Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Baharcım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyi bir iş bulur eşin. Bu günler geçer.
Bebeğine de işinize de kavuşmanız için dua ediyorum..

baharcım canım benim Allah yardımcınız olsun herkesin zor günler geçirdiği zamanlar oluyor ya inşallah bunlar da sizin zor zamanlarınızdır yani Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin cümlemize ve inşallah en kısa zamanda atlatırsınız dualarımız seninle Rabbim yardımını esirgemesin inşallah

bu arada elhamdülillah bebeğimin eşi yukarı çıkmış ama ben normal istiyorum deyince doktor pek yanaşmadı büyük ihtimalle sezeryen yapacak tüp lunca riske atmak istemiyorlar heralde ondan

bu arada elhamdülillah bebeğimin eşi yukarı çıkmış ama ben normal istiyorum deyince doktor pek yanaşmadı büyük ihtimalle sezeryen yapacak tüp lunca riske atmak istemiyorlar heralde ondan

çok sevindim artık yatmassın zaten 3 ay geçtikten sonra gerçektende bi rahatlama oluyo yukarı doğru çıkıyolar ondanmı bilemem ama onun öncesi sanki bi şişede su var heran dökülcek gibi çok şükür biraz rahatladım bende arada mide bulantıları geliyo okadar şimdi yürüyüş yapıyom rahatlatıyo beni oturunca yada yatınca karnıma batıyo gibi ayakta durunca yürüyünce iiiyim....bu arada baharcım rabbim eşine şifa versin canınızı sıkmayın bizde çok zorluk çektik bende işi bıraktım tedaviden önce paralar suyunu çekti borçlandık şimdi eşim tek başına çalışıyo bende arada gidim diyorum bırakmıyo malum o yüzden canını sıkma eşinede söle dünyanın sonu değil ya rabbim sevginizi eksik etmesin bi kuru ekmek te olsa huzur olsun sabır çok önemli rabbim kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez sevdiği kulunu sınar.....

Baharcığımm eşine çok geçmişler olsun, Allah acil şifa versin öncelikle, sonrada hayırlı bir iş nasip etsin inşallah. En sonundadaaa inşallah ailenizin miniğini nasip etsin Rabbim size.

arkadaşlar bugün doktora gittik. eşim de gördü ilk kez :) Dr cinsiyeti 20 haftadan önce söylemem dedi. down send testi için gitmiştim.
çok şükür normal çıktı. /Ultrason görüntüsünü inceleyince (nub teorisine göre) kız sanırım.
nub'a siz de bakın. %90 tutuyomuş.

baharcım canım geçmiş olsun bitanem ama unutma her dert sıkıntıdan gelir sıkmayın kendinizi bukadar rabbim en yakın zamanda yardımcı olur .....

canım kontrellerine smrna damı devam ediyosun ?

kont için canım özel egepol hast. gidiyorum hakan sabırlıya çok memnunum ve çok ilgili tüp bebek hast olduğumuz için..

iki arakdaşımda problem yaşayınca egepolde bana cazip gelmedi canım gerçi ben bırkmam doktorum

yakınmısın egepole bende bozyaka ssk üzerinde oturuyorum dogumuda orda yapıcaksın ozman ?

baharcım çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir ve tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz hayırlısıyla canım

canımmmmmmm demek bebişinin ismi elif olacak çok güzel
ismiyle çok uyumlu olacak meleğin

amin canım,ismiyle müsemma olsun inşallah,
baharcım canım benim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin,ben de 2 yıl önce olmuştum zona çocuk özleminden,
inşallah eşin tez zamanda sağlığına kavuşur ve iyi bir iş bulur.rabbim bu günlerinizi evinizde bebek sesleriyle unuttursun sen eşin ve çocukların sağlıklı mutlu huzurlu günler yaşarsınız.senin için dua ediyorum canım Allah yar ve yardımcınız olsun.

slm bende bugün sağlık ocağına gittim aşı için 1 hafta daha bekle dedi bebişn kalp sesini duydum içim rahat artık hareketleride hissetmeye başladım özellikle çikolata yiyince içimde top gibi zıplıyo sol tarafıma batma oluyodu oturunca bebek ordaymış ondan bide gülçin de öğrendi cinsiyeti ben hala öğrenmedim çok unutkanlık başladı sizede oluyomu odediğin teori neymiş öle neyse onada bakarım evet bu demek oluyoki benim bebeğim hepinizinkinde terbiyeli kimseye göstermiyo edepli

iki arakdaşımda problem yaşayınca egepolde bana cazip gelmedi canım gerçi ben bırkmam doktorum

yakınmısın egepole bende bozyaka ssk üzerinde oturuyorum dogumuda orda yapıcaksın ozman ?

evet canım bende bozyakada oturuyorum ne gibi problemler yaşadılar egepolde??? ben dr. çok memenunum işallah allah nasip ederse doğumuda orda yapacağım senin dr.kim..

evet canım bende bozyakada oturuyorum ne gibi problemler yaşadılar egepolde??? ben dr. çok memenunum işallah allah nasip ederse doğumuda orda yapacağım senin dr.kim..

boşver herkes bir olmaz şimdi durup dururken içine şüphe düşürme yakınmışız =)) komsumuyuz yoksa kız :26:

canım ben kahraman kolday'la devam ediyorum

ben varim:))))

güzel haberlerim var 10 haftanin ardindan nihayet doktara gidip ultrasonumuza girdik hersey cok iyimis bebisimiz iyi durumuda ama yüzünü göstermedi elerini koymus kafasinin altina
doktor size küsmüs dedi esim parmagini agzina almisti diyo ama ben görmedim tabi ben o sira doktora konsantre olmustum ama atlatik cok sükür...

haaaa ve 22 haftanin sonunda bide cinsiyetide ögrendik tabiki benimde bi oglusuuuum olucakmissss teyzeleri............
ben 7,5 kilo almisim
bebisim 420 gr
boy 25 cm olmus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…