- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
merhaba kızlar,,,bugün doktora gittik... prenses geliyomuş değişmezsesağlıcakla kucağımıza alırız inş...
ahunisa canım ben ayrıntılı ultrason için daha önce zeynep kamilden randevü almıştım ona gideceğim sanırım.
merhaba kızlar,,,bugün doktora gittik... prenses geliyomuş değişmezsesağlıcakla kucağımıza alırız inş...
sağlıkla gelsin canım kızınnnmerhaba kızlar,,,bugün doktora gittik... prenses geliyomuş değişmezsesağlıcakla kucağımıza alırız inş...
ruveydacım zeynep kamil in fiyatını biliyormusun ayrıca cd ve resim veriyorlarmı? Uygun fiyatta çok merkez buldum ancak çoğu resim ve cd vermiyor. Bizde hatıra kalsın istiyoruz o yüzden karar veremedik. Bu arada bugün aile hekimine gitmiştim tetanoz aşısı olmak için ancak bizim hemşire yoktu kısmete başka hemşire vardı. 20 + 4 günlük olduğumu söyledim. Bebek hareketlerini hissediyormusun dedi bende günde bir kaç kere çok dikkat edersem yemekten ve çikolatadan sonra hissediyorum dedim. Hemşirede bana; bebeğin hareketlerini aktif olarak bütün gün hissettiğin zaman gel o zaman yapalım daha doğru olur dedi. Yani 10 gün sonra muhtemelen 22. veya 23. haftada gel dedi.
Bugün aşıyı olamayınca biraz yürüyüş yapayım dedim. Kervan çeyizin vitrininde loğusa takımı dikkatimi çekti çok beğendim hatta bayıldım. Saten yatak örtüsü, nevresim takımı, anne için saten gecelik sabahlık ve bebek için beşik. Hepsi gelinlik gibi duruyordu bayıldım. Sadece yatak örtüsü ve nevresim takımı 1.650 liraydı. Beşik ve geceliği hiç sormadım bile ama resmen bittim yani. Kayınvalidemde vardı. Herşey bu kadar güzel olursa nazara gelisin dedi :))))))) beni soğutup teselli etmeye çalıştı kadıncağız. :))))))
canım hayırlı olsun prensesiniz;gözünüz aydın.merhaba kızlar,,,bugün doktora gittik... prenses geliyomuş değişmezsesağlıcakla kucağımıza alırız inş...
masallah canım 35 haftalık mı gözüküyorsun?kuzularına da maşallah Allah ayırmasın.evet doktor tek olsan 35. haftadasın derdim dedi..bu sebeple işte son 3 haftam inşallah 3 hafta sonra evde dinleniyor olucamm...ay bi görseniz kız dönmüş arkasını oğlanda ona sarılmış arkadan kaşık olmuşlar:) kuzularımmm..
canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel haberlerini alırız.arkadaşlaarrrr transferim gerçekleşti test tarihim 10 Aralık inşallaahh olumlu olur bu sefer
ruveydacım zeynep kamil in fiyatını biliyormusun ayrıca cd ve resim veriyorlarmı? Uygun fiyatta çok merkez buldum ancak çoğu resim ve cd vermiyor. Bizde hatıra kalsın istiyoruz o yüzden karar veremedik. Bu arada bugün aile hekimine gitmiştim tetanoz aşısı olmak için ancak bizim hemşire yoktu kısmete başka hemşire vardı. 20 + 4 günlük olduğumu söyledim. Bebek hareketlerini hissediyormusun dedi bende günde bir kaç kere çok dikkat edersem yemekten ve çikolatadan sonra hissediyorum dedim. Hemşirede bana; bebeğin hareketlerini aktif olarak bütün gün hissettiğin zaman gel o zaman yapalım daha doğru olur dedi. Yani 10 gün sonra muhtemelen 22. veya 23. haftada gel dedi.
