuc gelir ve bu sefer allahin izniyle kucagima alirim :) icinden gelen benim icin dua etsin de, yarin nasil olacak bilmiyorum...

teyzeciklerrrrr aradılar transferim çarşamba günü oluyo kızancıklarımda iyimiş kalanınıda dolaba koycaz dediler aaabbbboooooowwww dondurcaklar kızanlarımı

benimde adetim aynı zamana denk geliyor. inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız. gelsin bebişler çifter çifter inşallah. bu arada yaşlarınız bebeğin gelişimi için çok müsait buda size bir avantaj. benim 36. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

büyük bi heyecanla haberini bekliyoruz canım...sakin ol herşey bizler için iyide olsa kötüde...allah kulunun duasına 3 şekilde cevap verirmiş, "EVET" der istediğini hemen verirmiş,"HAYIR" der daha iyisini verirmiş, "BEKLE" der en iyisini verirmiş...

evet dualara mutlaka cevap var. ama biz insanoğlu aceleci olmasak.

canım hayırlısı olsun hakkında...
inş herşey yolunda gidecek sıkma canını...
canım allahın izniyle o 3 yumoşta kalitelidir ve güzelce döllenir
inş boş çıkmayacak hepsi çok kaliteli olacak ve o 3 yumoştan biri seni hamiş yapacak
dualarım seninle canım allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

canım inş beklediğin sonucu alır hamiş olduğunu yazarsın bize
ama herşey allahtan olumsuz olursa da aynı yolda mücadele etmeliyiz...
rabbim yüzünüzü güldürsün inş

Son düzenleme:

çok doğru söylemişsin canım. sayı olayına takılmamak gerek. önemli olan eldekilerin iyi olması. benim doktorum demişti.bir hastamın ahm testi 0.1 yani menapoz değerinde idi. istersen tedaviye hiç başlamayalım boşuna uğrşma demiş. kadıncağız olsun ben yine de şansımı denemek istiyorum demiş. ilaçlar la 2 tane yumurta elde etmişler ikiside kaliteli imiş. ikizlerine hamile dedi. şuan da 24 haftalık olmalı. sonuçta hepimiz 1 yumurta ve 1 spermden meydana gelmeyiz. ümidini yitirmesin. yeter ki ALLAH ol desin.

teyzeciklerrrrr aradılar transferim çarşamba günü oluyo kızancıklarımda iyimiş kalanınıda dolaba koycaz dediler aaabbbboooooowwww dondurcaklar kızanlarımı

canım ne güzel bak her şey yolunda dondurulmuşlarında var süper
inş 2 hafta sonra güzel haberini alıcaz canım

kızlar merhaba.. ben de 2 temmuz da 2. denememi yaptım.ilki olumsuz sonuçlandı. bu kez dondurulmuş embriyo ile denedik. test günüm 14 temmuz da.rapor aldım annem evde bana bakıyor. ilkinde test gününü beklerken regl olmuştum. şu anda da karnımda sancım var çok korkuyorum acaba bu kez de mi olmadı? eşimle hep hayırlısı diyoruz ama gerçekten beklemek çok yıpratıcı bi süreç, eşim sürekli arayıp nasıl olduğumu soruyor öyle mutlu ki çok üzülüyorum o da yine üzülecek diye. test gününü beklerken kasıkları sancıyanlar var mı benim gibi???

moralini yüksek tut canım inşaallah 3 yumurtanda kaliteli olur sana bebişlerini getirir...ALLAH yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…