Bugün aşıyı olamayınca biraz yürüyüş yapayım dedim. Kervan çeyizin vitrininde loğusa takımı dikkatimi çekti çok beğendim hatta bayıldım. Saten yatak örtüsü, nevresim takımı, anne için saten gecelik sabahlık ve bebek için beşik. Hepsi gelinlik gibi duruyordu bayıldım. Sadece yatak örtüsü ve nevresim takımı 1.650 liraydı. Beşik ve geceliği hiç sormadım bile ama resmen bittim yani. Kayınvalidemde vardı. Herşey bu kadar güzel olursa nazara gelisin dedi :))))))) beni soğutup teselli etmeye çalıştı kadıncağız. :))))))
merhaba kızlar ...bebeklerimiz çok şükür....bayağı büyümüşler kızımız 490 oğlumuz 460 gr olmuş.allah hepinize nasip etsin hopur hopur karnımm..
evet doktor tek olsan 35. haftadasın derdim dedi..bu sebeple işte son 3 haftam inşallah 3 hafta sonra evde dinleniyor olucamm...ay bi görseniz kız dönmüş arkasını oğlanda ona sarılmış arkadan kaşık olmuşlar:) kuzularımmm..
hayırlı cumalar arkadaşlar;inşallah herkes iyidir;biz de iyiyiz bebişimle,iki hafta sonra randevum var şeker yüklemesi yapılacak,insallah sonuçlar iyi çıkar.bu arada kızımızın adı belli oldu.ELİF olacak inşallah,manası: ilk,dosdoğru,hayatın anlamı,güzelliğiyle ışık saçan kadın imiş.inşallah adı gibi olur güzel kızım,Allahım sağlık sıhhat uzun ömürler versin yavruma.hepinizi öpüyorum rabbim evlatlarımızı sağ salim bize bağişlasın,çocuk isteyen tüm arkadaşlarımıza da bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
Teşekkür ederim kızlar,,,darısı isteyen herkesin başınaa... bir de mide bulantılarım geçse
sağlıkla gelsin canım kızınnn
inşallah bulursun canım uygun fiyata bir yer
nerde oturuyorsun özelden göndersene bana bende sorayım bikaç yere
bence hastane için saten gecelik pek kullanışlı olmaz canım penyeden bakman daha mantıklı olur
ben iki tane pijama takımı aldım bir tanede sabahlıklı loğusa takımı alıcam yeter diye düşünüyorum
saten kayıyor falan kan bulaşınca çekmeyecek hastane için pek kullanışlı olmaz bence:26:
arada kıpırdanmalar oluyo ama bebişten mi yoksa başka birşey mi anlayamıyorum...2-3 hafta var daha tam olarak hissetmeme herhalde...slm canım oh oh cimcime geliyo .....darısı başıma bide sen hareketlerini hissediyonmu kızlar ben bebişi ne zaman hissetcem acep benim kontrol 22 aralık nasıl beklicem bilmiyorum numaradan rahatsızım desem dr off ya herkeş öğrendi ben kaldım yyaaaaa
yaa dikkatimden kaçmış sanırım canım ordaki doktorları tanımıyorum fazla direk kahranman beye gidiyorum ya sadece işlemim orda oldu kont nereye gidiyosun ?
maşallah kuzularımızaaaaa
hilburum nasıl özendim anlatamam dün akşam okudum yazını kocişede anlattım nasılda sarmaş dolaş olmuşlar minikler
bu kardeş dayanışmaları hep böyle devam eder inş
canım ben,m Allah gönlüne göre versin inşallah. belki indirime girer bebiş doğana kadar hiç belli olmaz bu işler eğer gönülden istediysen inşallah rabbim sana nasip edecektir.
zeynep kamilde ücretsiz hiç sormadım cd veriyormusunuz diye. tetanoz aşısını 28. haftaya kadar yapıyorlarmış sanırım.
sen doğumu nerde yapacaksın. ben tedavi gördüğüm hastaneyi düşündüm. doktorum girecek. ama hastane fiyatı 4000 lira dedi muhasebe.
benim tüp bebek yaptırdığım merkezde doğum için sadece doktora 4.000 lira istemişti. Oda ve klinik masrafları hariç zaten 2 tüp bebek denemesi için fazlasıyla para harcadık borca girdik birde doğum için bu paraları veremezdik, bizim evimize yakın medical park hastanesi var doğum paketi anlaşması yaptık herşey dahil bir günlük oda falan 1.900 lira. Doktor muayenesi 250 lira veriyorduk şimdi medical park ta 80 lira veriyoruz. İşte böyle canım benim. Ama paramız olsaydı kendi doktorumu ve kliniği çok isterdim.(((
İndirime girse girse ne kadar girer yine alamayız pek mümkün gözükmüyor. Başka yerden o modele yakın bi şey bakarız artık.
şimdiden anlaşma yapılabiliyor mu hastane ile. benim doktorum medical park göztepede. tüp tedavisini de orda oldum. ben sezeryan düşündüğüm için sezeryan fiyatını sordum kendi doktoruma olmak istediğim için fiyat biraz farklı. normal kadın doğumda kontroller o fiyattadır ama ben doktoruma prof parası ödüyorum. kontrollerime 195 lira veriyorum. ben de hastane yönetimi ile fiyat konusunda görüşeceğim. inan sana söyledikleri rakam sezeryan ise çok iyi demişler. bizim burda sıradan bir özel hastane bile 4000 lira istiyorken A sınıfı olan bir hastane için çok iyi.
canımsın yıllarca hep özendik allah bizede nasip etti...inanıyorum ki çok değil birkaç aya kadar seninde böyle anlatacağın şeyler olucak bize...ama seninkileri bi düşünsene 14 tane buz kardeş ,sarılmışa anneciğin onları almasını bekliyor muhteşem bi durum değil mi....
benim tüp bebek yaptırdığım merkezde doğum için sadece doktora 4.000 lira istemişti. Oda ve klinik masrafları hariç zaten 2 tüp bebek denemesi için fazlasıyla para harcadık borca girdik birde doğum için bu paraları veremezdik, bizim evimize yakın medical park hastanesi var doğum paketi anlaşması yaptık herşey dahil bir günlük oda falan 1.900 lira. Doktor muayenesi 250 lira veriyorduk şimdi medical park ta 80 lira veriyoruz. İşte böyle canım benim. Ama paramız olsaydı kendi doktorumu ve kliniği çok isterdim.(((
İndirime girse girse ne kadar girer yine alamayız pek mümkün gözükmüyor. Başka yerden o modele yakın bi şey bakarız artık.
kızlar bunlar ne parası böyle sok oldum yazik ya insan sömürüyolar sıgortaya balı degılmı anlamadım ve üstelık bır ıkı gün kalıcaksınız bıde neden hemencık sezeryana karar verdınız norml olma sansıda var.şimdiden anlaşma yapılabiliyor mu hastane ile. benim doktorum medical park göztepede. tüp tedavisini de orda oldum. ben sezeryan düşündüğüm için sezeryan fiyatını sordum kendi doktoruma olmak istediğim için fiyat biraz farklı. normal kadın doğumda kontroller o fiyattadır ama ben doktoruma prof parası ödüyorum. kontrollerime 195 lira veriyorum. ben de hastane yönetimi ile fiyat konusunda görüşeceğim. inan sana söyledikleri rakam sezeryan ise çok iyi demişler. bizim burda sıradan bir özel hastane bile 4000 lira istiyorken A sınıfı olan bir hastane için çok iyi.
canımmmm inş rabbim bizlere nasip edecek inanıyorum ben
muhteşem olmaz mı canım 8 buz bebişim beni bekliyor şimdi
13 embriyom vardı 5+4+4 dondurmuşlar...
önceki transferimde 5 li çözüldü biri transfer edildi diğerleri tekrar dondurulamadı...
8 bebişim var şükürler olsun onların varlığı bile beni mutlu ediyor hilburum
ama 2. tedavim nezaman olur artık bilemiyorum...
eşim hala iş bulamadı nasibimiz kapandı resmen...
üzüntüden "zona" hastalığına yakalanmış bizde ilk defa duyduk
cuma gününden beri ilaç kullanıyor çok ağrısı var...
iş bulamamasını kafaya çok takmış stres sebep oluyormuş bu hastalığa...
nolur kızlar hepiniz dua edin hayırlı bi iş kapısı açılsın kurtulsun işsizlikten...
bi işe başlasa hiçbi sıkıntısı kalmayacak...
allah korusun üzüntüden diğer hastalığı tekrarlayacak diye çok korkuyorum
dua edin bize nolur...
rabbim beterinden korusun...
inş bu günleride en kısa zamanda atlatıcaz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?